reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.

1619 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10
Facebook
4.9 Stars - Based on 270 User Reviews
facebook logo
Google
4.7 Stars - Based on 220 User Reviews
google logo
Tripadvisor
5 tripadvisor stars
5 Stars - Based on User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

9

super

een geweldige ervaring zeker de moeite waart
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brouwershaven - 06/12/2023
10

GEWELDIG

Heb mijn parachutespringen kado gekregen van een hele lieve goede vriend . Samen zijn we de sprong aangegaan op 23 September 2023 Het weer was fantastisch, mooie wolken partij en een lekker zonnetje. Ik heb genoten vanaf het eerste tot het laatste moment. Goede instructies, super leuke man waarmee ik sprong, leuke film gemaakt. Ik heb een topmoment beleefd. Ik ga dit zeker nog een keer doen. Echte aanrader. Tot een volgende keer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- BURGH-HAAMSTEDE - 19/11/2023
8

Super toffe ervaring

Ik ben vorig weekend voor het eerst wezen skydiven bij Skydive Zeeland. Hierbij heb ik gelijk gekozen om vanaf 4 km hoogte te springen. Dit was een geweldige ervaring, ik kan het iedereen aanraden. Het uitzicht over Zeeland en de rest van Nederland is prachtig. Op locatie werd ik vriendelijk ontvangen, ook de begeleider van de sprong was erg aardig. Ik had ervoor gekozen om mijn sprong te laten filmen en dit heeft hij ook erg leuk gedaan, dikke pluim. Wel hadden wij een reservering om 13:00 en er werd gezegd dat je een halfuur van te voren aanwezig moest zijn, maar ergens tussen 14:00 en 14:30 pas plaats werden we pas geroepen voor de sprong. Dit was echter wel duidelijk aangegeven op de site dat het soms even kan duren. Maar je zit op een leuke locatie en je kan genieten van de vliegtuigen die langskomen en de andere mensen die naar beneden springen. Leuke ervaring en zeker aan te raden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vianen - 30/10/2023
10

Met Skydive had ik de dag van mijn leven!

Het cadeau van mijn kinderen voor mijn 80ste(!) verjaardag werd met een duosprong bij Skydive een onvergetelijke ervaring. Zó goed begeleid door buddy, geen angst gehad, en over 5 jaar nog eens???
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kapelle - 24/10/2023
10

Super ervaring!

Wat een avontuur! Een aanrader voor iedereen! De beelden en foto’s zijn zeker de moeite om erbij te nemen, deze crazy sprong moet toch worden vastgelegd op camera.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Retie - 23/10/2023
10

Fantastisch!

Vooraf ging alles erg goed, ik kreeg als verrassing voor mijn verjaardag deze parachutesprong cadeau en degene die het had geregeld zei dat ze heel erg behulpzaam waren en goed meedachten bij het organiseren. Eenmaal bij aankomst waren de medewerksters heel vriendelijk, degene met wie ik was kon zelfs nog spontaan aansluiten om mee te springen omdat er nog plek over was. Hier deden ze totaal niet moeilijk over en het was geen enkel probleem. We hoefden maar een halfuurtje te wachten voordat we aan de beurt waren en alles werd duidelijk uitgelegd. Ook de sprong was fantastisch en al het beeldmateriaal hebben we dezelfde avond nog ontvangen. Al met al; 10/10. Fantastische ervaring en een enorme aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 23/10/2023
10

Once in a lifetime experience die ik graag nog eens doe!

De beste ervaring die ik ooit gehad heb! Ik had nog nooit gevlogen in een vliegtuig, en nu kan ik zeggen dat ik nog nooit geland ben met een vliegtuig ;) Mijn instructeur Helder was geweldig en legde alles enorm goed uit. Vanuit de lucht zie je zoveel van de omgeving, het was prachtig weer met wolken waardoor je goede referentiepunten hebt hoe hoog je zit. Mijn liefde voor extreme hoogtes en sport is door dit alleen maar meer aangewakkerd!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 23/10/2023
10

Geweldig !

Zo gaaf van het moment dat je aankomt tot je weer geland bent een top belevenis!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 23/10/2023
10

Beste ervaring ever

Wat een dag! Dit stond al zo lang op mijn bucketlist en afgelopen woensdag ging die wens in vervulling! Na wat zenuwen werd ik volledig op mijn gemak gesteld door mijn instructeur! Hele leuke mensen ook die er allemaal werken! Ik kom zeker terug
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 20/10/2023
10

Unieke ervaring in een prachtige omgeving met een topteam!

