reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.

1692 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10
Facebook
4.9 Stars - Based on 270 User Reviews
facebook logo
Google
4.7 Stars - Based on 220 User Reviews
google logo
Tripadvisor
5 tripadvisor stars
5 Stars - Based on User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

10

Aanrader voor iedereen

Mijn vriend en ik reisden speciaal voor de sprong uit Duitsland. En wat kan ik zeggen: het was zeker de moeite waard. Ik heb zelden zoveel plezier gehad. De wachttijd voor de sprong was iets langer, maar we konden lekker in de zon zitten. Daarna werden we goed geïntroduceerd en opgepikt door onze medespringers. Ze waren allemaal erg aardig en bouwden meteen een band op. Daardoor voelde ik me meteen veilig en twijfelde ik er niet aan dat er iets kon gebeuren. De sprong zelf was gewoon prachtig, vooral het uitzicht op de zee. Het ging veel te snel voorbij en ik wilde er echt meer van
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Münster - 21/05/2024
10

Fantastisch en onwerkelijk

In eerste instantie was ik bloednerveus , de instructeurs waren erg vriendelijk en stelde je ook heel erg op je gemak. Alles was duidelijk en eenmaal boven was het dan zover. Ik heb echt totaal geen spijt en ga het zeker nog een keer doen maar dan de hogere afstand ik raad dit aan iedereen aan. Het is werkelijk waar fantastisch en iets dat je echt een keer mee wilt maken. En een grote dankjewel naar alle instructeurs en het personeel die dit mogelijk hebben gemaakt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Axel - 21/05/2024
10

Fantastic!!!!

It was amazing! Thnx to the crew, it's indeed The experience of a lifetime!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoensbroek - 21/05/2024
10

Wauw

Op 2e pinksterdag hebben we met ons gezin de sprong gewaagd. Wat een bijzondere ervaring was dat. We zagen de buien al aankomen en dachten al dat de wachttijd iets zou oplopen. De dames achter de balie bleven tegen alle gasten heel vriendelijk, ondanks dat ze hetzelfde verhaal over oplopende wachttijd steeds weet moesten vertellen. Waardoor de sfeer onder de wachtende mensen goed bleef. Gelukkig kregen we toch de beloofde opklaringen en konden we springen. Ondanks de zenuwen heb ik me heel veilig gevoeld, iedereen is heel professioneel en rustig. De sprong was adembenemend en zeker voor herhaling vatbaar, voor ons alle drie. Onze dochter van 12 vond het fantastisch en is vastbesloten te sparen voor een volgende sprong.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rockanje - 21/05/2024
10

fantastisch

het was echt geweldig, personeel was super aardig alles ging vlot en geweldige foto,s en video.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- tienhoven - 20/05/2024
9

Het was een geweldige ervaring ondanks de schrik

Eerlijk gezegd zag ik hier een beetje tegenop. Ik had dit als verjaardagscadeau gekregen samen met mijn kinderen. Eens in het vliegtuig nam de nervositeit bij mij toe maar mijn begeleider praatte goed op me in en stelde me gerust, evenals de andere ervaren springers die in het vliegtuig aanwezig waren. Eens het luik openging was ik de eerste die mocht gaan. De vrije val was beangstigend en bevrijdend. Ik moet toegeven dat het toch wel genieten was. Maar alles gaat zo snel ... En eens de parachute openging dan was het echt genieten... Zalig op het gemak naar beneden gaan, terwijl je een leuke babbel hebt met je begeleider en genieten van een fantastisch uitzicht. Bedankt aan SkyDive Zeeland. Bij hen is het meer dan aangewezen om je (eerste) parachutesprong te beleven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosteeklo - 20/05/2024
10

De sprong van je leven!

Wat begon als verjaardagscadeau voor een ander, werd een levensvisie voor mijzelf! Door deze stap te maken leerde ik pas echt mijn grenzen kennen. Skydiven is een van de dingen die je MOET gedaan hebben in je leven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel en Rodenrijs - 20/05/2024
10

Belevenis om nooit te vergeten!

Was een cadeau van kinderen, een super idee! Het gevoel van vrijheid was enorm! De sprong verliep vlekkeloos. De landing was perfect.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eke-Nazareth - 15/05/2024
10

Supercrew maakt supersfeer

Op en top zoals het moet, vriendelijk, correct, duidelijk… Super ervaring! Voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijlen/ België - 14/05/2024
10

Onbeschrijfelijk

Wat een gevoel! Heel aangename begeleiding voor-tijdens-na. Ik heb de sprong gewaagd samen met een heel goeie vriend, we zijn vol lof ! Onbeschrijfelijk wijs gevoel ! Dankjewel voor deze ervaring , afgelopen weekend ! Delphine & Bjorn
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waregem - 14/05/2024
9

Een geweldige ervaring met een aardige en professiinele ploeg

Hele process van aanmelden, uitleg, hulp bij aantrekken van gordel tot de sprong en begeleiding ervan was op een vriendelijke en professionele wijze gedaan. Mijn eerste parachutte sprong en de crew heeft het geweldig gedaan!! Petje af!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg - 14/05/2024
10

De adrenaline kick was geweldig terwijl ik vrij als een vogel door de lucht dook tijdens mijn 1e sky

Het skydiven was een onvergetelijke ervaring. De instructies waren helder en werden duidelijk in het Engels uitgelegd. Er was keuze tussen springen met of zonder pak. De grondige veiligheidscontroles en de geruststellende woorden van de instructeur zorgden voor vertrouwen. Tijdens de korte tijd in het vliegtuig bouwde ik een band op met mijn instructeur, maar toen het luik eenmaal openging, was er geen weg meer terug. Het uitzicht vanuit de lucht was adembenemend, met prachtige landschappen en wateren onder me. Op het moment van de sprong gaf ik me over aan het intense gevoel van vrijheid en adrenaline. Toen de parachute openging, voelde ik een golf van opwinding door me heen gaan. Het was echt een onbeschrijflijk gave ervaring! Ik wil nog een keer maar dan hoger haha ;)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Annaland - 14/05/2024
10

Het was fenomenaal om te kunnen viegen als een vogel.

Fijne ervaring. We hebben kort moeten wachten en een goede uitleg gekregen. De samenwerking met de persoon waar je mee ging springen was erg plezierig. Veilig gevoel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- houten - 14/05/2024
10

Wat een geweldig ervaring, een droom die uitkwam.

Na een half jaar wachten, werd mijn verjaardagscadeau verzilverd. Het was een moment om nooit meer te vergeten. De beelden die net een dag oud zijn heb ik al tien keer afgespeeld. Ik had dit voor geen goud willen missen. Ik verheug mij nu al op de sprong die ik ooit op Texel met mijn zoon wil gaan maken. Ook de begeleiding op weg naar en tijdens mijn sprong heb ik ik als prettig ervaren. Ze straalde veel vertrouwen uit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assendelft - 13/05/2024
10

Fantastische!

Prachtige locatie.... je kan eerder daarheen komen om alles is rustig te bekijken en vragen te stellen! Toffe mensen die het daar allemaal regelen en de instructeurs natuurlijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- WAGENINGEN - 13/05/2024
10

Een GEWELDIGE ervaring

Een verjaardagscadeau. Een mooiere dag had het niet kunnen zijn. Wat een team. GEWELDIG. #TOP aan de mensen die dit mogelijk gemaakt hebben. Een bijzondere ervaring rijker
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Neeroeteren - 13/05/2024
10

Wauw!!!

