reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.

1079 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Facebook
4.9 Stars - Based on 262 User Reviews
facebook logo
Google
4.7 Stars - Based on 120 User Reviews
google logo
Tripadvisor
5 tripadvisor stars
5 Stars - Based on User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

9

Loved every second!

Het was echt een super gave ervaring. Mijn instructeur Eli was een geweldig leuke gast die de ervaring nog completer maakte aangezien hij goed aanvoelde dat ik wel in was voor wat snelle bochten. We hadden wat lichte bewolking maar die lag hoger dan de spring hoogte dus dat mocht de pret niet drukken. 60 seconden vrije val en dan ff genieten van het uitzicht met gave kurkentrekker moves. Het enige kleine minpuntje was dat de landing niet op de video opname stond. Camera is waarschijnlijk uitgegaan net voor de landing. zeker voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldrop - 04/11/2022
10

Geweldige ervaring

Erg sociale instructeur bij de duosprong. Enorm van genoten. Ook super blij met de opgenomen beelden! Echt een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westerhoven - 01/11/2022
8

een geweldige ervaring

Het was een geweldige ervaring, alleen jammer dat degene met wie ik sprong alleen Engels sprak, en helaas kan ik dat niet zo goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Abbenbroek - 01/11/2022
10

Een geweldige ervaring gehad!

Een geweldige ervaring gehad met skydive Zeeland. Vriendelijk ontvangen, een fijne instructeur en natuurlijk een fantastische ervaring bovenin de lucht. Een absolute aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 31/10/2022
9

Wat een geweldige emotionele Rollercoaster!!!

Wat een ervaring ! Zo veel emotionele facetten. Adrenaline boost, zulke aardige mensen, super begeleiding of je nu boekt, aangekleed word springt of koffie haalt. Dit alles moet werkelijk nog even landen. THANKS !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Avenhorn - 31/10/2022
10

GEWELDIG

Goede begeleiding gehad bij alles. Zowel aanmelding als klaarmaken van het harnas als de instructeur met wie ik sprong. Zeer professioneel en hier en daar een grapje en een lach. Ik ga dit zeker nog doen en heb al mensen aangeraden dit te doen! Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwalm - 30/10/2022
10

Heel tof!

Vette ervaring en heel goed geregeld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 30/10/2022
10

Super!!!

Ongelooflijke ervaring! Was tevens de eerste maal dat ik in een vliegtuig zat, dubbele pret dus. Vanaf de inschrijving tot het certificaat was alles stipt geregeld. Vriendelijk personeel en goede monitoring. Een aanrader en een van de leukste dagen in m'n 63- jarig bestaan! Voor herhaling vatbaar alleszins...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berendrecht - 30/10/2022
10

Super gaaf!!

Het was een super gave ervaring, wat allang op mijn lijstje stond met to do's. Omdat we in Zeeland met vakantie waren, heb ik de sprong samen met mijn Jongste zoon van te voren al online geboekt!! Super ontvangen met zeer ervaren en enthousiaste instructeurs, iedereen was even blij en lief... Voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mheer - 28/10/2022
10

Super gave ervaring

Vriendelijke mensen, duidelijke instructie, super gave activiteit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - 28/10/2022
10

Geweldig

Eerste keer lastig om te beseffen wat er precies allemaal gebeurd dus ik moet zeker nog een paar keer gaan! Hele aardige crew
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wageningen - 28/10/2022
9

Het was super gaaf!

Ik voelde me helemaal vrij in de lucht en ik wil het zeker vaker doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogland - 27/10/2022
10

Top ervaring

Ik was zo zenuwachtig maar werd goed op mijn gemak gesteld. En heb echt een onvergetelijke ervaring achter de rug. Zou nu zo weer gaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bavel - 27/10/2022
9

Een super goeie ervaring van binnenkomst tot het einde.

Onze ervaring was geweldig , mijn dochter 11 jaar de eerste sprong. Vond het spannend toen we in de lucht zaten en begon te huilen. Maar de bergeleiding van uit de instructeur bracht haar zo de rust weer terug. Waardoor ze een super ervaring rijker is. Mijn complimenten aan het hele team zowel de instructeur en het team op de grond.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 24/10/2022
10

Ongelofelijk

Vrij als een vogel, een onbeschrijfelijk gevoel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hooglede - 23/10/2022
10

Fantastisch

Echt iets wat je gedaan moet hebben in je leven! Bij aankomst vriendelijk personeel, last minute zijn we nog overtuigd om de hoogste sprong te doen en daar zijn we achteraf heel blij mee. Fijne sfeer en instructeurs die je geruststellen. De sprong was spannend maar heel gaaf, ik zou het nog wel een keer doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Driewegen - 22/10/2022
10

Sprong laat ons nog steeds niet los

Afgelopen zaterdagmiddag was het dan eindelijk zo ver: springen! Bij aankomst werd ons duidelijk dat we zouden moeten wachten totdat het weer zou opklaren. We zijn Middelburg ingegaan en het leek er even op dat het niet meer zou gaan gebeuren die dag... Toen werden we gebeld! En ondanks de stoet mensen die ook al wat langer zaten te wachten, waren we op locatie al heel snel aan de beurt. Wat een fijne sfeer daar, het helpt bovendien een hoop tegen de spanning als zoveel springers je glunderend over hun hobby willen vertellen. Als fijne bonus gekoppeld aan een enorm leuke instructeur en die sprong... Dat moet je vooral zelf gaan ervaren, wij zijn er nog steeds niet over uitgepraat. Wij willen meer. Hopelijk tot gauw!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 19/10/2022
9

Super gaaf!

Hele gave ervaring gehad bij skydive Zeeland!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg - 19/10/2022
10

Heeeeeeeeerlijk!!!!

Deze sprong stond steeds nog op mijn lijstje en door jullie kan ik hem nou op een fantastische wijze afvinken!! Ik heb genoten en alles was top geregegeld als een geoliede machine chapeau voor alle medewerkers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 19/10/2022
10

Buitengewoon geweldige ervaring!

Wat een geweldige ervaring was het bij SKYDIVE ZEELAND! Geweldige begeleiding vanaf het moment van inchecken tot aan je naar huis gaat. Erg bekwame instructeur die je op je gemak stelt en goede uitleg geeft van wat je te wachten staat. Voor mij was het een absoluut meer dan geweldige ervaring! Ik wil zeker weer terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vught - 17/10/2022
10

Het was in een woord GEWELDIG!!!

Als Opa van 82 heb ik gesprongen met mijn 2 kleinzoons van 23 en 18 jaar. Voor mij was het bij SkyDive voor de 3e keer.Laatste keer 20 jaar geleden. Wij vonden de instructeurs,medewerkers kundig en vriendelijk. Wij hebben met elkaar genoten en weer een prachtige ervaring opgedaan.De jongens vonden het ook geweldig!! Leuke bijkomstigheid was dat Leander mijn instructeur er ook 20 jaar geleden bij was en nog met Leander foto's hebben zitten kijken van 20 jaar geleden waar ook Koos van Empel toen mijn instructeur op stond.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 17/10/2022
8

Fantastisch!

Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Een schitterende ervaring. Vooral de vrije val was geweldig. Ik kan het iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breskens - 17/10/2022
10

Ze doen wat ze zeggen. Ze weten wat ze doen!

We konden niet direct springen door het slechte weer en werden volgens afspraak keurig gebeld toen het opklaarde. Je voelt aan alles de passie en bezieling voor het parachutespringen en dit weten ze zo over te brengen dat je maar één ding wilt en dat is springen. Na het aantrekken van je overral en harnas volgt een instructie op de grond. En dan de sprong met Leander. Wat een fantastische instructeur. Je ervaart ervaring met een persoonlijke benadering. Leander stelt je gerust en geeft net een extra touch door je tijdens het opstijgen en de sprong van alles toe te lichten. Met een Sprong van 13.000ft. Is de vrije val onbeschrijfelijk en na het openen van de parachute het landschap schilderachtig. Skydive Zeeland wat zijn jullie een fantastische club mensen en wat hebben jullie mij een onvergetelijke ervaring gegeven. Thanks
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 16/10/2022
10

Een van de beste ervaringen uit mijn leven.

De 1e sprong gedaan samen met mijn vriendin en het was geweldig. Communicatie met de organisatie was top, we moesten wachten op goed weer maar het wachten daar was helemaal niet erg, een gezellige sfeer. Verder vond ik het zeer professioneel geregeld allemaal en zal ik jullie zeker aan iedereen aanraden. #peaceoffmind
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 16/10/2022
10

Bucketlist afgevinkt

Wat begon als een druilerige oktoberochtend resulteerde tot een zonnige middag met een fantastische sprong om nooit te vergeten. Zeer professioneel om de sprong uit te stellen, op het eigen terrein is een klein knus “clubhuis” en een sfeervolle hangar om te wachten. Toen bleek dat het langer zou duren werd de optie geboden om in een horeca gelegenheid op 100m afstand te kunnen zitten. Wij werden gebeld toen het opklaarde. Goede instructies, geruststellende begeleiders en een geweldige ervaring van de sprong zelf. Ik zou het kunnen proberen te beschrijven, maar dit moet je gewoon meemaken! Iedereen was ontzettend vriendelijk. Wij hebben genoten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Hertogenbosch - 16/10/2022
10

Spannendste avontuur van mijn leven

Gave locatie, aardige mensen, duidelijke uitleg. Wat is de wereld mooi, ongelooflijk dat je met 200km per/u door de lucht vliegt en uiteindelijk weer land op je voeten. Ongelooflijk!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - 16/10/2022
10

FANTASTISCH!!!

Zaterdag 8 oktober 2022 is een dag die ik nooit meer ga vergeten: mijn 1ste parachutesprong op 72-jarige leeftijd in Arnemuiden!! Ook onze dochter, onze zoon en zijn 3 zonen, evenals een vriend, deden hun eerste sprong. Onvergetelijk, mede door de perfecte begeleiding van mijn Portugese buddy. In het vliegtuig werd ik ook geholpen door een parachutespringster die mijn veiligheidsbril schoonmaakte en daarna goed bevestigde. Omdat ik zo aan het genieten was, vergat ik sommige handelingen die ik moest doen, maar mijn buddy hielp daarbij op een zeer respectvolle manier. Hij wees mij ook op herkenningspunten, zoals de plek waar we waren opgestegen, de landingsplaats, grotere steden, enz. En tenslotte landden we op onze voeten!! Het filmpje is beslist een aanrader: je kunt dan anderen enigzins laten ervaren hoe het was. En voor mijzelf: een herbeleving van een fantastische ervaring!! Een mooier verjaardagscadeau had ik me niet kunnen wensen!! Mijn man vond het jammer dat de landingsplaats niet dichter bij de plaats van vertrek was, maar misschien is het niet mogelijk om dat te veranderen, vanwege de veiligheid. Dankjewel SKYDIVE ZEELAND en vooral mijn vrolijke, vriendelijke Portugese buddy!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deurne - 13/10/2022
10

Super leuke ervaring

Hele goede ervaren instructeur (Carneira?). Goede instructies in het engels, stelde me gerust en een absolute professional. Ik was blij dat Carneira mijn instructeur was omdat hij de sprong van 13000ft net wat spannender maakte door mij te laten sturen en daarna zelf nog wat trucjes deed. Kortom top ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhout - 11/10/2022
10

Einfach fantastisch.

Es war wunderschön. Von Beginn an hat man sich willkommen gefühlt. Alles ist super organisiert. Und natürlich das Wichtigste der Sprung war einfach unglaublich. Ich würde es wieder tun. Vielen Dnak für den schönen Tag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaarst - 10/10/2022
10

SUPER once in a lifetime experience !

Voor de verjaardag van mijn vriend had ik als verrassing een tandemsprong vastgelegd voor ons beide. Hij was hier super blij mee en ik die vol met stress zat vooraf, was achteraf superblij dat ik had meegedaan!!! Zelfs met mijn hoogtevrees was dit een ongelooflijke ervaring - alles verliep supervlot! De communicatie was duidelijk en voelde me de hele tijd veilig. Aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bornem - 10/10/2022
10

Fantastisch

Indien je op zoek bent naar een speciaal cadeau stop dan met zoeken. Een super ervaring rijker voor deze persoon. Alles liep gesmeerd van aanmelding tot sprong en achteraf nog een certificaat als aandenken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landgraaf - 10/10/2022
10

Mijn eerste duojump... zalig

Alles verliep zeer vlot, vanaf de check-in tot het springen. Ik heb er fantastisch van genoten en de begeleiders zijn top!!! Zowel op technisch vlak als op moreel vlak... Mocht ik de kans krijgen zou ik geen seconde twijfelen om terug voor Skydive Zeeland te kiezen...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eke, België - 09/10/2022
10

Geweldig!!

Erg vriendelijke begeleiders en de ervaring was echt geweldig! Goed geregeld allemaal!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 09/10/2022
8

Wat een belevenis!!

Dank voor de geweldige begeleiding van de instructeur! Wat een ervaring dit met familie samen te hebben kunnen doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gemert - 09/10/2022
10

Professioneel en heftige ervaring.

Snelle en nauwkeurig uitgevoerde actie maakte deze sprong een zeer heftige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalwijk - 08/10/2022
9

Er zijn geen woorden voor

Een ontzettend gave ervaring gehad bij de Extreem jump Tandem sprong op Skydive centrum Zeeland. We zijn heel vriendelijk en vooral gemoedelijk begeleid. Daarnaast waren onze parachutisten zo enthousiast dat je geen last meer hebt van je angsten en mee gaat in hun enthousiastme. De ervaring zelf is onbeschrijfelijk. Ik kan het niet na vertellen. Er zijn geen woorden die dit kunnen beschrijven. Het was echt een super gave, toffe ervaring. De kennis en kunde van de parachutisten was ook overduidelijk, wat maakte dat we ons geen moment onveilig gevoeld hebben. Ik kan het iedereen aanraden en zou zo nog een keer gaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 08/10/2022
10

FANTASTISCH!!!

