reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.

483 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Facebook
4.9 Stars - Based on 224 User Reviews
facebook logo
Google
4.7 Stars - Based on 120 User Reviews
google logo
Tripadvisor
5 tripadvisor stars
5 Stars - Based on User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

10

Geweldig!!!

Geweldige sprong. Hele fijne relaxte sfeer en hele aardige mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bavel - 27/10/2021
10

IN ÉÉN WOORD......GEWELDIG!!!

Was een totale verrassing voor mij. Samen met mijn zoon een sprong gemaakt. Alles is perfect geregeld en er hangt een zeer relaxte sfeer. Wat een ervaring......dit is niet mijn laatste sprong geweest, smaakt naar meer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bavel - 27/10/2021
6

Het was een geweldige ervaring

Mijn ervaring was geweldig om nooit te vergeten, alleen vond ik de begeleiding en de informatie iets minder, omdat er alleen tijdens de introductie werd gezegd hoe en wat, en daarna werden die dingen niet herhaalt. Ik had het ook fijn gevonden als ze oordoppen aanraden vanwege de druk die op je oren komt wanneer je de sprong doet. Verder vond ik het iets om nooit te vergeten, en ben ik blij dat ik het heb gedaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schijndel - 27/10/2021
10

Wat een geweldige ervaring!!!!!!

Je komt aan en er word duidelijk verteld wat er gaat gebeuren. Ook bij het aantrekken van je veiligheid tuigje. En daarna weer alles goed uitgelegd. En in het vliegtuig werd er van het uitzicht genoten en wat je allemaal kan zien. Hadden ook echt een hele mooie dag konden echt de Zeelandbrug zien Het was echt geweldig!!!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnemuiden - 25/10/2021
10

Geweldige ervaring

Het was echt een ervaring die ik nooit zal vergeten. Zo gaaf om te doen en zo'n aardige intructeur die me echt op mijn gemak stelde
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enkhuizen - 25/10/2021
10

amazing experience

Its amazing,good experience
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Luxembourg - 24/10/2021
7

Heel vet.

De parachute sprong vond ik prachtig, had wel wat meer willen worden meegenomen in de voorbereiding. Zoals parachute vouwen en hoe dingen werken. Maak er een experience van!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aalsmeer - 24/10/2021
10

Wauw!

Als je het overweegt ga het dan vooral doen! Bij deze club voel je vanaf de eerste minuut welkom en veilig. Je wordt goed ontvangen, heldere uitleg en instructies. Je merkt dat veiligheid belangrijk is, alles wordt dubbel gecontroleerd maar voor de rest vooral genieten en ‘down to earth’ kletsen met de aanwezige staf. Bob en Lee waren onze instructeurs, enorme professionals en fijne mensen. We hebben ons geen seconde onzeker gevoeld door de manier hoe zij alles uitleggen en ons meenemen in wat er gaat gebeuren. Echt een wereld ervaring en een top club om bij te gaan springen! Dus niet twijfelen, maar gewoon gaan doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoek van Holland - 24/10/2021
8

Bijzondere ervaring

een week geleden mijn eerste sprong gemaakt met behulp van een fijne en ervaren crew. We hebben gesprongen vanaf 12.000 feet Na een vrije val van een kleine minuut ging de chute open waarna er een geweldig uit over de zeeuwse wateren was. Nu een week later kijk ik nog steeds in de lucht, en denk vooral aan de spectaculaire vrije val die ik dan nog steeds keer op keer beleef. Een ervaring die de meeste van ons toch eens moeten meemaken! Heb gesprongen met mijn zoon en twee kleinkinderen en vonden het alle vier geweldig!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Putte - 21/10/2021
9

Ongekende kriebels

Het weer startte slecht, lang wachten, communicatiefout waardoor we bijna vergeten waren. Maar de duik in het ijle maakte alles goed. Ongekende kik , een ervaring om zeker nog eens over te doen. Hier staat geen leeftijd op. Tof
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Melle - 20/10/2021
10

Spectaculair

Zeer vriendelijk onthaald! Voldoende uitleg en een super service. Daarnaast nog de belevenis van de parachutesprong. Hier kom ik zeker en vast nog eens terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gooik - 19/10/2021
10

Gevoel los en vrij te zijn van de wereld

De start in het vliegtuig was heel spannend, omdat ik voor het eerst ging skydiven. Mijn coach was heel vriendelijk en hij gaf duidelijke instructies. Toen we uit het vliegtuig sprongen maakten we meteen een backflip. Dat was erg gaaf! De vrije val heeft een minuut geduurd maar voelde zo voorbij. Ik voelde me vrij als een vogel. Met de parachute had ik mooi uitzicht over de hele omgeving. De landing was soepel. Een supertoffe ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 18/10/2021
10

Fantastisch!!

Mijn duosprong was echt de max!!! Weer een ervaring rijker. Fenomenaal, ik heb er echt van genoten. De uitleg was ook heel goed gegeven voor we mochten instappen in het vliegtuig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rumbeke - 18/10/2021
10

I felt like an Super Hero...

It was awesome, the moment i stepped into the flight i didn't realize that it will give me a lifetime experience. Since, it was my first time jumping. Still i feel the adrenaline which rushed in my body during the jump. When i went through the clouds and saw the land i felt it like heaven. The troopers who are all diving, seriously they are all blessed to see and experience this kind of adventure. I am still and i will make jumps as much as possible till i die...
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Amersfoort - 17/10/2021
10

Waanzinnig!

Dikke aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 17/10/2021
10

Een fantastische beleving

Echt een geweldige ervaring gehad, erg aardig personeel. Een tandemsprong van 9000ft gemaakt met Leander. Vond het erg fijn hoe hij alles uitlegde en er een top ervaring van heeft gemaakt. Hierbij heeft hij ook een film gemaakt, erg leuk dat je hierin het hele proces ziet, vanaf de grond tot de sprong en weer de landing op de grond.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Lier - 17/10/2021
10

Ik schiet worden te kort

Een word FANTASTISCH!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brussel - 15/10/2021
10

Fantastisch!!

Fantastische ervaring! Leuke instructeur die je alles goed uitlegt en je ook eens met de parachute laat sturen. Leuke beelden achteraf ook! Ik raad het iedereen aan!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zandhoven - 13/10/2021
10

Waanzinnige ervaring met perfecte begeleiding en één voor één vriendelijke medewerkers!

Het was een fantastische ervaring. Beetje stress maar door de deskundige begeleiding en uitleg, was ik snel gerustgesteld. Sprong was fantastisch en voor herhaling vatbaar! Fantastisch geschenk om nooit meer te vergeten! Erg bedankt, topteam van skydive Zeeland!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waasmunster - 11/10/2021
8

Top!

Gezellige en kundige instructeurs die je goed begeleiden tijdens deze mooie ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goes - 11/10/2021
10

Super, zeer mooi, toffe ervaring

Super, zeer mooi, toffe ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rdzen - 11/10/2021
10

Geweldig!!!

Iedereen was zo aardig en relaxt dat je gelijk een rustig gevoel kreeg. Ook al ben je bloednerveus, door de sfeer daar wordt het minder. In 1 woord geweldig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 11/10/2021
9

Het ultieme gevoel van vrijheid!

