reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.

429 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Facebook
4.9 Stars - Based on 210 User Reviews
facebook logo
Google
4.7 Stars - Based on 120 User Reviews
google logo
Tripadvisor
5 tripadvisor stars
5 Stars - Based on User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

8

Waanzinnige sprong gemaakt! Prachtige belevenis en ervaring!

Daar onze jongste zoon 40 is geworden dit jaar en ik binnenkort 70 jaar hoop te worden, hebben wij beiden een tandemsprong gedaan. Natuurlijk hebben wij de tandemsprong gemaakt van 13000 ft, want als je doet, dan moet je het goed doen! Maar wat een hoogte wanneer je uit het vliegtuig komt! En wat een enorme kracht op je lichaam, wanneer je naar beneden stort! Ik heb genoten, want ik had mij geheel overgegeven aan de instructeur. Ik vertrouwde hem volledig, want hij controleerde alles heel zorgvuldig van tevoren. Op zijn vraag wanneer ik een tweede sprong ga maken heb ik hem geantwoord; "Over tien jaar weer!". Maar om eerlijk te zijn, wanneer ik weer een sprong cadeau krijg, dan ga ik meteen weer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorschoten - 22/09/2021
10

Adembenemend

Ik heb jaren terug een ballonvaart in Nieuw-Zeeland mogen doen en dat was zo fantastisch om mee te maken. Echter, zelf het luchtruim ingaan, is voor mij niet te beschrijven zo mooi. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Dit was mijn eerste sprong, maar zeker niet mijn laatste.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 21/09/2021
10

Perfecte eerste tandemsprong

Geweldige ervaring. Voor het eerst gesprongen. Voorbereiding en uitvoering helemaal goed. Dank voor deze memorabele ervaring. Ik kan niet wachten om nog een keer te springen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 21/09/2021
10

Het mooiste cadeau voor mijn 80e verjaardag.

Na een mislukte poging op 26 augustus, er was te veel bewolking, is het ons op 19 september gelukt om de Extreme Tandem Skydive van 13.000 ft. te maken. Ik kreeg dit geweldige cadeau van mijn kinderen voor mijn 80e verjaardag en mijn oudste kleindochter kreeg dit voor haar bachelor diploma Accountancy. Het was een geweldige belevenis om als opa en kleinkind door het Zeeuwse luchtruim te zweven. Ik zit nu nog regelmatig te genieten van de video opname die van mijn sprong gemaakt zijn. Ik heb alle vrienden en familie deelgenoot kunnen maken van deze geweldige gebeurtenis. Alles was perfect geregeld. Dus als je de kans krijgt dan moet je dit zeker doen voordat je er niet meer toe in staat bent. .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Katwijk aan Zee - 21/09/2021
10

The ultimate High! Stay Stoked

Wat een geweldig gave ervaring is dit. Vanaf het moment dat je een boeking hebt gemaakt weten ze je van goede info te voorzien. Bij aankomst word je goed ontvangen en de sfeer is super relaxed. Alles wordt duidelijk en goed uitgelegd. Voor de familie is de locatie ook top omdat je alles van heel dichtbij mee kan maken. De sprong was geweldig en een filmpje + foto's is zeker de moeite waard. Van begin tot eind kreeg ik veel vertrouwen en dat resulteerde in een geweldige en onvergetelijke dag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hellevoetsluis - 20/09/2021
10

Onvergetelijk!

Dé beste dag uit mijn leven. Ik zou het zo opnieuw willen doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moerbeke-Waas - 20/09/2021
9

Amazinggg!!

Mijn eerste sprong 13.000ft heb ik echt als onvergetelijk ervaren! Dat gevoel is echt onbeschrijfelijk vanaf het opstijgen tot de landing vooraf was ik ontzettend gespannen uiteraard maar al met al een geweldige middag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 20/09/2021
10

fantatisch

extreme sprong gemaakt. was een fantastische ervaring, ontvangst en begeleiding verliepen super. Werd op je gemakt gesteld en alles liep als een geoliede machine. Zou het zo weer doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- lelystad - 20/09/2021
10

goed georganiseerd dus vol vertrouwen een geweldige sprong!

gepassioneerde buddy's zorgen voor een veilig gevoel. Leuke begeleiding. En het belangrijkste: een gewéldige ervaring rijker! Deze uitdaging kan ik iedereen aanbevelen; met een groep dit avontuur aangaan. De zenuwen samen opbouwen en dan de ontlading. Een paar buddy's spraken geen Nederlands en dat is geen probleem; heel goed dat de kinderen wél een Nederlands sprekende buddy kregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg - 20/09/2021
10

Fantastisch!

Super toffe en unieke ervaring. Zeer vriendelijk personeel en prachtige locatie. Zeker aan te raden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ekeren - 20/09/2021
10

Dit was fantastisch!!

Geweldige ervaring! Voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 20/09/2021
7

Was een geweldige belevenis die ik samen met me dochter heb mogen mee maken

Was in een woord geweldig mooi weer weinig wind goede begeleiding in een woord TOP
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Gravendeel - 19/09/2021
10

het was fantastisch!

de deur die openging en de instructeur die me uit het vliegtuig duwde. nadien het prachtige uitzicht tijdens de vrije val en de wolken die me tegemoet kwamen. het had me een beetje overweldigd, maar ik wende er snel aan eens de parachute openging en kon genieten van het prachtige uitzicht! de mooie weersomstandigheden en de eerste sprong van de dag met de lachwekkende instructeur, beter kon het gewoon niet worden. het was een fantastische ervaring! ongelooflijk!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baardegem-aalst - 19/09/2021
10

Fantastische ervaring met geweldige crew van Skydive Zeeland

Was 2de maal dat ik deze ervaring mocht meemaken en is keer op keer super!!! Allemaal geweldige mensen die bij jullie het gebeuren nog meer fantastisch maken...ik zou het aan iedereen aanraden die twijfelt dit te doen om het zeker te doen bij jullie...een dikke pluim voor heel jullie team!!! TOP!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Merelbeke - 19/09/2021
10

Adembenemend

Mooie locatie en zeer kundig/vriendelijk personeel. Al met al een bijzondere ervaring die ik (en mijn vriendin) niet had willen missen. Zeker de moeite waard om er een paar daagjes Zeeland aan vast te plakken als je net zoals ons niet uit de buurt komt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sevenum - 19/09/2021
9

Wat een geweldige ervaring!

Zeer aardige medewerkers. Prima uitleg en begeleiden je goed tot weer op de grond. Het pand mag wel een kleine restylen hebben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen - 19/09/2021
9

Geweldige beleving !