Voor de tweede keer een tandemsprong gedaan bij Skydive Zeeland en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Wat een top ervaring! De sfeer die er hangt binnen het team is ook gewoon geweldig. Een echte aanrader! 5⭐ waard!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leffinge - 18/10/2023
10

Gaaf

Heel goed team, verklaren alles prima , erg vriendelijk, was hastige leuk , wel spannend maar bent u an het vliegen is het geweldig. Bedankt voor zo een mooie vloeg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- S heerhendrikskinderen - 17/10/2023
10

Sensationele skydive

Adembenemende ervaring! Een topteam dat er door hun vriendelijkheid en professionaliteit in slaagt je gerust te stellen. Het uitzicht over de Zeeuwse kust is onvergetelijk en de vrije val puur adrenaline. Een aanrader voor avonturiers!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bredene - 16/10/2023
9

Geweldig!

Een geweldige eerste ervaring !! Topmensen, goede uitleg, alles was prima in orde! Ik zou het zeker iedereen aanraden om naar skydive Zeeland te komen! Instructeur deed een geweldige job, het was mijn eerste keer maar zeker niet de laatste ;-) Wanneer het seizoen terug start, sta ik er zeker terug! Bedankt allemaal!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aalst - 16/10/2023
10

Een super geweldige ervaring om nooit te vergeten!

Het was mijn eerste keer voor een parachutesprong en door mijn tandemsprong met Leander was het een geweldige ervaring! Goede uitleg en een ervaring om nooit meer te vergeten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 16/10/2023
10

Really fun life changing experience

The booking process was very easy and fast, and the staff was very friendly. The only negative thing is that I had to wait for a couple of hours to go to jump, but it was worth the effort. Professional instructors with a good vibe. A lot of pictures and nice videos. Can't wait to jump again
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 15/10/2023
10

Its is really awesome as expected

Hola hola! It was my first time doing the most expected jumpbin my life. I was happy and scary at the same time butbbfinally i did It. The group that take care of the customers are super friendly, very profesional and attends to each customer with three eyes. My trainer was paying attention about i was enjoying all the jump, giving good advices about hownto breath and hace control of the preasure in my head, in my case, i have difficulties for chance of preasure and i got a bit dizzy at the level when open parachute but its normal, first time.... Next time I do the jump i think I will be able to manage this air-preasure in my head. Thanks to the whole team for your kind and make possible one of my Dreams, i really enjoyed, the thing is i got dizzy but but i was really happy!! :D. Next dream is to go to the moon xD
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandan - 15/10/2023
10

Een zotte ervaring om aan iedereen aan te raden!

Deze magnifieke familie-uitstap overtrof al onze verwachtingen! Snelle service, vriendelijk personeel, duidelijke instructies en een prachtige locatie. Dat smaakt naar meer! Een dag om nooit te vergeten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gooik - 15/10/2023
9

geweldige ervaring. prachtig luchtbeeld fragment van Zeeland- zeer profesioneel

ik had het eigenlijk cadeau aangeboden aan mijn nichtje maar ik besloot toch ook zelf mee te gaan al ben ik iets ouder : 68 jaar maar de leeftijd maakt niet uit t'is gewoon een unieke ervaring, een leuk geschenk, No Godts, No Glory No Fear , No Story luc
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Reet - 15/10/2023
10

De kik van mijn leven!

Deze sprong gemaakt op mijn 50ste! Dit is verslavend!!!! Bedankt voor jullie professionele begeleiding!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kieldrecht - 14/10/2023
10

Super!

Fantastische ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sevenum - 12/10/2023
10

dit was een absolute TOP ervaring

NIET TWIJFELEN! DOEN, DOEN, DOEN!!! onvergetelijke sprong gemaakt van 4km hoogte. wat een onbeschrijflijk, geweldig gevoel geeft dat! ik was best wat zenuwachtig maar werd goed en rustig opgevangen door mij begeleider Leander. alles was goed georganiseerd en het verliep dus allemaal vlekkeloos. volop genoten van de vlucht van 15min. naar boven, het fantastisch uitzicht en dan de sprong zelf. enig minpuntje? dat je na de sprong vol adrenaline en emoties zit en niet wordt opgevangen voor een drankje of zo...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- daelman - 11/10/2023
10

uniek en je wilt meer!

het was een van mijn oudste dromen, waar ik me gelukkig van voel. Ik heb mijn hoogtevrees overwonnen, wat voor mij het belangrijkste is. Als ik met andere angsten in het leven word geconfronteerd, lijken ze grappig:) superprofessioneel team❤️
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan den Ijssel - 11/10/2023
8

Super spannend, de vrije val was doodeng!