Dit was mijn tweede sprong in NL. De eerste op Texel en nu dus de tweede in Zeeland. Wat was dit weer een onvergetelijke ervaring! De eerste keer kwamen we bij het paracentrum en bleek het vliegtuig defect te zijn. Super jammer maar buiten de macht van iedereen. Het personeel heeft super netjes direct alles opnieuw ingepland. Heel fijn hoe zij hiermee omgingen. Geen gedoe gehad verder, dus top! Gisteren voor de tweede keer gesprongen en deze ervaring was weer zo anders dan de eerste sprong. Bedankt en hopelijk tot ziens bij een derde sprong!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 11/10/2021
10

Om nooit meer te vergeten

Wilde dit al heel lang doen en uiteindelijk gedaan bij Skydive Zeeland. Wat een geweldige ervaring. Goede begeleiding, mooie omgeving en dan de sprong. Dit is niet uit te leggen in woorden maar moet je echt ervaren. Onbeschrijfelijk gevoel. Een adrenaline kick met een vrije val maar liefst 60 seconden (13000ft) en dan gaat de parachute open en is de wereld onder je zo mooi. Had gekozen om er video/foto's van te laten maken en daar had ik ook zeker geen spijt van. Zijn zo goed gelukt. Absolute aanrader!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldrop - 11/10/2021
10

Geweldige ervaring

Merkte dat ze de zaken goed op orde hadden. Toen we werden opgeroepen om ons bij de hangaar te melden kregen we een duidelijke briefing waarin uitgelegd werd wat er in elk stadium van ons verwacht werd en werd de veiligheidsharnas aangetrokken. De kennismaking met de instructeur verliep soepel en tijdens het taxiën van het vliegtuig was de stemming in de cabine super goed doordat de instructeurs op een leuke manier met elkaar omgingen waardoor ik een schoolreis gevoel kreeg en er totaal geen spanning heerste. Nadat we uit het vliegtuig gesprongen waren en genoten had van een super gave vrije val kreeg ik zelf nog de mogelijkheid om de parachute te besturen, wat echt super leuk is om mee te maken. De omgang tussen mij en de instructeur verliep ook heel goed, een echte aanrader voor iemand die ook wil Skydiven. Zou persoonlijk zeggen dat als je écht graag wilt maar niet zeker weet of je durft je het toch een kans moet geven want voor mij was dat het geld dubbel en dwars waard!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 10/10/2021
7

Leuk maar ook zeker wel eng.

Het is een uniek iets om meegemaakt te hebben maar ik was achteraf gezien niet zo blij dat mijn tandem master geen woord Nederlands sprak omdat het mijn eerste keer was, ik niet wist wat te verwachten en dat je vooraf en in het vliegtuig dan moet schakelen om het Engels te begrijpen van mijn tandem master. Verder vond ik de vrije val en ook met de parachute eng omdat je de controle gewoon helemaal kwijt bent en je overgeleverd bent aan iemand anders. Verder zou ik het wel aanbevelen aan iedereen die van veel adrenaline houdt en die in zijn voor spannende en unieke ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Culemborg - 10/10/2021
10

Fantastisch, iets om nooit te vergeten. Once in a lifetime!

Echt een super ervaring, om nooit te vergeten. Ik zou het iedereen aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogerheide - 10/10/2021
10

Onbeschrijfelijk

Super vet en echt een onbeschrijfelijk gevoel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Swalmen - 10/10/2021
10

Fantastische ervaring die ik iedereen aanraad.

Altijd al een puntje op mijn bucketlijstje geweest. Superblij dat ik dit eindelijk gedaan heb . Dit zijn enkele minuten vol spanning en adrenaline die je nooit van je leven meer zal vergeten. Mijn begeleider man uit brugge was fantastisch stelde mij meteen gerust , gaf me de nodige uitleg die ik moest weten. That's it , high five !! Lets go. Hup in het vliegtuig ngmaals kort de belangrijke punten en dan weg omhoog 9000ft De sprong was zaaaalig . Die vrije val niet te doen !!!... Handjes open zwaaien camera .noem maar op alles kan ... De teugels in handan gekregen was formidabel. Dan de landing was top rustige landing . De man uit brugge (begeleider ) ervaren gast wist perfect wat hy deed ik was volledig relax . MENSEN IK RAAD IEDEREEN AAN DIT TE DOEN FANTASTISCHE ERVARING
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Menen - 10/10/2021
8

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring, prachtige locatie en duidelijke instructies. Mijn vriendin en ik sprongen beide, helaas konden we niet samen de sprong beleven aangezien zij vooraan zat in het vliegtuig en ik achteraan. Verder helemaal top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 07/10/2021
8

Het was een geweldige ervaring

Op het gemakje naar Arnemuiden gereden. Daar aangekomen aangemeld voor de sprong. Vriendelijke mensen die je goed te woord staan en goede uitleg geven voor wat er allemaal gaat gebeuren. Met een groepje het vliegtuig in en dan de lucht in. Allemaal een beetje gespannen voor de sprong. Een spectaculaire sprong, zou het zo weer doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Budel-schoot - 04/10/2021
10

Waanzinnig gaaf om een keer te beleven❤

Ik vond het super gaaf om te doen. Ik had een hele fijne instructeur. Hij gaf goede uitleg. En was erg vriendelijk. Het moment om uit het vliegtuig te springen was het spannendste. Daarna één mooie gave belevenis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - 03/10/2021
10

Fantastisch!

Top instructeurs, top mensen, top omgeving! Een echte aanrader voor iedereen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Langweer - 01/10/2021
10

Ge-wel-dig!

Ben gaan springen met mijn zus en 2 vrienden. 1e keer ging de sprong niet door. Nieuwe datum was afgelopen zondag. Personeel verwelkomt je alsof je familie bent. Je voelt je er echt goed op je gemak. We deden allemaal een tandemsprong. De instructeurs zijn heel aardig! We hebben allemaal de sprong als onwerkelijk ervaren. Het gaat veelste snel voorbij dus we komen zeker nog een keer terug! Werd trouwens wel misselijk maar dat heeft de pret totaal niet gedrukt. Dat is dus wel iets; het is niet voor een zwakke maag (maar zou het alsnog doen).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 28/09/2021
10

WAANZINNIG WAAAAAUUUUUW SPRONG

Ik had een hilarische sprong, mijn mondmasker kwam ineens voor mijn ogen terecht tijdens de vrije val, dit werd gefilmd en ziet er echt ludiek uit! Maar van begin tot einde is dit een unieke ervaring. Machtig, onbeschrijfelijk, adrenaline van kop tot teen, fantastisch, ik raad het iedereen aan om dit ooit eens te doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lichtervelde - 28/09/2021
10

Fantastische ervaring met super professionele medewerkers

Een ervaring dat je zeker eens in je leven moet meemaken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent - 27/09/2021
10

De waanzin!

Ik had enorme stress voor het onbekende, maar mijn instructeur heeft mij tijdens de vlucht naar boven op mijn gemak gesteld. Begeleiders weten echt waar ze mee bezig zijn. Organisatie was top! Een echte aanrader en zeker nog een volgende sprong bij Skydive Zeeland waardig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Herentals - 27/09/2021
10

Wat een belevenis!

