reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.

591 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Facebook
4.9 Stars - Based on 228 User Reviews
facebook logo
Google
4.7 Stars - Based on 120 User Reviews
google logo
Tripadvisor
5 tripadvisor stars
5 Stars - Based on User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

8

Een ongelofelijk goed en vrij gevoel

Van te voren was ik bang dat ik het wellicht spannend zou vinden, nou hier was geen sprake van! Alles is bizar goed geregeld en zit zo goed in elkaar. Je krijgt elke keer precies te horen wat je moet doen van enthousiaste instructeurs die het nog leuker maken, wat een ervaring! Het enige is is dat ik nog wacht op de beelden die zijn gemaakt, maar ook hier heb ik al het vertrouwen in!! 100% aan te raden :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 28/05/2022
10

Amazing Experience

The experience was amazing and the staff were all very nice, helpful and friendly.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 28/05/2022
10

Ik heb nog nooit zo genoten van de controle los te laten :)

De ervaring was echt onvergetelijk, mede dankzij de goede organisatie, vlotte en vriendelijke staff, duidelijke instructies en natuurlijk een prachtlocatie! Dit doe ik zeker nog eens!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent - 27/05/2022
10

EEN ONGELOOFLIJKE BELEVENIS

Duidelijke mailtjes met wat er gaat gebeuren en hoe je je moet voorbereiden. EENMAAL AANGEKOMEN kon je ook nog op dat moment beslissen om toch wel de foto's/video's te laten maken. Na het aanmelden even wachten. (Ondanks dat ze een drukke dag hadden, duurde het wachten niet lang). AAN DE BEURT... we kregen een bril, gordel om en vervolgens een korte maar duidelijke uitleg. EN DAN GAAT HET ECHT GEBEUREN! Mijn instructeur was gezellig, spraakzaam en gebruikte de camera leuk. DE SPRONG.... super gaaf! Ik kon alleen maar genieten. DE LANDING.... benen omhoog en ik lande veilig staand. Als laatste haal je je certificaat op. De foto/video beelden zijn geweldig!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hellevoetsluis - 27/05/2022
10

Geweldig

Het was echt een geweldige ervaring…..voor herhaling vatbaar Alles werd heel duidelijk uitgelegd door een heel team van super vriendelijke mensen… Moet je gewoon eens meegemaakt hebben
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Balen - 27/05/2022
9

Gewoonweg zaaaaalig, ... en dit dankzij jullie geweldig team !!!

Het was mijn eerste keer, gezonde zenuwen, maar deze verdwenen zeer snel daar ik door mijn begeleider in totale rust kwam ... het is zeker niet mijn laatste keer .... het was zo rustgevend, geweldig, top !!! Dank je wel, Els
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mol - 27/05/2022
10

Geweldige ervaring

Nog nooit in mijn leven zoiets gek en leuk gedaan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kattenhagenstraat 8 lichtaart 2460 belgie - 27/05/2022
8

Superzalig !

2 tandem sprongen geboekt voor mezelf en mijn vriendin (verjaardagscadeau). Zeker geen spijt van. Soms twijfelde ik vroeger om het eens te doen vanwege de prijs maar ik zou tegen iedereen zeggen ... Niet twijfelen. Heel vriendelijke crew en heel mooie plaats om te springen dichtbij de zee. De video optie vond ik prijzig en het resultaat van de video kon ook nog iets beter. Twas de maks, Xavier
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent - 27/05/2022
8

Adembenemend !

Je wordt zeer vriendelijk ontvangen , wanneer je jouw spring buddy krijgt zit je al in de flow ! Ze leggen jouw alles heel duidelijk uit ! De vrije val en het springen zijn gewoon adembenemend, een ervaring dat je met niets anders kunt vergelijken. Zeer professionele crew
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stekene - 26/05/2022
10

Geweldig!!

Wat een geweldige en verslavende ervaring. Ik had dit nooit willen missen ik was ook totaal niet nerveus en ik was super blij met mijn begeleider Leander. Dit is een kado aan mijzelf geweest. Het beste ooit. Hier kan ik nog lang op teren. Leuke video en mooie foto’s van het begin tot einde. Dankjewel allemaal
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - 25/05/2022
10

Hoezo dat doe je maar één keer in je leven; écht onvergetelijk.

Wat een fantastische ervaring. Aankomst was een warm vrolijk ontvangst, realistisch t.a.v. een mogelijke aanpassing qua planning, meedenkend, pro actief en flexibel waar mogelijk. Vervolgens een gezellige sfeer bij de voorbereiding van de sprong maar ook zeer professioneel. Over elke stap word je van te voren geïnformeerd én ook tijdens de sprong. In de lucht lijkt het toch langer te duren/genieten maar eenmaal op de grond is het allemaal voorbij gevlogen. Wat ben ik blij met de filmbeelden om nog na te genieten. Dank je wel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ell - 24/05/2022
10

Super geweldige ervaring, met een super goeie instructeur!

Wij moesten er om 14.00 zijn, toen we daar aan kwamen moesten we nog een half uurtje wachten tot we werden omgeroepen.. We kregen een harnas aan, en kregen een uitleg van welke houding we aan moesten nemen tijdens de sprong en landing. Voordat we het vliegtuig instapte werden we voorgesteld aan onze instructeur, hele aardig professionele man. In het vliegtuig praatte we wat, en stelde hij mij erg gerust. En toen de sprong... het was echt zo GEWELDIG!! Voor herhaling vatbaar, en zeker een aanrader!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Erp - 24/05/2022
10

Fantastische ervaring en super goed georganiseerd

Dit was mijn eerste (tandem)sprong. Al vanaf de boeking kreeg komt er regelmatig heel duidelijke informatie: vooraf per mail en de laatste instructies ter plaatse, waardoor je precies weet wat je kan verwachten. De organisatie was vloeiend en iedereen is zeer behulpzaam. De werknemers zijn allemaal even enthousiast. Met extra dank aan Erik uit Den Haag met wie ik de sprong gemaakt heb. Echt een top ervaring!!! Ik zou het zo weer doen. :-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 23/05/2022
10

Geweldig

Het personeel is vriendelijk en chill. Communicatie verloopt gemakkelijk vooraf via de telefoon. De ervaring is uniek en onvergetelijk. Ik raad het iedereen aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pelt - 23/05/2022
10

ENG, TE GEK, GAAF en zo MOOI!!

ENG, TE GEK, GAAF en zo MOOI!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaamslag - 23/05/2022
9

Om nooit tevergeten super gaaf!!!!

Dit is een ervaring om echt nooit meer tevergeten !!! Ook super aardige mensen en top geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Duizel - 23/05/2022
10

Amazing

Het was echt geweldig !! Zo mooi om mee te maken ! Ook als je niet springt is de sfeer gemoedelijk en iedereen staat voor je klaar. Ook een dikke 10 voor mijn instructeur super leuke en geruststellende man . Echt iedereen super bedankt voor de geweldig mooie dag ! Tot bij de hopelijke volgende vlucht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogerheide - 23/05/2022
9

Fantasties

Voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Serskamp - 22/05/2022
10

Geweldige ervaring!

De skydive was een fantastische ervaring en de instructeur waarmee ik sprong deed er alles aan om me op mijn gemak te stellen, hierdoor voelde alles heel veilig. Dit was chill want tijdens het wachten (uurtje) was ik toch wel flink zenuwachtig geworden! Wij deden de extreme sprong waarbij je ca. 60 seconden vrije val hebt, dit is echt aan te raden want zelfs dat is zo voorbij. En gevoelsmatig is het verschil tussen 9000 en 13000 ft toch niet zo groot. Om samen te vatten, ik was super nerveus van te voren maar nu zou ik er morgen nog een kunnen doen ;) Al met al zeker aan te raden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 22/05/2022
10

Fantastisch

Slydiven was helemaal niet zo eng als ik had verwacht. Het harnas zat wel pijnlijk strak maar alles was zo mooi en de instructeur weer wat hij doet. Ik mocht de parachute zelf even besturen, wat een machtig gevoel. Het was de sprong van mijn leven! Heel gaaf! Heel mooi om dit met mijn zoon en goede vriendinnen te mogen meemaken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Terneuzen - 22/05/2022
10

Met geen pen te beschrijven!!!