Een fantastische ervaring die eigenlijk iedereen minstens eenmaal in zijn of haar leven mee zou moeten mogen maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijchen - 18/09/2021
10

GEWELDIG

Even moeten wachten tot de mist weg was, maar dan startte het meest geweldige avontuur. Goede organisatie, top instructeur, een fantastische ervaring en een zachte landing. Voor herhaling vatbaar!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beveren - 18/09/2021
10

Geweldig

Gisteren 17-9-2021 mijn eerste tandemsprong gedaan met een supervriendelijke en aardige instructeur. Alles was heel goed geregeld en duidelijk. We hadden prachtig mooi weer. De vrije val was geweldig ! Had deze sprong voor mijn verjaardag (64 jaar) van mijn zoon gehad. Mooiste verjaardagscadeau ooit. Weet zeker dat ik hier nog een keer ga springen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 17/09/2021
10

Goede service en begeleiding leidt tot onvergetelijke ervaring

Mocht zelfs een gratis 2e sprong maken omdat mijn video was mislukt na de eerste. Wat een service ! Kan jong tot oud aanbevelen om deze ervaring te krijgen, dit vergeet je noot meer mede dankzij de prima medewerkers van Skydive Texel en Zeeland.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 17/09/2021
10

Een geweldige en fantastische ervaring.

Voor mijn 50e verjaardag een Tandemsprong gekregen bij SkyDive in Zeeland. Heb bij het inchecken, na een leuke ontvangst een upgrade gedaan voor een sprong naar 13000 feet (4 km) . Na ruim een halve dag wachten i.v.m. laag hangende bewolking ging het uiteindelijk gebeuren. Na een duidelijke instructie, samen met je instructeur, in mijn geval Leander (een hartstikke leuke vent) eindelijk het vliegtuig in. Wat een geweldige ervaring was het, nadat we uit het vliegtuig zijn gesprongen. in 1 woord Fantastisch. Iedereen bedankt voor deze geweldige dag, jullie professionaliteit, en gemoedelijke leuke sfeer. Groet Richard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Raamsdonksveer - 17/09/2021
10

Helemaal geweldig

Na lang wachten in verband met de weersomstandigheden uiteindelijk toch de sprong mogen doen. Wat een heerlijke ervaring. Vriendelijk personeel en goede uitleg. Ik heb me heletijd op mijn gemak gevoeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maasbree - 16/09/2021
10

Super toffe ervaring die ondanks het weer toch doorging.

Door lage bewolking konden we niet op onze geplande tijd (09.00) de lucht in. De medewerkers hielden ons goed op de hoogte en gaven aan dat we de vlucht naar een andere dag konden verzetten of in de buurt konden blijven. Mocht het toch kunnen dan zouden we gebeld worden. We zijn naar het strand gegaan en dat zorgde ervoor dat het geen wachten meer was. Om 17.00 uur gingen we toch de lucht in. Super gaaf om te springen en de instructeur maakte dat het helemaal niet spannend was. Dus trek een hele dag uit voor het c springen dan ben je ook niet teleurgesteld als het wordt uitgesteld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw-Lekkerland - 15/09/2021
10

Klantvriendelijk en super toffe ervaring

Op 11-09 om 09.00 uur stond onze sprong gepland. Door lage bewolking kon het helaas niet doorgaan en moesten we maar hopen dat het open zou trekken later die dag. We werden heel goed op de hoogte gehouden. Om 12.30 uur werd aangegeven dat we tot 16.00 uur sowieso niet zouden mogen vliegen, dus we konden iets anders gaan doen en op stand-by blijven staan, voor het geval het misschien na 16.00 uur wel zou kunnen. We zijn iets anders gaan doen en om 17.00 uur mochten we dan toch de lucht in! Gelukkig waren we in de buurt en zo weer op locatie. Het springen was geen moment spannend. De instructeurs zijn heel ontspannen en je weet dat je in goede handen bent. Springen zelf was super gaaf! Dus een top ervaring, ondanks dat we lang moesten wachten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sliedrecht - 15/09/2021
10

helemaal top

was beetje gespannen maar is erg leuk om te doen . het was gelukkig mooi weer dus konden we alles vanuit de lucht goed zien prima begeleiding, goede service. hebben zelfs onze volgende vakantie geboekt op Texel 14 dagen ,zodat ik het de volledige cursus kan gaan volgen ben helemaal verkocht door deze tandemsprong in zeeland
Zou je ons aanbevelen? Ja
- rijsbergen - 14/09/2021
10

Geweldige beleving

Ik heb al jaren de droom gehad ooit eens een sprong te wagen, maar doordat ik hoogtevrees (eigenlijk valvrees) durfde ik het nooit aan. Toch gedaan en na de site te hebben gelezen (met veelgestelde vragen) kwam ik al veel te weten. Op mails krijg ik snel antwoord wat erg fijn is! De dag zelf was geweldig, vooraf helpt iedereen je en er hangt een ontspannen sfeer, met mijn spanning niet overbodig! Toen ik aangaf dat ik het heel eng vond werd ik goed op mijn gemak gesteld en wordt je goed begeleid. De sprong was geweldig en ze laten het je echt ervaren. Vanmorgen vroeg had ik mijn film en foto's al binnen echt geweldig gemonteerd en een ultieme ervaring....! Als ik ooit nog eens ga, ga ik zeker vanuit hier!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel - 13/09/2021
10

Das beste Sky Diving Team ever!

Mein erster Fallschirmsprung und eine der schönsten Erlebnisse meines Lebens! Die Landschaft atemberaubend, das gesamte Team ist so kompetent, nett und fürsorglich, ich hab mich so sicher gefühlt, dass meine anfängliche Angst sich sofort in riesen Freude verwandelt hat. Ich bin total geflasht! Danke an Euch alle und ganz besonders an Leander, you are great! Ich komme auf jeden Fall wieder!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delmenhorst - 13/09/2021
10

No guts no glory no fear no story

WTF! instructeurs zijn echt helden en fantastisch meiden en gasten en allemaal knettergek echt heerlijk. Kan letterlijk heel de wereld aan na deze ervaring. Denken dat je dood gaat maar toch niet is een heeeeeel fijn gevoel. Thanks voor alles gister en tot de volgende
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heythuysen - 13/09/2021
10

Onwijs gaaf!

Gisteren heb ik voor het eerst een tandemsprong gemaakt. Het was echt onwijs gaaf. Instructeur was heel aardig en ik heb mij geen moment onveilig gevoeld. Eenmaal uit het vliegtuig gesprongen was het alleen nog maar genieten. Al met al een ervaring die ik niet snel zal vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergambacht - 13/09/2021
10

Super!

Goede begeleiding en precies wat ik ervan verwacht had. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Poeldijk - 13/09/2021
10

Geweldig

Je wordt goed begeleid door de instructeur. Ze geven alles goed door en voeren een leuke vlotte babbeltje waardoor ik mij op mijn gemak voelde!!! In een wordt het was geweldig!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 13/09/2021
10

Bizar gaaf

Onwijs mooie beleving waar ik nog van aan nagenieten ben. Begeleiding super leuke vent waar ik me gelijk bij me op me gemak voelde. De vrije val van een minuut is niet beschrijven wat voor fantastisch gevoel dat is. Onwijs bedankt voor deze ervaring en de super prachtige foto’s en video’s die ik kan blijven kijken. Dat is wel een aanrader om die erbij te boeken om de belong nogmaals te ervaren. Thanks priscilla van veenendaal
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amerongen - 12/09/2021
10

Fantastisch , super leuke ervaring was een leuke ,zonnige dag.

Meer gezien en genoten dan de eerste keer. Weer kon niet beter lekker gestuurd en kom zeker terug misschien voor meer. Heb de smaak te pakken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waregem - 12/09/2021
10

Super ervaring !! Geweldige crew !!