We kwamen aan en voelde ons meteen welkom. Werden netjes welkom geheten en ingecheckt. Eenmaal werd je naam omgeroepen om je spullen te halen en je “harnas” om te doen. Daarna de uitleg die duidelijk en relaxt werd verteld. Daarna werd ik geroepen door mijn parachutist, netjes voorstellen en had gelijk een vertrouwd gevoel. De hele vlucht naar boven checkte hij de veiligheidsregels en legde nogmaals uit hoe her vervolg gaat. Spannend en wel, we mogen! Schuivend naar de deur, hoofd naar achter, benen onder het vliegtuig en hoppa daar gingen we. Als een speer naar beneden, er werd getikt en ik mocht mijn armen en benen spreiden. Daarna ging de parachute open, wat een stilte daarboven en adembenemend mooi! Mijn instructeur verteld waar we allemaal naartoe keken, en praatte zo nog door over het dagelijks leven. Heel gemoedelijk, heel relaxt, echt de fijnste instrycteur die je je op dat moment kan goorstellen. Dan de daling, heen en weer in de lucht wn toen naar beneden, beentjes omhoog en hoppa weer veilig aan de grond. Fantastische! Zo super, dat ik gelijk wel weer mee naar boven wilde! Wat een super ervaring, en alle lof voor de mensen die daar werken!☺️
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorinchem - 27/09/2021
9

Dit was vrij letterlijk een adembenemende ervaring

Na een korte wachttijd, waarover duidelijk gecommuniceerd werd, was het zover: een tandemsprong met een vriendelijke en ervaren instructeur, met een prachtig uitzicht over land en water van Zeeland. Wij hadden een topmiddag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 27/09/2021
10

Geweldig!

Geweldig sprong! Een mooie ervaring! De vrije val is erg mooi, het uitzicht is adem benement!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lewedorp - 27/09/2021
10

waanzinnig

Super gave ervaring, ik zou het iedereen aanraden om het zeker 1 keer in je leven te doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- venlo - 27/09/2021
9

Waanzinnig

Waanzinnige topervaring gehad met de collega’s. Met dank aan alle medewerkers en instructeurs van skydive Zeeland.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Puurs - 27/09/2021
10

Geweldig

Vooraf was ik behoorlijk zenuwachtig maar eenmaal bij de hangar was de sfeer erg ontspannen en leek er niets te zijn om je druk over de maken. Voor mij was het echt een grote stap omdat ik vanwege hoogtevrees pas 2 jaar terug op mijn 27e de Eiffeltoren voor het eerst beklom. De instructeur was rustig en erg vriendelijk, en legde tijdens de vlucht alles nog is uit. Het jezelf uit een vliegtuig laten vallen voelde heel raar en onnatuurlijk maar o zo gaaf. Sinds vorig jaar ben ik naar Zeeland verhuisd om met mijn vriendin te gaan samenwonen, hoe vet is het dan om boven deze provincie allebij een tandemsprong te doen. Ga leven, boek een sprong!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwendijk - 27/09/2021
10

Een achtbaan in het kwadraat en derhalve een belevenis die iedereen in zijn of haar leven minimaal é

Geweldig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Quadtflieg - 27/09/2021
10

Meer dan geweldig!

Wat een ervaring om nooit meer te vergeten! De eerste 5 seconden doodeng en daarna zo genoten. Mijn vriend en ik vonden het fantastisch!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijchen - 27/09/2021
10

Geweldig!

Goede uitleg voor de sprong vervolgens kennis gemaakt met de instructeur en samen naar het vliegtuig gelopen, eenmaal in de lucht uitleg over hoe we dalijk gaan springen. Tijdens de vlucht vertelde hij waar Zierikzee lag en de delta werken erg leuk ook! Vervolgens de geweldige sprong iets om nooit te vergeten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - 27/09/2021
10

Onvergetelijk

Ik heb de ervaring van mijn leven achter de rug! De kick was zalig, de hele sprong oversteeg mijn verwachtingen x100. Iedereen was super vriendelijk en behulpzaam en mijn instructeur heeft de ervaring perfect gemaakt. Het gevoel van de vrije val is onbeschrijfelijk, iedereen moet het ooit eens meegemaakt hebben. Mooi de zonsondergang over het Zeelandse landschap gezien en tussendoor een fijn gesprek gehad met EJ, bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hamont - 26/09/2021
9

Meest zotte ervaring van mijn leven tot nu toe!!!

Om 2h hadden we onze sprong geboekt, maar omdat het sochtens lang bewolkt was gebleven was alles opgeschoven op de dag. Om 5h mochten we uiteindelijk springen en dat was absoluut het wachten waard! Na vlot het harnas aangetrokken te krijgen en een duidelijke uitleg gekregen te hebben kropen we in het vliegtuig voor de meest onvergetelijke sprong van ons leven. Fenomenaal uitzicht! Super van genoten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lo-Reninge - 26/09/2021
10

Geweldig

Super geregeld en goede instructeurs!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Halfweg - 26/09/2021
10

F A N T A S T I S C H

wat een super leuk team hebben jullie!!! Vanaf het moment dat je de poort door loopt voel je je welkom. Je eventuele spanningen verdwijnen als sneeuw voor de zon. En wat een gave ervaring!!!!!! Het was voor mij de 2e keer en ik weet zeker dat het niet de laatste was!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nootdorp - 26/09/2021
10

Fantastisch

Na bijna 2 u wachten kwam de zon er toen toch plots door en eindelijk mochten we de sprong maken waar ik al meer dan 10 jaar van droom om eens te doen! Het was het wachten echt waard, het was fantastisch, mega zalig om eens mee te maken. Super begeleiding gekregen, kzou het zo opnieuw doen!!! Thanks skydive team jullie zijn top.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Margarethalaan 19. 8810 Lichtervelde - 26/09/2021
10

Wunderbar am Skydive Zeeland

So cool und Mega Gefühl. Du solltest ein mal machen . Dann sieht’s du was schönes Leben .. und gute Team gute Organisation
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Köln - 26/09/2021
9

Onbeschrijfelijk

Wat een ervaring !!! Tijdens de vrije val ervaar je zoveel gevoelens, is het angst, is het adrenaline, is het genot, je weet niet wat je overkomt, een mix van alles door elkaar. Je zit in deurgat en je innerlijke zegt nee ik wil dat niet maar knopje omdraaien en je laten vallen. Het zicht van daar boven is denk ik nooit meer te evenaren. Na het openen van de parachute ervaar je echt rust en sereniteit. Ik was echt bang maar heb er wel van genoten ook. Het zal waarschijnlijk bij deze sprong blijven maar bedankt Skydive Zeeland en mijn instructeur Leander voor deze ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bredene - 25/09/2021
10

super

het was super.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- tetetringen - 23/09/2021
8

Waanzinnige sprong gemaakt! Prachtige belevenis en ervaring!