Mega, super! Dit moet je ervaren om het te geloven. Het uitzicht is hier prachtig en je gaat weg met een lach van oor tot oor. Echt een opkikker in je pens!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede Gld - 22/05/2022
10

Amazing

Amazing experience and friendly staff.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 22/05/2022
10

Geweldig en echt aan te raden voor iedereen

Top ervaring en zeer leuk personeel. Echt aan te raden voor iedereen die graag een avontuur willen ervaren!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harmelen - 22/05/2022
10

Fantastisch ervaring

Met een paar vrienden de sprong gedaan op mijn verjaardag. In 1 woord fantastisch. Een hele ervaring rijker. Gaa ik zeker nog een keer doen. Goede begeleiding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kessenich belgie - 22/05/2022
10

Super Gaaf!!

Ik heb een tandemsprong cadeau gekregen voor mijn 50e, FANTASTISCH!! Zeer relaxte en professionele lui bij Skydive Zeeland, voelde mij meteen op mijn gemak. Toffe beelden gemaakt tijdens de sprong en wat een ervaring. Absolute Aanrader! Grt. Joep
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 22/05/2022
10

Waanzinnig!!!!

Je wordt goed ontvangen en er wordt duidelijk uitgelegd wat je moet doen. Voor je het weet heb je je pakkie al aan en ben je al onderweg naar het vliegtuigje en ga je vertrekken. Had verwacht dat het eigenlijk doodeng zou zijn maar kwam erboven in de lucht achter dat ik er eigenlijk helemaal klaar voor was. (Ook al kon je natuurlijk niets anders meer dan springen.) Heb het laten filmen en ben helemaal happy met het filmpje en de fotoos. Ik zou het zo nog een keer doen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goes - 17/05/2022
10

FANTASTISCH!!!!

Wij hebben met vier familieleden een extreme Skydive (13.000 FT) bij Skydive Zeeland gemaakt. De complete ervaring heeft op ons een zéér positieve indruk gemaakt en werd het mede hierdoor een geweldige ervaring. Een hele gemoedelijke en zéér (klant) vriendelijke sfeer. Van aankomst tot het einde goede, vriendelijke en deskundige begeleiding EN humor. Juist door die sfeer totaal geen moment van ongemak o.i.d. gehad. Ook de begeleiding door de instructeur was zeer relax maar duidelijk en heeft de sprong tot een fantastische super ervaring gemaakt. Een familielid van 77 maakte met ons de sprong en de ontvangst en begeleiding van hem was ook TOP!! Liefdevol en met respect begeleid maakte ook hij de sprong van zijn leven! Wij zijn zéér enthousiast over Skydive Zeeland en het smaakt naar meer! Absoluut een aanrader! Dank je wel Skydive Zeeland!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nwk a/d IJssel - 13/05/2022
10

Top beleving aanrader

Was echt een prachtige beleving en het ging beetje miss met de foto’s en filmpjes maar de aardig medewerker Rob heeft het goed uitgelegd en de foto’s en filmpjes netjes geleverd zoals net hem afgesproken, en nog extra een leuke hooide gestuurd om het nog mooier te maken, Ik zou het graag willen meer doen maar volgende keer de solo opleiding in Texel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 11/05/2022
10

Zeer aanrader!

Was echt een prachtige beleving en het ging beetje miss met de foto’s en filmpjes maar de aardig medewerker Rob heeft het goed uitgelegd en de foto’s en filmpjes netjes geleverd zoals net hem afgesproken, en nog extra een leuke hooide gestuurd om het nog mooier te maken, Ik zou het graag willen meer doen maar volgende keer de solo opleiding in Texel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 11/05/2022
10

Onwerkelijk

Wat een ontzettende ervaring om een tandem sprong te maken bij skydive-zeeland. De communicatie en service liep heel soepel. We waren snel aan de beurt. De instructeur stelde ons helemaal op ons gemak met een persoonlijke kennismaking en duidelijke instructies. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ederveen - 10/05/2022
9

I got to fly, totally such a BUZZ ! I will back !

I had my first ever parachute jump last Saturday and it was just so BRILLANT ! I have dreamt of flying so many times and this just felt likea dream come true.It was wonderful, i was on a high all weekend.I will defintely be doing it again and will ry to encourage friends and family so i can do it with them :) Thankyou for the introduction !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Horst - 09/05/2022
10

GEWELDIG!

Was een verrassing, voor mijn verjaardag! Mega spannend maar zo een gave ervaring! Voor herhaling
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Naaldwijk - 09/05/2022
10

Geweldig!

Gisteren hebben wij een parachutesprong gemaakt bij sky dive Zeeland. Wij zijn hartelijk ontvangen. De instructies werden duidelijk uitgelegd en daarnaast werd je ook gelijk op je gemak gesteld. Een fijne instructeur gehad die mij gerust kon stellen,omdat ik het toch wel een spannend vond. Hierna een geweldige ervaring beleeft, die ik zo weer zou doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 09/05/2022
10

fantastic

unforgettable experience !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Yerseke - 09/05/2022
10

Meest gave ervaring ooit!

In Zeeland gaan skydiven met 2 vriendinnen. Superrelaxte sfeer, voelde heel veilig en gezellig. Wat een te gekke ervaring! We komen zeker nog een keer terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Reeuwijk - 09/05/2022
10

Een dag die je moet meemaken!

Het is een hele gave en bijzondere ervaring. Je wordt omgeroepen en de zenuwen springen al omhoog. Je gaat met je begeleider het vliegtuig in en die maakt je helemaal ready voor de sprong. Het vliegtuig gaat open en je ziet de eerste springers gaan en dan is het jou beurt. Je voelt de kijharde wint en denkt oohw ja nu gaat het gebeuren. En je springt eruit en die vrije val is een bijzonder gevoel. Je moet het maar doen om er over mee te praten. Na de vrije val gaat je parachute open en dan komt het besef moment van de vrije val. Super gaaf! En dan als je eenmaal hangt kan je je bezig houden met het uitzicht zo gaaf niet normaal. Je mag daarna nog even zelf de parachute besturen en dan kom je bij de landing na de landing zit je nog vol adreline en het besef hoe super gaaf het was. Ik was helemaal nog in de wolkjes onderweg naar huis. Dit was een dag om nooit te vergeten en zeker om nog een keer te doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 09/05/2022
10

Ongelooflijke ervaring

De begeleider was fantastisch Dat gevoel dat over je komt als je richting vaste grond gaat Dat prachtige zicht Voor ik het vergeet Als je je aanmeld de vriendelijkheid waarmee je word ontvangen,echt super Mooie ervaring onvergetelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boom - 09/05/2022
10

Fantastische ervaring met toffe mensen

Ik heb mijn eerste parachutesprong bij Skydive Zeeland gemaakt. Van begin tot het einde goed, vriendelijke, deskundige begeleiding. Werd door de hele sfeer gelijk op je gemak gesteld. De instructeur ( met dank aan Eli) heeft er aan bijgedragen dat mijn eerste sprong een waanzinnige ervaring is geworden. Wat een positieve, gezellige gast die gelijk ervoor zorgde dat het gewoon ok was wat we gingen doen. Super bedankt!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dinteloord - 08/05/2022
10

Het parachutespringen in Zeeland is de meest geweldige belevenis!