Kado gekregen, dus vader en zoon samen de sprong gewaagd. Wat een top ervaring en wat een super enthousiaste mensen. Echt liefde en passie voor hun vak!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 13/05/2024
10

WAAAUUUUW

Tweede jump in Zeeland. Steeds vriendelijk onthaal - geen vraag is te groot en fantastische tandemmasters! We’ll be back! Wie weet voor een cursus solo springen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijlen - 13/05/2024
10

Fantastisch

Een sprong voor de eerste keer, een hele ervaring echt aan te bevelen. Een erg toffe instructeur. Voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ertvelde - 13/05/2024
10

beestig !

goede en vriendelijke ontvangst. Super begeleiding zowel voor als na de jump. Top belevenis. Enige kleine puntje. de groep die te voet naar de landingszone ging werd daar door de begeleider van de bus eerder gezien als vervelend en dus ook als dusdanig behandeld. uiteindelijk klein puntje want de dag was meer dan de moeite waard ... ;-)!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- de klinge - 13/05/2024
10

Fantastisch

11 mei in Zeeland een tandemsprong gemaakt waar ik al maanden naartoe had geleefd. Het was alles wat ik gehoopt en verwacht had: de vrije val, niet in woorden te vatten; de parachutevlucht daarna, eindeloos genieten van het uitzicht. En dit alles met dank aan de uitstekende begeleiding van tandemmaster Leander en het team op de grond. Leander weet je gerust te stellen, vertelt wat er gaat gebeuren, ik ben geen seconde bang geweest. Terug op de grond tranen van geluk over deze intense ervaring, geweldig! Daarna terug naar de hangaar in het busje met de groep springers en tandemmasters. Helaas bleek er geen tijd te zijn om je eigen tandemmaster nog een hand te geven en te bedanken voor de fantastische begeleiding, want het groepje klom de bus uit en liep snel door naar de hangaar waar het vliegtuig alweer klaarstond voor de volgende groep, waar de groep springers in de hangaar nog beduusd stond bij te komen en uit het harnas geholpen werd door de jongens die daar bezig waren. Jammer, want ik had Leander graag nog bedankt voor deze fantastische ervaring. Dus dan maar bij deze, dank je wel, Leander!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 12/05/2024
10

Eerste tandemsprong gemaakt. Fantastisch

Ik heb de tandemsprong kado gekregen. Vervolgens een moment bepaald om te springen, als gezin van 4 personen. Helaas werkte bij die afspraak het weer niet mee. Vervolgens op een later tijdstip, in overleg met Skydive Zeeland, een nieuwe afspraak gemaakt om als gezin de sprong te maken. Een schot in de roos kwa weer. Op 11 mei was het weer geweldig. Ietsje bewolkt, lichte sluiers, en verder volop zon. Na het aantrekken van het harnas, met de instructeur naar het vliegtuig gelopen en in het vliegtuig een korte uitleg. Tijdens de klim een mooi deel van Zeeland vanuit de lucht bewonderd. Toen de sprong: deur open en schuifelend naar de opening en gaan. Fantastisch, de 60 seconden vrije val. Daarna met de parachute open, zelf een stukje gestuurd en daarna een mooie landing gemaakt. Beide tevreden. Dat gold ook voor de andere gezinsleden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 12/05/2024
10

Gonna be a second experience in lifetime

Geweldig, zeer goede begeleiding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op Zoom - 12/05/2024
10

Boven verwachting!

Bij aan komst werden we hartelijk ontvangen en was het geen probleem om samen in dezelfde shift te worden samengevoegd. Tijdens het wachten op onze shift konden we een drankje doen in het restaurant ernaast, waarna we 20 minuten voor het opstijgen een duidelijke instructie aan de grond kregen. Dit werd door de instructeur (degene met wie je springt) in het vliegtuig duidelijk herhaald. Door de gezellige instructeurs werden we goed op ons gemak gesteld waardoor ik de uiteindelijke sprong vol zelfvertrouwen kon beleven. Wat een prachtig uitzicht over Zeeland. De instructeur laat je zelf sturen als je dat wil en geeft goede tips tijdens het sturen en landen. Het voelde heel veilig en was een ervaring om nooit te vergeten. Toen hij vroeg wanneer ik nog een keer wilde zei ik meteen: 'tomorrow!'
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwanenburg - 12/05/2024
10

Hele gave en unieke ervaring!

Ik heb 1x eerder gesprongen, en dit was in Spanje. Maar ik vond deze sprong toch wel echt veel leuker.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Biervliet - 12/05/2024
10

Onvergetelijk!

Super ervaring gehad bij een super organisatie! Alles was zeer goed georganiseerd, duidelijke communicatie en een top locatie! De parachute springers waren heel rustig en relaxed wat ervoor zorgde dat ikzelf ook heel weinig stress ervaarde om te springen. Ik heb me nooit onveilig gevoeld, wat een ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beernem - 11/05/2024
10

Subliem!

Ik kreeg de sprong als verjaardagscadeau en was mega nerveus. Iedereen was zo ontzettend vriendelijk en geruststellend. De instructeur, Leander, stelde mij heel erg op mijn gemak en gaf duidelijke instructies wat ik moest doen. Het was magisch mooi!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenburg - 11/05/2024
10

Absolutely amazing!!!!

Het was mijn derde keer al en het blijft een geweldige ervaring.. Super vriendelijk top team en een prachtig uitzicht over Zeeland... Meer dan de moeite waard!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Temse - 11/05/2024
10

Het mooiste wat ik heb gedaan in me leven !

Voor mijn verjaardag afgelopen jaar had mijn vader tickets geboekt voor ons om te springen! Gisteren was het eindelijk zo ver en wat een fantastische ervaring was dat !! Helemaal om het samen te kunnen doen met mijn vader. De sfeer was super ontspannen en gezellig. Super lieve mensen werken er ! Alles van begin tot het eind was super! Wat een top ervaring die mede mogelijk gemaakt werd door super mensen ! Hopelijk tot snel weer !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kampen - 11/05/2024
10

Pure adrenaline

Totaal onverwachts hadden m'n vrouw en dochter me mee gesmokkeld vanuit België voor een zogezegde wandeling naar Zeeland. Eenmaal ter plaatste was de verrassing compleet, ik zou m'n eerste Skydive uitvoeren Wat een belevenis, vriendelijke mensen hielpen van A tot Z met als hoogtepunt de vrije val van 1 minuut onder deskundige begeleiding. Kortom : dik genoten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Marke - 11/05/2024
10

Spannend maar geweldig

Hele leuke dag gehad door dit. spannend was het zeker, maar toen ik aan de parachute hing was het heel cool! Groetjes James (10 jaar) echte aanbeveling
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Naaldwijk - 11/05/2024
10

Fantastisch met een vleugje humor!

De sprong op zichzelf is natuurlijk geweldig maar extra leuk door het personeel. Met de nodige humor om de spanning te doorbreken ;-). Tijdens de vlucht mag je zelf de hendels even bedienen voor de full experience. In een woord geweldig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstetdam - 11/05/2024
10

Uitmuntend..

Fantastisch personeel en overal een super relaxe sfeer, nodigd uit om vaker te komen..
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan den IJssel - 11/05/2024
10

Geweldige sprong met vriendelijke sfeer en personeel!