Wat een geweldige ervaring, de sprong op mijn 60ste verjaardag! De ontvangst heel gemoedelijk, goede uitleg en meteen alle vertrouwen in Leander, alles was top en zeker voor herhaling!?
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijdewormer - 07/10/2022
10

Met vetrouwd gevoel gesprongen

Geen moment druk gemaakt over de sprong. Goed begeleid door Leander. En even slikken als je het vliegtuig uitspringt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bavel - 07/10/2022
10

Onvergetelijk

Wat een ervaring. Met een bang hartje kwam ik toe op de site, maar al snel werd ik gerust gesteld door de aanwezige personen. De uitleg was kort maar zeer duidelijk. Deze gebeurde tijdens de vlucht naar boven, waardoor er weinig tijd was om te stressen. Dit is echt de meest onvergetelijke ervaring die ik ooit heb meegemaakt. Een echte aanrader. Ik heb ook foto's/film laten maken en deze zaten na een uurtje al in mijn mailbox.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ekeren, België - 06/10/2022
10

sensationeel!

super leuke ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-Michielsgestel - 06/10/2022
10

blown away!!!

Unforgetable! At a time of jump from the plane I was a bit afraid but thanks to my buddy/instructor I relaxed and from that moment on everything went just crazily beautiful. Thank you all!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwe-Tonge - 04/10/2022
8

Onvergetelijk

Dit is waarschijnlijk een van de meest doodenge dingen die je zal doen: uit een vliegtuig springen met een stukje stof! Maar je zal het nooit vergeten. De adrenaline. Alles was goed geregeld maar enige puntje van aandacht is dat we pas gebriefed werden over wat we moesten doen, houdingen enzo in het vliegtuig. Ik heb eerder elders een sprong gedaan waar je voordat je het vliegtuig in ging, alles uitgelegd kreeg. Je hebt dan a. Kans om vragen te stellen als je niet zeker bent (helemaal belangrijk als dit je eerste keer is) en b. Kan je het horen! Het vliegtuig is ongelooflijk lawaaierig waardoor het soms moeilijk is je instructeur te spreken. Tevens spreken niet alle instructeurs nederlands, enkel engels maar niet iedereen kan zich verstaanbaar maken in het engels en dat wordt dus niet van te voren gecheckt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 03/10/2022
8

Goed georganiseerde vette ervaring!

Onze instructeur was gezellig en maakte een babbeltje voor we het vliegtuig in gingen, iedereen was heel ontspannen. Ze lieten ook zien dat ze weten wat ze aan het doen zijn en communiceren hoe en wanneer je volledig vast wordt gemaakt. Een leuke ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - 03/10/2022
10

Geweldig

Wat een ervaring. Om nooit te vergeten. Samen met mijn zoon. En wat n lieve mensen. Bedankt. Xx dionne
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-Michielsgestel - 03/10/2022
9

Gewoon weg machtige ervaring die ik nooit meer ga vergeten!

Voor mijn verjaardag had ik hier een bon van gekregen, samen met 2 andere vrienden zijn wij de sprong durven aangaan. Het was nie zo schitterend weer en kwamen gereden van West-Vlaanderen. Gelukkig konden we ze makkelijk bereiken voor weer informatie. De voorbereiding van de sprong gaat allemaal zo snel dat je geen kans krijgt om stress te krijgen. Maar dan zit je in de opening van het vliegtuig... De val zelf is een gevoel dat ik niet kan omschrijven. Bij de sprong heb ik ook betaald voor foto's en dit is wel een aanrader voor als je dit maar 1x in je leven gaat doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kanegem - 03/10/2022
10

Het was een echte levenservaring.

Het was mijn eerste keer. Ik had geen stress of ik was niet bang omdat wat het enigste was dat in mijn hoofd omging was ‘je leeft maar 1 keer’. Tijdens de val geloofde ik niet dat het echt was. Ik was heel trots op mijn eigen en dacht wow. Beste verjaardagscadeau die ik al 6 jaar wou doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wilrijk - 03/10/2022
10

Fantastisch!

Ik vond het een super mooie ervaring. Al het personeel en de instructeurs waren heel aardig en enthousiast. Dit was voor mij de eerste keer en een ervaring om nooit meer te vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goes - 02/10/2022
10

Vriendelijk en pro all the way

Ik ben heel gevoelig aan klantvriendelijkheid. Elke persoon die ik gesproken heb bij dit bedrijf was enorm vriendelijk en behulpzaam. Als je even uit je comfortzone gaat, heb je vooral positieve vibes rond je nodig en daar maken zij duidelijk werk van. Ik kan werkelijk niks slecht zeggen van deze dames en heren. Ik kan het absoluut aanraden aan iedereen. Snelle beschikbaarheid, ver van de duurste, vriendelijk en behulpzaam. Who could ask for anything more?
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lievegem - 30/09/2022
10

Waanzinnig

Je word goed geïnstrueerd wat er precies gaat gebeuren, en je word ten alle tijdennop je gemak gesteld en gerust gesteld waar nodig. Het was een top ervaring en ik zou het zeker andere aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Poortugaal - 29/09/2022
10

Waanzinnig!

Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden! We zijn vriendelijk ontvangen bij het inchecken en bij de uitleg over de sprong. De sprong zelf was fantastisch. Na 1,5 uur hadden we de filmpjes en foto's al in onze mailbox. Zo konden we snel nagenieten van deze prachtige ervaring. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Papendrecht - 27/09/2022
9

Prachtig

Gemoedelijke,aangename,rustgevende sfeer voor een sprong in het diepe
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HOBOKEN - 27/09/2022
10

Geweldige ervaring om te Skydiven boven Zeeland

Het was mijn 2e keer dat ik ging Skydiven, maar mijn eerste keer in Zeeland! En wat was dit geweldig, de mensen die er werken waren vriendelijk, relax en ervaren, waardoor ik mezelf gelijk op mijn gemak voelde. De sprong boven Zeeland vond ik persoonlijk mooier en gaver dan mijn eerste Skydive sprong boven Teuge.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lunteren - 26/09/2022
10

Once in a lifetime experience!

Dit is bij uitstek de meest bijzondere ervaring ooit geweest. Ik ben ook erg blij dat ik mijn sprong heb laten filmen, zo kan ik er nog lang van nagenieten! Hartelijk bedankt voor de fijne ervaring en wie weet tot ziens!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 26/09/2022
10

Fucking perfect!

