reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.

1030 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Facebook
4.9 Stars - Based on 260 User Reviews
facebook logo
Google
4.7 Stars - Based on 120 User Reviews
google logo
Tripadvisor
5 tripadvisor stars
5 Stars - Based on User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

10

Waanzinnig!

Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden! We zijn vriendelijk ontvangen bij het inchecken en bij de uitleg over de sprong. De sprong zelf was fantastisch. Na 1,5 uur hadden we de filmpjes en foto's al in onze mailbox. Zo konden we snel nagenieten van deze prachtige ervaring. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Papendrecht - 27/09/2022
9

Prachtig

Gemoedelijke,aangename,rustgevende sfeer voor een sprong in het diepe
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HOBOKEN - 27/09/2022
10

Geweldige ervaring om te Skydiven boven Zeeland

Het was mijn 2e keer dat ik ging Skydiven, maar mijn eerste keer in Zeeland! En wat was dit geweldig, de mensen die er werken waren vriendelijk, relax en ervaren, waardoor ik mezelf gelijk op mijn gemak voelde. De sprong boven Zeeland vond ik persoonlijk mooier en gaver dan mijn eerste Skydive sprong boven Teuge.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lunteren - 26/09/2022
10

Once in a lifetime experience!

Dit is bij uitstek de meest bijzondere ervaring ooit geweest. Ik ben ook erg blij dat ik mijn sprong heb laten filmen, zo kan ik er nog lang van nagenieten! Hartelijk bedankt voor de fijne ervaring en wie weet tot ziens!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 26/09/2022
10

Fucking perfect!

Fijn ontvangst. Goede uitleg en een super ervaring . De instructeur legt je alles rustig uit en laat je alles optimaal ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - 26/09/2022
9

Fantastisch

Wat een geweldige ervaring om dit mee te mogen maken. Een dag voor de skydive nog een mail met duidelijke uitleg. De hartelijke ontvangst en uitleg ter plekke gaf meteen een goed en ontspannen gevoel. De klik met mijn instructeur was er meteen, stelde me nog meer op mijn gemak en we zouden er samen een onvergetelijke ervaring van maken. Ilay je was top!! Een ervaring om nooit te vergeten. En dan nog het filmpje wat gemaakt is dat was geweldig. Iedereen kan zien dat ik echt genoten heb.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's- Hertogenbosch - 26/09/2022
10

gezellig en professioneel

Mijn zoon en dochter hebben gisteren een skydive sprong gemaakt. De ontvangst was vriendelijk en professioneel. De instructies waren kort en helder. Mijn zoon en dochter zijn weer een erg leuke ervaring rijker.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pijnacker - 26/09/2022
9

Een totaal nieuwe beleving van “leuk”

Vriendelijk ontvangen. Ondanks de drukte nam het personeel voldoende tijd om al je vragen te beantwoorden. Er was ook de mogelijkheid om iets te drinken te kopen (en merchandise :) De filmopnamen en foto’s zou ik iedereen aanbevelen om er bij te boeken. De hele ervaring gaat zo snel aan je voorbij dat het voor jezelf en je achterban een super mooie weergave is van de werkelijkheid, zodat je de ervaring keer op keer kan herbeleven. Ik sprong met Bob. Ik voelde helemaal op m’n gemak en had alle vertrouwen in hem. Een parachute sprong maken is een ervaring die je nooit zal vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 26/09/2022
10

Wat een ervaring!

Vorige week voor het eerst gaan skydiven in Zeeland. Ik keek hier zo naar uit. Het was in 1 woord; geweldig! Wat een ervaring, de instructeurs zorgen voor een onvergetelijke sprong, Waarvoor enorm bedankt! Het weer was top waardoor we een prachtig uitzicht hadden. Onbeschrijflijk! Dit moet je zelf ervaren. Ik zou het zo opnieuw doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stekene - 26/09/2022
10

Incredible

Ik boekte 2 duo sprongen voor mijn zoon zijn 30ste verjaardag en voor mezelf. Voor beiden was het de eerste sprong. Ik probeer herinneringen mee te geven aan mijn kinderen voor later. Gisteren is voorbij en morgen moet nog komen maar nu moeten we leven, beleven. Een belevenis was het echt wel, een super vriendelijke duopartner die alles professioneel en met zijn hart deed. Het was dan ook WHOW. De vrije val vond ik het leukst, dus aarzel zeker niet om de extreme sprong op 13000ft uit te proberen, ook al is het de eerste keer. Weer een mooi verhaal wat we samen beleefden...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-Jan-in-Eremo - 26/09/2022
10

Het was geweldig

De mensen waren heel aardig en de man waarmee ik sprong gaf een vertrouwde indruk af. Goede ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ouddorp - 26/09/2022
10

GEWELDIG dagje met SKYDIVEZEELAND

Bij de eerste sprong een klein probleempje gehad met de film en foto's, maar dit is dankzij de persoonlijke inzet van Ingrid zeer netjes opgelost. Het springen is op zich al verslavend leuk om te doen, maar dit wordt versterkt door de uiterst enthousiaste club van instructeurs en begeleiders en het is zeer zeker aan te bevelen om dit eens te gaan doen. Kies dan zeker voor de 13000ft sprong, dan ben je lekker lang onderweg :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oisterwijk - 26/09/2022
10

Once in a life time

Pracht in een woord prachtig echt genoten. Ook mooie film en foto’s ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Asperen - 26/09/2022
10

Een super ervaring en herinnering voor het leven

De ervaring van het springen was overweldigend en geweldig om mee te maken. Over skydive Zeeland de organisatie hele duidelijke informatie vooraf en heel makkelijk te vinden via internet. Dat wat er staat klopt ook echt en sluit 100% aan bij hoe de zaken gaan. De instructeurs zijn heel professioneel en toegankelijk. Ook de crew op de grond waren heel vriendelijk en behulpzaam zowel bij de incheckbalie als bij het aankleden. Ik had wel geluk met het weer waardoor ook de tijdsindeling precies klopte. Het weer heeft ook skydive Zeeland natuurlijk niet in de hand maar ook dit leggen ze in de informatie stromen uitstekend uit. Wat een top ervaring, organisatie en niet te vergeten top mensen die daar werken. Skydive Zeeland super bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan de IJssel - 25/09/2022
10

Met niets te vergelijken

Wat een lieve mensen bij Skydive Zeeland. Lisa verzorgde enthousiast en zo leuk de ontvangst. Skydivemaster Helder, zo heet hij echt, is zo'n schat. Als ik nu de foto's bekijk, zie ik hem heel bezorgd telkens naar mij kijken. Het was geweldig. Schitterend weer, een strakblauwe lucht, 13.000 feet en wat een geweldige ervaring. Zigzaggend door de lucht toen de parachute uit was, maar de vrije val... nou ja adembenemend natuurlijk, wat een ervaring. Echt geweldig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kruiningen - 23/09/2022
10

Top organisatie en uitstekende ervaring!