De parachutesprong in Zeeland was fantastisch. De instructeurs waren allemaal erg vriendelijk en begeleiden je goed door het proces, waardoor zij je helpen en kunnen geruststellen. De instructies werden meerdere keren herhaald, zodat de sprong veilig zal gaan. Hierdoor heb ik optimaal kunnen genieten en ben ik een geweldige ervaring rijker!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselstein - 08/05/2022
10

Wat een prachtige ervaring

Wat een prachtige ervaring. Alles wordt goed uitgelegd. En diegene waar ik mee sprong was echt aardig en stelt je op je gemak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - 08/05/2022
10

Fantastisch!

Beetje onwennig bij aankomst is het ontvangst meer dan hartelijk. Vriendelijke mensen, goede uitleg en het stap voor stap doornemen van alle handelingen laten je het hele proces helder en duidelijk inzien. Eenmaal in harnas wordt alles prettig en voelbaar gecontroleerd. In het vliegtuig, al een ervaring op zich, worden de laatste voorbereidingen gedaan en doorgesproken. Eenmaal bij de deur begint het avontuur. Een split second dacht ik f#*€*k om daarna direct te beseffen dat weerstand geen zin heeft, overgeven aan het moment wel! Door omstandigheden sprongen wij vanaf 13000ft, door de wolken en de kou. Veel lawaai en geruis, grijs. Na de wolken de nette blokken, weilanden en dorpen in zicht, helemaal geweldig. Als de parashute opent is er alleen nog maar stilte. Bengel je lekker in de lucht en oriënteert de instructeur je zodat je weet waar je vliegt. Prachtig, stil, groots en waanzinnig om langzaam naar de grond te gaan. Onderweg oefen je vast de landing zodat ook de laatste stap helemaal duidelijk is. Zonder meer een geweldige ervaring onder leiding van kundige vakmensen die er alles aan doen om er een onvergetelijk moment in je leven van te maken. Ik kom zeker terug!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 08/05/2022
10

Écht TOP

Na Teuge terug naar Zeeland. De mooiste plek om te springen!!! Dit was de 3e keer en zeker niet de laatste!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meliskerke - 08/05/2022
8

Zeer mooie ervaring

Alles was duidelijk en de mensen waren zeer vriendelijk, nog bedankt voor de mooie ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Poeldijk - 08/05/2022
10

Hoogtepunt van je bucket list!

Het was allemaal erg goed geregeld. Iedereen was relaxed en niemand had echt stress. De buddies bij de tandem sprong zijn gezellige mensen die jou ook lekker ontspannen houden. De sprong zelf gaat natuurlijk ontzettend snel, maar was elke seconde waard!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Prinsenbeek - 08/05/2022
9

Fantastisch!!!

Super actie! "gooi je schoonmoeder uit het vliegtuig" Zo kreeg ik een screenshotfoto in de app van mijn s dochter, afgelopen week met de opmerking gaan we,...?! waarop ik heel stoer, tuurlijk wanneer terug appte. Nou er is plek as zaterdag 9.00u slik uhhh ik ben net een week oma geworden. Wat doe ik mijn dochter aan.? Maar na 5 min alle beren op de weg gezien te hebben heb ik volmondig ja gezegd!! En echt zaterdag 7-5-22, was het zover. Wat een hilarisch rit was de heenweg wat hebben we veel gelachen zo nerveus dat we waren. we stonden eerst voor een dichte balie te wachten om een broodje te kunnen bestellen, koffie in een te kleine beker schonken en bij het instappen in de auto een blikje Red bull over de voorstoel knoeide. Hihi nerveus valt mee!! Veel te vroeg aangekomen zagen we de staff zich verzamelen. De een Lekker in het zonnetje aan een kop koffie de ander uit een busje stappend om te gaan douchen en weer een ander tandenpoetsend met een grote glimlach je welkom hete. Echt fantastisch! Na aanmelding werden onze namen omgeroepen om in de harnas gehezen te worden en kregen uitleg over wat er ging gebeuren. We maakten kennis met ons instructeur die je echt het vertrouwen geeft dat het goed komt. dan is het zover om in het vliegtuigje te stappen op naar 13000 ft pfff wat een hoogte. Dan gaat de deur open en gaat het gebeuren.. god wat heb ik gedaan is wat er door mij heen gaat en geef een gil bij de sprong maar echt dat is maar 2 sec. Wat is dat gaaf als de instructeur je tegen je schouder tikt om je armen wijd te doen. Het is in 1 woord overweldigend gaaf. De vrije val is echt zo vet had wel wat langer mogen duren. En dan die rust die komt nadat de parachte uit is getrokken en zelf mag sturen. Echt fantastisch!! Een smil van oor tot oor. Aan alle medewerkers mijn instructeur (naam ben ik vergeten) en mijn schoondochter bedankt voor deze ongelooflijke mooie sprong / dag! 1 om nooit meer te vergeten Liefs jannietta Boltjes De trotse oma
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Krimpen aan de lek - 08/05/2022
10

Fantastisch

Gisteren een geweldige tandemsprong gehad. Wat was de sfeer relaxed en gemoedelijk. Iedereen vriendelijk, en werkend met passie en plezier. Van aanmelden tot aan de landing was een groot feest. Dit was mijn tweede sprong, en zeker net zo geweldig als de eerste maar dan zonder de zenuwen, omdat je weet was er gaat gebeuren. Volgend jaar weer. En....... Wat is Zeeland een mooie locatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- VEENENDAAL - 08/05/2022
10

Eentje om nooit te vergeten

Van begin tot eind een fijne ervaring! Genoten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 07/05/2022
8

Fansupertastisch, woorden schieten tekort, het is met niets te vergelijken.

De sprong vanaf deze (super)hoogte was geweldig, ik heb genoten van de extra tijd die dit opleverde. Voor mij had er net wat meer begeleiding en voorbereiding mogen zijn. Afgelopen jaar sprong ik (voor het eerst) in Teuge en daar ben ik met terugwerkende kracht blij om. Door mijn eerdere ervaring wist ik wat me ongeveer te wachten stond. De sfeer bij Skydive Zeeland was prima, relaxed en sympathiek.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 07/05/2022
10

GEWELDIG

Eerste keer een sprong gemaakt en dit was onbeschrijfelijk! Werden begeleid door top instructeurs en onder begeleiding even de parachute mogen besturen, wat natuurlijk super was. Een echte aanrader en een top ervaring, wij komen zeker nog eens terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zonhoven - 07/05/2022
10

Het is abnormaal

Het gevoel wanneer je net uit het vliegtuig valt gaat zo tegen je natuur in, maar is zo abnormaal gaaf! Alle werknemers zijn aardig en behulpzaam, top ploeg! Leuk hoe je instructeur met je omgaat wanneer je ook gefilmd wordt! Zeker een aanrader om erbij te doen, anders krijg je zeker spijt achteraf!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 07/05/2022
9

The sky is not the limit

Geweldige ervaring. Niet alleen de sprong maar ook hoe de sfeer is en natuurlijk al het vakkundige personeel. Top ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ravenstein - 05/05/2022
10

Geweldig!! Dit is zeker niet de laatste keer

Leuke ervaring, de mensen zijn ook super behulpzaam en leggen alles goed uit. Nergens om bang voor te zijn gewoon doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 05/05/2022
10

Wat was dit geweldig!!!!!!

Wat een fantastische ervaring. Klein beetje zenuwachtig voor dat ik ging springen. Maar wat is iedereen daar relaxed en dat neemt alles weg. Absoluut een aanrader en ik ga en wil zeker nog een x.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Montfoort - 05/05/2022
10

Geweldig

Goede instructeurs die je tot rust stelt als je bang bent. Ik heb er enorm van genoten van de sprong van 13.000ft!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-Oedenrode - 05/05/2022
10

WAT EEN ERVARING!