Alles super en tof verlopen, ik zou het zo opnieuw doen !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borgonjon - 11/09/2021
10

Wat een geweldig mooie ervaring

Na even te wachten tot het weer op was geklaard, heb ik 1 van de mooiste belevenissen van mijn leven mee gemaakt. Had een hele aardige instructeur die met me mee sprong. Na alles duidelijk uit was gelegd hebben wij hoogste sprong genomen. Ik was licht gespannen. Maar alles viel me mee. De vrije val was gaaf om mee te maken! En eenmaal aan de parachute te hangen, was het echt genieten van het uitzicht. Een leuke omgeving om te springen. (Met de landerijen en water) Tijdens mijn sprong zijn er video's en foto's gemaakt. Heel leuk om terug te zien en te delen met je familie of vrienden. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnemuiden - 09/09/2021
10

Verlichtend op extreme wijze

Een vrije val (9000FT) maken is het waanzinnigste wat ik in m'n leven gedaan heb, de grootste achtbaan in de wereld volstaat nu ook echt niet meer haha. Niet alleen de ervaring zelf maar ook erna, ik ben zo ontspannen sinds ik geland ben en elke keer als ik eraan terug denk zit ik met een grijns van oor tot oor, met andere woorden: dit was absoluut NIET de laatste keer voor mij! Het is niet alleen een enorme kick, het is goed voor je gezondheid ook (mentaal), eigenlijk zou het gewoon in het basispakket van je zorgverzekering moeten zitten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 09/09/2021
10

Onbeschrijfelijk

Er was een vriendelijke en familiale ontvangst, er werd voldoende info voorafgegaan aan het springen en tijdens de vlucht kreeg ik een geweldige en heel lieve begeleider mee. De sprong zelf gaf echt een kick en wat een uitzicht ook! Ik ben ongelooflijk dankbaar voor deze ervaring, het was mijn eerste keer dat ik mee aan een sprong waagde en heb er geen seconde spijt van gehad. Ik ben direct voor 13 000 ft gegaan. Ik heb voor mijn sprong een uur en een half gewacht, wat op zich goed meeviel. Je kan kijken naar andere sprongen, gezellig aan een tafeltje zitten of naar de parachutevouwers gaan kijken. Je krijgt heel leuke video's en veel foto's mee als je hiervoor kiest, dit is echt de moeite. Gelukkig dat ik deze erbij heb gevraagd. Bo (20j)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ronse - 09/09/2021
8

Geweldig!

Prima geregeld. Voor je springt kan je kijken in de hangar waar de parachutes worden gevouwen en in de tassen worden gedaan. Als het jouw beurt is wordt je geholpen met je uitrusting aantrekken en kort daarna mag je het vliegtuig in om te springen. Let er op dat een aantal van de springers enkel Engels spreekt. Voor ons geen probleem maar wellicht iets om aan te geven bij je boeking als je daar wel moeite mee hebt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dongen - 09/09/2021
10

Een geweldige ervaring

Ik vond het voor aanvang wel spannend, ik had nl. Nog nooit in een vliegtuig gezeten, maar ik had er ook heel veel zin in. Toen ik het harnas aan had Was de spanning weg en had ik er super veel zin in om te springen. Het uitzicht was geweldig vanuit het vliegtuig, de vrije val gaf een kick en het zweven boven Zeeland was fantastisch Ik heb super genoten en ga het zeker nog een keer doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Neeritter - 09/09/2021
10

Genoten

Mijn partner en ik voor het eerst een parashuut sprong, dat was in het begin even wat zenuwen maar die werden al heel snel weggenomen. We hadden prachtig weer en toen we aankwamen verliep alles heel erg soepel. We hebben echt genoten van begin tot eind. Ik vond het uitzicht en de sprong zelf echt het gaafste wat ik tot nu toe heb gedaan in mijn leven. Alles ging zo snel voorbij dat ik daarna wel echt even moest bijkomen en beseffen wat er was gebeurt. Al met al, wil ik zeker nog een keertje springen maar hoe wat wanneer ga ik nog even bezien. Wel wat lichte blauwe plekken wegens het strakke aangetrokken tuig. Het was het waard!.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hillegom - 09/09/2021
10

Een waanzinnige ervaring om nooit te vergeten!

Zondag 5 september vanaf 9000 ft gesprongen in Arnemuiden. Stralend blauwe lucht, weinig wind, klein uurtje wachttijd, begeleid door een professionele super relaxte instructeur, beter kan het niet! Ik heb genoten vanaf de sprong uit het vliegtuig, de vrije val, de rust toen de parachute uit ging, het zelf mee sturen en de werkelijk fluweelzachte landing! En nu aan het nagenieten van het geweldige filmpje en alle foto's. Dus een echte aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stolwijk - 08/09/2021
10

Topervaring!

Met een zeer bang hartje toegekomen bij Skydive Zeeland maar het was het ervaring om nooit te vergeten. Mooie omgeving, supervriendelijke instructeurs en een zalige 'dive'. Zou het meteen opnieuw doen en aan iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meerhout - 08/09/2021
8

Super ervaring

De gehele ervaring rondom mijn tandemsprong was uitstekend. Goede informatie vooraf, goede instructeur en een leuke locatie. Complimenten aan het SKYDIVE ZEELAND team.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 07/09/2021
10

Magnifiek!

5de keer goede keer! Eerste twee boekingen konden niet doorgaan wegens herstellingen aan het vliegtuigje, derde boeking was het te slecht weer, vierde boeking was ik aanwezig maar de zon brak maar echt laat door zodat de mensen van s'morgens nog moesten kunnen springen en het te laat werd voor de namiddagspringers en dan om 20u s'avonds het verlossende telefoontje dat ik de dag nadien om 11u werd verwacht! Een half uur later zat ik al in het vliegtuigje helemaal onder de indruk van alles rondom mij! Prachtige mooie uitzichten en een goede begeleiding! Ik heb genoten en ik kan alleen maar zeggen dat het voor herhaling vatbaar is! Ik geniet nog na van mijn filmpjes en foto's en het certificaat wordt ingekaderd en komt aan de muur! Dank je wel voor de mooie ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lievegem - 07/09/2021
10

Enorm cool, echt aanrader!!

Dit was wel echt een unieke ervaring. Het is net als vliegen wat ik al mijn hele leven heb willen doen, echt heel cool! Door de kalmte en zekerheid van de instructeurs heb ik ook geen moment angst gehad dat er iets fout zou gaan. Zou dit aanraden aan iedereen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amsterdam - 06/09/2021
10

Een echte 'must' !

Ondanks dat het weer even niet mee zat en de sprong werd uitgesteld naar het einde van de dag was het top! Wat een geweldige ervaring !! De instructeur waarmee ik de sprong heb gemaakt was erg leuk! Het was voor hem natuurlijk heel gewoon maar voor mij helemaal nieuw en daar stond hij goed bij stil. Al met al een top sprong & ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landgraaf - 06/09/2021
9

Perfecte organisatie !