Alles is perfect verlopen - goede organisatie, was vlot en efficient. De sprong was een uitstekende ervaring - erg aanbevolen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brussels - 23/09/2022
10

Geweldig!

Gaafste wat ik ooit heb gedaan, super mooi uitzicht en een herrinering om nooit meer te vergeten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 23/09/2022
10

Waanzinnig!!!!

Dood eng maar ook weer zo een enorme geweldige ervaring rijker! Blij dat ik dit heb mogen meemaken! Hier ga ik nog lang van nagenieten...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen - 22/09/2022
10

Heel chill, kicken en relaxe.

Top ervaring, spannend, veilig want eerst een goede uitleg aan de grond en je hebt een begeleider. Als je uit het vliegtuig stapt, een spannende, energieke bijzondere ervaring. Ik voelde me euforisch en wil het graag nog eens ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoek - 22/09/2022
10

WAAAAAANZINNIGE VIBE!!!

Toffe sfeer, lekker relax, chill, effe adrenaline net voor de sprong en dan volop genieten!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Gillis Waas - 16/09/2022
10

Het was geweldig!

Alles wordt super goed geregeld en je krijgt overal goede uitleg over. De parachutesprong zelf is boven een prachtige omgeving. De begeleiders zijn hartstikke aardig en helpen overal goed mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- dordrecht - 14/09/2022
9

Gaaf!

Zo bizar om boven de wolken uit te komen, de zon te zien om vervolgens door de lucht te zweven, 'zo vrij als een vogel' en dan door de wolken heen te gaan, over de wolken te lopen en dan het landschap van zeeland te zien. Wat een bizarre ervaring, en zo mooi! Alleen maar genieten van de adrenaline en het uitzicht! Ook de locatie, uitrusting en instructeurs waren top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwijk - 14/09/2022
10

Onbeschrijfelijk, heb mij nog nooit zo in extase gevoeld!

Ik had geen idee waaraan ik mij moest verwachten. Mijn gedachte was dat de vrije val enorm eng ging zijn en heb ook wat geschreeuwd toen ik de grond zag hahahhaha. Maar nog geen seconde nadat ik uit dat vliegtuig was begonnen de beste minuten van mijn leven. Tegen al mijn verwachtingen heeft die vrije val mij in geen enkele zin schrik gegeven. Ik voelde mij on top of the world! Echt alsof je alles aan kan. Verleden en toekomst verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik was zo oprecht gelukkig en aan het genieten van elke milliseconde. Eens de parachutte opengaat heb je het mooiste zicht! En het enige wat ik dacht was ik wil dat dit nooit stopt. Ik denk nu al wanneer mijn volgende sprong zal zijn. En ik hoop dat iedereen dit eens in zijn leven kan doen wat dit is ongezien het beste wat ik al heb meegemaakt! Groetjes, een a happy kid :)))
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oostkamp - 12/09/2022
10

Gewoon fantastisch

Geweldige ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drieghe - 12/09/2022
10

AAN TE BEVELEN VOOR IEDEREEN EEN SPRONG MET SKYDIVE ZEELAND!

Nadat ik enkele weken geleden mijn kleinzoon van 3 had verrast met een rondvlucht voor Zeeland werd ik (66 jaar) door mijn schoonzoon verrast met een uitnodiging voor een tandemsprong van 13.000 ft bij Skydive Zeeland. Wat een leuke ambiance, leuk team en prima instructeurs. Kortom; ik ben blij dat ik het gedaan heb, het is een geweldige ervaring die je nooit meer vergeet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnemuiden - 12/09/2022
9

Geweldig!

Na vele jaren geroepen te hebben heel graag een keer te willen skydiven, gisteren dan eindelijk de sprong gemaakt. En wat een geweldige ervaring was dat! Super spannend natuurlijk maar door het relaxte personeel, de duidelijke instructies en mijn enthousiaste instructeur Leander vol vertrouwen de lucht in gegaan. Én gesprongen! Leander, bedankt voor deze onvergetelijke belevenis ^^!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lekkerkerk - 12/09/2022
10

onvergetelijk.

Een onvergetelijke ervaring!! Hele leuke instructeur en onwijs leuke foto's en filmpjes als aandenken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 12/09/2022
10

De vrije val uit het heelal , ging door een turbine van adreline

De vrije val uit het , heelal ging door een turbine van adreline
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Casteren - 12/09/2022
10

Geweldig!

In Zeeland heeft opa van 80 een tandemsprong gehad. Hij wilde heel graag maar vond het ook heel spannend. alles hem zo goed en duidelijk uitgelegd en hij werd zo gerustgesteld! Het was de grootste ervaring van zijn leven. Bedankt allemaal❤️
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hardinxveld-giessendam - 12/09/2022
10

Opa en kleindochter samen de lucht in

We hebben een hele leuke middag gehad bij Skydive Zeeland. Opa (79 jaar) en kleindochter (19 jaar) hebben genoten van de hoge parachutesprong (13000 ft)! personeel was vriendelijk en de instructeur hield goed rekening met de verstaanbaarheid van de instructie. Een geslaagd verjaardagskado!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 12/09/2022
9

Onvergetelijke ervaring

Wat was het een onvergetelijke ervaring! Vol spanning kwam ik aan bij Skydive Zeeland maar de spanning verdween al snel door de snelle en soepele gang van zaken en manier waarop alles werd uitgelegd. De instructeur André stelde me op mijn gemak en voor ik het wist zweefde ik na een te gekke vrije val als een vogel door de lucht! Dit ga ik zeker nog een keer doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 12/09/2022
10

Fantastisch

Heel gemoedelijke sfeer, fijne instructeur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - 12/09/2022
10

Geweldig

Het was een geweldige sprong Zal het zo weer doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lewedorp - 11/09/2022
10

Geweldige ervaring

Op het begin van de dag was het nog onzeker of onze sprong door zou gaan ivm de regen. Later op de dag begon het zonnetje toch te schijnen en konden we gaan springen. Alles werd super uitgelegd en het personeel was ontzettend vriendelijk. Ze hebben er echt voor gezorgd dat het een dag was om nooit te vergeten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 11/09/2022
10

Beste ervaring ooit

Het gaat tegen je natuur in ,,, maar het voelt zo vrij als een vogel ,,, moet je een keer gedaan hebben ,,, is een super gevoel….
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Odekerken - 10/09/2022
8

Wat een fantastische ervaring!!

Wat een mooie ervaring met een geweldig goede en leuke springinstructeur. Video en fotoreportage is een echte aanrader. Alles goed vastgelegd om achteraf nogmaals te genieten. Een verbeter punt is om de achterblijvers ook iets te drinken te kunnen aanbieden, zou met een koffie- en frisdrank automaat al kunnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kessel - 09/09/2022
10

Ik vond het geweldig!

De mensen daar waren vriendelijk en behulpzaam. Ik heb er echt van genoten! Mijn wens is uitgekomen! Wat een vrijheid als je een vrije val maakt en daarna parachute open om minuten lang van het uitzicht te genieten. Ik kom zeker een keer weer terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mijdrecht - 08/09/2022
10

Fenomenaal!