Zodra de deur van het vliegtuig gaat het allemaal super snel. Tijdens de vrije val was ik wel een beetje in paniek omdat ik niet goed kon ademenen. Zodra de parachute open ging was het een verademing en super gaaf om rustig naar beneden te gaan. Kortom super spannende ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoevelaken - 10/10/2023
10

Fantastisch!!

Wat een ervaring, de sprong was fantastisch maar ook alles er rondom heen was goed geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sevenum - 10/10/2023
8

Heel bijzonder en fijne communicatie

Er was veel duidelijkheid over hoe alles zou verlopen wat de spanning verminderde en het een fijne ervaring maakte. Ondanks dat natuurlijk wel een goede gezonde spanning
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - 10/10/2023
10

Professioneel, duidelijk en goede sfeer

We hadden een prachtige dag om te springen, maar daarom was het wel aardig druk. Desondanks nam iedereen voldoende tijd voor je. Bij het inschrijven, bij het klaarmaken en bij de verdere voorbereiding én in de lucht. Er was altijd aandacht voor een zo fantastisch mogelijke ervaring. Echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Poortugaal - 10/10/2023
9

Heeel leuk!

Alles werd goed gecheckt, instructeur kon alles uitleggen en had humor. Ik heb er erg van genoten :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stellendam - 09/10/2023
9

Fantastisch!

Een onvergetelijke, bijna onwerkelijke ervaring, die helaas veel te snel ook weer voorbij is. Dus ik zou iedereen aanraden om de foto's en film erbij te kopen, want bij het terugzien hiervan, kun je het nog zo vaak herbeleven als je wilt:) Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogblokland - 07/10/2023
10

Geweldig!!

Super ervaring bij een leuke locatie!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijkerkerveen - 06/10/2023
10

Geweldig!

Het was een spannende maar super gave ervaring. Ik was blij dat ik weer op de grond stond. Maar ik zou het iedereen aanraden! Dit moet je eens in je leven gedaan hebben! Super bedankt voor de duidelijke uitleg, de mega gave sprong en de gave beelden achteraf! Een ervaring om nooit te vergeten. :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 05/10/2023
10

Onbeschrijflijk mooi!

Een WAUW gevoel! Een onbeschrijflijke ervaring! Aanrader voor iedereen! Supervriendelijke service! GEWOON DOEN!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westende (Belgie) - 04/10/2023
10

Fantastisch!

Mijn dochter van 11 jaar heeft zaterdag een duosprong gemaakt en ze vond het helemaal fantastisch. Alles is heel vlot verlopen en de instructeur was super lief. Dank je!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veurne (B) - 03/10/2023
10

Geweldig

Een aanrader voor iedereen om te doen. De medewerkers zijn heel aardig en behulpzaam. Voor mij de eerste maar zeker niet de laatste keer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwaag - 02/10/2023
10

Really excellent experience - clearly pros

We had an excellent jump, the whole process was professional and smooth from check in to leaving. The photos and videos were also quickly processed and really good!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 02/10/2023
10

Geen woorden voor, onbeschrijfelijk!

Je wordt vriendelijk ontvangen door de check-in. Ook mijn vlieginstructeur was ontzettend lief en stelde me goed op mijn gemak. Het springen zelf is een onvergetelijke ervaring!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brasschaat - 02/10/2023
10

Geweldige ervaring

Ik vond het super leuk! Mijn instructeur probeerde het filmpje echt zo goed mogelijk te maken en hij was heel erg vriendelijk. Zou het zo weer doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 02/10/2023
10

Geweldig. Super.

Een geweldig verjaardagscadeau
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hapert - 01/10/2023
10

Onvergetelijk!

Een echte TOP ervaring, van het krijgen van het cadeaupakket, over het boeken en de informatie naar het professionele team ter plaatse. Van begin tot eind echt de max! Eli was perfect als begeleider, was helemaal op mijn gemak en er werden nog grapjes gemaakt ook. Mij zie je sowieso terug, en ik zou het iedereen aanraden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brugge - 28/09/2023
10

Volledig in het nu!