Onthaal verliep heel klantvriendelijk en efficiënt. Ondanks het feit dat de duosprong pas enkele uren later kon doorgaan, werden we op de hoogte gehouden van hun planning. De instructies waren heel duidelijk en werden herhaald in het vliegtuig. De skydive zelf : ja, dit was super ! een adrenaline-opstoot ten top ! Conclusie : een heel professionele aanpak !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-martens-latem - 06/09/2021
10

Echt helemaal té gek!

Het personeel is top, de instructeurs waren super en de hele ervaring was 100% voor herhaling vatbaar! Wij komen zeker weten nog eens terug met z’n vieren en misschien zelfs voor een cursus vrije val! Zo te gek vinden we het.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elsloo - 06/09/2021
8

#YOLO

Super gave ervaring! Ondanks de zenuwen en angst in het begin, toch kunnen genieten van de freefall. Zeker een aanrader om te doen!:)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moergestel - 06/09/2021
9

Topervaring

Voor de tweede keer bij Skydive Zeeland gesprongen. Ook dit keer weer goed verzorgd (ondanks het weer dat wat tegenzat). Vriendelijk personeel, betrokken instructeur en continu checks of de instructies duidelijk zijn en of je het wel leuk vindt. Aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 05/09/2021
10

fantastische ervaring

ivm slechte weersomstandigheden is de sprong 2 keer verzet, maar drie keer was scheepsrecht. Het was schitterend zonnig weer, de sprong was geweldig, ongelooflijke ervaring. Eerst uit dat vliegtuig springen is wel een dingetje. De video die is gemaakt is een zeer mooie extra herinnering Een dikke tien voor het gehele team.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 05/09/2021
10

Uitstekend

Door vervelende weersomstandigheden was de sprong 4 uur uitgesteld maar mijn groep werd juist op de hoogte gehouden van de situatie. De sprong zelf was geweldig, niks over te klagen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Halsteren - 05/09/2021
10

Geweldig

Ondanks slechte weer in de oxhtend goed ontvangen en geholpen. De stad in gestuurd en gebeld wanneer we moesten komen om te gaan springen. Top organisatie!! Kom zeker nog eens terug
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven - 05/09/2021
10

Ongelofelijk !

Goede service , medewerkers , contact en beleving . Het Extreemste wat ik ooit heb gedaan . Een ongelofelijke ervaring in mijn leven en van mijn bucketlist !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 04/09/2021
10

GEWELDIG!

Een ervaring om nooit meer te vergeten!zo mooi als je naar beneden gaat.dit moet iedereen een keer doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw en Sint joosland - 04/09/2021
10

waanzinnige ervaring

het was super geen woorden voor de eerste en zeker NIET de laatste keer dat ik gesprongen heb,begeleiding was ook zeer goed geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 04/09/2021
10

ONGELOFELIJK!

Ik had toch wel een enorm klein hartje toen we vertrokken naar boven. Maar het was een unieke ervaring en zou het direct nog is willen doen. De vrije val was het beste stuk van al! Maar je moet natuurlijk eerst uit dat vliegtuig springen, dat is een ander verhaal :D
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Balen - 03/09/2021
10

Mijn tweede sprong nog mooier dan de eerste.

Ik heb met mijn zoon en kleinzoon op 27 augustus in Arnemuiden een sprong van 4 km. hoogte gemaakt. Wij vonden het alle drie geweldig en ook de video die is gemaakt is fantastisch. Alles was goed georganiseerd en de corona maatregelen werden goed nageleefd. Een dikke tien voor het gehele team.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loon op Zand - 01/09/2021
10

Onbeschrijflijk tof gevoel!

Een echte unieke ervaring en zeer vlot van organisatie. Zou het zeker aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen - 31/08/2021
5

Gave ervaring maar had beter gekund

Aankomst en briefing was prima. Vrije val maar kort van genoten helaas. De instructeur had bij mij de val niet bepaald onder controle waardoor ik weinig heb kunnen zien. Hierdoor kon ik uiteindelijk ook zelf niet met de parachute sturen, jammer. Nazorg nihil, werd niet gevraagd hoe het was. Na de landing de instructeur nooit meer gezien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 31/08/2021
9

Fantastische ervaring met vriendelijke en deskundige begeleiding.

Communicatie verliep goed. We moesten ongeveer 3/4e uur wachten voordat we aan de beurt waren. Instructies worden goed ene vriendelijk gegeven. De skydive was een fantastische ervaring, mede door de vriendelijke, geruststellende en persoonlijke begeleiding door de instructeur. Het naar de open deur gaan was heel spannende maar ging erg rustig evenals de afsprong. De vrije val was super en veel minder eng dan ik van te voren had gedacht. Tijdens het zweven had je rustig de tijd om om je heen te kijken en te praten. Ik zou iedereen die twijfelt aanraden om de sprong te wagen. Het is echt een fantastische ervaring. De bestelde filmpjes en foto's vond ik erg prijzig. Kwaliteit van filmpjes vond ik wat tegen vallen door de manier waarop ze bewerkt zijn. Margreet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Hertogenbosch - 31/08/2021
10

Fantastische ervaring!!

Genieten van de 1ste tot de laatste seconde. Begeleiding is ook super relax. Een echte aanrader. Enjoy!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Erpe-Mere - 31/08/2021
10

Gewoon weg GEWELDIG!

Wat een topervaring! Alles is super geregeld en zeer vriendelijk personeel. Dikke aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maaseik - 30/08/2021
10

mindblowing!

Supersprong met fijne ontvangst en aandacht voor de instructie. Heel leuk dat de instructeurs toen ze eenmaal doorhadden dat ik samen met mijn dochter van 12 sprong, daar rekening mee hielden. Samen op de foto, net na elkaar springen zodat we elkaar in de lucht ook nog even zagen en ik kon haar bijna letterlijk even opvangen bij de landing. Relaxed, gastvrij, veel uitleg en professioneel maar bovenal aan alle kanten duidelijk dat iedereen hier een passie voor 'vliegen' heeft!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- voorburg - 30/08/2021
10

Dit is iets om nooit te vergeten

Wat een experience! Vriendelijk personeel de tijd vloog voorbij met het wachten op de sprong en de sprong zelf was iets om nooit te vergeten. Ik blijf er niet over uitgepraat wat een ervaring dit was. Het liefst zou ik elke week gaan! Top cadeau en super bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hardinxveld-Giessendam - 30/08/2021
10

Ervaring die je ooit eens gehad moet hebben

Jammer genoeg duurt het niet zo lang, en is het best prijzig. Maar dat is dan ook het enigste negatieve. Het is een fantastische ervaring die je ooit in je leven moet meegemaakt hebben. Ervaring en leuke instructeurs en een prachtig uitzicht. Zeker doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barkman - 30/08/2021
9

Ik vond het geweldig om te doen en ik zou zeker nog een keer met Skydive Zeeland gaan!