Eerste duojump met de fantastische Eli als begeleider was gewoonweg fenomenaal! Normaal gezien ging onze eerste jump in Spa zijn maar doordat alles volzet was, zijn we in Zeeland terechtgekomen. En dat was denk ik nog een betere keuze: uitzicht op zowel het groen als het water maakt de ervaring des te mooier. Ik raad iedereen aan om zijn eerste jump in Zeeland te doen. Beste levenservaring ooit met een geweldig professioneel team!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grimbergen - 08/09/2022
10

bizar en bijzonder

tandemsprong cadeau gekregen van mijn zoon voor mijn koninklijke onderscheiding. Bizar om op mijn 67e uit een vliegtuig te springen en bijzonder om na ruim 40 jaar bezoeken aan Zeeland deze prachtige provincie eens van boven te kunnen aanschouwen. Geweldige instructeur voor een geweldige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJSSELSTEIN UT - 08/09/2022
10

Hele gave ervaring

Op 7 september bij skydive zeeland voor het eerst een tandem parachutesprong mogen doen. Super gaaf! Hele vriendelijke mensen en goede begeleiding gehad. We zouden zo weer gaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ulft - 08/09/2022
8

Fantastische ervaring in een professioneel kader

Goede organisatie met professionele omkadering. Prima communicatie. Beelden en foto's dezelfde dag al geleverd. Unieke omgeving voor een skydive.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent - 08/09/2022
10

once in a lifetime!

Wauw wauw wauw! Dit was zo ontzettend gaaf! Door corona, door het krijgen van onze dochter heb ik mijn droom van parachute springen lang moeten uitstellen, maar eindelijk was het moment daar en wat heb ik ervan genoten!! Ik wist niet wat te verwachten, maar het ging al mijn verwachtingen te boven. De spanning vooraf, de begeleiding er naartoe en dan het moment om te springen. De vrijheid bij de vrije val, het vliegen met de parachute waarbij we flink rondjes hebben gedraaid. Met de prachtige beelden die zijn gemaakt, kan ik nog heerlijk nagenieten van deze geweldige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bladel - 07/09/2022
10

Amazing !

Didn’t think I would do this because I am scared of heights. Super friendly staff and I had a good instructor too. 30 seconds free fall was the craziest thing I have ever done in my life. The view from the air was amazing and relaxing. I certainly had a great time. Great experience ! Absolutely recommended.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerp - 06/09/2022
10

It was crazy.

It was super excited and I really enjoyed. And team is great. They helped me in every stage, and they make me feel comfortable. I definitely suggest it, and now I really want do it solo :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlijmen - 06/09/2022
9

Zot

Het was een hele unieke ervaring! Alles werd goed uitgelegd alvorens we het vliegtuig instapten. De instructeurs waren vriendelijk en professioneel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aalst - 06/09/2022
10

Waanzinnig!

Een bizarre, waanzinnige, onvergetelijke ervaring! Alles ging heel relax, fijne mensen, fijne sfeer, toffe begeleider en de sprong... tja, eigenlijk geen woorden voor! Als het ook maar énigszins op je lijstje staat, dan zeg ik: DOEN!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - 06/09/2022
10

Bizar toffe ervaring bij Skydive Zeeland!

Skydive Zeeland heeft mijn droom, om een keer te skydiven, verwezenlijkt. Complimenten voor de opzet en uitvoering! Professioneel personeel, welke goede uitleg geeft waardoor je optimaal voorbereid bent op je sprong. Mij gaf het alle vertrouwen, om lekker te genieten van de sprong! Nogmaals hartelijk dank voor deze super toffe ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oostkapelle - 05/09/2022
8

Leuke ervaring

Leuke ervaring, alleen de instructeur was niet heel vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drunen - 05/09/2022
9

SUPER!!!

Het was een heel leuke ervaring. Voor herhaling vatbaar. Alles was perfect georganiseerd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zelzate - 05/09/2022
10

Super

Als een vogelvlucht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg - 05/09/2022
10

Was fantastisch!

We werden netjes ontvangen en hadden gelukkig goed weer. Dit viel in dat we meteen de lucht in konden. Eerst wat instructies natuurlijk. Daarna mochten we het vliegtuig in en begon mijn intrusteur al met video's en foto's maken, echt heel gaaf en zeker n aanrader! Hele fijne instructeur gehad en een hele mooie ervaring erbij!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 05/09/2022
10

Super leuk... Uitstekende..

Zeer mooie uitzicht... Zeer leuk activiteit. Heel vriendelijke mensen. Ik zal zeker terug doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Galmaarden - 05/09/2022
10

Heftig en toch heeeeel ontspannen!

Afgelopen zondag voor het eerst van m’n leven een skydive mogen maken. Het weer en de sfeer was fantastisch. Heerlijk ontspannen ontvangst en de voorbereidingen ter plaatsen gaven me een goed gevoel. Ik was al niet echt gespannen maar als ik dat wel was geweest dan zou dat vanzelf ter plaatsen verdwijnen. M’n tandem instructeur was Eli die wist het nog eens mooi en bijzonder te maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 05/09/2022
10

Machtig!

Dit was een geweldige ervaring ! Instructeurs waren top ! Veiligheid perfect in orde! Men zorgt er voor dat je een hele leuke ervaring krijgt !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Menen - 05/09/2022
10

Put this on your bucket list!

What an amazing experience! Together with my tandem instructor Helder I challenged my fear of heights. From the beginning untill the end it was awesome. The crew and Helder gave me clear instructions. Helder guided me all the way and made very cool videos and photos. You can truly feel and hear @ Skydive Zeeland they all know what they are doing. And even if you are afraid of heights like me, during the jump you will totally forget about it. Go for it, you won't regret it!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 05/09/2022
9

Geweldig en spannend

Professionele instructeurs, gestroomlijnde service, met duidelijke instructies. Personeelsleden hadden springers wellicht meer kunnen informeren over het vliegproces met de parachute open (hoe je het zelf kan besturen).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergschenhoek - 05/09/2022
10

Top

Top geregeld met prima begeleiding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 05/09/2022
10

Fenomenaal!!!!!

Fantastische instructeurs! Goede uitleg en zeer leuke sfeer! Voor herhaling vatbaar !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaprijke - 05/09/2022
9

Geweldig! Zeker voor herhaling vatbaar

Het was een erg mooie dag. We moesten er 10 uur zijn en hebben toen ingechecked. Aardig personeel ook!. Toen ongeveer 3 kwartier gewacht wat we ook erg vonden meevallen. Alles liep vlotjes door. Het was een super ervaring om van zo hoog een vrije val te maken. Ik wil het zeker nog een keer doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 05/09/2022
10

Existentiële ervaring

Tuurlijk is een vrije val vet en mooi. Maar de wereld zo onder je te zien en te zijn waar je als mens niet kan komen normaliter was voor mij een enorme inner peace ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 05/09/2022
9

Geweldige ervaring en goed verzorgd door de werknemers!

