liefde is... samen springen!

Love is in the Air

Dit jaar kun je je Valentijn het ultieme Valentijn cadeau geven! Geef je grote liefde ‘The Experience of a lifetime’ of maak samen de (parachute) sprong van jullie leven. Boven Zeeland een Tandem parachutesprong maken is namelijk letterlijk een onvergetelijke ervaring.

Speciaal voor Valentijn ontvang je nu tijdelijk €100,- euro korting op een sprong vanaf 13.000ft!

Fysieke cadeaubon

De Valentijn actie is van toepassing op onze fysieke cadeaubonnen die je per pakketpost in een mooie geschenkverpakking ontvangt.

En voor wie écht wil uitpakken zijn er ook complete Giftboxen beschikbaar. Een Giftbox is een luxe doos (romantisch rood of mat zwart) met daarin een Adrenaline hoodie en een cadeaubon. Bezoek de Webshop voor meer informatie.

2 soorten cadeaubonnen

digitale cadeaubon

Als je meteen je cadeaubon wilt ontvangen dan kies je voor de digitale cadeaubon. Die bestel je online en ontvang je meteen na het afrekenen per e-mail. Je kunt de afbeelding met daarop de cadeaubon code digitaal doorsturen of printen.

fysieke cadeabon (in cadeaubox)

Als je iets tastbaars wilt overhandigen bij het geven van de cadeaubon dan kies je voor een cadeaubox. Die sturen we je met pakketpost toe en past perfect onder de kerstboom.