Een prachtige sprong gemaakt samen met mijn familie! Je voelt je direct welkom en word goed geholpen. Fijn personeel waar je je zeker veilig bij voelt. Ook hebben wij ons laten filmen, waar wij enorm blij mee zijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 10/05/2024
10

Het was adembenemend

Wat een unieke belevenis. Dit moet je ooit gedaan hebben. Wij komen zeker terug
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Adegem - 10/05/2024
10

Een mooie onvergetelijk ervaring

Geweldig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Standdaarbuiten - 10/05/2024
10

Ongelooflijke ervaring, begeleid door zeer aangename mensen

Ik had van mijn echtgenote een skydive cadeau gekregen voor mijn verjaardag (grootste hoogte en met video). Van bij het onthaal tot het landen vond ik het een fantastische ervaring. De hele tijd werd er uitleg gegeven door vriendelijke mensen waarbij je merkt dat ze allen je een ongelooflijke en aangename ervaring proberen mee te geven (wat dan ook gelukt is).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wilrijk - 10/05/2024
9

GEWELDIG! Wat een kick

Alles van te voren goed geregeld qua verwachtingen. 20 min na de incheck wegreden we al opgehaald. Duidelijke instructies en instructeurs waren ook heel professioneel en stelde op ons gerust. De sprong van 13.000 ft was waanzinnig, wát een belevenis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baarn - 09/05/2024
10

Fantastisch!

De skydive was echt een once in a lifetime ervaring! Heel vet. Prachtige dag naar boven. Goede uitleg, fijne springer en als het beeld is zo leuk om achteraf op terug te kijken. Ik zou het iedereen aanraden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 08/05/2024
9

Top ervaring!

Absoluut geen ster in hoogtes maar de instructeurs en medewerkers zorgen dat jij je op je gemak voelt. Sprong is heel gaaf vastgelegd met behulp van bodycam op de pols van je instructeur zodat de ervaring 'echt' aanvoelt en vastgelegd is. Media snel ontvangen zodat jij al je kennissen en collega's kunt bewijzen dat jij echt gesprongen (en gek) bent!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Franken - 08/05/2024
10

Genieten!

Samen met mijn partner heb ik 10 jaar geleden op deze zelfde locatie ook een tandemsprong gedaan. Dat was zo goed bevallen dat we de laatste 10 jaar erover hebben om het nog eens te doen. Afgelopen 25 april zijn we weer gesprongen en wat vonden we het weer heerlijk! Echt een adrenaline kick waar je u tegen zegt. Ik voelde me volkomen veilig in de handen van de kundige medewerkers en kon dan ook mijn focus leggen op het ervaren en genieten van de sprong. Het enige wat tegenviel was dat mijn wangen harder klapperde dan 10 jaar geleden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bladel - 07/05/2024
10

Onbeschrijfelijk

Fantastische ervaring, het is zeker iets wat voor altijd een leuke herinnering zal blijven. Ik had ook een heel enthousiaste en aardige begeleider, bob ☺️. Ik kan dan ook met 100 procent zekerheid zeggen dat ik het nog is opnieuw ga doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- BERG (BT.) - 06/05/2024
9

Foshizlemynizle : )

Wildvreemde vent boven op m'n vrindin en achteraf opnieuw voor d'r gevallen... Omdat ze als eerste ging natuurlijk! Uiteindelijk wil ze toch nog trouwen met me. Dankjewel iedereen van Skydive Zeeland
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maasdijk - 06/05/2024
10

Geweldige ervaring.

Ik heb gisteren een sprong van 9000m gemaakt bij Skydive Zeeland. Van begin tot eind goed geholpen. Alles werd netjes uitgelegd en de instructeurs stelde je goed op je gemak. Ik heb het pakket met film en foto genomen. Ik ben heel blij met de beelden, zo blijft deze ervaring goed in mijn herinnering en kan ik altijd terug kijken en het herbeleven. Bedankt, ik kom zeker terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waddinxveen - 06/05/2024
10

Adembenemend

Van begin tot eind was het een hele ervaring. Super fijne medewerkers die met je meespringen en je veilig weer op je voeten laten staan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dishoek - 06/05/2024
10

Veilig en vertrouwd

Heel professionele omgeving, iedereen werd gerust gesteld. Positieve mensen. Instructeurs zijn heel vriendelijk en geven je de ervaring van je leven!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent - 05/05/2024
9

Waanzinnig mooie ervaring

Mijn eerste keer skydiven, gelijk 13000 ft gekozen want ja als ik dan toch ga springen dan gelijk goed. De instructeurs zorgden voor rust en duidelijkheid. Ik heb de hele ervaring van incheck tot landing als zeer prettig ervaren. Ik ga zeker nog een keer!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grubbenvorst - 05/05/2024
9

Geweldig

Gisteren een super dag gehad Met 9 personen gaan parachute springen 5 kinderen 4 volwassenen opa wilde ze allemaal Mee hebben wat een ervaring ontzettend vriendelijk personeel De sprong is om nooit meer te vergeten we sprongen vanaf 13000m Iedereen was echt onder de indruk na de sprong Nogmaals complimenten voor de begeleiding Echt een aanrader om herinneringen te maken Voor de kleinkinderen Jack van dongen Ammerzoden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ammerzoden - 05/05/2024
10

It was incredible!

I liked the whole process of parachute jump! It was really cool! Thank you so much!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 02/05/2024
8

Geweldig

Leuke instructeurs mooie locatie Mijn mooiste ervaring ooit !!! Hier zien ze me zeker terug.... Iloveskydive ❤️
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Willebrord - 02/05/2024
10

De sprong van mijn leven!

Met een bang hart en een extra onderbroek vertrokken, maar dat bleek helemaal niet nodig! Fijne organisatie en fantastische (en knappe) instructeurs! Ze stellen je helemaal gerust en maken het helemaal naar je zin. Een ervaring om nooit meer te vergeten! Bedankt Skydive Zeeland (en Helder!)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oordegem - 02/05/2024
10

Fantastisch!

Het moment dat je al wordt voorbereid beneden helpen de begeleiders je stress weg te nemen, ze praten op je in en gaan mee op het vliegtuig waar ze blijven praten zodat je gedachtes niet te veel bezig zijn. Dan het moment dat je springt is echt onbeschrijfelijk. Zo een fantastisch gevoel. Ik raad het iedereen aan om een keertje te doen. Van het draaien werd ik wel wat misselijk maar uiteindelijk kwam alles weer goed en landde ik veilig op de grond. Een echte aanrader dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenaarde - 02/05/2024
10

Geweldig!

Een tandem sprong maken is echt een geweldige beleving en kick. Zeg maar op een verantwoorde manier je grenzen verleggen. @skydivezeeland in Arnemuiden is de mooiste en leukste locatie om dit te doen. Het ligt in een prachtige omgeving en je hebt een adembenemend uitzicht. Daarnaast is al het personeel super behulpzaam en vriendelijk en doen de instructeurs er alles aan om je op je gemak te stellen en nemen ze de procedures van de sprong meerdere malen rustig en duidelijk met je door. Echt een aanrader om hier een sprong te maken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 02/05/2024
10

It was perfect! The best day in my life!

I really liked this experience. I had a nice instructor! It was great! Photos are really beautiful! Thank you so much !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 29/04/2024
10

Echt helemaal geweldig

Was echt een top ervaring erg lief bij de Receptie en alles ging lekker snel en vlot. Goede uitleg gekregen en de begeleider voor het parachutespringen was ook erg aardig en legde nog goed de belangrijkste regels uit dus was erg fijn. Ook de sprong zelf echt ongelooflijk en mooi uitzicht raad het iedereen aan om het zeker 1x te hebben gedaan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Udenhout - 28/04/2024
10

Super friendly and very well organised experience

This was our first jump and definitely not our last! You have ignited a flame in us to start this as a hobby:-) Thank you so so much!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kampenhout - 28/04/2024
9

Geweldig

Wat een geweldige ervaring was dit ! Zelf zo bang voor hoogtes , maar bij deze sprong helemaal geen last gehad van de hoogte , je beleeft het zo op een andere manier ! Super gaaf om dit te hebben mogen mee maken en een super mooi uitzicht vanaf boven! Het was fantastisch Owja .. super fijne buddy’s waar je aan wordt gekoppeld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bommel - 22/04/2024
9

Geweldige sprong, om nooit te vergeten.