Eerste keer parachute gesprongen en zeer tevreden. Mega leuke ervaring en uniek. We hadden met camerabeelden en dit was echt top. De instructeur was hier goed mee bezig en heeft voor toffe beelden gezorgd. Helmer was mijn begeleider en hij was super enthousiast en maakte een leuk praatje tussendoor. Echt een top ervaring dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 04/09/2022
10

Een fantastische ervaring, goed georganiseerd.

Een prachtige locatie, niet te groot, eigenlijk heel relaxed. Alles is van A tot Z goed geregeld: van boeking tot en met sprong. Persoonlijk, hartelijke en professioneel! Dankzij jullie een geweldige ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vinken - 04/09/2022
7

Geweldige vrije val

Mooi uitzicht, adrenalinekick, genieten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-Niklaas - 04/09/2022
10

Een fantastische ervaring!

Mijn bucketlist is één ervaring korter geworden, want de parachutesprong, die er al jaren op stond, heeft gisteren plaatsgevonden. Het was geweldig! Het moment van de sprong en de vrije val is een kick die niet te evenaren is. En de daling met de parachute een oase van rust, genietend van het prachtige uitzicht over de Zeeuwse eilanden. Dank, Skydive Zeeland, voor de goede organisatie! Het voelde allemaal veilig en vertrouwd. Een dikke tien voor jullie!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Krimpen aan den IJssel - 04/09/2022
10

Wow!

Wat een super ervaring! Nog mooier dan in gedachten beleefd! Alles wat ik op deze bijzondere dag in gedachten had is waargemaakt! Dankzij alle vriendelijke mensen van Skydive ( die steeds weer vriendelijk bleven met de antwoorden op mijn best wel bijzondere verzoeken) en in het bijzonder mijn instructeur Leander die mijn dromen heeft waargemaakt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ‘S Gravenzande - 04/09/2022
10

Waanzinnig

Super geregeld Lieve mensen In 1 woord genoten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwijk - 04/09/2022
9

Een waanzinnige ervaring, die je eigenlijk een keer in je leven moet doen

Wij sprongen met zijn vieren tegelijk en dat was een bijzondere ervaring, het was al een feestje in het vliegtuig. Enthousiast personeel die je echt op je gemakt stelt, mocht je het toch wat spannend vinden. Je kunt gemakkelijk mensen meenemen die kunnen kijken, want ze hebben een prima plek gemaakt om te vertoeven. Mega genieten dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 04/09/2022
9

Fantastisch! Geweldig!

Mijn 1e sprong. Zenuwen tegen de 110 aan, maar Ellaay stelde me enorm gerust. Wat een vriendelijke en fantastische mensen. Een ervaring om over 10 jaar nog naar terug te kijken. Echt fantastisch! Megabedankt, vooral aan Ellaay, voor deze experience!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deurne - 04/09/2022
9

Geweldige ervaring

Het was allemaal prima geregeld. Duidelijke instructies vooraf, vriendelijk en joviale instructeur. Zeeland levert natuurlijk ook een fantastisch uitzicht op bijna 4 km hoogte en de sprong en vooral de vrije val uiteraard geweldig. Kan het iedereen aanraden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandam - 04/09/2022
10

ge-wel-dig!!!!

Met een groep vriendinnen de sprong gewaagd, en wauw wat was dit vet! Leuke instructeurs die je op je gemak stellen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Riemst - 04/09/2022
10

Zalige ervaring!!

Fijne organisatie! We registreerden twee weken voor de springdag de boeking van onze sprong met 30sec vrije val online. De boeking verliep vlot en de dame waarmee we later telefonisch spraken was duidelijk en vriendelijk. Op de dag zelf was het weer op een beetje mist na perfect! We werden onthaald door een enorm tof team. Mijn begeleider bij de sprong was trouwens top! Hele vriendelijke en toffe kerel waarbij ik me op mijn gemak voelde. De sprong, en vooral de vrije val was gewoon ZALIG. Mocht ik het opnieuw doen ga ik voor een vrije val van 60 sec. Bedankt aan het bangelijk team dat ons springmoment net wat cooler, luchtiger, grappiger en vooral veilig heeft gemaakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berchem (Antwerpen) - 03/09/2022
10

Perfecte begeleiding, super sfeer, waanzinnig uitzicht!

Voor mijn allereerste tandemskydive ooit boekte ik Skydive Zeeland. Boeken verliep erg vlot via de website maar ook service via telefoon en email is top. Bij aankomst werden we super vriendelijk ontvangen door Lisa. Na inchecken kregen we een duidelijke briefing en ontmoeten we onze instructeur. Daarna zaten we in no time op hoogte, klaar om te springen. Er is een erg aangename enthousiaste geruststellende sfeer. Het uitzicht is fantastisch en helaas is het ook zo weer voor bij. Once in a lifetime moet je dit zeker doen. En misschien daarna nog een paar keer ;-). Bedankt Skydive Zeeland!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kalmthout - 03/09/2022
9

Fantastisch

Ik heb het zoveel jaren uitgesteld,waarom weet ik niet. Vroeger bij het leger 27 keer static line gesprongen maar de vrije val bleef knagen. Nu ik het heb meegemaakt heb ik spijt dat ik zo oud ben,anders had ik nog een opleiding gevolgd Maar geen paniek,jullie zien me zeker terug om te genieten van de vrije val. Groeten Huub
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Belsele - 02/09/2022
10

Onvergetelijk

Zeer vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. Voelde me altijd veilig en heb enorm van de ervaring genoten! Aanrader voor iedereen die graag eens de adrenaline door zijn lijf wil voelen gieren!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berlare - 01/09/2022
10

FAN-TAS-TISCH

Afgelopen woensdag wéér geweest nadat ik vorig jaar ook al hier ben geweest. Omdat ik met dezelfde instructeur ging deden we een backflip uit het vliegtuig!! Het is al een enorme toffe ervaring maar hierdoor was het nog gaver. Echt een aanrader, aardige mensen & een goede sfeer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alblasserdam - 01/09/2022
10

Spannend, maar zóóó gáááf!!!

De beste adrenalinekick ooit! Goede uitleg, ervaren instucteurs. Ik kan het iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 01/09/2022
10

Onvergetelijke ervaring

Fantastisch om een duo sprong te maken. Het uitzicht ook over mijn geboorteplaats Middelburg was fantastisch. Hele goede begeleiding en mooie film en foto's als herinnering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenbosch - 01/09/2022
9

Fantastisch!!!!

We waren er een uur van te voren, om anderen te zien springen. Het was heel mooi weer. We sprongen om 11 uur na een korte instructie. De vrije val is gaaf en na het uitklappen van de parachute heb je een fantastisch uitzicht. Ik ga zeker nog wel een keer. Er is ook een restaurant op het vliegveld waar je rustig kan bij komen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hulst - 01/09/2022
10

Ervaring om nooit te vergeten !