Fijn ontvangst. Goede uitleg en een super ervaring . De instructeur legt je alles rustig uit en laat je alles optimaal ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - 26/09/2022
9

Fantastisch

Wat een geweldige ervaring om dit mee te mogen maken. Een dag voor de skydive nog een mail met duidelijke uitleg. De hartelijke ontvangst en uitleg ter plekke gaf meteen een goed en ontspannen gevoel. De klik met mijn instructeur was er meteen, stelde me nog meer op mijn gemak en we zouden er samen een onvergetelijke ervaring van maken. Ilay je was top!! Een ervaring om nooit te vergeten. En dan nog het filmpje wat gemaakt is dat was geweldig. Iedereen kan zien dat ik echt genoten heb.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's- Hertogenbosch - 26/09/2022
10

gezellig en professioneel

Mijn zoon en dochter hebben gisteren een skydive sprong gemaakt. De ontvangst was vriendelijk en professioneel. De instructies waren kort en helder. Mijn zoon en dochter zijn weer een erg leuke ervaring rijker.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pijnacker - 26/09/2022
9

Een totaal nieuwe beleving van “leuk”

Vriendelijk ontvangen. Ondanks de drukte nam het personeel voldoende tijd om al je vragen te beantwoorden. Er was ook de mogelijkheid om iets te drinken te kopen (en merchandise :) De filmopnamen en foto’s zou ik iedereen aanbevelen om er bij te boeken. De hele ervaring gaat zo snel aan je voorbij dat het voor jezelf en je achterban een super mooie weergave is van de werkelijkheid, zodat je de ervaring keer op keer kan herbeleven. Ik sprong met Bob. Ik voelde helemaal op m’n gemak en had alle vertrouwen in hem. Een parachute sprong maken is een ervaring die je nooit zal vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerlen - 26/09/2022
10

Wat een ervaring!

Vorige week voor het eerst gaan skydiven in Zeeland. Ik keek hier zo naar uit. Het was in 1 woord; geweldig! Wat een ervaring, de instructeurs zorgen voor een onvergetelijke sprong, Waarvoor enorm bedankt! Het weer was top waardoor we een prachtig uitzicht hadden. Onbeschrijflijk! Dit moet je zelf ervaren. Ik zou het zo opnieuw doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stekene - 26/09/2022
10

Incredible

Ik boekte 2 duo sprongen voor mijn zoon zijn 30ste verjaardag en voor mezelf. Voor beiden was het de eerste sprong. Ik probeer herinneringen mee te geven aan mijn kinderen voor later. Gisteren is voorbij en morgen moet nog komen maar nu moeten we leven, beleven. Een belevenis was het echt wel, een super vriendelijke duopartner die alles professioneel en met zijn hart deed. Het was dan ook WHOW. De vrije val vond ik het leukst, dus aarzel zeker niet om de extreme sprong op 13000ft uit te proberen, ook al is het de eerste keer. Weer een mooi verhaal wat we samen beleefden...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-Jan-in-Eremo - 26/09/2022
10

Het was geweldig

De mensen waren heel aardig en de man waarmee ik sprong gaf een vertrouwde indruk af. Goede ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ouddorp - 26/09/2022
10

GEWELDIG dagje met SKYDIVEZEELAND

Bij de eerste sprong een klein probleempje gehad met de film en foto's, maar dit is dankzij de persoonlijke inzet van Ingrid zeer netjes opgelost. Het springen is op zich al verslavend leuk om te doen, maar dit wordt versterkt door de uiterst enthousiaste club van instructeurs en begeleiders en het is zeer zeker aan te bevelen om dit eens te gaan doen. Kies dan zeker voor de 13000ft sprong, dan ben je lekker lang onderweg :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oisterwijk - 26/09/2022
10

Once in a life time

Pracht in een woord prachtig echt genoten. Ook mooie film en foto’s ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Asperen - 26/09/2022
10

Een super ervaring en herinnering voor het leven

De ervaring van het springen was overweldigend en geweldig om mee te maken. Over skydive Zeeland de organisatie hele duidelijke informatie vooraf en heel makkelijk te vinden via internet. Dat wat er staat klopt ook echt en sluit 100% aan bij hoe de zaken gaan. De instructeurs zijn heel professioneel en toegankelijk. Ook de crew op de grond waren heel vriendelijk en behulpzaam zowel bij de incheckbalie als bij het aankleden. Ik had wel geluk met het weer waardoor ook de tijdsindeling precies klopte. Het weer heeft ook skydive Zeeland natuurlijk niet in de hand maar ook dit leggen ze in de informatie stromen uitstekend uit. Wat een top ervaring, organisatie en niet te vergeten top mensen die daar werken. Skydive Zeeland super bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan de IJssel - 25/09/2022
10

Met niets te vergelijken

Wat een lieve mensen bij Skydive Zeeland. Lisa verzorgde enthousiast en zo leuk de ontvangst. Skydivemaster Helder, zo heet hij echt, is zo'n schat. Als ik nu de foto's bekijk, zie ik hem heel bezorgd telkens naar mij kijken. Het was geweldig. Schitterend weer, een strakblauwe lucht, 13.000 feet en wat een geweldige ervaring. Zigzaggend door de lucht toen de parachute uit was, maar de vrije val... nou ja adembenemend natuurlijk, wat een ervaring. Echt geweldig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kruiningen - 23/09/2022
10

Top organisatie en uitstekende ervaring!

Alles is perfect verlopen - goede organisatie, was vlot en efficient. De sprong was een uitstekende ervaring - erg aanbevolen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brussels - 23/09/2022
10

Geweldig!

Gaafste wat ik ooit heb gedaan, super mooi uitzicht en een herrinering om nooit meer te vergeten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 23/09/2022
10

Waanzinnig!!!!

Dood eng maar ook weer zo een enorme geweldige ervaring rijker! Blij dat ik dit heb mogen meemaken! Hier ga ik nog lang van nagenieten...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen - 22/09/2022
10

Heel chill, kicken en relaxe.

Top ervaring, spannend, veilig want eerst een goede uitleg aan de grond en je hebt een begeleider. Als je uit het vliegtuig stapt, een spannende, energieke bijzondere ervaring. Ik voelde me euforisch en wil het graag nog eens ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoek - 22/09/2022
10

WAAAAAANZINNIGE VIBE!!!

Toffe sfeer, lekker relax, chill, effe adrenaline net voor de sprong en dan volop genieten!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Gillis Waas - 16/09/2022
10

Het was geweldig!

Alles wordt super goed geregeld en je krijgt overal goede uitleg over. De parachutesprong zelf is boven een prachtige omgeving. De begeleiders zijn hartstikke aardig en helpen overal goed mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- dordrecht - 14/09/2022
9

Gaaf!

Zo bizar om boven de wolken uit te komen, de zon te zien om vervolgens door de lucht te zweven, 'zo vrij als een vogel' en dan door de wolken heen te gaan, over de wolken te lopen en dan het landschap van zeeland te zien. Wat een bizarre ervaring, en zo mooi! Alleen maar genieten van de adrenaline en het uitzicht! Ook de locatie, uitrusting en instructeurs waren top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwijk - 14/09/2022
10

Onbeschrijfelijk, heb mij nog nooit zo in extase gevoeld!