Vanaf de aankomst verliep alles heel soepel; mijn vrienden en ik werden na een uurtje omgeroepen om het harnas aan te trekken, toen kregen we een korte instructie en niet veel later zaten we in het vliegtuigje. De man waarmee ik sprong was heel aardig en probeerde het echt zo leuk mogelijk te maken. Al met al een hele toffe ervaring en alleen maar complimenten naar het team van Skydive Zeeland!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 30/08/2021
10

Wat een super ervaring

Samen met mijn dochter heb ik een tandem sprong gemaakt. Wat een gave ervaring, wij kunnen het echt aanraden. Mocht je twijfelen om het foto/film pakket te nemen? Doen!!! , Echt zo’n mooie herinnering en je beleeft je sprong elke keer opnieuw. Kies ook voor de sprong op 13.000 ft, de vrije val is te gek. Je moet wel rekening houden dat de meld tijd niet de springtijd is en tel daar gerust 1,5 tot 2 uur bij op. Wel even iets om rekening mee te houden. Bedankt team Zeeland voor deze geweldige ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlijmen - 29/08/2021
10

Geweldig, fantastisch, bevrijdend, mega vet!

De titel zegt het al! Wat was het fantastisch… samen met mijn schoonvader mogen springen. De weergoden waren ons gezind, strakblauwe lucht, zonnetje erbij en springen vanaf de hoogste hoogte! Goede intro, goede begeleiding, top geregeld! En die sprong, wat vet! Mooi en heel gaaf! Een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beek en Donk - 29/08/2021
10

Top ervaring

Het was mijn eerste sprong, je word goed begeleid en goed voorbereid op wat er gaat komen. De beelden die ik daarna kreeg waren top in elkaar gezet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordeloos - 29/08/2021
9

Het was een geweldige ervaring...

In prima weersomstandigheden de sprong gemaakt. Begeleid door een super relaxte begeleider. Het was in één woord "fantastisch".
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beek en Donk - 29/08/2021
9

Geweldig

Mooie ervaring super mooie locatie en team ga zeker nog eens een sprong maken !!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 29/08/2021
10

Aderaline kick

Heel bijzonder en onvergetelijk om een keer mee te maken. Door de hoge druk op mijn hoofd en hoofdpijn zou ik daar graag advies over gehad hebben. Kreeg een angstig gevoel over mij voor hersenbloeding. Maar het was echt super mooi en heel lief personeel. Ook de instructeurs waren bijzonder aardig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 29/08/2021
10

Een ervaring om nooit te vergeten!

Wauw! Wat was dit gaaf…. Het is niet te beschrijven wat je voelt als de deur van het vliegtuig open gaat en het moment daar is als dat je gaat springen. Mijn vriend en ik hadden beiden een fijne begeleider die met ons sprong! Stuk voor stuk hele vriendelijke mensen met lekker veel humor die de ervaring zeker nog een stukje leuker maken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Beijerland - 28/08/2021
10

Fantastisch

Eerste keer tandemsprong. Alles verliep soepel en de sprong was fantastisch.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- van Iersel - 28/08/2021
9

Een GEWELDIGE ervaring!!

Wat een geweldige ervaring is het. Zeker een aanrader voor iedereen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gilze - 28/08/2021
8

Geweldige ervaring

Het was een geweldige ervaring om deze parachute sprong te maken. Je moet wel wat geduld hebben. We hadden gereserveerd om 16.00 en om 18.15 gingen we het vliegtuig in. Gelukkig is er een restaurant vlak bij waar je wat kan eten en/of drinken. Ze waren verder vriendelijk, prettige sfeer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almkerk - 28/08/2021
8

Een ervaring om nooit meer te vergeten

Het is een ervaring om nooit meer te vergeten. De parachutesprong was geweldig, de medewerkers waren aardig en de uitzichten waren fantastisch. Dus het is zeker aan te bevelen om de sprong te wagen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- VALKENSWAARD - 28/08/2021
10

Nooit gedacht dat dit zoóoo gaaf zou zijn…!!!

Ipv zeefvliegen de keuze gemaakt om onze voucher t verzilveren voor parachute springen… in eerste instantie dacht ik dat ik dit echt niet zou durven. Ik ga toch niet uit een open vliegtuig springen Met een kriebel in mijn buik sprongen we uit t vliegtuig en tijdens de vrije val kon ik alleen nog maar heel hard lachen. Wat een kick…!!! Het ( na-) genieten begon al toen de chute uit ging .. en ik een beetje kon kletsen met de instructeur uitkijkend op het prachtige uitzicht over Zeeland. Met een mooie zachte landing kwamen we in t veld terecht. Echt een fantastisch leuke ervaring! Een gewéldige sprong met top begeleiding Dit moet je een x gedaan hebben !!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loosdrecht - 28/08/2021
10

Geweldige belevenis

Geweldige tandem sprong gemaakt in Zeeland met mijn dochters. Top begeleid door enthousiaste staff. Het was t wachten absoluut waard en ook dat maakt t gewoon een bijzondere ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 27/08/2021
10

geweldig!

ik ben gister wezen springen en het is echt de moeite waard vooral de upgrade dus zeker doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vorstenbosch - 26/08/2021
9

In een zin is het niet te benoemen wat een kick dit heeft gegeven

Zon Zee Zeeland! Gisteren ben ik samen met een vriendin uit het vliegtuig gesprongen met jullie begeleiders. Hele toffe mensen die hier werken. Wat voor jullie dagelijkse kost is, is voor de meeste daar de eerste keer. Naderhand de filmpjes en foto’s in mijn inbox gekregen. Wat gaat. We zijn een ervaring rijker. Het was heel tof. Tankqz! En zeker tot een volgende keer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldrop - 26/08/2021
10

I loved it !!

Een super leuke ervaring, leuke sfeer in het team wat voor je gereed staat. Ze hebben er zin in , nemen je mee, zijn professioneel en alles is goed geregeld. Smaakt naar meer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zonnemaire - 26/08/2021
10

GE-WEL-DIG

Wij hebben parachute gesprongen vanaf 13.000 ft en ik zou het iedereen aanraden! We voelden ons erg op ons gemak en zowel het team in de lucht als op de grond laten alles vlot verlopen, en een vleugje humor ontbreekt ook niet. Er zijn ook nog eens supertoffe beelden gemaakt, een mooi aandenken aan deze gave ervaring! Echt een aanrader, zelfs met hoogtevrees!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Strijen - 26/08/2021
10

Geweldig

Personeel is erg lief en willen je graag helpen. Degene met wie ik sprong lette goed op mij en corrigeerde mijn houding tijdens de sprong waar nodig (zodat ik optimaal kom genieten van het ontzettend mooie uitzicht en de ervaring zelf natuurlijk)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - 24/08/2021
10

Helemaal goud

Ik ben voor de 2e keer gesprongen, maar nu van grotere hoogte. Mijn ervaring bij skydive Zeeland is super, van het boeken via de site, de gemoedelijke sfeer, instructies in de hangar t/m de soepele landing in het gras. Als de kans zich voor doet ga ik zeker nog voor een 3e keer. Vriendelijke groet Michel evers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maassluis - 24/08/2021
9

GEWELDIG

Zondag 22-8 een gave tandemsprong gemaakt. Super begeleiding gehad van Bert. Ook de briefing en begeleiding opdracht grond was super. Zeker een aanrader en een ervaring om nooit te vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond - 23/08/2021
10

Fantastische ervaring!