Gisteren was het dan eindelijk zover ! Enorm veel zin in, eigenlijk weinig of geen stress. Ik mocht ik me, samen met mijn dochter en haar nichtje begeven naar de voorbereidende stap. We kregen een korte, maar klaar en duidelijke uitleg. De instructeurs geven je een gevoel van veiligheid en je voelt dat ze je een onvergetelijk moment willen laten beleven. Ik zou het dadelijk opnieuw doen. ( Ik mocht zelfs even zelf sturen )
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hombeek - 01/09/2022
10

G-e-w-e-l-d-i-g

Geweldige eerste ervaring! De instructeur legde alles goed uit en hop daar gingen we uit het vliegtuig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goes - 31/08/2022
10

I believe I can fly

Skydiving with Skydive Zeeland was an amazing experience. From start to finish the process was professionally handled, with attention to detail to make the day unforgettable. Booking was easy. All staff I met were helpful and friendly. I did the tandem dive with Eli who made sure everything was perfect, from the actual skydive to taking amazing photos and videos - thank you so much Eli!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 30/08/2022
10

Waanzinnige ervaring

Tandemsprong is van mijn bucketlist afgevinkt en er meteen weer aan toegevoegd. Volgende keer hoger! De begeleiders zijn vriendelijk en geruststellend. Vol vertrouwen genoten van de ervaring en het prachtige uitzicht over de velden en het water.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Belsele - 30/08/2022
10

Waanzinnig. Het was echt de bom!

De vrije val van 69 sec was echt fantastisch. Een aanrader, once in a lifetime. Skydive Zeeland bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 29/08/2022
10

Skydiven is een nieuwe hobby dankzij deze mensen

Ik geef nooit reviews maar dit was waanzinnig leuk. Topmensen die iedereen op hun gemak stellen en zichtbaar genieten als nieuwelingen het skydiven leuk vinden. Ik ga zeker nog terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kontich België - 29/08/2022
10

Grandioos zou het zo weer doen

Het was eigenlijk een opwelling om voor mijn 70ste verjaardag iets gek te doen wat niemand verwachtte. Denk dat dat goed gelukt is. Het belangrijkste was wel dat ook ik heel erg genoten heb en kom vast nog een keer terug voor de 13000 voet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven - 29/08/2022
10

Super gaaf.

Voor mijn vijftigste verjaardag van mijn familie gekregen. En omdat het kon met nog 4 familieleden tegelijk gesprongen. Ik had dit voor geen goud willen missen. Bedankt voor deze mooie ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boskoop - 29/08/2022
8

Mooi uitzicht

Mijn derde sprong en eerste keer bij skydive Zeeland. Was even wennen aan de uitleg. Mijn eerdere ervaring was een uitleg met een grondoefening wat ik als fijn had ervaren. Dit keer werd het je wel duidelijk verteld voor dat je het vliegtuig in ging en in het vliegtuig, maar miste wel even de “feeling” van de oefening. Verder geen tips, het was goed mooi uitzicht over de zee en de Maasvlakte. Tot ooit??
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 29/08/2022
10

Het was fantastisch!

We kregen eerst ons 'harnas' aan en na een korte briefing kregen we onze instructors te zien. Fijne vent met duidelijk veel ervaring en kennis. In het vliegtuigje dacht ik een halve seconde "wat ben ik aan het doen?!", Maar meteen daarna overwoog de leuke spanning. Het meest spannende moment is uiteraard net voor de sprong, wanneer je met je beentjes al uit het vliegtuig hangt. En dan gebeurt het. Daar ga je, in vrije val. Wat een ongelofelijke ervaring! De parachute gaat even later open en dan hoor je niks meer. Het is zo stil daarboven! Het zweven was heel fijn, de uitzichten magnifiek! Ook voor de landing krijg je enkele korte instructies en hup, dan is het voorbij. Maar ik ga hier nog lang van nagenieten! Beneden vroegen ze " zou je het nog eens doen?", Mijn reactie: "onmiddellijk, zet me maar terug op een vliegtuig!". Dat zegt genoeg denk ik! Bedankt aan het team! Het was fantastisch!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zelzate - 29/08/2022
10

Skydiving Zeeland gewoon afvinken van je bucketlist

Skydiving stond eigenlijk al jaren op mijn bucketlist ... Ik zou het iedereen aanraden, die er zin heeft. Is een heel vlotte organisatie met TOP focus op veiligheid door professionals. Vanuit elke Vlaamse gemeente is dit maximaal een uurtje rijden en de prachtige streek krijg je er gratis bij. Had ik dit alles geweten, ik had al veel vroeger gedaan !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Saedeleer - 29/08/2022
10

GEWELDIG

Gisteren mijn eerste sprong bij jullie gedaan op locatie Zeeland. Vanaf het begin tot einde zeer professioneel. Een warm bad iedereen helpt!! Ook krijg je als springen hierdoor een heel goed gevoel, je krijgt echt vertrouwen in het team. Natuurlijk ook nog de sprong zelf ik zou het iedereen aanraden. Het is 1 van de gaafste dingen die je maar kan mee maken. Al met al BEDANKT VOOR DE FANTASTISCHE ERVARING
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg - 29/08/2022
10

Fantastische ervaring om deze tandemsprong vanaf 13000 feet te doen!

Supergoede organisatie, duidelijke instructie bij het boeken en de informatie vooraf is helder en geeft een veilig gevoel. Als je dan komt inchecken op Vliegveld Midden-Zeeland dan merk je gelijk dat er een professionele organisatie achter zit. Goede en duidelijke instructies vooraf bij het ingespen door de enthousiaste medewerkers. Samen met je tandeminstructeur nog een keer door de veiligheidsmaatregelen lopen en dan het vliegtuig in. Daar nog een keer controle en dan .... genieten van de vrije val en vooral van de zwevende minuten met het fantastische uitzicht. Een aanrader voor iedereen die dit op zijn bucketlist heeft!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen - 29/08/2022
10

Spanning, adrenaline, snelheid en rust

Goed georganiseerd door vriendelijke mensen. De begeleider neemt je mee, zorgt voor je en geeft je een super ervaring mee. Gewoon doen...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brunssum - 29/08/2022
10

Een ervaring voor het leven

Beetje zenuwachtig voordat ik moest springen maar vanaf het moment dat ik in de lucht hing tot aan de grond alleen maar aan het genieten geweest! Echt een top ervaring en ik kan het iedereen aanraden. Dit moet je gedaan hebben in de leven!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Krabbendijke - 29/08/2022
10

Fantastische ervaring !

