2 soorten cadeaubonnen

We verkopen digitale cadeaubonnen via ons boekingsysteem (die ontvang je meteen per e-mail en kun je bijvoorbeeld zelf printen) én we verkopen fysieke cadeaubonnen via de webshop (die versturen we per pakketpost). Naast de fysieke cadeaubonnen in geschenkverpakking kun je in de webshop ook hoodies en giftboxen vinden.

DIGITALE cadeabon

BESTELLEN:
Een digitale cadeaubon bestel je via ons boekingsysteem.

ONTVANGEN:
Je ontvangt meteen na de betaling de digitale cadeaubon per email. In de email staat de uitleg over het gebruik van de bon. De bon zelf wordt als .jpg afbeelding als bijlage bij deze email verzonden. 

PERSONALISEREN:
Op de digitale bon kun je de volgende velden invullen:

  • Van: (jouw/ jullie naam)

  • Voor: (naam van de ontvanger)

  • Bericht: (korte tekst voor de ontvanger)

Op de bon (een .jpg afbeelding die je als bijlage per email ontvangt) staan deze velden ingevuld met de gegevens die je bij het bestellen hebt ingevuld.

Op deze afbeelding op A4 formaat staat ook de unieke cadeaubon code die gebruikt kan worden door de ontvanger om daarmee een boeking te maken.

FYSIEKE cadeabon

BESTELLEN:
Een fysieke cadeaubon (of giftbox, etc.) bestel je via de webshop.

ONTVANGEN:
Je bestelling wordt op de eerstvolgende maandag of donderdag ingepakt en verzonden. Je ontvangt op dat moment ook een track & trace link. Meestal ontvang je dan 1 of 2 dagen later je pakketje.

PERSONALISEREN:
De fysieke cadeaubonnen zijn niet te personaliseren.

Soms krijgen we wel het verzoek om het pakketje zo anoniem mogelijk te verzenden. Dat is geen probleem: dan strepen we onze gegevens op het verzendlabel door.