Ik had geen idee waaraan ik mij moest verwachten. Mijn gedachte was dat de vrije val enorm eng ging zijn en heb ook wat geschreeuwd toen ik de grond zag hahahhaha. Maar nog geen seconde nadat ik uit dat vliegtuig was begonnen de beste minuten van mijn leven. Tegen al mijn verwachtingen heeft die vrije val mij in geen enkele zin schrik gegeven. Ik voelde mij on top of the world! Echt alsof je alles aan kan. Verleden en toekomst verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik was zo oprecht gelukkig en aan het genieten van elke milliseconde. Eens de parachutte opengaat heb je het mooiste zicht! En het enige wat ik dacht was ik wil dat dit nooit stopt. Ik denk nu al wanneer mijn volgende sprong zal zijn. En ik hoop dat iedereen dit eens in zijn leven kan doen wat dit is ongezien het beste wat ik al heb meegemaakt! Groetjes, een a happy kid :)))
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oostkamp - 12/09/2022
10

Gewoon fantastisch

Geweldige ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drieghe - 12/09/2022
10

AAN TE BEVELEN VOOR IEDEREEN EEN SPRONG MET SKYDIVE ZEELAND!

Nadat ik enkele weken geleden mijn kleinzoon van 3 had verrast met een rondvlucht voor Zeeland werd ik (66 jaar) door mijn schoonzoon verrast met een uitnodiging voor een tandemsprong van 13.000 ft bij Skydive Zeeland. Wat een leuke ambiance, leuk team en prima instructeurs. Kortom; ik ben blij dat ik het gedaan heb, het is een geweldige ervaring die je nooit meer vergeet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnemuiden - 12/09/2022
9

Geweldig!

Na vele jaren geroepen te hebben heel graag een keer te willen skydiven, gisteren dan eindelijk de sprong gemaakt. En wat een geweldige ervaring was dat! Super spannend natuurlijk maar door het relaxte personeel, de duidelijke instructies en mijn enthousiaste instructeur Leander vol vertrouwen de lucht in gegaan. Én gesprongen! Leander, bedankt voor deze onvergetelijke belevenis ^^!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lekkerkerk - 12/09/2022
10

onvergetelijk.

Een onvergetelijke ervaring!! Hele leuke instructeur en onwijs leuke foto's en filmpjes als aandenken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 12/09/2022
10

De vrije val uit het heelal , ging door een turbine van adreline

De vrije val uit het , heelal ging door een turbine van adreline
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Casteren - 12/09/2022
10

Geweldig!

In Zeeland heeft opa van 80 een tandemsprong gehad. Hij wilde heel graag maar vond het ook heel spannend. alles hem zo goed en duidelijk uitgelegd en hij werd zo gerustgesteld! Het was de grootste ervaring van zijn leven. Bedankt allemaal❤️
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hardinxveld-giessendam - 12/09/2022
10

Opa en kleindochter samen de lucht in

We hebben een hele leuke middag gehad bij Skydive Zeeland. Opa (79 jaar) en kleindochter (19 jaar) hebben genoten van de hoge parachutesprong (13000 ft)! personeel was vriendelijk en de instructeur hield goed rekening met de verstaanbaarheid van de instructie. Een geslaagd verjaardagskado!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 12/09/2022
9

Onvergetelijke ervaring

Wat was het een onvergetelijke ervaring! Vol spanning kwam ik aan bij Skydive Zeeland maar de spanning verdween al snel door de snelle en soepele gang van zaken en manier waarop alles werd uitgelegd. De instructeur André stelde me op mijn gemak en voor ik het wist zweefde ik na een te gekke vrije val als een vogel door de lucht! Dit ga ik zeker nog een keer doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 12/09/2022
10

Fantastisch

Heel gemoedelijke sfeer, fijne instructeur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - 12/09/2022
10

Geweldig

Het was een geweldige sprong Zal het zo weer doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lewedorp - 11/09/2022
10

Geweldige ervaring

Op het begin van de dag was het nog onzeker of onze sprong door zou gaan ivm de regen. Later op de dag begon het zonnetje toch te schijnen en konden we gaan springen. Alles werd super uitgelegd en het personeel was ontzettend vriendelijk. Ze hebben er echt voor gezorgd dat het een dag was om nooit te vergeten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 11/09/2022
10

Beste ervaring ooit

Het gaat tegen je natuur in ,,, maar het voelt zo vrij als een vogel ,,, moet je een keer gedaan hebben ,,, is een super gevoel….
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Odekerken - 10/09/2022
8

Wat een fantastische ervaring!!

Wat een mooie ervaring met een geweldig goede en leuke springinstructeur. Video en fotoreportage is een echte aanrader. Alles goed vastgelegd om achteraf nogmaals te genieten. Een verbeter punt is om de achterblijvers ook iets te drinken te kunnen aanbieden, zou met een koffie- en frisdrank automaat al kunnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kessel - 09/09/2022
10

Ik vond het geweldig!

De mensen daar waren vriendelijk en behulpzaam. Ik heb er echt van genoten! Mijn wens is uitgekomen! Wat een vrijheid als je een vrije val maakt en daarna parachute open om minuten lang van het uitzicht te genieten. Ik kom zeker een keer weer terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mijdrecht - 08/09/2022
10

Fenomenaal!

Eerste duojump met de fantastische Eli als begeleider was gewoonweg fenomenaal! Normaal gezien ging onze eerste jump in Spa zijn maar doordat alles volzet was, zijn we in Zeeland terechtgekomen. En dat was denk ik nog een betere keuze: uitzicht op zowel het groen als het water maakt de ervaring des te mooier. Ik raad iedereen aan om zijn eerste jump in Zeeland te doen. Beste levenservaring ooit met een geweldig professioneel team!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grimbergen - 08/09/2022
10

bizar en bijzonder

tandemsprong cadeau gekregen van mijn zoon voor mijn koninklijke onderscheiding. Bizar om op mijn 67e uit een vliegtuig te springen en bijzonder om na ruim 40 jaar bezoeken aan Zeeland deze prachtige provincie eens van boven te kunnen aanschouwen. Geweldige instructeur voor een geweldige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJSSELSTEIN UT - 08/09/2022
10

Hele gave ervaring

Op 7 september bij skydive zeeland voor het eerst een tandem parachutesprong mogen doen. Super gaaf! Hele vriendelijke mensen en goede begeleiding gehad. We zouden zo weer gaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ulft - 08/09/2022
8

Fantastische ervaring in een professioneel kader

Goede organisatie met professionele omkadering. Prima communicatie. Beelden en foto's dezelfde dag al geleverd. Unieke omgeving voor een skydive.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent - 08/09/2022
10

once in a lifetime!