Samen met zus, neefje én mijn 88!! jarige vader heb ik een tandemspring gemaakt. Nu, 3 weken later, appen en praten we er nog dagelijks over! Wat een ervaring. Wat was ik 'bang' toen ik zag hóe hoog 4 kilometer is en heb serieus overwogen om niet te springen. Toch gedaan, en wat ben ik blij dat ik dát gedaan heb. Niet in woorden uit te drukken hoe bijzonder het is. Ik wil heel graag nog een keer zodat ik bewuster kan genieten van alles, want het gaat allemaal zo snel! Alle lof hoe ze met mijn vader om zijn gegaan! Zo lief, zo zorgzaam, zo meelevend......en zo heeft hij dat ook ervaren (en wij niet minder). Dát is wat hij ook elke keer benoemd als we het over onze tandemsprong hebben. Skydive Zeeland, jullie krijgen allemaal een dikke vette 10 van ons!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 03/05/2022
10

Wat een geweldige ervaring!

Wij zijn afgelopen zondag wezen springen. Na binnenkomst waren wij gelijk aan de beurt en mochten ons best aantrekken. Tien minuten later zaten we al in het vliegtuig onderweg naar DE SPRONG. Spanning viel echt enorm mee. Dit kwam ook zeker door de vriendelijke medewerkers op de grond en de professional waar ik aan vast zat tijdens de sprong. Complimenten voor iedereen welke bij Skydive Zeeland werkt. Als je het aandurft zeker hier boeken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - 02/05/2022
8

Echt gaaf

Twijfel of je durft ? Gewoon doen, de ervaring maakt elke spanning vooraf, mocht die er zijn, meer dan goed. Nu was het bij mij erg bewolkt, dus bij mijn "sprong" zag ik vanuit het vliegtuig niets anders dan een wit wolkendek. Ik zag de grond dus niet op me afkomen, haha. Om daarna door de wolken te "vallen" geeft ook weer wel een speciaal gevoel. Alleen jammer dat je dan al een heel stuk gedaald bent en niet meer het mooie overzicht over de eilanden hebt. Maar ja, het weer heb je niet in de hand en maakt de ervaring niet minder speciaal. En voor mijn familie die beneden stond te wachten, was het jammer dat tijdens de vlucht de informatie die ze hadden gekregen veranderd werd. Er zouden 4tandemsprongen gedaan worden, daarna zouden we hoger vliegen, dan 3 solo en dan als laatste mijn tandemsprong. Door het wolkendek konden ze niet zien wanneer gesprongen werd en om onduidelijke redenen ging ineens iedereen hoger (denk ik) en moesten eerst de solo-parachutisten en daarna de 5 tandemsprongen achter elkaar. Dus wisten ze niet welke ik was (ook omdat het vliegtuig niet te zien was) terwijl dat met de eerdere planning wel duidelijk geweest zou zijn. Ze zagen alleen ineens mensen door het wolkendek vallen. Ook naderhand werd niet duidelijk waarom er afgeweken was van het plan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wernhout - 02/05/2022
10

Een van de mooiste avonturen die ik gedaan heb !

Ik heb samen met mijn dochter gesprongen en we voelden al bij aankomst dat t n mooie dag zou worden . De ontvangst was relaxed en het personeel was vriendelijk. En bij het aantrekken van het harnas werd alles duidelijk en rustig uitgelegd. De instructeurs kwamen een praatje maken voordat we het vliegtuig in gingen. In het vliegtuig was er wel spanning maar nadat het luik open ging en de eerste eruit sprongen hadden we een prachtige uitzicht tijdens de vrije val 13000 ft en mochten we zelf sturen nadat de parachute open was gegaan! Na mijn landing zag ik aan het gezicht van mijn dochter dat ze het fantastisch heeft gehad . Wij vonden het prachtig Dank voor het fantastische moment.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel - 02/05/2022
10

Fantastisch

Je word er altijd heel vriendelijk ontvangen en met de nodige uitleg die je nodig hebt , Van inschrijven tot de instructeur waar je de duosprong mee maakt allemaal fantastische vriendelijke en goedlachse mensen . Wij zijn nu al 2 x komen springen en telkens een prachtige ervaring meegemaakt . We houden er vanaf nu een jaarlijkse traditie van om ieder jaar 2x te gaan springen !!ik zou zeggen doe zo voort en tot in september!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meulebeke - 02/05/2022
10

Geweldige ervaring

Geweldig een ervaring om nooit te vergeten met goede instructeur en liefe mensen eromheen. Absoluut een aanrader voor iedereen die van een uitdaging houd. En vergeet zeker niet je te laten filmen anders krijg je er later spijt van.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- TILBURG - 01/05/2022
10

Een adrenaline kick die nergens mee te vergelijken is!

Ik had maanden van te voren afgesproken samen met een maat te gaan springen. Er heel lang niet bij stil gestaan tot de avond voordat het echt ging gebeuren. Eenmaal aangekomen op het terrein van het vliegveldje begonnen de zenuwen te komen. Boven in de lucht de deur ging open en ik dacht; waarom hebben we dit ook al weer gedaan? En toen gingen we. Wat ontzettend vet!!! Echt een ervaring die ik niet gemist had willen hebben en zelfs wel vaker wil gaan doen! Een aanrader aan iedereen die houdt van een adrenaline kick en een geweldig uitzicht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg - 01/05/2022
7

Gaaf om een keer mee gemaakt te hebben.

Afgelopen week een parachute sprong mogen maken. Goede telefonische bereikbaarheid, makkelijk te boeken. Om 10 uur zou de sprong zijn, dit liep uit tot 11 uur. Hierover werd niet gecommuniceerd. Bij navraag bleek dat het vliegtuig defect was en er een vervangend toestel zou komen. Geen probleem, maar de communicatie zou beter kunnen. De uitleg over de sprong was prima. De sprong zelf was een mooie ervaring. Wel moet je rekening houden met niet Nederlands sprekende buddy's.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoutelande - 01/05/2022
10

Geweldig!

Wat een ervaring! GEWELDIG! iedereen is daar zo ontspannen en chill, daardoor blijf je als.gast ook een stuk rustiger. Had het voor geen goud willen missen en ga dit zeker nog een keer doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg - 01/05/2022
8

Wat een geweldige ervaring

Prachtige locatie, vriendelijk personeel waar je een leuk praatje mee kunt maken, er heerst een enthousiaste en informele sfeer. Instructies waren wel voornamelijk in het Engels en het gebouw met de wachtruimte was niet heel modern. Voor de rest: top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 30/04/2022
10

Absolutely worth it, pleasant atmosphere.

Just do it
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 30/04/2022
10

Ongelofelijk gaaf!!

Het is een ervaring om nooit te vergeten! Ongelofelijk gaaf en een mooie blijvende herinnering voor altijd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Riel - 30/04/2022
10

Heftig, sensationeel en fantastisch!