Vriendelijk personeel, goede communicatie en de sprong zelfs was een unieke ervaring. De sfeer bij de hangar was ontspannen en gezellig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 21/04/2024
10

Geweldig

Goede begeleiding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sluis - 21/04/2024
10

Fantastische ervaring om nooit meer te vergeten

Slydive Zeeland heeft gezorgd voor een van de spannendste en mooiste momenten uit mijn leven. Alles verliep zeer professioneel en vlot. 20 minuten na aankomst konden we al springen. De instructeurs zijn zeer vriendelijk en hebben alles heel mooi in beeld gebracht. De optie om alles te laten filmen, vind ik zeker een meerwaarde! Een echte aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vinkt (België) - 21/04/2024
10

Een ervaring om nooit te vergeten! Fantastisch

Deze uitdaging is om nooit te vergeten. Ik zelf raad het iedereen aan om het te doen! Een sprong voor je leven. Ik zou zo opnieuw Willen springen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- België - 19/04/2024
10

Onvergetelijk!

Jarenlang stond dit op mijn bucketlist en werd vandaag afgevinkt! Wat een ervaring! Het gevoel van de vrije val is onbeschrijfelijk! Heel vriendelijke mensen, die op elke vraag konden antwoorden :-). Ik voelde me helemaal op mijn gemak en vol vertrouwen om deze ervaring mee te maken. Ik raad het iedereen aan die twijfelt, gewoon doen! Zeker bij Skydive Zeeland, toffe bende en zeer professioneel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ursel - 19/04/2024
10

Het was geweldig

Vanaf het moment bij aankomst tot het weggaan is het goed geregeld. Ik had de sprong samen met mijn vader en alles is gefilmd, daarbij is er door mijn buddy(Joost) ook rekening gehouden met mijn vader en is hij ook gefilmd en de buddy van mijn vader heeft mij ook gefilmd. We hadden heerlijk weer en daardoor een prachtig uitzicht en onderweg naar beneden werd aangegeven waar wat was, Het was een geweldige ervaring !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elst Ut - 18/04/2024
10

De sprong is een geweldige ervaring

Van de ontvangst tot het vertrek heb je te maken met een zeer vriendelijk team, als je vragen hebt krijg je een deskundig antwoord mocht je het niet meteen begrijpen wordt het je nogmaals duidelijk uitgelegd. Tijdens de sprong werd door mijn buddy gewezen op herkennings punten zoals steden welke te zien waren. Een voor mij geweldige ervaring was dat ik tijdens de afdaling even onder zijn toezicht enige voorzichtige draaien te hebben mogen maken. Mijn dank voor het gehele team.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 16/04/2024
10

Absoluut onvergetelijke ervaring

Ik ben afgelopen zaterdag met mijn oud-huisgenoten gaan skydiven bij Skydive Zeeland. Het was een prachtige dag en we keken er onwijs naar uit. We sprongen van 4 km hoogte, met een vrije val van een minuut. Natuurlijk was dat vooraf allemaal een beetje spannend, maar de crew en vooral mijn instructeur Helder gaven me meteen een kalm en vertrouwd gevoel. Het was overduidelijk dat ze wisten wat ze deden en dat ze allemaal enorm veel ervaring hadden. Ik heb er van begin tot eind van genoten en als het kon, was ik meteen weer het vliegtuig in gestapt. Doordat de vrije val een minuut duurde, had ik ook echt de tijd om alles bewust in me op te nemen en te genieten. Ik had niet eens in de gaten dat de parachute op dat moment nog niet open was, maar dat gaf me juist een heel bijzonder en kalm gevoel. Ik heb me nog nooit ergens zó veilig en zo vrij gevoeld als tijdens deze sprong en kan niet wachten om het weer te doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 16/04/2024
10

fabelachtig mooi

het was een fantastische ervaring. Knikkende knieeen aan de sprong begonnen, maar dat was al over toen ik uit het vliegtuig sprong. Was bang dat ik te zwaar zou zijn, maar kon mocht de sprong toch maken.Heb veel last van mijn oren gehad ( en nog wel een beetje). Een ervaring om nooit te vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tholen - 15/04/2024
10

Skydive Zeeland: de ultieme adrenalinekick hoog in de lucht!

Skydive Zeeland is gewoonweg awesome! Vanaf het moment dat ik binnenwandelde, voelde het alsof ik in een film zat - adrenaline pumping en mijn hartslag op een nieuw record. De instructeurs waren net superhelden, me door de lucht leidend terwijl ik mijn leven overwoog én mijn kapsel in de wind liet wapperen. Het uitzicht tijdens de vrije val? OMG, onbeschrijflijk! Schoon en goed verzorgd waren de faciliteiten ook, maar serieus, wie kijkt daarnaar als je uit een vliegtuig springt? Skydive Zeeland: de ultieme kick die je moet meemaken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kruibeke - 14/04/2024
9

Geweldig

Voor mij was dit het mooiste kado voor mijn 16e verjaardag! Eentje om nooit te vergeten, ook het filmpje en de fotos ,een blijvende herinnering. We werden vriendelijk ontvangen door jullie en ik had een super toffe monitor, dit wil ik zeker nog eens doen Groetjes Hanne
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Winters - 13/04/2024
10

Waanzinnig

Op 6 april was ik jarig en om 22.00 kreeg ik de opdracht mijn bucketlist op te schrijven. Op de 1e plek: parachutespringen. En laat ik dat ook precies van mijn vriend als cadeau krijgen. Op 7 april 13.30 melden voor een sprong met 1 minuut vrije val. WAUW, WAANZINNIG. En mijn vriend zou ook gaan. Ik werd gekoppeld aan instructeur Eloy, super chille gast. Hij gaf goed duidelijke uitleg en zorgde dat de spanning niet de overtoon ging voeren. De sprong? Adembenemend. Wat heb ik genoten. Bizar om mijn vriend uit het vliegtuig te zien gaan. Gewoon, weg was hij. Na de sprong weer veilig en hyper op de grond. Het was geweldig en adembenemend. Zo tof
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oss - 09/04/2024
10

TOP ervaring!!

Wat een dag!! Een ervaring dat ik iedereen aan zou raden, gewoon doen!! Mooie locatie, ik had super weer en alles was tot in de puntjes geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ertvelde - 08/04/2024
10

Adembenemend mooi, heerlijk gerustgesteld en vol enthousiasme

Wij hadden een geweldige dag in Zeeland. Heel het team bestaat uit enthousiaste mensen. Zowel achter de balie, als bij het klaarmaken van de sprong, als de instructoren! De accommodatie is deels ietswat verouderd en aan vernieuwing toe.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loenhout - 08/04/2024
10

Fly like an eagle

Ontzettend gaaf. Instructeur wist me gerust te stellen. En alles goed geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Liessel - 07/04/2024
10

Geweldig!!!