VS ochtends vroeg ontvangen en het aanmeldproces verliep snel en vlekkeloos. Als eersten waren we meteen aan de beurt en na goede instructies, aantrekken van het harnas, kennismaking en laatste controle stapten we in het vliegtuig. Wat volgde was een zeer bijzondere ervaring die ik niet snel zal vergeten. Ben dit bedrijf en zijn mensen zeer dankbaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- TILBURG - 23/08/2021
10

ONBESCHRIJFELIJK

Eén van de meest geweldige gevoelens van de wereld, die vrijheid, die blijheid, die kick en het vertrouwen is niet te beschrijven in woorden! Alles eromheen ook super goed geregeld, top personeel en deskundige instructeurs. Een droom die uitkwam welke als van kinds afaan leefde, is in vervulling gegaan door de bijzondere tandem skydive sprong. Echt wauw, GE-WEL-DIG! Enorme aanrader voor een ieder en bij twijfel zeg ik, DOEN! Ikzelf kan niet wachten tot de volgende sprong hihi. B-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den bosch - 23/08/2021
10

ADRENALINE

Een dag vol spanning! Het weer zat niet mee … “Ja, we kunnen ! Of toch niet?” Omtrent 13.30 uur was het zover! Ready for take en gewoon GAAN. Geweldige ervaring, ik doe het zo opnieuw. Thanks!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lokeren - 23/08/2021
9

New day, new freaking adventure!!!

We waren een tijdje geleden al op Texel geweest, maar helaas was het weer daar niet goed genoeg om te springen. "Willen we dan echt nog wel?" Uiteindelijk zagen we dat er ook een locatie in Zeeland was, dus onze booking kunnen omzetten naar Zeeland: Top! Echt heel veel zin had ik er niet in, maar ik wilde het toch gedaan hebben. Hele gave ervaring en alles werd netjes uitgelegd. Heb me geen moment onveilig gevoeld. Blij dat ik weer op de grond stond wel :-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maassluis - 22/08/2021
10

Vriendelijk personeel

Het is echt een ervaring voor het leven! Personeel gaf goed uitleg en was erg vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Poortvliet - 22/08/2021
10

Mooi

Met vrienden gesprongen Zeeland is prachtig vanuit de lucht Weer een ervaring rijker
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grobbendonk-Belgie - 22/08/2021
10

Fantastisch

Wauw, gisteren bij jullie een tandemsprong gemaakt van 13.000ft. Met één woord “FANTASTISCH” Een adrenaline kick van begin tot het eind! Het moment dat je het vliegtuig instapt en je de gezonde spanning al voelt borrelen, je instructies krijgt van een top instructeur, een geweldige vrije val maakt van 1 minuut lang #zozovet en als daarna de parachute uitgaat je kan gaan genieten van het prachtige uitzicht, met als slotstuk de perfecte landing, waarbij, als je de highfive geeft aan je instructeur, die grijns en blijheid op mijn gezicht voor altijd zal blijven!!! Bedankt voor dit onvergetelijk moment met mijn vriend. Jullie waren allen FANTASTISCH!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 22/08/2021
9

De vrije val was heel gaaf!

De instructeurs waren ervaren mensen en stelden iedereen gerust. De sprong was heel gaaf en ik zou het zo nog een keer doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Krabbendijke - 21/08/2021
10

Professionele organisatie voor de leukste activiteit van je leven!

Het was in een woord geweldig. Ik werd goed begeleid, m'n vragen werden beantwoord waardoor ik zonder angst het vliegtuig in kon stappen. Het was een geweldige ervaring. Ik zou het iedereen aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijverdal - 21/08/2021
10

Geweldige ervaring.

Het was een geweldige ervaring! zou het zo weer over doen. Prima uitleg en super goede begeleiding. Top!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- reusel - 20/08/2021
10

Ervaring om nooit te vergeten

De locatie was top, de mensen waren top, het vliegtuig was te gek en de sprong was gewoonweg "AWESOME"
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag - 20/08/2021
8

Fantastische ervaring

Het team komt zeer professioneel over, heldere communicatie, team van parachutisten/skydivers maken er een leuke dag van. Je voelt je in veilige handen. Grondpersoneel staat klaar om iedereen op te vangen. Cool hoe onze zoon een high-five kreeg tijdens (!) de vrije val. Deze dag zullen ze / we niet vergeten. Het was fijn geweest als we van tevoren hadden geweten een free upgrade te kunnen doen naar hogere hoogte.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Knegsel - 19/08/2021
8

Geweldige ervaring om te springen!

Locatie zelf wat armoedig, dit is niet storend voor springers zelf, voor de kijkers wel een beetje. Ik zou het zeker nog een keer doen op deze plek!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den dungen - 19/08/2021

Google, Facebook & tripadvisor

Angelo T. AvatarAngelo T.

Alles was een hoogtepunt🥳👌 - 8/28/2021 

Jimmy V. AvatarJimmy V.

de sprong van mn leven🤘🤘🤘🤘 - 8/27/2021 

Kaatje B. AvatarKaatje B.

de relaxte sfeer, de professionele hulp, goede begeleiding. ondanks het wachten ivm weer was de sfeer prima. de filmpjes en foto's zijn ook super.

het was super gaaf. - 8/27/2021 

Martijn D. AvatarMartijn D.

Een dag om nooit te vergeten! wat was dit mooi om mee te maken! samen met m'n dochter een mooie sprong gemaakt die zullen we niet snel vergeten! - 8/12/2021 

Tomasz D. AvatarTomasz D.

full professional team ,I can recomend - 8/08/2021 

Hanneke K. AvatarHanneke K.

prachtige ervaring, ik kan het iedereen aanraden! - 8/02/2021 

Joost v. AvatarJoost v.

Geweldige ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar ! Zeer enthousiaste medewerkers die er echt een beleving voor je van willen maken. - 8/02/2021 

Jason M. AvatarJason M.

Zo gaaf eerste paar meters uit het vliegtuig weet je niet wat je doet. Daarna mooiste ervaring van je leven - 8/01/2021 

Elise v. AvatarElise v.

Alles netjes geregeld. - 8/01/2021 

Annemarie S. AvatarAnnemarie S.

super...een ervaring, zo geweldig. goede begeleiding, super fijne instructeur gehad. het was voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer😁😊 - 7/25/2021 

Ivan M. AvatarIvan M.

Awesome experience and super cool people. If you want to go skydiving this is the place. - 7/25/2021 

Nina V. AvatarNina V.

Een echte aanrader!
Prachtig uitzicht, lekker van de zon genoten en een nieuwe kans overwonnen. Top team en een goede service. We zijn erg tevreden, dit was onze eerste en...
lees meer - 7/23/2021 

Noortje B. AvatarNoortje B.

bij twijfel doen! Onwijs genoten, leuke mensen en de mooiste ervaring die je nooit meer zal vergeten. - 7/18/2021 

Ja C. AvatarJa C.

bedankt voor de sprong en de ervaring.. tot snel... hahaha - 7/11/2021 

Buddy R. AvatarBuddy R.

Soms maak je plannen maar dan komt het er niet van.Een Skydive boven Arnemuiden, Zeeland mag natuurlijk niet ontbreken op het lijstje wat je wel hebt gedaan. De ervaring is... lees meer - 7/11/2021 

Inge d. AvatarInge d.