Wauw wauw wauw! Dit was zo ontzettend gaaf! Door corona, door het krijgen van onze dochter heb ik mijn droom van parachute springen lang moeten uitstellen, maar eindelijk was het moment daar en wat heb ik ervan genoten!! Ik wist niet wat te verwachten, maar het ging al mijn verwachtingen te boven. De spanning vooraf, de begeleiding er naartoe en dan het moment om te springen. De vrijheid bij de vrije val, het vliegen met de parachute waarbij we flink rondjes hebben gedraaid. Met de prachtige beelden die zijn gemaakt, kan ik nog heerlijk nagenieten van deze geweldige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bladel - 07/09/2022
10

Amazing !

Didn’t think I would do this because I am scared of heights. Super friendly staff and I had a good instructor too. 30 seconds free fall was the craziest thing I have ever done in my life. The view from the air was amazing and relaxing. I certainly had a great time. Great experience ! Absolutely recommended.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerp - 06/09/2022
10

It was crazy.

It was super excited and I really enjoyed. And team is great. They helped me in every stage, and they make me feel comfortable. I definitely suggest it, and now I really want do it solo :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlijmen - 06/09/2022
9

Zot

Het was een hele unieke ervaring! Alles werd goed uitgelegd alvorens we het vliegtuig instapten. De instructeurs waren vriendelijk en professioneel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aalst - 06/09/2022
10

Waanzinnig!

Een bizarre, waanzinnige, onvergetelijke ervaring! Alles ging heel relax, fijne mensen, fijne sfeer, toffe begeleider en de sprong... tja, eigenlijk geen woorden voor! Als het ook maar énigszins op je lijstje staat, dan zeg ik: DOEN!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - 06/09/2022
10

Bizar toffe ervaring bij Skydive Zeeland!

Skydive Zeeland heeft mijn droom, om een keer te skydiven, verwezenlijkt. Complimenten voor de opzet en uitvoering! Professioneel personeel, welke goede uitleg geeft waardoor je optimaal voorbereid bent op je sprong. Mij gaf het alle vertrouwen, om lekker te genieten van de sprong! Nogmaals hartelijk dank voor deze super toffe ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oostkapelle - 05/09/2022
8

Leuke ervaring

Leuke ervaring, alleen de instructeur was niet heel vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drunen - 05/09/2022
9

SUPER!!!

Het was een heel leuke ervaring. Voor herhaling vatbaar. Alles was perfect georganiseerd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zelzate - 05/09/2022
10

Super

Als een vogelvlucht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg - 05/09/2022
10

Was fantastisch!

We werden netjes ontvangen en hadden gelukkig goed weer. Dit viel in dat we meteen de lucht in konden. Eerst wat instructies natuurlijk. Daarna mochten we het vliegtuig in en begon mijn intrusteur al met video's en foto's maken, echt heel gaaf en zeker n aanrader! Hele fijne instructeur gehad en een hele mooie ervaring erbij!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 05/09/2022

Google, Facebook & tripadvisor

Sylvana G. AvatarSylvana G.
positive review  relaxte sfeer.. super aardige en ervaren mensen - 10/16/2022 
Jeroen S. AvatarJeroen S.
positive review  Een hele relaxte sfeer en instructeurs.

Ondanks het lange wachten hebben wij een mooie sprong gemaakt - 10/15/2022 
Lintu K. AvatarLintu K.
positive review  Super plek. Zeer vriendelijk personeel.
Een ongelofelijke ervaring. - 9/26/2022 
Lisa V. AvatarLisa V.
positive review  Vandaag een tandem sprong gedaan. wat een ongelooflijk geweldige ervaring. Dankjewel voor deze onvergetelijke dag. Dankjewel aan de fantastische instructeurs om deze dag nog zo speciaal te maken! - 9/21/2022 
Wendy V. AvatarWendy V.
positive review  Afgelopen zaterdag voor de eerste keer een tandemsprong mogen maken en dat was zeker niet de laatste keer. Onvergetelijke ervaring dankzij de goede zorgen van alle professionals die hier werken.... lees meer - 8/29/2022 
Maarten D. AvatarMaarten D.
positive review  Is een echte aanrader, vlot en vriendelijk. Helpen goed als je stress hebt. - 8/25/2022 
Christel B. AvatarChristel B.
positive review  geweldige ervaring. dank je Ilay voor de super vette sprong! - 8/24/2022 
Ingrid K. AvatarIngrid K.
positive review  Tolles Ambiente, Super Team. Ich danke nochmals meinen Guide Bob,es war ein tolles Erlebnis. ich kann alles empfehlen 🥰. - 8/24/2022 
Gerjo d. AvatarGerjo d.
positive review  ontspannen sfeer, leuke mensen doen je op je gemak stellen we hebben echt genoten en smaakt naar meer 😁👍 - 8/19/2022 
Martine B. AvatarMartine B.
positive review  ⭐️⭐️Zaterdag 13 Augustus 2022⭐️⭐️
Samen met m’n zoon en m’n oom de Extreme Skydive 13.000ft gedaan.

Een ervaring om nooit meer te vergeten. Alles zat mee, super vriendelijk personeel, prachtig weer....
lees meer - 8/17/2022 
Roland A. AvatarRoland A.
positive review  1st jump ever🪂 Geweldige ervaring bij Skydive Zeeland. Super professioneel en vooral gezellig team👍. Een ervaring om nooit te vergeten. - 8/10/2022 
Debby B. AvatarDebby B.
positive review  Wat een super ervaring! Springen uit een vliegtuig op 13.000 ft, je lijkt wel gek! Superleuke begeleiding van TJ, goede instructies van te voren en vooral; veel lol en een... lees meer - 8/09/2022 
Jaap v. AvatarJaap v.
positive review  Super vet! Dit moet je gedaan hebben in je leven🥳😱🥳😱 - 8/08/2022 
Monique L. AvatarMonique L.
positive review  Tandem sprong met gezin gedaan … we willen nog n keer 😋 - 8/07/2022 
Bianca v. AvatarBianca v.
positive review  super vet echt waanzinnig. zeker voor herhaling vatbaar - 8/06/2022 
Filip D. AvatarFilip D.
positive review  Als je nu echt eens een tandemsprong wil maken is skydive Zeeland echt een aanrader.