Alles was heel goed geregeld bij aankomst. Het weer zat goed mee en heb daardoor niet lang moeten wachten. Wat een ervaring! Ik wou zeggen dat de bucket list is afgevinkt, maar dit wil ik nog meer ervaren!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Melsele - 02/04/2024
9

super

een geweldige ervaring zeker de moeite waart
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brouwershaven - 06/12/2023
10

GEWELDIG

Heb mijn parachutespringen kado gekregen van een hele lieve goede vriend . Samen zijn we de sprong aangegaan op 23 September 2023 Het weer was fantastisch, mooie wolken partij en een lekker zonnetje. Ik heb genoten vanaf het eerste tot het laatste moment. Goede instructies, super leuke man waarmee ik sprong, leuke film gemaakt. Ik heb een topmoment beleefd. Ik ga dit zeker nog een keer doen. Echte aanrader. Tot een volgende keer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- BURGH-HAAMSTEDE - 19/11/2023
8

Super toffe ervaring

Ik ben vorig weekend voor het eerst wezen skydiven bij Skydive Zeeland. Hierbij heb ik gelijk gekozen om vanaf 4 km hoogte te springen. Dit was een geweldige ervaring, ik kan het iedereen aanraden. Het uitzicht over Zeeland en de rest van Nederland is prachtig. Op locatie werd ik vriendelijk ontvangen, ook de begeleider van de sprong was erg aardig. Ik had ervoor gekozen om mijn sprong te laten filmen en dit heeft hij ook erg leuk gedaan, dikke pluim. Wel hadden wij een reservering om 13:00 en er werd gezegd dat je een halfuur van te voren aanwezig moest zijn, maar ergens tussen 14:00 en 14:30 pas plaats werden we pas geroepen voor de sprong. Dit was echter wel duidelijk aangegeven op de site dat het soms even kan duren. Maar je zit op een leuke locatie en je kan genieten van de vliegtuigen die langskomen en de andere mensen die naar beneden springen. Leuke ervaring en zeker aan te raden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vianen - 30/10/2023
10

Met Skydive had ik de dag van mijn leven!

Het cadeau van mijn kinderen voor mijn 80ste(!) verjaardag werd met een duosprong bij Skydive een onvergetelijke ervaring. Zó goed begeleid door buddy, geen angst gehad, en over 5 jaar nog eens???
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kapelle - 24/10/2023
10

Super ervaring!

Wat een avontuur! Een aanrader voor iedereen! De beelden en foto’s zijn zeker de moeite om erbij te nemen, deze crazy sprong moet toch worden vastgelegd op camera.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Retie - 23/10/2023
10

Fantastisch!

Vooraf ging alles erg goed, ik kreeg als verrassing voor mijn verjaardag deze parachutesprong cadeau en degene die het had geregeld zei dat ze heel erg behulpzaam waren en goed meedachten bij het organiseren. Eenmaal bij aankomst waren de medewerksters heel vriendelijk, degene met wie ik was kon zelfs nog spontaan aansluiten om mee te springen omdat er nog plek over was. Hier deden ze totaal niet moeilijk over en het was geen enkel probleem. We hoefden maar een halfuurtje te wachten voordat we aan de beurt waren en alles werd duidelijk uitgelegd. Ook de sprong was fantastisch en al het beeldmateriaal hebben we dezelfde avond nog ontvangen. Al met al; 10/10. Fantastische ervaring en een enorme aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 23/10/2023
10

Once in a lifetime experience die ik graag nog eens doe!

De beste ervaring die ik ooit gehad heb! Ik had nog nooit gevlogen in een vliegtuig, en nu kan ik zeggen dat ik nog nooit geland ben met een vliegtuig ;) Mijn instructeur Helder was geweldig en legde alles enorm goed uit. Vanuit de lucht zie je zoveel van de omgeving, het was prachtig weer met wolken waardoor je goede referentiepunten hebt hoe hoog je zit. Mijn liefde voor extreme hoogtes en sport is door dit alleen maar meer aangewakkerd!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 23/10/2023
10

Geweldig !

Zo gaaf van het moment dat je aankomt tot je weer geland bent een top belevenis!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 23/10/2023
10

Beste ervaring ever

Wat een dag! Dit stond al zo lang op mijn bucketlist en afgelopen woensdag ging die wens in vervulling! Na wat zenuwen werd ik volledig op mijn gemak gesteld door mijn instructeur! Hele leuke mensen ook die er allemaal werken! Ik kom zeker terug
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 20/10/2023
10

Unieke ervaring in een prachtige omgeving met een topteam!

Voor de tweede keer een tandemsprong gedaan bij Skydive Zeeland en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Wat een top ervaring! De sfeer die er hangt binnen het team is ook gewoon geweldig. Een echte aanrader! 5⭐ waard!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leffinge - 18/10/2023
10

Gaaf

Heel goed team, verklaren alles prima , erg vriendelijk, was hastige leuk , wel spannend maar bent u an het vliegen is het geweldig. Bedankt voor zo een mooie vloeg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- S heerhendrikskinderen - 17/10/2023
10

Sensationele skydive

Adembenemende ervaring! Een topteam dat er door hun vriendelijkheid en professionaliteit in slaagt je gerust te stellen. Het uitzicht over de Zeeuwse kust is onvergetelijk en de vrije val puur adrenaline. Een aanrader voor avonturiers!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bredene - 16/10/2023
9

Geweldig!

Een geweldige eerste ervaring !! Topmensen, goede uitleg, alles was prima in orde! Ik zou het zeker iedereen aanraden om naar skydive Zeeland te komen! Instructeur deed een geweldige job, het was mijn eerste keer maar zeker niet de laatste ;-) Wanneer het seizoen terug start, sta ik er zeker terug! Bedankt allemaal!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aalst - 16/10/2023
10

Een super geweldige ervaring om nooit te vergeten!

Het was mijn eerste keer voor een parachutesprong en door mijn tandemsprong met Leander was het een geweldige ervaring! Goede uitleg en een ervaring om nooit meer te vergeten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 16/10/2023
10

Really fun life changing experience

The booking process was very easy and fast, and the staff was very friendly. The only negative thing is that I had to wait for a couple of hours to go to jump, but it was worth the effort. Professional instructors with a good vibe. A lot of pictures and nice videos. Can't wait to jump again
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 15/10/2023
10

Its is really awesome as expected

Hola hola! It was my first time doing the most expected jumpbin my life. I was happy and scary at the same time butbbfinally i did It. The group that take care of the customers are super friendly, very profesional and attends to each customer with three eyes. My trainer was paying attention about i was enjoying all the jump, giving good advices about hownto breath and hace control of the preasure in my head, in my case, i have difficulties for chance of preasure and i got a bit dizzy at the level when open parachute but its normal, first time.... Next time I do the jump i think I will be able to manage this air-preasure in my head. Thanks to the whole team for your kind and make possible one of my Dreams, i really enjoyed, the thing is i got dizzy but but i was really happy!! :D. Next dream is to go to the moon xD
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandan - 15/10/2023
10

Een zotte ervaring om aan iedereen aan te raden!

Deze magnifieke familie-uitstap overtrof al onze verwachtingen! Snelle service, vriendelijk personeel, duidelijke instructies en een prachtige locatie. Dat smaakt naar meer! Een dag om nooit te vergeten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gooik - 15/10/2023
9

geweldige ervaring. prachtig luchtbeeld fragment van Zeeland- zeer profesioneel

ik had het eigenlijk cadeau aangeboden aan mijn nichtje maar ik besloot toch ook zelf mee te gaan al ben ik iets ouder : 68 jaar maar de leeftijd maakt niet uit t'is gewoon een unieke ervaring, een leuk geschenk, No Godts, No Glory No Fear , No Story luc
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Reet - 15/10/2023
10

De kik van mijn leven!