Daar onze jongste zoon 40 is geworden dit jaar en ik binnenkort 70 jaar hoop te worden, hebben wij beiden een tandemsprong gedaan. Natuurlijk hebben wij de tandemsprong gemaakt van 13000 ft, want als je doet, dan moet je het goed doen! Maar wat een hoogte wanneer je uit het vliegtuig komt! En wat een enorme kracht op je lichaam, wanneer je naar beneden stort! Ik heb genoten, want ik had mij geheel overgegeven aan de instructeur. Ik vertrouwde hem volledig, want hij controleerde alles heel zorgvuldig van tevoren. Op zijn vraag wanneer ik een tweede sprong ga maken heb ik hem geantwoord; "Over tien jaar weer!". Maar om eerlijk te zijn, wanneer ik weer een sprong cadeau krijg, dan ga ik meteen weer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorschoten - 22/09/2021
10

Adembenemend

Ik heb jaren terug een ballonvaart in Nieuw-Zeeland mogen doen en dat was zo fantastisch om mee te maken. Echter, zelf het luchtruim ingaan, is voor mij niet te beschrijven zo mooi. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Dit was mijn eerste sprong, maar zeker niet mijn laatste.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 21/09/2021
10

Perfecte eerste tandemsprong

Geweldige ervaring. Voor het eerst gesprongen. Voorbereiding en uitvoering helemaal goed. Dank voor deze memorabele ervaring. Ik kan niet wachten om nog een keer te springen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 21/09/2021
10

Het mooiste cadeau voor mijn 80e verjaardag.

Na een mislukte poging op 26 augustus, er was te veel bewolking, is het ons op 19 september gelukt om de Extreme Tandem Skydive van 13.000 ft. te maken. Ik kreeg dit geweldige cadeau van mijn kinderen voor mijn 80e verjaardag en mijn oudste kleindochter kreeg dit voor haar bachelor diploma Accountancy. Het was een geweldige belevenis om als opa en kleinkind door het Zeeuwse luchtruim te zweven. Ik zit nu nog regelmatig te genieten van de video opname die van mijn sprong gemaakt zijn. Ik heb alle vrienden en familie deelgenoot kunnen maken van deze geweldige gebeurtenis. Alles was perfect geregeld. Dus als je de kans krijgt dan moet je dit zeker doen voordat je er niet meer toe in staat bent. .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Katwijk aan Zee - 21/09/2021
10

The ultimate High! Stay Stoked

Wat een geweldig gave ervaring is dit. Vanaf het moment dat je een boeking hebt gemaakt weten ze je van goede info te voorzien. Bij aankomst word je goed ontvangen en de sfeer is super relaxed. Alles wordt duidelijk en goed uitgelegd. Voor de familie is de locatie ook top omdat je alles van heel dichtbij mee kan maken. De sprong was geweldig en een filmpje + foto's is zeker de moeite waard. Van begin tot eind kreeg ik veel vertrouwen en dat resulteerde in een geweldige en onvergetelijke dag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hellevoetsluis - 20/09/2021
10

Onvergetelijk!

Dé beste dag uit mijn leven. Ik zou het zo opnieuw willen doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moerbeke-Waas - 20/09/2021
9

Amazinggg!!

Mijn eerste sprong 13.000ft heb ik echt als onvergetelijk ervaren! Dat gevoel is echt onbeschrijfelijk vanaf het opstijgen tot de landing vooraf was ik ontzettend gespannen uiteraard maar al met al een geweldige middag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 20/09/2021
10

fantatisch

extreme sprong gemaakt. was een fantastische ervaring, ontvangst en begeleiding verliepen super. Werd op je gemakt gesteld en alles liep als een geoliede machine. Zou het zo weer doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- lelystad - 20/09/2021
10

goed georganiseerd dus vol vertrouwen een geweldige sprong!

gepassioneerde buddy's zorgen voor een veilig gevoel. Leuke begeleiding. En het belangrijkste: een gewéldige ervaring rijker! Deze uitdaging kan ik iedereen aanbevelen; met een groep dit avontuur aangaan. De zenuwen samen opbouwen en dan de ontlading. Een paar buddy's spraken geen Nederlands en dat is geen probleem; heel goed dat de kinderen wél een Nederlands sprekende buddy kregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg - 20/09/2021
10

Fantastisch!

Super toffe en unieke ervaring. Zeer vriendelijk personeel en prachtige locatie. Zeker aan te raden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ekeren - 20/09/2021
10

Dit was fantastisch!!

Geweldige ervaring! Voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 20/09/2021
7

Was een geweldige belevenis die ik samen met me dochter heb mogen mee maken

Was in een woord geweldig mooi weer weinig wind goede begeleiding in een woord TOP
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Gravendeel - 19/09/2021
10

het was fantastisch!

de deur die openging en de instructeur die me uit het vliegtuig duwde. nadien het prachtige uitzicht tijdens de vrije val en de wolken die me tegemoet kwamen. het had me een beetje overweldigd, maar ik wende er snel aan eens de parachute openging en kon genieten van het prachtige uitzicht! de mooie weersomstandigheden en de eerste sprong van de dag met de lachwekkende instructeur, beter kon het gewoon niet worden. het was een fantastische ervaring! ongelooflijk!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baardegem-aalst - 19/09/2021
10

Fantastische ervaring met geweldige crew van Skydive Zeeland

Was 2de maal dat ik deze ervaring mocht meemaken en is keer op keer super!!! Allemaal geweldige mensen die bij jullie het gebeuren nog meer fantastisch maken...ik zou het aan iedereen aanraden die twijfelt dit te doen om het zeker te doen bij jullie...een dikke pluim voor heel jullie team!!! TOP!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Merelbeke - 19/09/2021
10

Adembenemend

Mooie locatie en zeer kundig/vriendelijk personeel. Al met al een bijzondere ervaring die ik (en mijn vriendin) niet had willen missen. Zeker de moeite waard om er een paar daagjes Zeeland aan vast te plakken als je net zoals ons niet uit de buurt komt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sevenum - 19/09/2021
9

Wat een geweldige ervaring!

Zeer aardige medewerkers. Prima uitleg en begeleiden je goed tot weer op de grond. Het pand mag wel een kleine restylen hebben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen - 19/09/2021
9

Geweldige beleving !

Een fantastische ervaring die eigenlijk iedereen minstens eenmaal in zijn of haar leven mee zou moeten mogen maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijchen - 18/09/2021
10

GEWELDIG

Even moeten wachten tot de mist weg was, maar dan startte het meest geweldige avontuur. Goede organisatie, top instructeur, een fantastische ervaring en een zachte landing. Voor herhaling vatbaar!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beveren - 18/09/2021
10

Geweldig

Gisteren 17-9-2021 mijn eerste tandemsprong gedaan met een supervriendelijke en aardige instructeur. Alles was heel goed geregeld en duidelijk. We hadden prachtig mooi weer. De vrije val was geweldig ! Had deze sprong voor mijn verjaardag (64 jaar) van mijn zoon gehad. Mooiste verjaardagscadeau ooit. Weet zeker dat ik hier nog een keer ga springen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 17/09/2021
10

Goede service en begeleiding leidt tot onvergetelijke ervaring

Mocht zelfs een gratis 2e sprong maken omdat mijn video was mislukt na de eerste. Wat een service ! Kan jong tot oud aanbevelen om deze ervaring te krijgen, dit vergeet je noot meer mede dankzij de prima medewerkers van Skydive Texel en Zeeland.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 17/09/2021
10

Een geweldige en fantastische ervaring.