Ken je die angst? ken je die nervositeit? ken je die pijn? we kennen het allemaal maar als je eenmaal opgetuigd wordt en naar het vliegtuig loopt verdwijnt alles voor de zon. Je bent niet bang, niet nerveus, geen pijn want je bent volledig in het nu. Je ervaart complete rust, denkt nergens aan en je geniet van alles wat je ziet en voelt. Deze ervaring is zo puur dat een volgende keer zeker niet uitgesloten is. Bedankt voor de goede zorgen van a tot z.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 26/09/2023
10

It was amazing.

One of best experiemces in life.Everything was amazing and went smoothly....people on ground are amazing, intructor(s) are amazing, jump itself was amazing, sight was amazing, landing was easy and amazing. I dont know did i mention it but it was amazing hehe.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen - 26/09/2023
10

Onvergetelijke ervaring

Super vriendelijke en enthousiaste team maak je beleving onverteerbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 25/09/2023
10

Ongelooflijk

Een overwinning,super spannend en gelukkig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lokeren belgie - 25/09/2023
10

fantastisch

ik sprong van 11000ft volgens mij en het is zeker weten een aanrader, de begeleider waarmee ik sprong was ook een toffe vent de vliegreis naar boven was ook erg mooi dat vallen is echt een fantastisch gevoel en dat hangen ook, ik kom zeker nog eens terug en wil ook de cursus volgen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- schoondijke - 25/09/2023
10

Fantastisch

Super ervaring Zoon van 13 jaar is gesprongen. Leuke instructeur! Was fantastisch
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 25/09/2023
10

Hemelse ervaring

Zeer goed georganiseerd bedrijf, super vriendelijke mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-turnhout - 25/09/2023
10

super georganiseerd, voldoen aan alle verwachtingen

Spontane groep mensen die dit organiseren. Geen onzinnige rompslomp en alles netjes op tijd. Kom graag nog een keer terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilvarenbeek - 25/09/2023
10

Amazing experience! Just do it

It was great to jump from the highest point possible. Everything was very well organized, I will really recommended it.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 25/09/2023
10

Verbazend

Het was een heerlijke ervaring! De stress die je op voorhand voelt, de lieve begeleiding dat je krijgt, de professionaliteit van iedereen,... het gaf me ondanks de stress een rustgevend gevoel! Er werd ook heel duidelijk gezegd wat er ging gebeuren, duidelijke instructies! Het engste stuk was toen de deur van het vliegtuig open ging en de eerste 3 solospringers sprongen en verdwenen in de lucht... De moment dat ik mocht springen was adembenemend! De eerste paar seconden voelde het spannend, daarna gaf het me een rustgevend gevoel! Het is zoveel anders (minder eng/minder kriebels) dan ik had verwacht, de omgeving was adembenemend en de landing was veel zachter dan ik gedacht had! De kleine attentie achteraf maakte me sprakeloos! Merci voor de geweldige ervaring, merci voor de fantastische begeleiding! Ik hoop nog terug te kunnen gaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ledeberg/Gent - 24/09/2023
10

Geweldig goed georganiseerd

Als verloopt als een geoliede machine, iedereen is goed op elkaar ingespeeld. Zeer professionele briefing, geeft veel vertrouwen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Puurs - 24/09/2023
10

Het was GEWELDIG

Begeleiding van mijn tendem springer was heel goed! Ik voelde mij erg veilig bij hem! Verder was de sprong geweldig! Volgend jaar weer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 24/09/2023
10

Geweldig! Echte aanrader!

De ontvangst, de voorbereiding, de instructie, de instructeurs, de vlucht en de sprong: alles verliep vlot en was heel professioneel. Heel blij dat we voor deze sprong gekozen hebben! Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kapelle-op-den-Bos België - 24/09/2023
10

Wat een bijzondere, ontroerende ervaring!

Ik heb een geweldige belevenis gehad. Alles klopte. Het weer, mijn dierbaren bij en een hele vriendelijke instructeur die mij al meteen een fijn, veilig gevoel gaf. Zo van we gaan dit samen doen, geniet er van en op mij kun je vertrouwen. Ik heb er heel erg van genoten, dank aan eenieder die werkzaam was want allemaal heel vriendelijk en enthousiast. Monique
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijen - 24/09/2023
10

In 1 woord WAUW !