Deze sprong gemaakt op mijn 50ste! Dit is verslavend!!!! Bedankt voor jullie professionele begeleiding!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kieldrecht - 14/10/2023
10

Super!

Fantastische ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sevenum - 12/10/2023
10

dit was een absolute TOP ervaring

NIET TWIJFELEN! DOEN, DOEN, DOEN!!! onvergetelijke sprong gemaakt van 4km hoogte. wat een onbeschrijflijk, geweldig gevoel geeft dat! ik was best wat zenuwachtig maar werd goed en rustig opgevangen door mij begeleider Leander. alles was goed georganiseerd en het verliep dus allemaal vlekkeloos. volop genoten van de vlucht van 15min. naar boven, het fantastisch uitzicht en dan de sprong zelf. enig minpuntje? dat je na de sprong vol adrenaline en emoties zit en niet wordt opgevangen voor een drankje of zo...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- daelman - 11/10/2023
10

uniek en je wilt meer!

het was een van mijn oudste dromen, waar ik me gelukkig van voel. Ik heb mijn hoogtevrees overwonnen, wat voor mij het belangrijkste is. Als ik met andere angsten in het leven word geconfronteerd, lijken ze grappig:) superprofessioneel team❤️
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan den Ijssel - 11/10/2023
8

Super spannend, de vrije val was doodeng!

Zodra de deur van het vliegtuig gaat het allemaal super snel. Tijdens de vrije val was ik wel een beetje in paniek omdat ik niet goed kon ademenen. Zodra de parachute open ging was het een verademing en super gaaf om rustig naar beneden te gaan. Kortom super spannende ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoevelaken - 10/10/2023
10

Fantastisch!!

Wat een ervaring, de sprong was fantastisch maar ook alles er rondom heen was goed geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sevenum - 10/10/2023
8

Heel bijzonder en fijne communicatie

Er was veel duidelijkheid over hoe alles zou verlopen wat de spanning verminderde en het een fijne ervaring maakte. Ondanks dat natuurlijk wel een goede gezonde spanning
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - 10/10/2023
10

Professioneel, duidelijk en goede sfeer

We hadden een prachtige dag om te springen, maar daarom was het wel aardig druk. Desondanks nam iedereen voldoende tijd voor je. Bij het inschrijven, bij het klaarmaken en bij de verdere voorbereiding én in de lucht. Er was altijd aandacht voor een zo fantastisch mogelijke ervaring. Echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Poortugaal - 10/10/2023
9

Heeel leuk!

Alles werd goed gecheckt, instructeur kon alles uitleggen en had humor. Ik heb er erg van genoten :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stellendam - 09/10/2023

Google, Facebook & tripadvisor

Marco J. AvatarMarco J.
Super friendly staff. An experience you will never forget. - 5/14/2024 
Amber AvatarAmber
What a fantastic experience we had today. Traveled to Zeeland with my girlfriend to take the plunge. It was great in every way! Honestly, I would do it again in... lees meer - 5/10/2024 
C T. AvatarC T.
A M A Z I N G!! Was a really great experience. Great instructors, good atmosphere… recommended! - 5/10/2024 
Frank H. AvatarFrank H.
Making a tandem jump is a really great experience and thrill. So to speak, push your boundaries in a responsible way.