5 minuten voor tijd arriveerden wij op het vliegveld. Wij zijn mijn vriendin Suzy, die mij deze sprong op mijn verjaardag cadeau had gedaan en ik, die een lang gekoesterde wens in vervulling zou zien gaan. We werden enthousiast ontvangen door een voor mij ogende groep 'jonge surf dudes en chicks'. Voor we de lucht in gingen kregen we een duidelijke instructie van een van de jonge gasten en werden toen in onze harnassen gehesen, daarna werden we voorgesteld aan onze instructeurs. Mijn instructeur met de naam Helder controleerde nog even of mijn harnas goed zat en met 5 minuten voor het vertrek liepen we naar het vliegtuig dat inmiddels klaar stond. Er bleek een technisch probleem te zijn, na kort overleg besloot men een ander vliegtuig in te laten vliegen. Veiligheid gaat natuurlijk voor alles. Het andere vliegtuig zou na ongeveer anderhalf uur arriveren. Ondertussen genoten wij van het heerlijke weer en de aanwezige huiselijke sfeer. In de hangar stonden diverse bankstellen en wat ook aan de huiselijkheid bijdroeg waren de 4 aanwezige honden. Elke instructeur leek een eigen hond te bezitten. De hond van Helder luisterde goed en dat had ik ook gedaan bij zijn instructie. Rond 15:45 werden we weer opgeroepen om ons klaar te maken, dus de harnassen weer aan. Het tweede vliegtuig stond voor ons klaar en we konden meteen instappen. Het ging nu ineens snel, voordat ik het wist zaten we in de lucht en stegen we naar de hoogte van 9000 voet. Ik zou als tweede uit het vliegtuig gaan en toen mijn buurman het vliegtuig had verlaten schoven Helder en ik naar het randje van het vliegtuig. Heel even en vooral instinctief bekroop mij de gedachte: "dit is niet oké ", maar op het moment dat wij het vliegtuig verlieten was alles fantastisch! Wat een geweldig gevoel was dit. Toen de parachute open ging was daar de rust. Prachtig dat uitzicht. Met een zachte landing bereikten wij weer de grond. Helder had alles op video prachtig vastgelegd. Een 65ste verjaardag om nooit te vergeten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 29/04/2022
10

Dit is NIET mijn laatste sprong !

Eens aangekomen merkten we onmiddellijk een professionele sfeer binnen een super gezellige familiale omgeving. We werden warm onthaald en gelukkig was er ook nog een plaats vrij voor onze zoon zodat hij mee kon springen van 13.000ft !! Wauw !! Ik geef het toe, heb er even spreekwoordelijk wakker van gelegen en tijdens het opstijgen denk je even 'waarom ik'. Maar dat is snel vergeten; je wordt rustig begeleid naar de deur van het vliegtuig en voor je het weet ben je overstelpt door het gelukzalige gevoel van de vrije val; 60 sec als een vogel in de lucht met prachtige vergezichten gevolgd door een zwevende parachute glide van enkele minuten. De landing ? zachter kan niet. Waarom heb ik ooit getwijfeld; volgende keer opnieuw ... in Zeeland !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoersel - 26/04/2022
10

Onbeschrijflijk geweldig prachtige ervaring!

Moeilijk te verwoorden! Wat een gevoel! Wat een kick! Superfan van de vrije val. Heel fijne, grappige instructeur die me geen moment een ongemakkelijk of angstig gevoel gaf. Ik kom graag nog eens terug,aar dan voor de hoge sprong.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- LOKEREN - 25/04/2022
10

Onvergetelijk!!!!

Okee, het was even slikken toen ik voor mijn 50e een parachute sprong cadeau kreeg. 'Omdat ik zo van 'creating memories' ben.... Nou, dit leek even een stapje te ver, maar ik neem alles terug.... wat een ongelooflijke ervaring was dat! En ik wist niet dat ik het ooit zou zeggen.. maar vooral die vrije val van de extreme was top!! Totaal niet eng... alleen maar mijn ogen uit gekeken! Bedankt voor de geweldige organisatie ook.. dit gaan we nooit meer vergeten! Groet, Leonie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- MIDDELHARNIS - 25/04/2022
10

Geweldig

Toen we aankwamen kregen we duidelijke instructies. Het personeel was erg aardig en de sprong was werkelijk waar fantastisch! Zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 25/04/2022
10

Het was super Gaaf

Geweldige ervaring om nooit te vergeten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Steyl - 25/04/2022
10

Overweldigend succes!

Wat een onvergetelijke ervaring heb ik gehad in Zeeland! Ongelofelijk zenuwachtig voor de allereerste sprong gezien ik niet wist wat ik kon verwachten, maar het team stelt je helemaal gerust. De sprong zelf was nog leuker en mooier dan verwacht. Ik ga zeker starten met de AFF cursus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lommel - 23/04/2022
10

Fantastisch!!

Een week zenuwachtig geweest om de sprong te maken, maar dit ga ik zeker nog een keer doen! Fijne instructeurs die goed in de gaten houden of je oké bent. Het was echt een ervaring om nooit meer te vergeten. Tot ooit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 23/04/2022
9

Mooi vader-dochter moment om nooit te vergeten

Afgelopen zaterdag bij mooi weer gesprongen samen met mijn dochter van 15 jaar. Ondanks dat we wat lang moesten wachten (enige minputje) hebben we ons zeker vermaakt. Er was genoeg te zien en te doen. Ik twijfelde over de cameraopname maar degene die filmt maakt er echt een happening van zodat je iedere keer weer ervaart hoe gaaf (en hoog) het was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - 19/04/2022
9

Fantastisch

Prima ontvangst, goede uitleg, kort en bondig. Keurig op tijd allemaal. Er werd iemand gekoppeld op de grond die met mij de tandemsprong zou maken. Tijdens het stijgen leuk wat informatie gekregen over de omgeving en tijdens de sprong zelf (na de vrije val) ook uitleg. Leuk om zelf even te mogen sturen en heel leuk dat er gevraagd werd om wat dingen te doen in de lucht (spiraal draaien maken).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten - 19/04/2022
10

Het was zo'n "Once in a lifetime experience" dat ik binnenkort nog eens ga!

Niet alleen was het weer fantastisch, de professionele begeleiding en de vriendelijke mensen maakten het een onvergetelijke ervaring voor mijn zus en mij. Nogmaals bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Echt - 19/04/2022
10

Geweldig!

Tot 5 minuten voor aanvang wist ik niet wat we gingen doen. Daar was ik wel blij mee want dan kon ik me niet te lang druk maken ;-). Mijn vriend had meteen de hoogste sprong geboekt (13000 ft). Wat een geweldige ervaring. Ik zou het zo weer doen! We hadden perfect weer en we hoefden niet lang te wachten. Goede service en goed geregeld. Tip: (niet voor mij, want ik spreek goed Engels), maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die niet goed Engels spreken. Veel personeel spreekt Engels en het is toch belangrijk dat je de instructies goed begrijpt (helemaal in het vliegtuig als je al bijna niks hoort door de motoren). Probeer mensen die het Engels niet goed beheersen bij de tandemsprong te koppelen aan Nederlands sprekend personeel :-).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuenen - 19/04/2022
10

Waanzinnig

Voor de 1ste keer een duosprong gemaakt en wat een ervaring! Alles vlot verlopen en zeer vriendelijk begeleid. Zeker een aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elewijt - 18/04/2022
10

once in a lifetime ervaring!

Opnieuw een item terug afgestreept van mijn bucketlist! De extreme tamdem skydive op 13.000 voet (4km) die ik gisteren bij Skydive Zeeland heb uitgevoerd, was een ongekende ervaring. De rush die ik ervaarde was echt fenomenaal. Het onthaal was zeer vriendelijk en de Portugese instructeur Elder met wie ik de sprong maakte, was erg sympathiek. De filmpjes en foto's die gemaakt werden, kwamen dezelfde dag nog binnen via email. Dat is pas service! Nu terug sparen voor de volgende sprong :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hulst - 18/04/2022
10

Een geweldige dag om nooit te vergeten

Ik werd goed begeleid en alle instructeurs zijn heel vriendelijk. Het was een super ervaring die ik nooit zal vergeten en de filmpjes maken het helemaal af.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - 18/04/2022
10

Geweldig en onvergetelijk

Wat een geweldige ervaring. Onvergetelijk en zou het zo weer overdoen. Speciaal hiervoor 12 kg afgevallen, dit was het echt waard. En natuurlijk ook goed voor mijn gezondheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gaanderen - 17/04/2022
9

Topervaring mooi uitzicht.