Gelijk bij het aanmelden is het duidelijk dat alles goed geregeld is! De begeleiding is professioneel en met de nodige humor tegelijkertijd waardoor je heel ontspannen naar het vliegtuig loopt. tijdens de vlucht krijg je nogmaals de instructies te horen en zelfs net voor de landing. Kortom een geweldige ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Strijen - 28/08/2022
10

Een van de mooiste ervaringen ooit

Dit is echt een van de mooiste ervaringen die ik heb mogen meemaken! Skydiven is niet iets wat ik snel zou hebben uitgekozen om te doen. De hoogte is toch wel een struikelpunt als je het je zo inbeeld. Maar ik ben zo blij dat ik het heb mogen doen en ervaren! De vrije val geeft echt het gevoel van vrijheid! En de organisatie is ontzettend professioneel. Ze geven je echt een veilig gevoel en weten precies waar ze het over hebben! Ik zou het zo nog een keer doen! Een echte aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Slegtenhorst - 28/08/2022
10

Supercalifragilisticexpialidocious

Lang getwijfeld, willen boeken..dan toch weer niet en uitstelgedrag om één of andere redenen maar uiteindelijk toch de stap gezet omdat het anders toch nooit zou gebeuren. Samen met mijn vrouw gesprongen en dat maakt het nog leuker. Gelijk geopteerd voor de 13000ft sprong en de beschrijving is niet in woorden samen te vatten. Zeer professionele organisatie en dito website, heel aangename instructeurs. En als afsluiter nog wat te te drinken en te knabbelen in het restaurant ernaast. Het plan rijpt al om dit nog een keer te doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ekeren (Antwerpen) - 28/08/2022
10

Onvergetelijke ervaring die ik iedereen tenminste een keer in z’n leven aanraad

Twee jaar geleden voor m’n verjaardag een skydive kadobon gekregen. Kon toen wegens Corona maatregelen helaas niet doorgaan. Afgelopen zaterdag alsnog duo sprong gemaakt en het was in een woord GEWELDIG! Het aanmelden op de site, de ontvangst, kortom de organisatie was prima geregeld. De sprong vanaf het moment van instructie en kennismaking met de vriendelijke en professionele tandemmaster, de sprong zelf tot en met de landing gaf je voortdurend het gevoel dat alles onder controle was. Voor mij een geweldige ervaring die ik zeker nog een keer ga doen. De sprong “overkomt” je de eerste keer een beetje omdat het zo snel gaat. Daarom denk ik dat een tweede keer je je wat meer van je omgeving bewust bent. Aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwe Tonge - 28/08/2022
10

Geweldig

Goed geregeld super ervaring ik wil weer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg - 28/08/2022
10

Fantastisch

Fijne personeel en geruststellend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 28/08/2022
10

Ontzettend goed geregeld en een geweldige instructeur

Een lach op mijn gezicht toen ik in het vliegtuig stapte, en deze is nog niet verdwenen! Samen met mijn vader mogen doen en we komen sowieso nog eens terug. Een uitdaging wat ieder eens moet proberen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwe Tonge - 28/08/2022

Google, Facebook & tripadvisor

Lintu K. AvatarLintu K.

positive review  Super plek. Zeer vriendelijk personeel.
Een ongelofelijke ervaring. - 9/26/2022 

Lisa V. AvatarLisa V.

positive review  Vandaag een tandem sprong gedaan. wat een ongelooflijk geweldige ervaring. Dankjewel voor deze onvergetelijke dag. Dankjewel aan de fantastische instructeurs om deze dag nog zo speciaal te maken! - 9/21/2022 

Wendy V. AvatarWendy V.

positive review  Afgelopen zaterdag voor de eerste keer een tandemsprong mogen maken en dat was zeker niet de laatste keer. Onvergetelijke ervaring dankzij de goede zorgen van alle professionals die hier werken.... lees meer - 8/29/2022 

Maarten D. AvatarMaarten D.

positive review  Is een echte aanrader, vlot en vriendelijk. Helpen goed als je stress hebt. - 8/25/2022 

Christel B. AvatarChristel B.

positive review  geweldige ervaring. dank je Ilay voor de super vette sprong! - 8/24/2022 

Ingrid K. AvatarIngrid K.

positive review  Tolles Ambiente, Super Team. Ich danke nochmals meinen Guide Bob,es war ein tolles Erlebnis. ich kann alles empfehlen 🥰. - 8/24/2022 

Gerjo d. AvatarGerjo d.

positive review  ontspannen sfeer, leuke mensen doen je op je gemak stellen we hebben echt genoten en smaakt naar meer 😁👍 - 8/19/2022 

Martine B. AvatarMartine B.

positive review  ⭐️⭐️Zaterdag 13 Augustus 2022⭐️⭐️
Samen met m’n zoon en m’n oom de Extreme Skydive 13.000ft gedaan.

Een ervaring om nooit meer te vergeten. Alles zat mee, super vriendelijk personeel, prachtig weer....
lees meer - 8/17/2022 

Roland A. AvatarRoland A.

positive review  1st jump ever🪂 Geweldige ervaring bij Skydive Zeeland. Super professioneel en vooral gezellig team👍. Een ervaring om nooit te vergeten. - 8/10/2022 

Debby B. AvatarDebby B.

positive review  Wat een super ervaring! Springen uit een vliegtuig op 13.000 ft, je lijkt wel gek! Superleuke begeleiding van TJ, goede instructies van te voren en vooral; veel lol en een... lees meer - 8/09/2022 

Jaap v. AvatarJaap v.

positive review  Super vet! Dit moet je gedaan hebben in je leven🥳😱🥳😱 - 8/08/2022 

Monique L. AvatarMonique L.

positive review  Tandem sprong met gezin gedaan … we willen nog n keer 😋 - 8/07/2022 

Bianca v. AvatarBianca v.

positive review  super vet echt waanzinnig. zeker voor herhaling vatbaar - 8/06/2022 

Filip D. AvatarFilip D.

positive review  Als je nu echt eens een tandemsprong wil maken is skydive Zeeland echt een aanrader.

Zeer vriendelijke behulpzame mensen en zeer professioneel.
Ze informeren u correct en begeleiden je van a tot...
lees meer - 8/05/2022 

Nisha P. AvatarNisha P.

positive review  fantastic adventure place... - 7/28/2022 

Helen R. AvatarHelen R.

positive review  Was de 2e keer dat ik hier gesprongen heb. Geweldige ervaring! Super vriendelijk personeel.
Hele duidelijke uitleg, fijne relaxte sfeer.
Raad Skydive Zeeland zeker van harte aan! - 7/28/2022 

Manuel V. AvatarManuel V.

positive review  Zeer goede begeleiding ze stellen je gerust zeer goede service. ZEKER EEN AANRADER.Ik kom zeker terug - 7/24/2022 

Yoeri S. AvatarYoeri S.

positive review  Geweldige duosprong op 13000ft, zeeer goede organisatie, alles veilig en goed georganiseerd. Een aanrader, zo goed dat ik het nog een keer ga plannen. Yoeri - 7/23/2022 

Ania M. AvatarAnia M.

positive review  Wat een onvergetelijke ervaring, Vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar ! - 7/21/2022 

Krzysztof P. AvatarKrzysztof P.

positive review  super fajni ludzie , profesjonalna obsługa, jeszcze raz dziękuję , było super👍💪🥳 - 7/20/2022 

Tim R. AvatarTim R.

positive review  Geweldige ervaring!
Leuk personeel, geen moment onveilig gevoeld.
Ik wil graag nog een keer komen. - 7/11/2022 

Barbara E. AvatarBarbara E.

positive review  Geweldige sprong gehad!
Super begeleiding een fantastische ervaring - 7/08/2022 

Helene S. AvatarHelene S.

ondanks dat ik hoogtevrees heb was dit een super gave ervaring en wil ik eigenlijk gewoon nog een keer, totaal geen last van hoogte vrees gehad
De instructeurs zijn...
lees meer - 6/27/2022 

Noway J. AvatarNoway J.