Zeer vriendelijke behulpzame mensen en zeer professioneel.
Ze informeren u correct en begeleiden je van a tot...
lees meer - 8/05/2022 
Nisha P. AvatarNisha P.
positive review  fantastic adventure place... - 7/28/2022 
Helen R. AvatarHelen R.
positive review  Was de 2e keer dat ik hier gesprongen heb. Geweldige ervaring! Super vriendelijk personeel.
Hele duidelijke uitleg, fijne relaxte sfeer.
Raad Skydive Zeeland zeker van harte aan! - 7/28/2022 
Manuel V. AvatarManuel V.
positive review  Zeer goede begeleiding ze stellen je gerust zeer goede service. ZEKER EEN AANRADER.Ik kom zeker terug - 7/24/2022 
Yoeri S. AvatarYoeri S.
positive review  Geweldige duosprong op 13000ft, zeeer goede organisatie, alles veilig en goed georganiseerd. Een aanrader, zo goed dat ik het nog een keer ga plannen. Yoeri - 7/23/2022 
Ania M. AvatarAnia M.
positive review  Wat een onvergetelijke ervaring, Vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar ! - 7/21/2022 
Krzysztof P. AvatarKrzysztof P.
positive review  super fajni ludzie , profesjonalna obsługa, jeszcze raz dziękuję , było super👍💪🥳 - 7/20/2022 
Tim R. AvatarTim R.
positive review  Geweldige ervaring!
Leuk personeel, geen moment onveilig gevoeld.
Ik wil graag nog een keer komen. - 7/11/2022 
Barbara E. AvatarBarbara E.
positive review  Geweldige sprong gehad!
Super begeleiding een fantastische ervaring - 7/08/2022 
Helene S. AvatarHelene S.
ondanks dat ik hoogtevrees heb was dit een super gave ervaring en wil ik eigenlijk gewoon nog een keer, totaal geen last van hoogte vrees gehad
De instructeurs zijn...
lees meer - 6/27/2022 
Noway J. AvatarNoway J.
Super gave ervaring goede instructeurs . Alles top geregeld kom zeker nog terug 👍🏼 - 6/26/2022 
Sue L. AvatarSue L.
Very professional, lovely, chilled people. Fantastic location and views on the way down. The videos and photos were a great added value. :-D - 6/21/2022 
Alessio S. AvatarAlessio S.
Alles tip top super toffe mensen goeie uitleg en super veilig! Zeker een aanrader! sowieso tot de volgende keer! ;) - 6/19/2022 
Dominic M. AvatarDominic M.
Nice People, strong Plane, awesome view, cool Plan B options.
Was a pleasure to explore that place.
We will be back for sure✊️🪂 - 6/19/2022 
Jean-Paul C. AvatarJean-Paul C.
Leuke mensen, behulpzaam, vriendelijk, enthousiast! Veiligheid voorop in alles. Efficiënt en goed geregeld. - 6/18/2022 
Diana V. AvatarDiana V.
wat een ervaring! Alle mensen zijn zo aardig, heel relaxed. Echt geweldig! - 6/13/2022 
Inge M. AvatarInge M.
Het was in 1 woord GEWELDIG !!!
Super instructeurs 👌
Zou het zo weer doen 💕 - 6/13/2022 
Poema S. AvatarPoema S.
Ik spring uit een vliegmachien… 🤪gewoon omdat het kicken is en omdat het kan 🪂🪂🪂 dankbaar dat ik dat met jullie heb kunnen doen, 23 jaar is veel te lang... lees meer - 6/11/2022 
Arnold d. AvatarArnold d.
what a rush. was de 1e keer maar ga zeker nog een keer! Leander bedankt! - 6/04/2022 
Benjamin-John P. AvatarBenjamin-John P.
het was geweldig! echt een aanrader! bij twijfel zeker doen! - 5/01/2022 
Marieke v. AvatarMarieke v.
Het was super 😍 🪂 bedankt!!! - 4/17/2022 
Jessica R. AvatarJessica R.
It was amazing! Thnx to the crew, it's indeed The experience of a lifetime! 🤩

- 3/20/2022 
Miranda H. AvatarMiranda H.
Wat een ervaring zo gaaf! Professionele mensen, leuke mensen, goeie uitleg en we komen zeker terug! - 10/25/2021 
Veevaete K. AvatarVeevaete K.
Eén van de meest fantastische dagen van mijn leven .
Streep door mijn bucketlist en Happy .
Profecionele en sympathieke diver.. fantastische ontvangst. - 10/07/2021 
Martina G. AvatarMartina G.
Hele lieve crew!
thanks for the great experience!
A wonderful free fall from 13000ft - 10/01/2021 
Anja M. AvatarAnja M.
Leuke club, leuke mensen…. Zeer gastvrij en meedenkend!
We voelde ons als sportspringers meer dan welkom! - 9/27/2021 
Danny R. AvatarDanny R.
Super mooie ervaring gedaan gister. - 9/26/2021 
Sabrina B. AvatarSabrina B.
Wat een fantastische ervaring was dit, zeker voor herhaling vatbaar! - 9/22/2021 
Robi C. AvatarRobi C.
ik beveel.dit iederéén aan , jong of oud , klein of groot !
Unieke ervaring , met bijzonder vriendelijke mensen daar , zowel.bij de ontvangst bij aankomst alsook...
lees meer - 9/22/2021 
iris g Avatariris g.
5 star rating Duosprong WAUW! Wat een gave ervaring!
Op een mooie zonnige dag in Texel werden wij fijn ontvangen bji het paracentrum. Na een duidelijke, ontspannen, gezellige uitleg gekregen te hebben werd ik voorgesteld...
lees meer - 9/22/2021 
iris g Avatariris g.
5 star rating “Duosprong” WAUW! Wat een gave ervaring! Op een mooie zonnige dag in Texel werden wij fijn ontvangen bji het ... ... lees meer - 9/22/2021 
Inge V. AvatarInge V.
heel vriendelijke mensen . unieke ervaring - 9/20/2021 
Stefan V. AvatarStefan V.
een onvergetelijke ervaring - 9/18/2021 
Esther F. AvatarEsther F.
It was so amazing! The best experience ever, great team, totally lovely and trustful.
Thank you so much for being with you guy’s🤩😍🪂
Freaky for love and peace❤️✌🏽🎶 - 9/13/2021 
Chanelle A. AvatarChanelle A.
Vriendelijke mensen. mooie uitzicht.
Het was geweldig - 9/13/2021 
Sujeet S. AvatarSujeet S.
wonderful experience, enjoyed a lot - 9/12/2021 
Sonja D. AvatarSonja D.
Goede lokatie alles goed geregeld top👍🏽 - 9/06/2021 
Ann J. AvatarAnn J.
13000ft hoogte! Heel vriendelijke begeleiding! Prachtig uitzicht! Voor herhaling vatbaar! Echt genoten! - 9/05/2021 
Marco K. AvatarMarco K.
heel vriendelijke personeel, goede uitleg vooraf aan de sprong en een waanzinnige skydive. - 9/03/2021 
Angelo T. AvatarAngelo T.
Alles was een hoogtepunt🥳👌 - 8/28/2021 
Jimmy V. AvatarJimmy V.
de sprong van mn leven🤘🤘🤘🤘 - 8/27/2021 
Kaatje B. AvatarKaatje B.
de relaxte sfeer, de professionele hulp, goede begeleiding. ondanks het wachten ivm weer was de sfeer prima. de filmpjes en foto's zijn ook super.