Ik had het geluk een zonnige heldere dag te hebben om te springen. Bij het aanmelden aan het onthaal trof ik een vriendelijke dame die me de nodige uitleg verschafte. Bij aankomst had ik een upgrade naar 13000 V gekozen, waardoor mijn vlucht jammer genoeg iets achteruit geschoven en ik slechts na anderhalf uur aan de beurt kwam. Maar dan ... Ik werd gekoppeld aan een instructeur. Top kerel. Na de nodige veiligheidschecks kon onze groep dan eindelijk op het vliegtuig. Tijdens de klim naar boven stijgt de adrenaline en dan ben je er. Je voelt het vliegtuig vertragen en de deur gaat open. Je schuift naar voor tot in het deurgat kijkt naar buiten en dan ... Zelf doen!!! Te tof om te omschrijven. Na de sprong heb ik mijn vrienden nog getracteerd op een etentje in het nabijgelegen restaurant. Wat ook een aanrader is. Toffe, spannende dag gehad, Dank je
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nevele (België) - 17/04/2022
9

Super super super

Wat een super ervaring. Super vlucht en een hele mooie sprong. Geweldig weer. En wat een aardig personeel. Enige jammere is dat de genen op de grond niet zo veel kan zien. Maar daar kunnen jullie natuurlijk niks aan doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gaanderen - 17/04/2022
10

Top

Moet je ooit gedaan hebben
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Itegem - 16/04/2022
7

Ge-wel-dig

De tandemsprong heeft mijn verwachting overtroffen. Ik heb er 100% van kunnen genieten, mede door het enthousiasme van de stafleden, de piloot en de man waar ik letterlijk en figuurlijk aan heb mogen hangen. Hou er wel rekening mee dat je voordat je daadwerkelijk het vliegtuig in stap wel een paar uur geduld moet hebben. Maar met het onverwachte zonnige weer ook weer geen straf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meteren - 11/04/2022
9

Een onwaarschijnlijke ervaring, mijn eerste maar zeker niet laatste sprong!

Zowel de organisatie, de locatie als het personeel waren top! Dit geeft meteen zin om een tweede sprong te boeken. Een absolute aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen - 11/04/2022
5

Leuke ervaring, slechte communicatie

Het parachutespringen op zich was heel leuk en voldeed volledig aan de verwachtingen. Qua communicatie is het een heel pak minder. Vele medewerkers spreken Engels en dat is niet voor iedereen evident. De belangrijkste instructies (wat je moet doen voor en tijdens de vlucht) worden ook zeer beknopt in het Engels snel snel meegedeeld, wat je alleen maar zenuwachtiger maakt bij een eerste sprong. Wij moesten een uurtje wachten om te springen, wat niet erg was, maar in de muffe stinkende cafetaria was er niemand die een drankje kon aanbieden.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Deurne - 11/04/2022
10

Mijn dream cometrue

10 jaar samen met mijn vrouw onze droom door jullie hebben wij gadaan het was geweldig!!!!!! Bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 11/04/2022
10

Ongelooflijke toffe ervaring en de crew was echt geweldig!

Ongelooflijke toffe ervaring en de crew was echt geweldig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dilbeek - 11/04/2022
10

Uitstekend

Hele leuke mensen de Spring was geweldig instructeur heeft mijn haar goed gemaakt tijdens sprong om mooie filmpje maken heel lief Bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 10/04/2022
10

Heerlijk gevoel!

Wat een belevenis! Erg vriendelijk personeel en vakbekwame instructeurs begeleiden je bij de sprong in de lucht. Het voelde zo lekker vooral dat eerste snelle gedeelte. Daarna de stilte en het mooie uitzicht. Wat een superervaring. Dank jullie wel, personeel van Skydive Zeeland. En dan te bedenken dat ik drie jaar geleden niet meer kon praten, zelfstandig eten en lopen na een ernstige aandoening. Dit voelt zo als een overwinning van de zwaartekracht. Dank jullie wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 10/04/2022
7

Leuke ervaring, vriendelijk personeel.

Goede opvang en begeleiding van het personeel. Heel vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg over correcte houding bij het springen. Misschien een werkpuntje: eventueel bij ‘first timers’ wat info omtrent een goede ademhaling bij het springen. Dit om paniekreacties te vermijden zoals bij mij het geval was. Verder een topervaring, blij het toch eens gedaan te hebben. Voor mijn partner, voor wie de uiteindelijke verrassing bedoeld was , was alles dik in orde. Aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wegvoeringsstraat 21 Sint-Niklaas 9100 - 10/04/2022
10

Adrenaline kick van je leven !

We hadden enorm geluk met het prachtige weer. Alles werd erg duidelijk uitgelegd, instructeurs waren erg leuk. De beelden van de ervaring zijn enorm leuk om terug te zien! Echt een aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- DE PINTE - 04/04/2022
10

Echt geweldig!

Echt super. Iedereen was super vriendelijk en de instructies duidelijk. De sprong zelf was super gaaf en zou het zo nog een keer doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pijnacker - 04/04/2022
10

Machtig

Wist niet wat te verwachten. Maar de val en het zelf mogen besturen van de parachute waren een top ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zerkegem - 04/04/2022
10

Zeer leuke ervaring !

Onbeschrijfelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nevele - 03/04/2022
10

Super gaaf, wat een ervaring!!!

Het stond al lang op mijn bucketlist en nu gekregen op mijn verjaardag. Wat een gave ervaring en zo blij dat ik hem heb omgezet naar 13.000 ft. De vrijeval gaat zo snel en hard en daarna de rust en genieten van het uitzicht. Fijne relaxte sfeer bij het hele team, goede uitleg en super gaaf om de video's en foto's daarna terug te zien. Bedankt team Skydive Zeeland en met name mijn instructeur Leander.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijen - 03/04/2022
10

Geweldig genoten !!

Voor onze zoon een tandemsprong geboekt voor zijn 18 - de verjaardag, onze dochter ging mee kijken maar wilde eigenlijk ook wel mee. Supervriendelijk ontvangen en wat een geluk, er was nog een plaatsje voor onze dochter! Het was een koude dag, begin april, maar ook helder , en wat hebben ze allebei genoten , de film reportage ie gemaakt is zegt genoeg, allebei alleen maar aan het lachen. Dank je wel voor deze mooie belevenis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Yerseke - 03/04/2022
9

Super ervaring

Vanaf het begin tot het einde top. Je merkt dat het in alle opzichten het geld waard is, er word goed uitleg gegeven van te voren zodat je weet waar je aan toe bent. Dit maak je 1x in je leven mee en is zeker de moeite waard om te boeken. Bedankt team Zeeland voor deze super ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 03/04/2022

Google, Facebook & tripadvisor

Benjamin-John P. AvatarBenjamin-John P.

het was geweldig! echt een aanrader! bij twijfel zeker doen! - 5/01/2022 

Marieke v. AvatarMarieke v.

Het was super 😍 🪂 bedankt!!! - 4/17/2022 

Jessica R. AvatarJessica R.

It was amazing! Thnx to the crew, it's indeed The experience of a lifetime! 🤩

- 3/20/2022 

Miranda H. AvatarMiranda H.

Wat een ervaring zo gaaf! Professionele mensen, leuke mensen, goeie uitleg en we komen zeker terug! - 10/25/2021 

Veevaete K. AvatarVeevaete K.

Eén van de meest fantastische dagen van mijn leven .
Streep door mijn bucketlist en Happy .
Profecionele en sympathieke diver.. fantastische ontvangst. - 10/07/2021 

Martina G. AvatarMartina G.

Hele lieve crew!
thanks for the great experience!
A wonderful free fall from 13000ft - 10/01/2021 

Anja M. AvatarAnja M.

Leuke club, leuke mensen…. Zeer gastvrij en meedenkend!
We voelde ons als sportspringers meer dan welkom! - 9/27/2021 

Danny R. AvatarDanny R.