Voor mijn 50e verjaardag een Tandemsprong gekregen bij SkyDive in Zeeland. Heb bij het inchecken, na een leuke ontvangst een upgrade gedaan voor een sprong naar 13000 feet (4 km) . Na ruim een halve dag wachten i.v.m. laag hangende bewolking ging het uiteindelijk gebeuren. Na een duidelijke instructie, samen met je instructeur, in mijn geval Leander (een hartstikke leuke vent) eindelijk het vliegtuig in. Wat een geweldige ervaring was het, nadat we uit het vliegtuig zijn gesprongen. in 1 woord Fantastisch. Iedereen bedankt voor deze geweldige dag, jullie professionaliteit, en gemoedelijke leuke sfeer. Groet Richard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Raamsdonksveer - 17/09/2021
10

Helemaal geweldig

Na lang wachten in verband met de weersomstandigheden uiteindelijk toch de sprong mogen doen. Wat een heerlijke ervaring. Vriendelijk personeel en goede uitleg. Ik heb me heletijd op mijn gemak gevoeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maasbree - 16/09/2021
10

Super toffe ervaring die ondanks het weer toch doorging.

Door lage bewolking konden we niet op onze geplande tijd (09.00) de lucht in. De medewerkers hielden ons goed op de hoogte en gaven aan dat we de vlucht naar een andere dag konden verzetten of in de buurt konden blijven. Mocht het toch kunnen dan zouden we gebeld worden. We zijn naar het strand gegaan en dat zorgde ervoor dat het geen wachten meer was. Om 17.00 uur gingen we toch de lucht in. Super gaaf om te springen en de instructeur maakte dat het helemaal niet spannend was. Dus trek een hele dag uit voor het c springen dan ben je ook niet teleurgesteld als het wordt uitgesteld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw-Lekkerland - 15/09/2021
10

Klantvriendelijk en super toffe ervaring

Op 11-09 om 09.00 uur stond onze sprong gepland. Door lage bewolking kon het helaas niet doorgaan en moesten we maar hopen dat het open zou trekken later die dag. We werden heel goed op de hoogte gehouden. Om 12.30 uur werd aangegeven dat we tot 16.00 uur sowieso niet zouden mogen vliegen, dus we konden iets anders gaan doen en op stand-by blijven staan, voor het geval het misschien na 16.00 uur wel zou kunnen. We zijn iets anders gaan doen en om 17.00 uur mochten we dan toch de lucht in! Gelukkig waren we in de buurt en zo weer op locatie. Het springen was geen moment spannend. De instructeurs zijn heel ontspannen en je weet dat je in goede handen bent. Springen zelf was super gaaf! Dus een top ervaring, ondanks dat we lang moesten wachten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sliedrecht - 15/09/2021
10

helemaal top

was beetje gespannen maar is erg leuk om te doen . het was gelukkig mooi weer dus konden we alles vanuit de lucht goed zien prima begeleiding, goede service. hebben zelfs onze volgende vakantie geboekt op Texel 14 dagen ,zodat ik het de volledige cursus kan gaan volgen ben helemaal verkocht door deze tandemsprong in zeeland
Zou je ons aanbevelen? Ja
- rijsbergen - 14/09/2021
10

Geweldige beleving

Ik heb al jaren de droom gehad ooit eens een sprong te wagen, maar doordat ik hoogtevrees (eigenlijk valvrees) durfde ik het nooit aan. Toch gedaan en na de site te hebben gelezen (met veelgestelde vragen) kwam ik al veel te weten. Op mails krijg ik snel antwoord wat erg fijn is! De dag zelf was geweldig, vooraf helpt iedereen je en er hangt een ontspannen sfeer, met mijn spanning niet overbodig! Toen ik aangaf dat ik het heel eng vond werd ik goed op mijn gemak gesteld en wordt je goed begeleid. De sprong was geweldig en ze laten het je echt ervaren. Vanmorgen vroeg had ik mijn film en foto's al binnen echt geweldig gemonteerd en een ultieme ervaring....! Als ik ooit nog eens ga, ga ik zeker vanuit hier!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel - 13/09/2021
10

Das beste Sky Diving Team ever!

Mein erster Fallschirmsprung und eine der schönsten Erlebnisse meines Lebens! Die Landschaft atemberaubend, das gesamte Team ist so kompetent, nett und fürsorglich, ich hab mich so sicher gefühlt, dass meine anfängliche Angst sich sofort in riesen Freude verwandelt hat. Ich bin total geflasht! Danke an Euch alle und ganz besonders an Leander, you are great! Ich komme auf jeden Fall wieder!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delmenhorst - 13/09/2021
10

No guts no glory no fear no story

WTF! instructeurs zijn echt helden en fantastisch meiden en gasten en allemaal knettergek echt heerlijk. Kan letterlijk heel de wereld aan na deze ervaring. Denken dat je dood gaat maar toch niet is een heeeeeel fijn gevoel. Thanks voor alles gister en tot de volgende
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heythuysen - 13/09/2021
10

Onwijs gaaf!

Gisteren heb ik voor het eerst een tandemsprong gemaakt. Het was echt onwijs gaaf. Instructeur was heel aardig en ik heb mij geen moment onveilig gevoeld. Eenmaal uit het vliegtuig gesprongen was het alleen nog maar genieten. Al met al een ervaring die ik niet snel zal vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergambacht - 13/09/2021
10

Super!

Goede begeleiding en precies wat ik ervan verwacht had. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Poeldijk - 13/09/2021
10

Geweldig

Je wordt goed begeleid door de instructeur. Ze geven alles goed door en voeren een leuke vlotte babbeltje waardoor ik mij op mijn gemak voelde!!! In een wordt het was geweldig!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 13/09/2021
10

Bizar gaaf

Onwijs mooie beleving waar ik nog van aan nagenieten ben. Begeleiding super leuke vent waar ik me gelijk bij me op me gemak voelde. De vrije val van een minuut is niet beschrijven wat voor fantastisch gevoel dat is. Onwijs bedankt voor deze ervaring en de super prachtige foto’s en video’s die ik kan blijven kijken. Dat is wel een aanrader om die erbij te boeken om de belong nogmaals te ervaren. Thanks priscilla van veenendaal
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amerongen - 12/09/2021
10

Fantastisch , super leuke ervaring was een leuke ,zonnige dag.

Meer gezien en genoten dan de eerste keer. Weer kon niet beter lekker gestuurd en kom zeker terug misschien voor meer. Heb de smaak te pakken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waregem - 12/09/2021
10

Super ervaring !! Geweldige crew !!

Alles super en tof verlopen, ik zou het zo opnieuw doen !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borgonjon - 11/09/2021
10

Wat een geweldig mooie ervaring

Na even te wachten tot het weer op was geklaard, heb ik 1 van de mooiste belevenissen van mijn leven mee gemaakt. Had een hele aardige instructeur die met me mee sprong. Na alles duidelijk uit was gelegd hebben wij hoogste sprong genomen. Ik was licht gespannen. Maar alles viel me mee. De vrije val was gaaf om mee te maken! En eenmaal aan de parachute te hangen, was het echt genieten van het uitzicht. Een leuke omgeving om te springen. (Met de landerijen en water) Tijdens mijn sprong zijn er video's en foto's gemaakt. Heel leuk om terug te zien en te delen met je familie of vrienden. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnemuiden - 09/09/2021
10

Verlichtend op extreme wijze

Een vrije val (9000FT) maken is het waanzinnigste wat ik in m'n leven gedaan heb, de grootste achtbaan in de wereld volstaat nu ook echt niet meer haha. Niet alleen de ervaring zelf maar ook erna, ik ben zo ontspannen sinds ik geland ben en elke keer als ik eraan terug denk zit ik met een grijns van oor tot oor, met andere woorden: dit was absoluut NIET de laatste keer voor mij! Het is niet alleen een enorme kick, het is goed voor je gezondheid ook (mentaal), eigenlijk zou het gewoon in het basispakket van je zorgverzekering moeten zitten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 09/09/2021
10