Super gave ervaring goede instructeurs . Alles top geregeld kom zeker nog terug 👍🏼 - 6/26/2022 

Sue L. AvatarSue L.

Very professional, lovely, chilled people. Fantastic location and views on the way down. The videos and photos were a great added value. :-D - 6/21/2022 

Alessio S. AvatarAlessio S.

Alles tip top super toffe mensen goeie uitleg en super veilig! Zeker een aanrader! sowieso tot de volgende keer! ;) - 6/19/2022 

Dominic M. AvatarDominic M.

Nice People, strong Plane, awesome view, cool Plan B options.
Was a pleasure to explore that place.
We will be back for sure✊️🪂 - 6/19/2022 

Jean-Paul C. AvatarJean-Paul C.

Leuke mensen, behulpzaam, vriendelijk, enthousiast! Veiligheid voorop in alles. Efficiënt en goed geregeld. - 6/18/2022 

Diana V. AvatarDiana V.

wat een ervaring! Alle mensen zijn zo aardig, heel relaxed. Echt geweldig! - 6/13/2022 

Inge M. AvatarInge M.

Het was in 1 woord GEWELDIG !!!
Super instructeurs 👌
Zou het zo weer doen 💕 - 6/13/2022 

Poema S. AvatarPoema S.

Ik spring uit een vliegmachien… 🤪gewoon omdat het kicken is en omdat het kan 🪂🪂🪂 dankbaar dat ik dat met jullie heb kunnen doen, 23 jaar is veel te lang... lees meer - 6/11/2022 

Arnold d. AvatarArnold d.

what a rush. was de 1e keer maar ga zeker nog een keer! Leander bedankt! - 6/04/2022 

Benjamin-John P. AvatarBenjamin-John P.

het was geweldig! echt een aanrader! bij twijfel zeker doen! - 5/01/2022 

Marieke v. AvatarMarieke v.

Het was super 😍 🪂 bedankt!!! - 4/17/2022 

Jessica R. AvatarJessica R.

It was amazing! Thnx to the crew, it's indeed The experience of a lifetime! 🤩

- 3/20/2022 

Miranda H. AvatarMiranda H.

Wat een ervaring zo gaaf! Professionele mensen, leuke mensen, goeie uitleg en we komen zeker terug! - 10/25/2021 

Veevaete K. AvatarVeevaete K.

Eén van de meest fantastische dagen van mijn leven .
Streep door mijn bucketlist en Happy .
Profecionele en sympathieke diver.. fantastische ontvangst. - 10/07/2021 

Martina G. AvatarMartina G.

Hele lieve crew!
thanks for the great experience!
A wonderful free fall from 13000ft - 10/01/2021 

Anja M. AvatarAnja M.

Leuke club, leuke mensen…. Zeer gastvrij en meedenkend!
We voelde ons als sportspringers meer dan welkom! - 9/27/2021 

Danny R. AvatarDanny R.

Super mooie ervaring gedaan gister. - 9/26/2021 

Sabrina B. AvatarSabrina B.

Wat een fantastische ervaring was dit, zeker voor herhaling vatbaar! - 9/22/2021 

Robi C. AvatarRobi C.

ik beveel.dit iederéén aan , jong of oud , klein of groot !
Unieke ervaring , met bijzonder vriendelijke mensen daar , zowel.bij de ontvangst bij aankomst alsook...
lees meer - 9/22/2021 

iris g Avatariris g.

5 star rating “Duosprong” WAUW! Wat een gave ervaring! Op een mooie zonnige dag in Texel werden wij fijn ontvangen bji het ... ... lees meer - 9/22/2021 

iris g Avatariris g.

5 star rating Duosprong WAUW! Wat een gave ervaring!
Op een mooie zonnige dag in Texel werden wij fijn ontvangen bji het paracentrum. Na een duidelijke, ontspannen, gezellige uitleg gekregen te hebben werd ik voorgesteld...
lees meer - 9/22/2021 

Inge V. AvatarInge V.

heel vriendelijke mensen . unieke ervaring - 9/20/2021 

Stefan V. AvatarStefan V.

een onvergetelijke ervaring - 9/18/2021 

Esther F. AvatarEsther F.

It was so amazing! The best experience ever, great team, totally lovely and trustful.
Thank you so much for being with you guy’s🤩😍🪂
Freaky for love and peace❤️✌🏽🎶 - 9/13/2021 

Chanelle A. AvatarChanelle A.

Vriendelijke mensen. mooie uitzicht.
Het was geweldig - 9/13/2021 

Sujeet S. AvatarSujeet S.

wonderful experience, enjoyed a lot - 9/12/2021 

Sonja D. AvatarSonja D.

Goede lokatie alles goed geregeld top👍🏽 - 9/06/2021 

Ann J. AvatarAnn J.

13000ft hoogte! Heel vriendelijke begeleiding! Prachtig uitzicht! Voor herhaling vatbaar! Echt genoten! - 9/05/2021 

Marco K. AvatarMarco K.

heel vriendelijke personeel, goede uitleg vooraf aan de sprong en een waanzinnige skydive. - 9/03/2021 

Angelo T. AvatarAngelo T.

Alles was een hoogtepunt🥳👌 - 8/28/2021 

Jimmy V. AvatarJimmy V.

de sprong van mn leven🤘🤘🤘🤘 - 8/27/2021 

Kaatje B. AvatarKaatje B.

de relaxte sfeer, de professionele hulp, goede begeleiding. ondanks het wachten ivm weer was de sfeer prima. de filmpjes en foto's zijn ook super.

het was super gaaf. - 8/27/2021 

Martijn D. AvatarMartijn D.

Een dag om nooit te vergeten! wat was dit mooi om mee te maken! samen met m'n dochter een mooie sprong gemaakt die zullen we niet snel vergeten! - 8/12/2021 

Tomasz D. AvatarTomasz D.

full professional team ,I can recomend - 8/08/2021 

Hanneke K. AvatarHanneke K.

prachtige ervaring, ik kan het iedereen aanraden! - 8/02/2021 

Joost v. AvatarJoost v.

Geweldige ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar ! Zeer enthousiaste medewerkers die er echt een beleving voor je van willen maken. - 8/02/2021 

Jason M. AvatarJason M.