Wat een geweldige ervaring! Allemaal goede en vriendelijke begeleiding, vanaf aankomst tot landing ging alles heel vlot. De instructeurs zijn heel vriendelijk en bekwame mensen. De vlucht en de sprong ging super! Het was een unieke maar super eerste ervaring en zeker voor herhaling vatbaar ! Mij zien ze er nog zeker terug!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vertruyen - 24/09/2023
10

W A U W !

Wat een fantastische ervaring ! En wat goed begeleid. ,super toffe instructeur (helder),voelde me meteen veilig! En dan dat moment van springen zo bizar gaaf. Uit mijn mond kwam alleen maar wauw wauw WAUW. Toen gingen we rondjes draaien , ... wauw. Haha, het is nu 5 dagen geleden maar de lach is niet van mijn gezicht te krijgen! En wat een vriendelijk team is het! Een absolute aanrader!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoedekenskerke - 20/09/2023
10

Subliem Team

Fantastisch!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schellebelle - 18/09/2023
8

Geweldig!

Skydiven 13000 ft Geweldig! Sprong gaaf! Jammer van de wachttijd. Instructeur kwam een beetje gehaast aan toen het vliegtuig al klaar stond.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel-Enschot - 18/09/2023
10

Wow!

Ik had heel veel schrik op voorhand. Maar werd al rap gerustgesteld door mijn begeleider. Achteraf was ik zo blij dat ik het gedaan had. Voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wichelen - 18/09/2023
10

Geweldig

Dat waren de beste minuten van mijn leven geweest.Dank u wel voor de veilige vlucht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Paal - 18/09/2023
10

Een must do

Wilde dit al heel lang doen maar het kwam er elke keer niet van. Ook leek Nederland me geen bijzondere plek omdat veel van het landschap hetzelfde is. Uiteindelijk heb ik een slachtoffer gevonden die dit ook wilde doen, waarbij we op Zeeland uitkwamen, ook wat betreft het uitzicht. In onze groep zat ook iemand die dit alleen deed, dus het is sowieso heel laagdrempelig. Mega blij dat ik dit heb ik gedaan, echt een bucket list item afgevinkt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lelystad - 17/09/2023
8

Het blijft een fantastische ervaring om te doen!

Het was mijn tweede sprong, welke ik cadeau kreeg van mijn vrouw. Helaas deze keer veel te laat gesprongen, was bijna donker. Ik hoorde bij de laatste groep van 18.00 uur, zou dus zonsondergang zien. Helaas pas rond 20.00 uur gesprongen, dus geen ondergang gezien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterland - 17/09/2023
10

Prachtig landschap

Voor de sprong heb ik toch wat gestrest, maar dankzij de vriendelijke/ zeer capabele begeleider heb ik er 100% van kunnen genieten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grimbergen - 17/09/2023
10

Vriendelijk personeel en buitengewone ervaring

Alles is zeer goed geregeld, we konden direct springen zonder vertraging. We hebben ervoor onze vluchten 2 keer kunnen verzetten, zonder enig probleem. Top organisatie!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grimbergen - 17/09/2023
8

Vett

Het was insane ik ben blij dat ik dit heb gedaan alleen was de instructeur niet echt leuk maar de ervaring was super!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Puttershoek - 17/09/2023
10

Fantastisch

Begeleiding van begin tot eind was top. Ik was heel zenuwachtig maar de begeleider was heel relaxed en daardoor werd ik ook een stuk kalmer. Maar man man wat een ervaring. Ik dacht dat dit een ‘once in a lifetime’ ding zou zijn, maar ik zou zo weer dat vliegtuig instappen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Papendrecht - 17/09/2023
10

Onvergetelijke ervaring!!

Het was onze dochter van 12j haar droom om eens te vliegen. We kwamen met onze zoektocht uit bij skydive Zeeland. Alles werd tot in detail geregeld, ontvangst, begeleiding,… alles met een brede glimlach waardoor ze deze droom alvast van haar bucketlist kan schrappen. Fantastische ervaring en een aanrader voor iedereen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Knokke-Heist - 17/09/2023
10

Om nooit meer te vergeten

Een sprong om nooit meer te vergeten maar zeker nog eens te herhalen! Tijdens de sprong zeer prettig en duidelijk professioneel begeleid. De beelden die ik erbij gekocht heb zijn ook erg leuk om terug te zien en af te laten drukken. Deze waren overigens na enkele uren al beschikbaar, echt super! Dé kers op de taart van mijn 25ste verjaardag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kruisland - 16/09/2023
10

Super

Het was geweldig, het duurde toch te kort ondanks de 13.000 ft. De sprong zelf fantastisch en mijn begeleider.... ben zijn naam vergeten met zijn mooie blonde rasta haar was erg aardig. Alles werd goed uitgelegd waardoor je jezelf echt veilig en ontspannen voelt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 16/09/2023
10

Vliegensvlugge ervaring met ongekend hoogtepunt!