Super mooie ervaring gedaan gister. - 9/26/2021 

Sabrina B. AvatarSabrina B.

Wat een fantastische ervaring was dit, zeker voor herhaling vatbaar! - 9/22/2021 

Robi C. AvatarRobi C.

ik beveel.dit iederéén aan , jong of oud , klein of groot !
Unieke ervaring , met bijzonder vriendelijke mensen daar , zowel.bij de ontvangst bij aankomst alsook...
lees meer - 9/22/2021 

iris g Avatariris g.

5 star rating Duosprong WAUW! Wat een gave ervaring!
Op een mooie zonnige dag in Texel werden wij fijn ontvangen bji het paracentrum. Na een duidelijke, ontspannen, gezellige uitleg gekregen te hebben werd ik voorgesteld...
lees meer - 9/22/2021 

iris g Avatariris g.

5 star rating “Duosprong” WAUW! Wat een gave ervaring! Op een mooie zonnige dag in Texel werden wij fijn ontvangen bji het ... ... lees meer - 9/22/2021 

Inge V. AvatarInge V.

heel vriendelijke mensen . unieke ervaring - 9/20/2021 

Stefan V. AvatarStefan V.

een onvergetelijke ervaring - 9/18/2021 

Esther F. AvatarEsther F.

It was so amazing! The best experience ever, great team, totally lovely and trustful.
Thank you so much for being with you guy’s🤩😍🪂
Freaky for love and peace❤️✌🏽🎶 - 9/13/2021 

Chanelle A. AvatarChanelle A.

Vriendelijke mensen. mooie uitzicht.
Het was geweldig - 9/13/2021 

Sujeet S. AvatarSujeet S.

wonderful experience, enjoyed a lot - 9/12/2021 

Sonja D. AvatarSonja D.

Goede lokatie alles goed geregeld top👍🏽 - 9/06/2021 

Ann J. AvatarAnn J.

13000ft hoogte! Heel vriendelijke begeleiding! Prachtig uitzicht! Voor herhaling vatbaar! Echt genoten! - 9/05/2021 

Marco K. AvatarMarco K.

heel vriendelijke personeel, goede uitleg vooraf aan de sprong en een waanzinnige skydive. - 9/03/2021 

Angelo T. AvatarAngelo T.

Alles was een hoogtepunt🥳👌 - 8/28/2021 

Jimmy V. AvatarJimmy V.

de sprong van mn leven🤘🤘🤘🤘 - 8/27/2021 

Kaatje B. AvatarKaatje B.

de relaxte sfeer, de professionele hulp, goede begeleiding. ondanks het wachten ivm weer was de sfeer prima. de filmpjes en foto's zijn ook super.

het was super gaaf. - 8/27/2021 

Martijn D. AvatarMartijn D.

Een dag om nooit te vergeten! wat was dit mooi om mee te maken! samen met m'n dochter een mooie sprong gemaakt die zullen we niet snel vergeten! - 8/12/2021 

Tomasz D. AvatarTomasz D.

full professional team ,I can recomend - 8/08/2021 

Hanneke K. AvatarHanneke K.

prachtige ervaring, ik kan het iedereen aanraden! - 8/02/2021 

Joost v. AvatarJoost v.

Geweldige ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar ! Zeer enthousiaste medewerkers die er echt een beleving voor je van willen maken. - 8/02/2021 

Jason M. AvatarJason M.

Zo gaaf eerste paar meters uit het vliegtuig weet je niet wat je doet. Daarna mooiste ervaring van je leven - 8/01/2021 

Elise v. AvatarElise v.

Alles netjes geregeld. - 8/01/2021 

Annemarie S. AvatarAnnemarie S.

super...een ervaring, zo geweldig. goede begeleiding, super fijne instructeur gehad. het was voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer😁😊 - 7/25/2021 

Ivan M. AvatarIvan M.

Awesome experience and super cool people. If you want to go skydiving this is the place. - 7/25/2021 

Nina V. AvatarNina V.

Een echte aanrader!
Prachtig uitzicht, lekker van de zon genoten en een nieuwe kans overwonnen. Top team en een goede service. We zijn erg tevreden, dit was onze eerste en...
lees meer - 7/23/2021 

Noortje B. AvatarNoortje B.

bij twijfel doen! Onwijs genoten, leuke mensen en de mooiste ervaring die je nooit meer zal vergeten. - 7/18/2021 

Ja C. AvatarJa C.

bedankt voor de sprong en de ervaring.. tot snel... hahaha - 7/11/2021 

Buddy R. AvatarBuddy R.

Soms maak je plannen maar dan komt het er niet van.Een Skydive boven Arnemuiden, Zeeland mag natuurlijk niet ontbreken op het lijstje wat je wel hebt gedaan. De ervaring is... lees meer - 7/11/2021 

Inge d. AvatarInge d.

Super goed ontvangen geweest... Ze hebben mij een dag om nooit te vergeten bezorgd!! Best experience ever so far.... - 7/09/2021 

Manolito V. AvatarManolito V.

Supper leuke mensen om mijn droom waar te maken was een zalige sprong - 7/05/2021 

Jason P. AvatarJason P.

Great place to skydive as a sports jumper. Owned by the same owners as Texel and Ameland, and with great visuals from the sky, I'm looking forward to Skydive Zeeland... lees meer - 7/04/2021 

Taz D. AvatarTaz D.

Wundervoll! Tolle Menschen, atemberaubendes ErlebnisWir kommen wieder :-) - 7/01/2021 

Sven F. AvatarSven F.

de sprong was echt geweldig, helaas was de film niet compleet door een foutje dus een nieuwe sprong aangeboden gekregen, echt super gaaf en zo goed opgelost😊😀💪 - 6/28/2021 

Thalia A. AvatarThalia A.

Wundervolle Erfahrung!! die Atmosphäre ist total entspannt und cool. Ein super nettes, witziges und erfahrenes Team. Leander und der kuschelige Hund haben mir total die Angst vor dem ersten Sprung... lees meer - 6/24/2021 

Evert N. AvatarEvert N.

Beste spottersplaats van vliegveld Midden Zeeland - 3/01/2021 

Henk K. AvatarHenk K.

Overzichtelijk vliegveld en duidelijke verkeerstoren, wel erg druk daar. - 11/01/2020 

Olga S. AvatarOlga S.

Mijn dochter en ik hebben een onvergetelijke ervaring gehad vandaag. Het was natuurlijk spannend, maar werden ongelooflijk fijn op ons gemak gesteld door de lieve mensen waarmee wij onze duosprong... lees meer - 11/01/2020 

Stepan G. AvatarStepan G.

Amazing experience!!! do not doubt👍 - 10/10/2020 

Lia V. AvatarLia V.

Hartstikke gaaf om te zien of mee te maken, alleen zonde dat dr geen koffieautomaat is. - 10/01/2020 

Piet V. AvatarPiet V.

Super we hebben weer heerlijk gesprongen - 10/01/2020 

Annelies D. AvatarAnnelies D.

Super gave ervaring, voor herhaling vatbaar. Voor je het weet sta je weer beneden maar zeker de moeite waard! - 10/01/2020 

gamekruit Avatargamekruit

Super vet echt een aanrader! - 10/01/2020 

Franca H. AvatarFranca H.

19 september 2020. Het derde jaar op rij richting Arnemuiden, voor - jawel- weer een tandemsprong. Nieuw is dat er nu vanaf 13.000ft gesprongen wordt, 4.000ft hoger dan... lees meer - 9/25/2020 

Rick R. AvatarRick R.

goede uitleg en goed geregeld allemaal - 9/09/2020 

Andrei R. AvatarAndrei R.

Top top top Bedankt voor prachtige dag 🥰🪂💨 - 9/09/2020 

Amber M. AvatarAmber M.