Onbeschrijfelijk

Er was een vriendelijke en familiale ontvangst, er werd voldoende info voorafgegaan aan het springen en tijdens de vlucht kreeg ik een geweldige en heel lieve begeleider mee. De sprong zelf gaf echt een kick en wat een uitzicht ook! Ik ben ongelooflijk dankbaar voor deze ervaring, het was mijn eerste keer dat ik mee aan een sprong waagde en heb er geen seconde spijt van gehad. Ik ben direct voor 13 000 ft gegaan. Ik heb voor mijn sprong een uur en een half gewacht, wat op zich goed meeviel. Je kan kijken naar andere sprongen, gezellig aan een tafeltje zitten of naar de parachutevouwers gaan kijken. Je krijgt heel leuke video's en veel foto's mee als je hiervoor kiest, dit is echt de moeite. Gelukkig dat ik deze erbij heb gevraagd. Bo (20j)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ronse - 09/09/2021
8

Geweldig!

Prima geregeld. Voor je springt kan je kijken in de hangar waar de parachutes worden gevouwen en in de tassen worden gedaan. Als het jouw beurt is wordt je geholpen met je uitrusting aantrekken en kort daarna mag je het vliegtuig in om te springen. Let er op dat een aantal van de springers enkel Engels spreekt. Voor ons geen probleem maar wellicht iets om aan te geven bij je boeking als je daar wel moeite mee hebt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dongen - 09/09/2021
10

Een geweldige ervaring

Ik vond het voor aanvang wel spannend, ik had nl. Nog nooit in een vliegtuig gezeten, maar ik had er ook heel veel zin in. Toen ik het harnas aan had Was de spanning weg en had ik er super veel zin in om te springen. Het uitzicht was geweldig vanuit het vliegtuig, de vrije val gaf een kick en het zweven boven Zeeland was fantastisch Ik heb super genoten en ga het zeker nog een keer doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Neeritter - 09/09/2021
10

Genoten

Mijn partner en ik voor het eerst een parashuut sprong, dat was in het begin even wat zenuwen maar die werden al heel snel weggenomen. We hadden prachtig weer en toen we aankwamen verliep alles heel erg soepel. We hebben echt genoten van begin tot eind. Ik vond het uitzicht en de sprong zelf echt het gaafste wat ik tot nu toe heb gedaan in mijn leven. Alles ging zo snel voorbij dat ik daarna wel echt even moest bijkomen en beseffen wat er was gebeurt. Al met al, wil ik zeker nog een keertje springen maar hoe wat wanneer ga ik nog even bezien. Wel wat lichte blauwe plekken wegens het strakke aangetrokken tuig. Het was het waard!.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hillegom - 09/09/2021
10

Een waanzinnige ervaring om nooit te vergeten!

Zondag 5 september vanaf 9000 ft gesprongen in Arnemuiden. Stralend blauwe lucht, weinig wind, klein uurtje wachttijd, begeleid door een professionele super relaxte instructeur, beter kan het niet! Ik heb genoten vanaf de sprong uit het vliegtuig, de vrije val, de rust toen de parachute uit ging, het zelf mee sturen en de werkelijk fluweelzachte landing! En nu aan het nagenieten van het geweldige filmpje en alle foto's. Dus een echte aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stolwijk - 08/09/2021
10

Topervaring!

Met een zeer bang hartje toegekomen bij Skydive Zeeland maar het was het ervaring om nooit te vergeten. Mooie omgeving, supervriendelijke instructeurs en een zalige 'dive'. Zou het meteen opnieuw doen en aan iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meerhout - 08/09/2021
8

Super ervaring

De gehele ervaring rondom mijn tandemsprong was uitstekend. Goede informatie vooraf, goede instructeur en een leuke locatie. Complimenten aan het SKYDIVE ZEELAND team.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 07/09/2021
10

Magnifiek!

5de keer goede keer! Eerste twee boekingen konden niet doorgaan wegens herstellingen aan het vliegtuigje, derde boeking was het te slecht weer, vierde boeking was ik aanwezig maar de zon brak maar echt laat door zodat de mensen van s'morgens nog moesten kunnen springen en het te laat werd voor de namiddagspringers en dan om 20u s'avonds het verlossende telefoontje dat ik de dag nadien om 11u werd verwacht! Een half uur later zat ik al in het vliegtuigje helemaal onder de indruk van alles rondom mij! Prachtige mooie uitzichten en een goede begeleiding! Ik heb genoten en ik kan alleen maar zeggen dat het voor herhaling vatbaar is! Ik geniet nog na van mijn filmpjes en foto's en het certificaat wordt ingekaderd en komt aan de muur! Dank je wel voor de mooie ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lievegem - 07/09/2021
10

Enorm cool, echt aanrader!!

Dit was wel echt een unieke ervaring. Het is net als vliegen wat ik al mijn hele leven heb willen doen, echt heel cool! Door de kalmte en zekerheid van de instructeurs heb ik ook geen moment angst gehad dat er iets fout zou gaan. Zou dit aanraden aan iedereen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amsterdam - 06/09/2021
10

Een echte 'must' !

Ondanks dat het weer even niet mee zat en de sprong werd uitgesteld naar het einde van de dag was het top! Wat een geweldige ervaring !! De instructeur waarmee ik de sprong heb gemaakt was erg leuk! Het was voor hem natuurlijk heel gewoon maar voor mij helemaal nieuw en daar stond hij goed bij stil. Al met al een top sprong & ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landgraaf - 06/09/2021

Google, Facebook & tripadvisor

Veevaete K. AvatarVeevaete K.

Eén van de meest fantastische dagen van mijn leven .
Streep door mijn bucketlist en Happy .
Profecionele en sympathieke diver.. fantastische ontvangst. - 10/07/2021 

Martina G. AvatarMartina G.

Hele lieve crew!
thanks for the great experience!
A wonderful free fall from 13000ft - 10/01/2021 

Anja M. AvatarAnja M.

Leuke club, leuke mensen…. Zeer gastvrij en meedenkend!
We voelde ons als sportspringers meer dan welkom! - 9/27/2021 

Danny R. AvatarDanny R.

Super mooie ervaring gedaan gister. - 9/26/2021 

Sabrina B. AvatarSabrina B.

Wat een fantastische ervaring was dit, zeker voor herhaling vatbaar! - 9/22/2021 

Robi C. AvatarRobi C.

ik beveel.dit iederéén aan , jong of oud , klein of groot !
Unieke ervaring , met bijzonder vriendelijke mensen daar , zowel.bij de ontvangst bij aankomst alsook...
lees meer - 9/22/2021 

Inge V. AvatarInge V.

heel vriendelijke mensen . unieke ervaring - 9/20/2021 

Stefan V. AvatarStefan V.

een onvergetelijke ervaring - 9/18/2021 

Esther F. AvatarEsther F.

It was so amazing! The best experience ever, great team, totally lovely and trustful.
Thank you so much for being with you guy’s🤩😍🪂
Freaky for love and peace❤️✌🏽🎶 - 9/13/2021 

Chanelle A. AvatarChanelle A.