Zo gaaf eerste paar meters uit het vliegtuig weet je niet wat je doet. Daarna mooiste ervaring van je leven - 8/01/2021 

Elise v. AvatarElise v.

Alles netjes geregeld. - 8/01/2021 

Annemarie S. AvatarAnnemarie S.

super...een ervaring, zo geweldig. goede begeleiding, super fijne instructeur gehad. het was voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer😁😊 - 7/25/2021 

Ivan M. AvatarIvan M.

Awesome experience and super cool people. If you want to go skydiving this is the place. - 7/25/2021 

Nina V. AvatarNina V.

Een echte aanrader!
Prachtig uitzicht, lekker van de zon genoten en een nieuwe kans overwonnen. Top team en een goede service. We zijn erg tevreden, dit was onze eerste en...
lees meer - 7/23/2021 

Noortje B. AvatarNoortje B.

bij twijfel doen! Onwijs genoten, leuke mensen en de mooiste ervaring die je nooit meer zal vergeten. - 7/18/2021 

Ja C. AvatarJa C.

bedankt voor de sprong en de ervaring.. tot snel... hahaha - 7/11/2021 

Buddy R. AvatarBuddy R.

Soms maak je plannen maar dan komt het er niet van.Een Skydive boven Arnemuiden, Zeeland mag natuurlijk niet ontbreken op het lijstje wat je wel hebt gedaan. De ervaring is... lees meer - 7/11/2021 

Inge d. AvatarInge d.

Super goed ontvangen geweest... Ze hebben mij een dag om nooit te vergeten bezorgd!! Best experience ever so far.... - 7/09/2021 

Manolito V. AvatarManolito V.

Supper leuke mensen om mijn droom waar te maken was een zalige sprong - 7/05/2021 

Jason P. AvatarJason P.

Great place to skydive as a sports jumper. Owned by the same owners as Texel and Ameland, and with great visuals from the sky, I'm looking forward to Skydive Zeeland... lees meer - 7/04/2021 

Taz D. AvatarTaz D.

Wundervoll! Tolle Menschen, atemberaubendes ErlebnisWir kommen wieder :-) - 7/01/2021 

Sven F. AvatarSven F.

de sprong was echt geweldig, helaas was de film niet compleet door een foutje dus een nieuwe sprong aangeboden gekregen, echt super gaaf en zo goed opgelost😊😀💪 - 6/28/2021 

Thalia A. AvatarThalia A.

Wundervolle Erfahrung!! die Atmosphäre ist total entspannt und cool. Ein super nettes, witziges und erfahrenes Team. Leander und der kuschelige Hund haben mir total die Angst vor dem ersten Sprung... lees meer - 6/24/2021 

Evert N. AvatarEvert N.

Beste spottersplaats van vliegveld Midden Zeeland - 3/01/2021 

Olga S. AvatarOlga S.

Mijn dochter en ik hebben een onvergetelijke ervaring gehad vandaag. Het was natuurlijk spannend, maar werden ongelooflijk fijn op ons gemak gesteld door de lieve mensen waarmee wij onze duosprong... lees meer - 11/01/2020 

Henk K. AvatarHenk K.

Overzichtelijk vliegveld en duidelijke verkeerstoren, wel erg druk daar. - 11/01/2020 

Stepan G. AvatarStepan G.

Amazing experience!!! do not doubt👍 - 10/10/2020 

Lia V. AvatarLia V.

Hartstikke gaaf om te zien of mee te maken, alleen zonde dat dr geen koffieautomaat is. - 10/01/2020 

gamekruit Avatargamekruit

Super vet echt een aanrader! - 10/01/2020 

Piet V. AvatarPiet V.

Super we hebben weer heerlijk gesprongen - 10/01/2020 

Annelies D. AvatarAnnelies D.

Super gave ervaring, voor herhaling vatbaar. Voor je het weet sta je weer beneden maar zeker de moeite waard! - 10/01/2020 

Franca H. AvatarFranca H.

19 september 2020. Het derde jaar op rij richting Arnemuiden, voor - jawel- weer een tandemsprong. Nieuw is dat er nu vanaf 13.000ft gesprongen wordt, 4.000ft hoger dan... lees meer - 9/25/2020 

Rick R. AvatarRick R.

goede uitleg en goed geregeld allemaal - 9/09/2020 

Andrei R. AvatarAndrei R.

Top top top Bedankt voor prachtige dag 🥰🪂💨 - 9/09/2020 

Amber M. AvatarAmber M.

Top begeleiding waardoor je je erg veilig voelt . Alles word duidelijk uitgelegd en veiligheid staat bij hun voorop👍🏼 Raad het zeker iedereen aan!
Super ervaringg✅🪂 - 9/06/2020 

Simone F. AvatarSimone F.

Nadat de parachutesprong 2 x eerder niet doorging, is het nu gelukt.
Duidelijk is wel dat de veiligheid bovenaan staat!
Verder zijn ze erg vriendelijk en is alles goed geregeld. - 9/05/2020 

Cedric L. AvatarCedric L.

Amazing. - 9/01/2020 

Arwin v. AvatarArwin v.

Mijn zoon had een prachtige sprong, vriendelijke mensen en een mooie ervaring - 9/01/2020 

Hans T. AvatarHans T.

Zeker doen 👍🙌 - 9/01/2020 

Stefan H. AvatarStefan H.

Fantastische ervaring. Leuke crew, genoeg plek. Komen zeker nog eens springen. - 9/01/2020 

Anneke D. AvatarAnneke D.

binnenkort... k ben benieuwd 😃 - 8/28/2020 

Johanneke D. AvatarJohanneke D.

Afgelopen zaterdag een geweldige sprong gemaakt.
Wat een ontzettend gave belevenis.

Alle informatie, voorbereiding en instructies worden zorgvuldig gedaan.

Ik voelde me 100% veilig. - 8/26/2020 

Nienke M. AvatarNienke M.

Schitterende ervaring , en wow , die vrije val .. wat een kick .. zeker nog eens of meer !
Uitleg was in orde, begeleiding was in orde en de...
lees meer - 8/15/2020 

Ingrid B. AvatarIngrid B.

leuk team, duidelijke uitleg, gewoon top geregeld ! wij zijn zeer tevreden! - 8/08/2020 

Adri v. AvatarAdri v.

De sensatie van het springen,de vrije val van bijna 1 min. en het uitzicht bij het dalen ,maar de geweldige hulp voor en met het vliegen van mensen... lees meer - 8/06/2020 

Dion v. AvatarDion v.

Was super gaaf en goeie begeleiding. Ik ga ZEKER snel TERUG!!!! - 8/02/2020 

Pierre M. AvatarPierre M.

Top - 8/01/2020 

MrTom323 AvatarMrTom323

Lively place for a jump - 8/01/2020 

Serge d. AvatarSerge d.

If i had 10 stars to give it wouldn't be enough. What a kind and professional instructors and crew.My sons of 14 and 17 jumped out of the flight after... lees meer - 8/01/2020