Top begeleiding waardoor je je erg veilig voelt . Alles word duidelijk uitgelegd en veiligheid staat bij hun voorop👍🏼 Raad het zeker iedereen aan!
Super ervaringg✅🪂 - 9/06/2020 

Simone F. AvatarSimone F.

Nadat de parachutesprong 2 x eerder niet doorging, is het nu gelukt.
Duidelijk is wel dat de veiligheid bovenaan staat!
Verder zijn ze erg vriendelijk en is alles goed geregeld. - 9/05/2020 

Arwin v. AvatarArwin v.

Mijn zoon had een prachtige sprong, vriendelijke mensen en een mooie ervaring - 9/01/2020 

Stefan H. AvatarStefan H.

Fantastische ervaring. Leuke crew, genoeg plek. Komen zeker nog eens springen. - 9/01/2020 

Cedric L. AvatarCedric L.

Amazing. - 9/01/2020 

Hans T. AvatarHans T.

Zeker doen 👍🙌 - 9/01/2020 

Anneke D. AvatarAnneke D.

binnenkort... k ben benieuwd 😃 - 8/28/2020 

Johanneke D. AvatarJohanneke D.

Afgelopen zaterdag een geweldige sprong gemaakt.
Wat een ontzettend gave belevenis.

Alle informatie, voorbereiding en instructies worden zorgvuldig gedaan.

Ik voelde me 100% veilig. - 8/26/2020 

Nienke M. AvatarNienke M.

Schitterende ervaring , en wow , die vrije val .. wat een kick .. zeker nog eens of meer !
Uitleg was in orde, begeleiding was in orde en de...
lees meer - 8/15/2020 

Ingrid B. AvatarIngrid B.

leuk team, duidelijke uitleg, gewoon top geregeld ! wij zijn zeer tevreden! - 8/08/2020 

Adri v. AvatarAdri v.

De sensatie van het springen,de vrije val van bijna 1 min. en het uitzicht bij het dalen ,maar de geweldige hulp voor en met het vliegen van mensen... lees meer - 8/06/2020 

Dion v. AvatarDion v.

Was super gaaf en goeie begeleiding. Ik ga ZEKER snel TERUG!!!! - 8/02/2020 

Franca H. AvatarFranca H.

7 augustus 2019, de tweede sprong😊Onveranderd zijn de fijne mensen en het prachtige Zeeland vanuit de lucht. Een beetje déjà vue en toch totaal anders. Het weer, de beleving. Samen... lees meer - 8/01/2020 

Pierre M. AvatarPierre M.

Top - 8/01/2020 

carley h. Avatarcarley h.

Very friendly staff and pleasant to jump for the first time! - 8/01/2020 

jack b. Avatarjack b.

Prachtig stukje zeeland en ervaren instructeurs, echte aanrader!! - 8/01/2020 

Jelle L. AvatarJelle L.

Heerlijke ervaring, vooral de vrije val. Fijne vriendelijke mensen en instructeurs . Geweldig uitzicht over dit fantastisch mooie stukje Zeeland. - 8/01/2020 

Pp V. AvatarPp V.

Perfect - 8/01/2020 

MrTom323 AvatarMrTom323

Lively place for a jump - 8/01/2020 

Serge d. AvatarSerge d.

If i had 10 stars to give it wouldn't be enough. What a kind and professional instructors and crew.My sons of 14 and 17 jumped out of the flight after... lees meer - 8/01/2020 

Christel E. AvatarChristel E.

Prachtig om te ervaren als supporter - 8/01/2020 

AerialMediaTeuge AvatarAerialMediaTeuge

Doe al jaren zaken met Paracentrum Midden-Zeeland! Betrouwbare partner die top service leveren aan de klanten. Familiebedrijf waar passie, inzet en een ongelofelijk doorzettingsvermogen zorgen voor DE ultieme ervaring! - 8/01/2020 

Jeroen A. AvatarJeroen A.

Beautiful environment, smooth operation, kind instructors, amazing skydiving experience! Best moment of my life so far! - 8/01/2020 

Dorothy B. AvatarDorothy B.

superleuke ervaring voor de deelnemers en leuke mensen. - 7/10/2020 

Pat P. AvatarPat P.

leuke en vriendelijke mensen...is lachen daar - 7/10/2020 

Nico V. AvatarNico V.

Super ervaring en super mensen die je goed begeleiden! Bedankt aan de springers en de andere medewerkers van Skydive! 👍👌 - 10/27/2019 

Wouter K. AvatarWouter K.

Mooi plekje 😍 Leuke mensen 🥳 - 9/28/2019 

Elke H. AvatarElke H.

Fantastische ervaring en fijne begeleiding.
Zeer mooi uitzicht - 9/15/2019 

Gert J. AvatarGert J.

Mijn vrouw heeft hier een Tandem sprong gemaakt. Alles was netjes geregeld. En de ervaring en de sprong waren fantastisch - 9/02/2019 

Erwin B. AvatarErwin B.

Gewoon fan-tas-tisch!
Op 3000 meter eruit, boven de wolken, en vrije val door wolken heen, parachute uit en genieten van vlucht en uitzicht. Supertof! - 8/29/2019 

trashgang Avatartrashgang

5 star rating “perfect” Ideaal om uw eerste duo sprong te doen. Zeer rustig, niet teveel volk want iedereen heeft zijn ... ... lees meer - 8/26/2019 

trashgang Avatartrashgang

5 star rating perfect Ideaal om uw eerste duo sprong te doen. Zeer rustig, niet teveel volk want iedereen heeft zijn 'slot' om te springen. Ook maar per twee in vliegtuig en prachtig zicht... lees meer - 8/26/2019 

Kris V. AvatarKris V.

Big experience....Awesome people!!! - 8/24/2019 

Andre M. AvatarAndre M.

het was geweldig mijn eerste keer - 8/16/2019 

Patricia H. AvatarPatricia H.

Eergisteren mijn 2e sprong gemaakt, het blijft een super ervaring.. en heb weer enorm genoten!
Aanrader is wel om de foto’s/filmpjes erbij te nemen 😃👍🏻 - 8/11/2019 

Bob v. AvatarBob v.

Ongelooflijk mooie ervaring, ook als je hoogtevrees hebt. Zeker een aanrader, zeer professioneel en vriendelijke mensen. - 8/01/2019 

marc o. Avatarmarc o.

Geweldige ervaring gehad! Zeker een aanrader voor iemand die wil parachutespringen. - 8/01/2019 

edu M. Avataredu M.

Free scrubbing and super skydive - 8/01/2019 

Filip S. AvatarFilip S.

Would buy it again as birthday present - 8/01/2019 

Karin C. AvatarKarin C.

Heel vriendelijke begeleiding. Ongedwongen. - 8/01/2019 

Rudi A. AvatarRudi A.

In een hangar krijg je alle info ivm wat er gebeuren gaat. Aanpassen kledij, tips en aan te nemen houdingen, ... Fijne instructeurs die je goed begeleiden om je zo... lees meer - 8/01/2019 

Marc V. AvatarMarc V.

Geweldige ervaring. Makkelijk af te spreken. Vlot bereikbaar. - 8/01/2019 

Kenneth F. AvatarKenneth F.

Freaking amazing and nice instructors! - 8/01/2019 

Mark V. AvatarMark V.

Super leuk mensen en ervaring op gedaan, hartstikke bedankt allemaal. - 8/01/2019 

Troubles T. AvatarTroubles T.

Super gave ervaring👍 - 8/01/2019 

Kristel D. AvatarKristel D.

Bedankt voor de fantastische sprong ik heb er van genoten - 8/01/2019 

Pien -. AvatarPien -.

Op 19 Juli mijn sprong gemaakt. Samen met instructeur Leander naar 3 km hoogte. En daar het vliegtuig uitgesprongen . Prima sprong mede dankzij Leander en het mooie... lees meer - 8/01/2019