het was super gaaf. - 8/27/2021 
Martijn D. AvatarMartijn D.
Een dag om nooit te vergeten! wat was dit mooi om mee te maken! samen met m'n dochter een mooie sprong gemaakt die zullen we niet snel vergeten! - 8/12/2021 
Tomasz D. AvatarTomasz D.
full professional team ,I can recomend - 8/08/2021 
Hanneke K. AvatarHanneke K.
prachtige ervaring, ik kan het iedereen aanraden! - 8/02/2021 
Joost v. AvatarJoost v.
Geweldige ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar ! Zeer enthousiaste medewerkers die er echt een beleving voor je van willen maken. - 8/02/2021 
Jason M. AvatarJason M.
Zo gaaf eerste paar meters uit het vliegtuig weet je niet wat je doet. Daarna mooiste ervaring van je leven - 8/01/2021 
Elise v. AvatarElise v.
Alles netjes geregeld. - 8/01/2021 
Annemarie S. AvatarAnnemarie S.
super...een ervaring, zo geweldig. goede begeleiding, super fijne instructeur gehad. het was voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer😁😊 - 7/25/2021 
Ivan M. AvatarIvan M.
Awesome experience and super cool people. If you want to go skydiving this is the place. - 7/25/2021 
Nina V. AvatarNina V.
Een echte aanrader!
Prachtig uitzicht, lekker van de zon genoten en een nieuwe kans overwonnen. Top team en een goede service. We zijn erg tevreden, dit was onze eerste en...
lees meer - 7/23/2021 
Noortje B. AvatarNoortje B.
bij twijfel doen! Onwijs genoten, leuke mensen en de mooiste ervaring die je nooit meer zal vergeten. - 7/18/2021 
Ja C. AvatarJa C.
bedankt voor de sprong en de ervaring.. tot snel... hahaha - 7/11/2021 
Buddy R. AvatarBuddy R.
Soms maak je plannen maar dan komt het er niet van.Een Skydive boven Arnemuiden, Zeeland mag natuurlijk niet ontbreken op het lijstje wat je wel hebt gedaan. De ervaring is... lees meer - 7/11/2021 
Inge d. AvatarInge d.
Super goed ontvangen geweest... Ze hebben mij een dag om nooit te vergeten bezorgd!! Best experience ever so far.... - 7/09/2021 
Manolito V. AvatarManolito V.
Supper leuke mensen om mijn droom waar te maken was een zalige sprong - 7/05/2021 
Jason P. AvatarJason P.
Great place to skydive as a sports jumper. Owned by the same owners as Texel and Ameland, and with great visuals from the sky, I'm looking forward to Skydive Zeeland... lees meer - 7/04/2021 
Taz D. AvatarTaz D.
Wundervoll! Tolle Menschen, atemberaubendes ErlebnisWir kommen wieder :-) - 7/01/2021 
Sven F. AvatarSven F.
de sprong was echt geweldig, helaas was de film niet compleet door een foutje dus een nieuwe sprong aangeboden gekregen, echt super gaaf en zo goed opgelost😊😀💪 - 6/28/2021 
Thalia A. AvatarThalia A.
Wundervolle Erfahrung!! die Atmosphäre ist total entspannt und cool. Ein super nettes, witziges und erfahrenes Team. Leander und der kuschelige Hund haben mir total die Angst vor dem ersten Sprung... lees meer - 6/24/2021 
Evert N. AvatarEvert N.
Beste spottersplaats van vliegveld Midden Zeeland - 3/01/2021 
Henk K. AvatarHenk K.
Overzichtelijk vliegveld en duidelijke verkeerstoren, wel erg druk daar. - 11/01/2020 
Olga S. AvatarOlga S.
Mijn dochter en ik hebben een onvergetelijke ervaring gehad vandaag. Het was natuurlijk spannend, maar werden ongelooflijk fijn op ons gemak gesteld door de lieve mensen waarmee wij onze duosprong... lees meer - 11/01/2020 
Stepan G. AvatarStepan G.
Amazing experience!!! do not doubt👍 - 10/10/2020 
Lia V. AvatarLia V.
Hartstikke gaaf om te zien of mee te maken, alleen zonde dat dr geen koffieautomaat is. - 10/01/2020 
Annelies D. AvatarAnnelies D.
Super gave ervaring, voor herhaling vatbaar. Voor je het weet sta je weer beneden maar zeker de moeite waard! - 10/01/2020 
gamekruit Avatargamekruit
Super vet echt een aanrader! - 10/01/2020 
Piet V. AvatarPiet V.
Super we hebben weer heerlijk gesprongen - 10/01/2020 
Franca H. AvatarFranca H.
19 september 2020. Het derde jaar op rij richting Arnemuiden, voor - jawel- weer een tandemsprong. Nieuw is dat er nu vanaf 13.000ft gesprongen wordt, 4.000ft hoger dan... lees meer - 9/25/2020 
Rick R. AvatarRick R.
goede uitleg en goed geregeld allemaal - 9/09/2020 
Andrei R. AvatarAndrei R.
Top top top Bedankt voor prachtige dag 🥰🪂💨 - 9/09/2020 
Amber M. AvatarAmber M.
Top begeleiding waardoor je je erg veilig voelt . Alles word duidelijk uitgelegd en veiligheid staat bij hun voorop👍🏼 Raad het zeker iedereen aan!
Super ervaringg✅🪂 - 9/06/2020 
Simone F. AvatarSimone F.
Nadat de parachutesprong 2 x eerder niet doorging, is het nu gelukt.
Duidelijk is wel dat de veiligheid bovenaan staat!
Verder zijn ze erg vriendelijk en is alles goed geregeld. - 9/05/2020 
Hans T. AvatarHans T.
Zeker doen 👍🙌 - 9/01/2020 
Stefan H. AvatarStefan H.
Fantastische ervaring. Leuke crew, genoeg plek. Komen zeker nog eens springen. - 9/01/2020 
Arwin v. AvatarArwin v.
Mijn zoon had een prachtige sprong, vriendelijke mensen en een mooie ervaring - 9/01/2020 
Cedric L. AvatarCedric L.
Amazing. - 9/01/2020 
Anneke D. AvatarAnneke D.
binnenkort... k ben benieuwd 😃 - 8/28/2020 
Johanneke D. AvatarJohanneke D.
Afgelopen zaterdag een geweldige sprong gemaakt.
Wat een ontzettend gave belevenis.

Alle informatie, voorbereiding en instructies worden zorgvuldig gedaan.

Ik voelde me 100% veilig. - 8/26/2020 
Nienke M. AvatarNienke M.
Schitterende ervaring , en wow , die vrije val .. wat een kick .. zeker nog eens of meer !
Uitleg was in orde, begeleiding was in orde en de...
lees meer - 8/15/2020 
Ingrid B. AvatarIngrid B.
leuk team, duidelijke uitleg, gewoon top geregeld ! wij zijn zeer tevreden! - 8/08/2020 
Adri v. AvatarAdri v.
De sensatie van het springen,de vrije val van bijna 1 min. en het uitzicht bij het dalen ,maar de geweldige hulp voor en met het vliegen van mensen... lees meer - 8/06/2020 
Dion v. AvatarDion v.
Was super gaaf en goeie begeleiding. Ik ga ZEKER snel TERUG!!!! - 8/02/2020 
Christel E. AvatarChristel E.
Prachtig om te ervaren als supporter - 8/01/2020