@skydivezeeland in Arnemuiden is the most beautiful and fun location...
lees meer - 5/02/2024 
Kalin B. AvatarKalin B.
Loved it! Great experience! - 4/24/2024 
Silvia V. AvatarSilvia V.
The jump was crazy!!
Good explanation and the best compliments for the people who work there. - 4/07/2024 
Sabine L. AvatarSabine L.
I really enjoyed my duo jump as a disabled person. I have a muscle disease. The entire team was very helpful in making this fantastic experience possible. Great team! - 4/06/2024 
Justyna AvatarJustyna
Niesamowite przeżycie pod czujnym okiem wyrozumiałych profesjonalistów, którzy wytłumaczyli wszystko krótko i zwięźle, tak, aby mimo towarzyszącej adrenaliny, dało się wszystko zapamiętać (i to w dodatku przez osobę, która również... lees meer - 11/22/2023 
Justyna AvatarJustyna
An amazing experience under the watchful eye of understanding professionals who explained everything briefly and concisely, so that despite the adrenaline, everything could be remembered (and by a person who... lees meer - 10/24/2023 
Nele D. AvatarNele D.
Er zijn eigenlijk geen woorden om de ervaring te omschrijven. Op zijn minst voor (hopelijk, zeer veel) herhaling vatbaar! :) Super vriendelijk, goeie uitleg,... Geen enkel minpunt. Enkel superlatieven! Jullie... lees meer - 10/22/2023 
Elise V. AvatarElise V.
Wat een toplocatie om deze mooie ervaring mee te maken. Het leuke team maakt het helemaal af. Wij hebben superhard genoten en komen zeker nog terug. ❤️ - 10/22/2023 
Rick v. AvatarRick v.
Afgelopen zaterdag voor het eerst een parachutesprong gemaakt. Wat een supergave ervaring! Ik ben erg tevreden over Paracentrum Zeeland. Dankzij hun enthousiaste mensen ben ik een fantastische ervaring rijker! - 10/22/2023 
Joost d. AvatarJoost d.
Er was goede begeleiding en de sprong was goed. - 10/22/2023 
Nele D. AvatarNele D.
There are really no words to describe the experience. At least worth repeating (hopefully, very often)! :)
Super friendly, good explanation,... No downsides whatsoever. Only superlatives! You can certainly expect us back! - 10/17/2023 
Dave v. AvatarDave v.
Het was écht fantastisch - 10/09/2023 
Teresa M. AvatarTeresa M.
Awesome is an understatement! Super organized! Instructors are very professional yet fun! Honest about what you should expect but ensures you are safe and in good hands. Thank you, to... lees meer - 10/08/2023 
precious l. Avatarprecious l.
Just awesome experience and great crew! - 9/22/2023 
Alexander V. AvatarAlexander V.
Geen woorden nodig! - 9/22/2023 
Jari v. AvatarJari v.
Ongekende ervaring opgedaan hier. Voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst, parachute gesprongen. Het personeel was zeer vriendelijk en had heel veel ervaring. De uitleg was beknopt en... lees meer - 9/22/2023 
Ronald S. AvatarRonald S.
Was een mooie dag om te springen....zeer indrukwekkend - 9/22/2023 
Anneke &. AvatarAnneke &.
Geweldige skydive ervaring met Leander - 8/22/2023 
Marion C. AvatarMarion C.
Het was weer een fantastische beleving , mijn tweede sprong en toch weer anders dan de eerste , Allemaal fijne mensen daar , en mijn Jump master was top .... lees meer - 8/22/2023 
Rick V. AvatarRick V.
Skydiven stond al lange tijd op mijn bucketlist, dus ben ik samen met een vriend naar Zeeland afgereisd voor de tandumsprong van 13000 voet. Het personeel was super vriendelijk en... lees meer - 8/22/2023 
Mendy v. AvatarMendy v.
Alles is super goed geregeld; ook alle informatie is heel duidelijk, je weet wat je te wachten staat voordat je springt! Eenmaal gesprongen is het zo vet dan wil je... lees meer - 8/22/2023 
Brigitte K. AvatarBrigitte K.
Vriendelijk en professioneel personeel - 8/22/2023 
Dirk v. AvatarDirk v.
Grootste adrenaline kick ooit. Zeker bucketlist waardig. Samen met mijn vriendin de tandem sprong van 13.000 feet gedaan en zou het zo weer doen, super gaaf. Personeel is beleefd en... lees meer - 8/22/2023 
Bjarne S. AvatarBjarne S.
Hele aardige mensen werken er en een heel mooi uitzicht als je springt. Zeker een aanrader! - 8/22/2023 
Olga G. AvatarOlga G.
Super amazing experience... Super nice and professional instructors , Special #hungary 😈.. the best memorie ever in my life. Recommended 200% super video and pictures.. for sure i will do... lees meer - 8/22/2023 
Emir V. AvatarEmir V.
De legendarische ervaring. Toen ik besloot om skydive te doen ben ik op zoek gegaan op internet. Zo ben ik terechtgekomen met het skydive zeeland. Een professionele website, online boeken... lees meer - 8/22/2023 
Nia M. AvatarNia M.
Beautiful views & beautiful people to fly with. Thank you! https://fb.watch/mslScOfaf9/ - 8/16/2023 
Skydivers L. AvatarSkydivers L.
Great Skydiving above this beautiful Dutch Island! Skydivers Lets FLY Thanks to Staff & Sports Jumpers for making our times fantastic, we hope to return soon. Tim & Niamh - 8/16/2023 
Harrie B. AvatarHarrie B.
Hele mooi locatie om parachute te springen - 7/22/2023 
Anouk H. AvatarAnouk H.
Scary but amazing! ♥️ - 7/22/2023 
Jan G. AvatarJan G.
Super leuke tijd beleefd, alles top! - 7/22/2023 
Ton v. AvatarTon v.
Grandioze begeleiding voor mijn kleinzoon - 7/22/2023 
Monic S. AvatarMonic S.
De mensen van Skydive Zeeland zijn bijzonder aardig. En je wordt erg goed begeleid zowel op de grond als wel in het vliegtuig.
Jammer dat het prijzig is anders zou ik...
lees meer - 6/28/2023 
Bianca v. AvatarBianca v.
De max!! Mooi terrein, vriendelijke mensen,…. Alles aanwezig voor een super leuke ervaring en dag! Hier hebben mijn man en onze 2 zonen vandaag gesprongen als verrassing!! Geslaagd!! ❤️ - 6/24/2023 
Dominique V. AvatarDominique V.
Fantastische sprong gemaakt vandaag! Mijn (slechtziende) vader werd ook supergoed begeleid. Zeker een dag om nooit te vergeten! - 6/22/2023 
Alex Z. AvatarAlex Z.
Mijn man heeft mij op gegeven die wist dat ik al heel lang een keer wilde en steeds maar uitstellen. Voordat het begon de reis naar toe was ik zelf... lees meer - 6/22/2023 
Ronnie K. AvatarRonnie K.
Super gave ervaring. Niet bang zijn, gewoon boeken. 😊 Neem zeker de Handycam reportage. Volledige film van begin tot eind en meer dan 200 foto’s. Txs to skydiver Helder for... lees meer - 6/22/2023 
Aliza M. AvatarAliza M.
GEWELDIG - 6/22/2023 
R B. AvatarR B.
Met mijn nichtje van 12 gesprongen: wat een geweldige ervaring. Alles goed geregeld. Top plek. - 5/22/2023 
Thibault V. AvatarThibault V.
Wat een geweldige ervaring! Heel aardige mensen die alles goed uitleggen. We hebben uiteindelijk gekozen voor een sprong op 13000 voet. Die extra 4000 is het helemaal waard omdat je... lees meer - 5/22/2023 
cynthia p. Avatarcynthia p.
Vandaag samen met mijn vriend een tandem sprong gemaakt en was een ervaring die ik nooit zou vergeten. Super geregeld, vriendelijke mensen en gezellige begeleider. Al met al zeker een... lees meer - 5/22/2023 
Whitney D. AvatarWhitney D.
Eerste keer skydive, wat een belevenis! Bedankt aan Helder die me enorm heeft begeleid en opgevangen na dat ik toch even onwel was geworden. Team was heel proffesioneel met een... lees meer - 5/22/2023 
Ramona h. AvatarRamona h.
Wij hebben een parachute sprong gemaakt. Wat een unieke ervaring. Een geweldige belevenis. Heel duidelijke instructies van zeer ervaren mensen, daardoor alleen maar genoten. In één woord WOW!!🤩
Absolute aanrader!! 👍 - 5/18/2023 
Susa E. AvatarSusa E.
For me it was the 2nd time jumping at Skydive Zeeland, again a fantastic and incredible experience! Thanks to the team and especially to my friendly and reliable instructor Sarunas.... lees meer - 4/11/2023 
Jelle S. AvatarJelle S.
goede communicatie bij vertraging en een restaurant op 2 minuten lopen.
je moet geluk hebben met het weer en dan is het fijn dat Goes en Middelburg op minder dan...
lees meer - 4/02/2023 
Sylvana G. AvatarSylvana G.
positive review  relaxte sfeer.. super aardige en ervaren mensen - 10/16/2022 
Jeroen S. AvatarJeroen S.
positive review  Een hele relaxte sfeer en instructeurs.

Ondanks het lange wachten hebben wij een mooie sprong gemaakt - 10/15/2022 
Lintu K. AvatarLintu K.
positive review  Super plek. Zeer vriendelijk personeel.
Een ongelofelijke ervaring. - 9/26/2022 
Lisa V. AvatarLisa V.
positive review  Vandaag een tandem sprong gedaan. wat een ongelooflijk geweldige ervaring. Dankjewel voor deze onvergetelijke dag. Dankjewel aan de fantastische instructeurs om deze dag nog zo speciaal te maken! - 9/21/2022 
Wendy V. AvatarWendy V.
positive review  Afgelopen zaterdag voor de eerste keer een tandemsprong mogen maken en dat was zeker niet de laatste keer. Onvergetelijke ervaring dankzij de goede zorgen van alle professionals die hier werken.... lees meer - 8/29/2022 
Maarten D. AvatarMaarten D.
positive review  Is een echte aanrader, vlot en vriendelijk. Helpen goed als je stress hebt. - 8/25/2022 
Christel B. AvatarChristel B.
positive review  geweldige ervaring. dank je Ilay voor de super vette sprong! - 8/24/2022 
Ingrid K. AvatarIngrid K.
positive review  Tolles Ambiente, Super Team. Ich danke nochmals meinen Guide Bob,es war ein tolles Erlebnis. ich kann alles empfehlen 🥰. - 8/24/2022 
Jody S. AvatarJody S.
Amazing experience that everyone must do it once in your life. We really love it, and we will do other times for sure. Very professional staff and funny/crazy instructors make... lees meer - 8/21/2022 
Gerjo d. AvatarGerjo d.
positive review  ontspannen sfeer, leuke mensen doen je op je gemak stellen we hebben echt genoten en smaakt naar meer 😁👍 - 8/19/2022 
Martine B. AvatarMartine B.
positive review  ⭐️⭐️Zaterdag 13 Augustus 2022⭐️⭐️
Samen met m’n zoon en m’n oom de Extreme Skydive 13.000ft gedaan.