Super goed ontvangen geweest... Ze hebben mij een dag om nooit te vergeten bezorgd!! Best experience ever so far.... - 7/09/2021 

Manolito V. AvatarManolito V.

Supper leuke mensen om mijn droom waar te maken was een zalige sprong - 7/05/2021 

Jason P. AvatarJason P.

Great place to skydive as a sports jumper. Owned by the same owners as Texel and Ameland, and with great visuals from the sky, I'm looking forward to Skydive Zeeland... lees meer - 7/04/2021 

Taz D. AvatarTaz D.

Wundervoll! Tolle Menschen, atemberaubendes ErlebnisWir kommen wieder :-) - 7/01/2021 

Sven F. AvatarSven F.

de sprong was echt geweldig, helaas was de film niet compleet door een foutje dus een nieuwe sprong aangeboden gekregen, echt super gaaf en zo goed opgelost😊😀💪 - 6/28/2021 

Thalia A. AvatarThalia A.

Wundervolle Erfahrung!! die Atmosphäre ist total entspannt und cool. Ein super nettes, witziges und erfahrenes Team. Leander und der kuschelige Hund haben mir total die Angst vor dem ersten Sprung... lees meer - 6/24/2021 

Evert N. AvatarEvert N.

Beste spottersplaats van vliegveld Midden Zeeland - 3/01/2021 

Olga S. AvatarOlga S.

Mijn dochter en ik hebben een onvergetelijke ervaring gehad vandaag. Het was natuurlijk spannend, maar werden ongelooflijk fijn op ons gemak gesteld door de lieve mensen waarmee wij onze duosprong... lees meer - 11/01/2020 

Henk K. AvatarHenk K.

Overzichtelijk vliegveld en duidelijke verkeerstoren, wel erg druk daar. - 11/01/2020 

Stepan G. AvatarStepan G.

Amazing experience!!! do not doubt👍 - 10/10/2020 

Piet V. AvatarPiet V.

Super we hebben weer heerlijk gesprongen - 10/01/2020 

gamekruit Avatargamekruit

Super vet echt een aanrader! - 10/01/2020 

Annelies D. AvatarAnnelies D.

Super gave ervaring, voor herhaling vatbaar. Voor je het weet sta je weer beneden maar zeker de moeite waard! - 10/01/2020 

Lia V. AvatarLia V.

Hartstikke gaaf om te zien of mee te maken, alleen zonde dat dr geen koffieautomaat is. - 10/01/2020 

Franca H. AvatarFranca H.

19 september 2020. Het derde jaar op rij richting Arnemuiden, voor - jawel- weer een tandemsprong. Nieuw is dat er nu vanaf 13.000ft gesprongen wordt, 4.000ft hoger dan... lees meer - 9/25/2020 

Rick R. AvatarRick R.

goede uitleg en goed geregeld allemaal - 9/09/2020 

Andrei R. AvatarAndrei R.

Top top top Bedankt voor prachtige dag 🥰🪂💨 - 9/09/2020 

Amber M. AvatarAmber M.

Top begeleiding waardoor je je erg veilig voelt . Alles word duidelijk uitgelegd en veiligheid staat bij hun voorop👍🏼 Raad het zeker iedereen aan!
Super ervaringg✅🪂 - 9/06/2020 

Simone F. AvatarSimone F.

Nadat de parachutesprong 2 x eerder niet doorging, is het nu gelukt.
Duidelijk is wel dat de veiligheid bovenaan staat!
Verder zijn ze erg vriendelijk en is alles goed geregeld. - 9/05/2020 

Hans T. AvatarHans T.

Zeker doen 👍🙌 - 9/01/2020 

Arwin v. AvatarArwin v.

Mijn zoon had een prachtige sprong, vriendelijke mensen en een mooie ervaring - 9/01/2020 

Stefan H. AvatarStefan H.

Fantastische ervaring. Leuke crew, genoeg plek. Komen zeker nog eens springen. - 9/01/2020 

Cedric L. AvatarCedric L.

Amazing. - 9/01/2020 

Anneke D. AvatarAnneke D.

binnenkort... k ben benieuwd 😃 - 8/28/2020 

Johanneke D. AvatarJohanneke D.

Afgelopen zaterdag een geweldige sprong gemaakt.
Wat een ontzettend gave belevenis.

Alle informatie, voorbereiding en instructies worden zorgvuldig gedaan.

Ik voelde me 100% veilig. - 8/26/2020 

Nienke M. AvatarNienke M.

Schitterende ervaring , en wow , die vrije val .. wat een kick .. zeker nog eens of meer !
Uitleg was in orde, begeleiding was in orde en de...
lees meer - 8/15/2020 

Ingrid B. AvatarIngrid B.

leuk team, duidelijke uitleg, gewoon top geregeld ! wij zijn zeer tevreden! - 8/08/2020 

Adri v. AvatarAdri v.

De sensatie van het springen,de vrije val van bijna 1 min. en het uitzicht bij het dalen ,maar de geweldige hulp voor en met het vliegen van mensen... lees meer - 8/06/2020 

Dion v. AvatarDion v.

Was super gaaf en goeie begeleiding. Ik ga ZEKER snel TERUG!!!! - 8/02/2020 

Christel E. AvatarChristel E.

Prachtig om te ervaren als supporter - 8/01/2020 

AerialMediaTeuge AvatarAerialMediaTeuge

Doe al jaren zaken met Paracentrum Midden-Zeeland! Betrouwbare partner die top service leveren aan de klanten. Familiebedrijf waar passie, inzet en een ongelofelijk doorzettingsvermogen zorgen voor DE ultieme ervaring! - 8/01/2020 

Pp V. AvatarPp V.

Perfect - 8/01/2020 

MrTom323 AvatarMrTom323

Lively place for a jump - 8/01/2020 

Pierre M. AvatarPierre M.

Top - 8/01/2020 

jack b. Avatarjack b.

Prachtig stukje zeeland en ervaren instructeurs, echte aanrader!! - 8/01/2020 

Serge d. AvatarSerge d.

If i had 10 stars to give it wouldn't be enough. What a kind and professional instructors and crew.My sons of 14 and 17 jumped out of the flight after... lees meer - 8/01/2020 

Franca H. AvatarFranca H.

7 augustus 2019, de tweede sprong😊Onveranderd zijn de fijne mensen en het prachtige Zeeland vanuit de lucht. Een beetje déjà vue en toch totaal anders. Het weer, de beleving. Samen... lees meer - 8/01/2020 

Jeroen A. AvatarJeroen A.

Beautiful environment, smooth operation, kind instructors, amazing skydiving experience! Best moment of my life so far! - 8/01/2020 

carley h. Avatarcarley h.

Very friendly staff and pleasant to jump for the first time! - 8/01/2020 

Jelle L. AvatarJelle L.

Heerlijke ervaring, vooral de vrije val. Fijne vriendelijke mensen en instructeurs . Geweldig uitzicht over dit fantastisch mooie stukje Zeeland. - 8/01/2020 

Dorothy B. AvatarDorothy B.

superleuke ervaring voor de deelnemers en leuke mensen. - 7/10/2020 

Pat P. AvatarPat P.

leuke en vriendelijke mensen...is lachen daar - 7/10/2020 

Nico V. AvatarNico V.