Vriendelijke mensen. mooie uitzicht.
Het was geweldig - 9/13/2021 

Sujeet S. AvatarSujeet S.

wonderful experience, enjoyed a lot - 9/12/2021 

Sonja D. AvatarSonja D.

Goede lokatie alles goed geregeld top👍🏽 - 9/06/2021 

Ann J. AvatarAnn J.

13000ft hoogte! Heel vriendelijke begeleiding! Prachtig uitzicht! Voor herhaling vatbaar! Echt genoten! - 9/05/2021 

Marco K. AvatarMarco K.

heel vriendelijke personeel, goede uitleg vooraf aan de sprong en een waanzinnige skydive. - 9/03/2021 

Angelo T. AvatarAngelo T.

Alles was een hoogtepunt🥳👌 - 8/28/2021 

Jimmy V. AvatarJimmy V.

de sprong van mn leven🤘🤘🤘🤘 - 8/27/2021 

Kaatje B. AvatarKaatje B.

de relaxte sfeer, de professionele hulp, goede begeleiding. ondanks het wachten ivm weer was de sfeer prima. de filmpjes en foto's zijn ook super.

het was super gaaf. - 8/27/2021 

Martijn D. AvatarMartijn D.

Een dag om nooit te vergeten! wat was dit mooi om mee te maken! samen met m'n dochter een mooie sprong gemaakt die zullen we niet snel vergeten! - 8/12/2021 

Tomasz D. AvatarTomasz D.

full professional team ,I can recomend - 8/08/2021 

Hanneke K. AvatarHanneke K.

prachtige ervaring, ik kan het iedereen aanraden! - 8/02/2021 

Joost v. AvatarJoost v.

Geweldige ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar ! Zeer enthousiaste medewerkers die er echt een beleving voor je van willen maken. - 8/02/2021 

Jason M. AvatarJason M.

Zo gaaf eerste paar meters uit het vliegtuig weet je niet wat je doet. Daarna mooiste ervaring van je leven - 8/01/2021 

Elise v. AvatarElise v.

Alles netjes geregeld. - 8/01/2021 

Annemarie S. AvatarAnnemarie S.

super...een ervaring, zo geweldig. goede begeleiding, super fijne instructeur gehad. het was voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer😁😊 - 7/25/2021 

Ivan M. AvatarIvan M.

Awesome experience and super cool people. If you want to go skydiving this is the place. - 7/25/2021 

Nina V. AvatarNina V.

Een echte aanrader!
Prachtig uitzicht, lekker van de zon genoten en een nieuwe kans overwonnen. Top team en een goede service. We zijn erg tevreden, dit was onze eerste en...
lees meer - 7/23/2021 

Noortje B. AvatarNoortje B.

bij twijfel doen! Onwijs genoten, leuke mensen en de mooiste ervaring die je nooit meer zal vergeten. - 7/18/2021 

Ja C. AvatarJa C.

bedankt voor de sprong en de ervaring.. tot snel... hahaha - 7/11/2021 

Buddy R. AvatarBuddy R.

Soms maak je plannen maar dan komt het er niet van.Een Skydive boven Arnemuiden, Zeeland mag natuurlijk niet ontbreken op het lijstje wat je wel hebt gedaan. De ervaring is... lees meer - 7/11/2021 

Inge d. AvatarInge d.

Super goed ontvangen geweest... Ze hebben mij een dag om nooit te vergeten bezorgd!! Best experience ever so far.... - 7/09/2021 

Manolito V. AvatarManolito V.

Supper leuke mensen om mijn droom waar te maken was een zalige sprong - 7/05/2021 

Jason P. AvatarJason P.

Great place to skydive as a sports jumper. Owned by the same owners as Texel and Ameland, and with great visuals from the sky, I'm looking forward to Skydive Zeeland... lees meer - 7/04/2021 

Taz D. AvatarTaz D.

Wundervoll! Tolle Menschen, atemberaubendes ErlebnisWir kommen wieder :-) - 7/01/2021 

Sven F. AvatarSven F.

de sprong was echt geweldig, helaas was de film niet compleet door een foutje dus een nieuwe sprong aangeboden gekregen, echt super gaaf en zo goed opgelost😊😀💪 - 6/28/2021 

Thalia A. AvatarThalia A.

Wundervolle Erfahrung!! die Atmosphäre ist total entspannt und cool. Ein super nettes, witziges und erfahrenes Team. Leander und der kuschelige Hund haben mir total die Angst vor dem ersten Sprung... lees meer - 6/24/2021 

Evert N. AvatarEvert N.

Beste spottersplaats van vliegveld Midden Zeeland - 3/01/2021 

Olga S. AvatarOlga S.

Mijn dochter en ik hebben een onvergetelijke ervaring gehad vandaag. Het was natuurlijk spannend, maar werden ongelooflijk fijn op ons gemak gesteld door de lieve mensen waarmee wij onze duosprong... lees meer - 11/01/2020 

Henk K. AvatarHenk K.

Overzichtelijk vliegveld en duidelijke verkeerstoren, wel erg druk daar. - 11/01/2020 

Stepan G. AvatarStepan G.

Amazing experience!!! do not doubt👍 - 10/10/2020 

gamekruit Avatargamekruit

Super vet echt een aanrader! - 10/01/2020 

Annelies D. AvatarAnnelies D.

Super gave ervaring, voor herhaling vatbaar. Voor je het weet sta je weer beneden maar zeker de moeite waard! - 10/01/2020 

Piet V. AvatarPiet V.

Super we hebben weer heerlijk gesprongen - 10/01/2020 

Lia V. AvatarLia V.

Hartstikke gaaf om te zien of mee te maken, alleen zonde dat dr geen koffieautomaat is. - 10/01/2020 

Franca H. AvatarFranca H.

19 september 2020. Het derde jaar op rij richting Arnemuiden, voor - jawel- weer een tandemsprong. Nieuw is dat er nu vanaf 13.000ft gesprongen wordt, 4.000ft hoger dan... lees meer - 9/25/2020 

Rick R. AvatarRick R.

goede uitleg en goed geregeld allemaal - 9/09/2020 

Andrei R. AvatarAndrei R.

Top top top Bedankt voor prachtige dag 🥰🪂💨 - 9/09/2020 

Amber M. AvatarAmber M.

Top begeleiding waardoor je je erg veilig voelt . Alles word duidelijk uitgelegd en veiligheid staat bij hun voorop👍🏼 Raad het zeker iedereen aan!
Super ervaringg✅🪂 - 9/06/2020 

Simone F. AvatarSimone F.

Nadat de parachutesprong 2 x eerder niet doorging, is het nu gelukt.
Duidelijk is wel dat de veiligheid bovenaan staat!
Verder zijn ze erg vriendelijk en is alles goed geregeld. - 9/05/2020 

Stefan H. AvatarStefan H.

Fantastische ervaring. Leuke crew, genoeg plek. Komen zeker nog eens springen. - 9/01/2020 

Cedric L. AvatarCedric L.

Amazing. - 9/01/2020 

Arwin v. AvatarArwin v.

Mijn zoon had een prachtige sprong, vriendelijke mensen en een mooie ervaring - 9/01/2020 

Hans T. AvatarHans T.

Zeker doen 👍🙌 - 9/01/2020 

Anneke D. AvatarAnneke D.

binnenkort... k ben benieuwd 😃 - 8/28/2020 

Johanneke D. AvatarJohanneke D.