Een ervaring om nooit meer te vergeten. Alles zat mee, super vriendelijk personeel, prachtig weer....
lees meer - 8/17/2022 
Roland A. AvatarRoland A.
positive review  1st jump ever🪂 Geweldige ervaring bij Skydive Zeeland. Super professioneel en vooral gezellig team👍. Een ervaring om nooit te vergeten. - 8/10/2022 
Debby B. AvatarDebby B.
positive review  Wat een super ervaring! Springen uit een vliegtuig op 13.000 ft, je lijkt wel gek! Superleuke begeleiding van TJ, goede instructies van te voren en vooral; veel lol en een... lees meer - 8/09/2022 
Jaap v. AvatarJaap v.
positive review  Super vet! Dit moet je gedaan hebben in je leven🥳😱🥳😱 - 8/08/2022 
Monique L. AvatarMonique L.
positive review  Tandem sprong met gezin gedaan … we willen nog n keer 😋 - 8/07/2022 
Bianca v. AvatarBianca v.
positive review  super vet echt waanzinnig. zeker voor herhaling vatbaar - 8/06/2022 
Filip D. AvatarFilip D.
positive review  Als je nu echt eens een tandemsprong wil maken is skydive Zeeland echt een aanrader.

Zeer vriendelijke behulpzame mensen en zeer professioneel.
Ze informeren u correct en begeleiden je van a tot...
lees meer - 8/05/2022 
Nisha P. AvatarNisha P.
positive review  fantastic adventure place... - 7/28/2022 
Helen R. AvatarHelen R.
positive review  Was de 2e keer dat ik hier gesprongen heb. Geweldige ervaring! Super vriendelijk personeel.
Hele duidelijke uitleg, fijne relaxte sfeer.
Raad Skydive Zeeland zeker van harte aan! - 7/28/2022 
Manuel V. AvatarManuel V.
positive review  Zeer goede begeleiding ze stellen je gerust zeer goede service. ZEKER EEN AANRADER.Ik kom zeker terug - 7/24/2022 
Yoeri S. AvatarYoeri S.
positive review  Geweldige duosprong op 13000ft, zeeer goede organisatie, alles veilig en goed georganiseerd. Een aanrader, zo goed dat ik het nog een keer ga plannen. Yoeri - 7/23/2022 
Ania M. AvatarAnia M.
positive review  Wat een onvergetelijke ervaring, Vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar ! - 7/21/2022 
Krzysztof P. AvatarKrzysztof P.
positive review  super fajni ludzie , profesjonalna obsługa, jeszcze raz dziękuję , było super👍💪🥳 - 7/20/2022 
Tim R. AvatarTim R.
positive review  Geweldige ervaring!
Leuk personeel, geen moment onveilig gevoeld.
Ik wil graag nog een keer komen. - 7/11/2022 
Barbara E. AvatarBarbara E.
positive review  Geweldige sprong gehad!
Super begeleiding een fantastische ervaring - 7/08/2022 
Helene S. AvatarHelene S.
ondanks dat ik hoogtevrees heb was dit een super gave ervaring en wil ik eigenlijk gewoon nog een keer, totaal geen last van hoogte vrees gehad
De instructeurs zijn...
lees meer - 6/27/2022 
Noway J. AvatarNoway J.
Super gave ervaring goede instructeurs . Alles top geregeld kom zeker nog terug 👍🏼 - 6/26/2022 
Sue L. AvatarSue L.
Very professional, lovely, chilled people. Fantastic location and views on the way down. The videos and photos were a great added value. :-D - 6/21/2022 
Alessio S. AvatarAlessio S.
Alles tip top super toffe mensen goeie uitleg en super veilig! Zeker een aanrader! sowieso tot de volgende keer! ;) - 6/19/2022 
Dominic M. AvatarDominic M.
Nice People, strong Plane, awesome view, cool Plan B options.
Was a pleasure to explore that place.
We will be back for sure✊️🪂 - 6/19/2022 
Jean-Paul C. AvatarJean-Paul C.
Leuke mensen, behulpzaam, vriendelijk, enthousiast! Veiligheid voorop in alles. Efficiënt en goed geregeld. - 6/18/2022 
Bjorn AvatarBjorn
Excellent experience! Friendly staff, highly proficient instructors who guided my son and me through the whole process. Shout outs to Leander for your relaxed approach which made my son feel... lees meer - 6/16/2022 
Diana V. AvatarDiana V.
wat een ervaring! Alle mensen zijn zo aardig, heel relaxed. Echt geweldig! - 6/13/2022 
Inge M. AvatarInge M.
Het was in 1 woord GEWELDIG !!!
Super instructeurs 👌
Zou het zo weer doen 💕 - 6/13/2022 
tommie58 Avatartommie58
5 star rating Prachtige ervaring, fijne medewerkers. Must-do. Onder sympathieke, goede, veilige en toch luchtige begeleiding van jumpmaster Eli vanaf 13000 voet uit een vliegtuig gesprongen en daarmee een onvergetelijk gave ervaring gehad. Alles verliep vlot, misschien mede... lees meer - 6/12/2022 
media thumbnail 0
Poema S. AvatarPoema S.
Ik spring uit een vliegmachien… 🤪gewoon omdat het kicken is en omdat het kan 🪂🪂🪂 dankbaar dat ik dat met jullie heb kunnen doen, 23 jaar is veel te lang... lees meer - 6/11/2022 
Arnold d. AvatarArnold d.
what a rush. was de 1e keer maar ga zeker nog een keer! Leander bedankt! - 6/04/2022 
Benjamin-John P. AvatarBenjamin-John P.
het was geweldig! echt een aanrader! bij twijfel zeker doen! - 5/01/2022 
Marieke v. AvatarMarieke v.
Het was super 😍 🪂 bedankt!!! - 4/17/2022 
Jessica R. AvatarJessica R.
It was amazing! Thnx to the crew, it's indeed The experience of a lifetime! 🤩

- 3/20/2022 
Miranda H. AvatarMiranda H.
Wat een ervaring zo gaaf! Professionele mensen, leuke mensen, goeie uitleg en we komen zeker terug! - 10/25/2021 
Veevaete K. AvatarVeevaete K.
Eén van de meest fantastische dagen van mijn leven .
Streep door mijn bucketlist en Happy .
Profecionele en sympathieke diver.. fantastische ontvangst. - 10/07/2021 
Martina G. AvatarMartina G.
Hele lieve crew!
thanks for the great experience!
A wonderful free fall from 13000ft - 10/01/2021 
Anja M. AvatarAnja M.
Leuke club, leuke mensen…. Zeer gastvrij en meedenkend!
We voelde ons als sportspringers meer dan welkom! - 9/27/2021 
Danny R. AvatarDanny R.
Super mooie ervaring gedaan gister. - 9/26/2021 
Sabrina B. AvatarSabrina B.
Wat een fantastische ervaring was dit, zeker voor herhaling vatbaar! - 9/22/2021 
Robi C. AvatarRobi C.
ik beveel.dit iederéén aan , jong of oud , klein of groot !
Unieke ervaring , met bijzonder vriendelijke mensen daar , zowel.bij de ontvangst bij aankomst alsook...
lees meer - 9/22/2021 
iris g Avatariris g.
5 star rating Duosprong WAUW! Wat een gave ervaring!
Op een mooie zonnige dag in Texel werden wij fijn ontvangen bji het paracentrum. Na een duidelijke, ontspannen, gezellige uitleg gekregen te hebben werd ik voorgesteld...
lees meer - 9/22/2021 
iris g. Avatariris g.
5 star rating Duosprong WAUW! Wat een gave ervaring!
Op een mooie zonnige dag in Texel werden wij fijn ontvangen bji het paracentrum. Na een duidelijke, ontspannen, gezellige uitleg gekregen te hebben werd ik voorgesteld...
lees meer - 9/22/2021 
iris g Avatariris g.
5 star rating “Duosprong” WAUW! Wat een gave ervaring! Op een mooie zonnige dag in Texel werden wij fijn ontvangen bji het ... ... lees meer - 9/22/2021 
Inge V. AvatarInge V.
heel vriendelijke mensen . unieke ervaring - 9/20/2021