Super ervaring en super mensen die je goed begeleiden! Bedankt aan de springers en de andere medewerkers van Skydive! 👍👌 - 10/27/2019 

Wouter K. AvatarWouter K.

Mooi plekje 😍 Leuke mensen 🥳 - 9/28/2019 

Elke H. AvatarElke H.

Fantastische ervaring en fijne begeleiding.
Zeer mooi uitzicht - 9/15/2019 

Gert J. AvatarGert J.

Mijn vrouw heeft hier een Tandem sprong gemaakt. Alles was netjes geregeld. En de ervaring en de sprong waren fantastisch - 9/02/2019 

Erwin B. AvatarErwin B.

Gewoon fan-tas-tisch!
Op 3000 meter eruit, boven de wolken, en vrije val door wolken heen, parachute uit en genieten van vlucht en uitzicht. Supertof! - 8/29/2019 

Kris V. AvatarKris V.

Big experience....Awesome people!!! - 8/24/2019 

Andre M. AvatarAndre M.

het was geweldig mijn eerste keer - 8/16/2019 

Patricia H. AvatarPatricia H.

Eergisteren mijn 2e sprong gemaakt, het blijft een super ervaring.. en heb weer enorm genoten!
Aanrader is wel om de foto’s/filmpjes erbij te nemen 😃👍🏻 - 8/11/2019 

Kristel D. AvatarKristel D.

Bedankt voor de fantastische sprong ik heb er van genoten - 8/01/2019 

Mark V. AvatarMark V.

Super leuk mensen en ervaring op gedaan, hartstikke bedankt allemaal. - 8/01/2019 

Ger H. AvatarGer H.

Mooie ervaring - 8/01/2019 

Kenneth F. AvatarKenneth F.

Freaking amazing and nice instructors! - 8/01/2019 

Filip S. AvatarFilip S.

Would buy it again as birthday present - 8/01/2019 

Carlo S. AvatarCarlo S.

Perfect !! bedankt voor de gastvrijheid ❤ - 8/01/2019 

Bob v. AvatarBob v.

Ongelooflijk mooie ervaring, ook als je hoogtevrees hebt. Zeker een aanrader, zeer professioneel en vriendelijke mensen. - 8/01/2019 

edu M. Avataredu M.

Free scrubbing and super skydive - 8/01/2019 

Troubles T. AvatarTroubles T.

Super gave ervaring👍 - 8/01/2019 

Karin C. AvatarKarin C.

Heel vriendelijke begeleiding. Ongedwongen. - 8/01/2019 

Pien -. AvatarPien -.

Op 19 Juli mijn sprong gemaakt. Samen met instructeur Leander naar 3 km hoogte. En daar het vliegtuig uitgesprongen . Prima sprong mede dankzij Leander en het mooie... lees meer - 8/01/2019 

Pepijn D. AvatarPepijn D.

Wat een prettige en zeer ervaren mensen werken bij dit bedrijf. Zeker een aanrader! - 8/01/2019 

marc o. Avatarmarc o.

Geweldige ervaring gehad! Zeker een aanrader voor iemand die wil parachutespringen. - 8/01/2019 

Siem D. AvatarSiem D.

Bucketlist ✔ - 8/01/2019 

Rudi A. AvatarRudi A.

In een hangar krijg je alle info ivm wat er gebeuren gaat. Aanpassen kledij, tips en aan te nemen houdingen, ... Fijne instructeurs die je goed begeleiden om je zo... lees meer - 8/01/2019 

Marc V. AvatarMarc V.

Geweldige ervaring. Makkelijk af te spreken. Vlot bereikbaar. - 8/01/2019 

Frank B. AvatarFrank B.

Eerste keer uit een vliegtuig gesprongen het was de max zeker aan te raden voor iedereen. - 7/27/2019 

Pasquale A. AvatarPasquale A.

Vandaag mijn eerste (tandem)sprong. Een super ervaring. Bedankt Portugese instructeur. Pascal Autiero - 7/24/2019 

Esther v. AvatarEsther v.

gisteren voor mijn verjaardag een sprong gekregen. Wat een onvergetelijke ervaring, bedankt!!!! - 7/19/2019 

Hélène V. AvatarHélène V.

super leuk ! goed geregeld allemaal. - 7/17/2019 

Peter V. AvatarPeter V.

Geweldige ervaring. Goed geregeld allemaal. Vrije val door de wolken kei vet. Echt iets voor op de bucket list. - 7/14/2019 

Jeffrey G. AvatarJeffrey G.

Super ervaring zeer vriendelijk bedrijf met hele ervaren en vriendelijke mensen die alle tijd nemen voor je en zorgen voor een hele leuke en mooie ervaring!!
leuke herinnering!
Echt top!! - 7/08/2019 

Danny P. AvatarDanny P.

toffe en vlotte service en begeleiding
maakt er een echt onvergetelijk avontuur van.... - 6/29/2019 

Aad V. AvatarAad V.

Leuke informele sfeer en professionele begeleiding - 6/23/2019 

Gitte H. AvatarGitte H.

wij hebben het enorm naar ons zin gehad. de mensen daar zijn super vriendelijk je word goed voorbereid en de sprong zelf is geweldig !! - 5/18/2019 

Merel D. AvatarMerel D.

Proffesioneel, vriendelijk en zeer relaxed.
Kortom je voelt je volledig op je gemak en dat maakt het een super leuke en mooie ervaring. Dank aan Leander, Jan en de piloot voor...
lees meer - 5/04/2019 

Fleur C. AvatarFleur C.

Super ervaring. Erg vriendelijke begeleiding van begin tot eind. Heel professioneel en veilig.
Waanzinnige ervaring!!! - 1/10/2019 

Carine D. AvatarCarine D.

Super organisatie! Topdag � Thanx to the crew!! � - 10/14/2018 

Renate V. AvatarRenate V.

Super leuke ervaring, zou het zo weer doen!
Door mijn enthousiasme helemaal vergeten dankjewel te zeggen. Leander, dankjewel voor de geweldige sprong! 😊 - 10/14/2018 

Evelien L. AvatarEvelien L.

Het was echt supergaaf samen met leander gister heb er super van genoten en kom zeker nog een keer terug en dan wil ik graag van 14000 voet springen! bedankt... lees meer - 10/11/2018 

Hans d. AvatarHans d.

Leuke laagdrempelige organisatie waar je een fantastische ervaring kunt beleven! - 9/30/2018 

Marieke P. AvatarMarieke P.

Een super toffe ervaring! zeker voor herhaling vatbaar 😃 - 9/22/2018 

Just J. AvatarJust J.

een onvergetelijke ervaring <3 - 8/07/2018 

Herbie W. AvatarHerbie W.

Vandaag gesprongen na, drie maanden buikpijn van de zenuwen. Eenmaal in de lucht weg zenuwen en de mooiste ervaring tot nu toe. Bedankt voor de goede uitleg en het geruststellen Wim. - 8/04/2018