Afgelopen zaterdag een geweldige sprong gemaakt.
Wat een ontzettend gave belevenis.

Alle informatie, voorbereiding en instructies worden zorgvuldig gedaan.

Ik voelde me 100% veilig. - 8/26/2020 

Nienke M. AvatarNienke M.

Schitterende ervaring , en wow , die vrije val .. wat een kick .. zeker nog eens of meer !
Uitleg was in orde, begeleiding was in orde en de...
lees meer - 8/15/2020 

Ingrid B. AvatarIngrid B.

leuk team, duidelijke uitleg, gewoon top geregeld ! wij zijn zeer tevreden! - 8/08/2020 

Adri v. AvatarAdri v.

De sensatie van het springen,de vrije val van bijna 1 min. en het uitzicht bij het dalen ,maar de geweldige hulp voor en met het vliegen van mensen... lees meer - 8/06/2020 

Dion v. AvatarDion v.

Was super gaaf en goeie begeleiding. Ik ga ZEKER snel TERUG!!!! - 8/02/2020 

Serge d. AvatarSerge d.

If i had 10 stars to give it wouldn't be enough. What a kind and professional instructors and crew.My sons of 14 and 17 jumped out of the flight after... lees meer - 8/01/2020 

MrTom323 AvatarMrTom323

Lively place for a jump - 8/01/2020 

jack b. Avatarjack b.

Prachtig stukje zeeland en ervaren instructeurs, echte aanrader!! - 8/01/2020 

Pierre M. AvatarPierre M.

Top - 8/01/2020 

Jelle L. AvatarJelle L.

Heerlijke ervaring, vooral de vrije val. Fijne vriendelijke mensen en instructeurs . Geweldig uitzicht over dit fantastisch mooie stukje Zeeland. - 8/01/2020 

Christel E. AvatarChristel E.

Prachtig om te ervaren als supporter - 8/01/2020 

Franca H. AvatarFranca H.

7 augustus 2019, de tweede sprong😊Onveranderd zijn de fijne mensen en het prachtige Zeeland vanuit de lucht. Een beetje déjà vue en toch totaal anders. Het weer, de beleving. Samen... lees meer - 8/01/2020 

Pp V. AvatarPp V.

Perfect - 8/01/2020 

AerialMediaTeuge AvatarAerialMediaTeuge

Doe al jaren zaken met Paracentrum Midden-Zeeland! Betrouwbare partner die top service leveren aan de klanten. Familiebedrijf waar passie, inzet en een ongelofelijk doorzettingsvermogen zorgen voor DE ultieme ervaring! - 8/01/2020 

carley h. Avatarcarley h.

Very friendly staff and pleasant to jump for the first time! - 8/01/2020 

Jeroen A. AvatarJeroen A.

Beautiful environment, smooth operation, kind instructors, amazing skydiving experience! Best moment of my life so far! - 8/01/2020 

Dorothy B. AvatarDorothy B.

superleuke ervaring voor de deelnemers en leuke mensen. - 7/10/2020 

Pat P. AvatarPat P.

leuke en vriendelijke mensen...is lachen daar - 7/10/2020 

Nico V. AvatarNico V.

Super ervaring en super mensen die je goed begeleiden! Bedankt aan de springers en de andere medewerkers van Skydive! 👍👌 - 10/27/2019 

Wouter K. AvatarWouter K.

Mooi plekje 😍 Leuke mensen 🥳 - 9/28/2019 

Elke H. AvatarElke H.

Fantastische ervaring en fijne begeleiding.
Zeer mooi uitzicht - 9/15/2019 

Gert J. AvatarGert J.

Mijn vrouw heeft hier een Tandem sprong gemaakt. Alles was netjes geregeld. En de ervaring en de sprong waren fantastisch - 9/02/2019 

Erwin B. AvatarErwin B.

Gewoon fan-tas-tisch!
Op 3000 meter eruit, boven de wolken, en vrije val door wolken heen, parachute uit en genieten van vlucht en uitzicht. Supertof! - 8/29/2019 

Kris V. AvatarKris V.

Big experience....Awesome people!!! - 8/24/2019 

Andre M. AvatarAndre M.

het was geweldig mijn eerste keer - 8/16/2019 

Patricia H. AvatarPatricia H.

Eergisteren mijn 2e sprong gemaakt, het blijft een super ervaring.. en heb weer enorm genoten!
Aanrader is wel om de foto’s/filmpjes erbij te nemen 😃👍🏻 - 8/11/2019 

Pepijn D. AvatarPepijn D.

Wat een prettige en zeer ervaren mensen werken bij dit bedrijf. Zeker een aanrader! - 8/01/2019 

Filip S. AvatarFilip S.

Would buy it again as birthday present - 8/01/2019 

Siem D. AvatarSiem D.

Bucketlist ✔ - 8/01/2019 

Mark V. AvatarMark V.

Super leuk mensen en ervaring op gedaan, hartstikke bedankt allemaal. - 8/01/2019 

Ger H. AvatarGer H.

Mooie ervaring - 8/01/2019 

Troubles T. AvatarTroubles T.

Super gave ervaring👍 - 8/01/2019 

Karin C. AvatarKarin C.

Heel vriendelijke begeleiding. Ongedwongen. - 8/01/2019 

marc o. Avatarmarc o.

Geweldige ervaring gehad! Zeker een aanrader voor iemand die wil parachutespringen. - 8/01/2019 

Bob v. AvatarBob v.

Ongelooflijk mooie ervaring, ook als je hoogtevrees hebt. Zeker een aanrader, zeer professioneel en vriendelijke mensen. - 8/01/2019 

Carlo S. AvatarCarlo S.

Perfect !! bedankt voor de gastvrijheid ❤ - 8/01/2019 

Kristel D. AvatarKristel D.

Bedankt voor de fantastische sprong ik heb er van genoten - 8/01/2019 

Kenneth F. AvatarKenneth F.

Freaking amazing and nice instructors! - 8/01/2019 

Pien -. AvatarPien -.

Op 19 Juli mijn sprong gemaakt. Samen met instructeur Leander naar 3 km hoogte. En daar het vliegtuig uitgesprongen . Prima sprong mede dankzij Leander en het mooie... lees meer - 8/01/2019 

Marc V. AvatarMarc V.

Geweldige ervaring. Makkelijk af te spreken. Vlot bereikbaar. - 8/01/2019 

edu M. Avataredu M.

Free scrubbing and super skydive - 8/01/2019 

Rudi A. AvatarRudi A.

In een hangar krijg je alle info ivm wat er gebeuren gaat. Aanpassen kledij, tips en aan te nemen houdingen, ... Fijne instructeurs die je goed begeleiden om je zo... lees meer - 8/01/2019 

Frank B. AvatarFrank B.

Eerste keer uit een vliegtuig gesprongen het was de max zeker aan te raden voor iedereen. - 7/27/2019 

Pasquale A. AvatarPasquale A.

Vandaag mijn eerste (tandem)sprong. Een super ervaring. Bedankt Portugese instructeur. Pascal Autiero - 7/24/2019 

Esther v. AvatarEsther v.

gisteren voor mijn verjaardag een sprong gekregen. Wat een onvergetelijke ervaring, bedankt!!!! - 7/19/2019 

Hélène V. AvatarHélène V.

super leuk ! goed geregeld allemaal. - 7/17/2019