Op een mooie donderdag naar Skydive Zeeland afgereisd en in in een hele relaxte sfeer terecht gekomen. Niets ademt hier stress of haast. Nadat we door Lisa zijn ingecheckt en uitleg hebben gekregen over juiste kledij even heerlijk op 1 van de picknickbanken zitten chillen. Na het omroepen van je naam naar de hangar voor een duidelijke uitleg over wat er komen gaat en het aantrekken van je harnas. Leander was mijn aangewezen buddy die al 33 jaar springt!! en Seda wilde oefenen met filmen en vroeg of ze om ons heen mocht cirkelen om wat extra video materiaal te maken. Het is het waard om deze sprong op film en foto vast te laten leggen. Vervolgens op naar het vliegtuig waar meer springers ingaan dan je zou verwachten. De sfeer in het vliegtuig is hetzelfde als op de grond maar dan met propeller geluid op de achtergrond. Tijdens de vlucht omhoog gezellig een babbeltje gemaakt met mijn buddy en nogmaals wat uitleg gekregen om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Er waren bij onze vlucht ook 5 sportspringers waarvan je echt merkt dat die hier een gedeelde passie voor hebben en op een zeer snelle geoefende manier gezamenlijk het vliegtuig verlaten. Vervolgens waren wij aan de beurt en schoven richting de opening. Je begint te merken dat er bloed door je aderen stroomt en wacht in de deur opening, vastgeketend aan je buddy en in de juiste houding, totdat je jezelf naar beneden stort en je erachter komt je hart het bloed nog sneller is rond gaan pompen. Na een klopje op je schouder neem je de "don't shoot me" houding aan en is het alleen nog maar genieten. Tijdens de vrije val gaat dit gepaard met vreugde kreten om te veranderen in rustig om je heen kijken en van het uitzicht genieten zodra de parachute open gaat. Je hebt een prachtig uitzicht over zeeland en herkent heel makkelijk het Veerse Meer, Skydive Zeeland, de Zeelandbrug en de landingsplek. Na een aantal rondjes gedraaid te hebben krijg je het seintje om voor te bereiden op de landing.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heesbeen - 16/09/2023
10

Gaaf!

Afgelopen weekend maakte ik mijn eerste (tandem)sprong. Bob was de tandemmaster en Joëlle (mijn nicht) filmde de sprong. De sfeer op de basis in Arnemuiden was heel ontspannen. Ik kreeg een korte en duidelijke instructie, waardoor ik precies wist wat er zou gebeuren en wat ik moest doen. Onderweg in het vliegtuig naar boven vertelde Bob mij allerlei interessante dingen over het vliegtuig en de omgeving. We maakten de sprong vanaf een hoogte van 13.000 (ipv 9000) voet, dus dat betekende een extra lange vrije val. De sprong was heel bijzonder. Het gevoel van de vrije val en dan de rust die komt wanneer de parachute opengaat, is moeilijk in woorden te beschrijven. Maar het was ook leuk om te zien hoe Joëlle kon filmen terwijl we heel hard naar beneden vielen (het resultaat was geweldig). Bob vertelde ook wat we allemaal onder ons zagen. Het was prachtig weer, dus we konden ook heel veel zien. Echt een aanrader, ook voor mensen met hoogtevrees. I DID IT! Bedankt, Bob en Joëlle, voor het delen van jullie passie, en voor het creëren van een herinnering die ik voor altijd zal koesteren!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barneveld - 14/09/2023
9

Een overweldigend gevoel

Goede organisatie. Het loopt vlot en je wordt goed geadviseerd over kleding en je wordt deskundig in je harnas geholpen. De communicatie met sommige engels sprekende instructeurs was niet optimaal maar de mijne was juist erg aardig en voorkomend. Ik had me vooraf een btje zorgen gemaakt over het moment van uit het vliegtuig stappen, maar je zit op de vloer van het toestel en schuift er bijna vanzelf uit. De sprong zelf is een ongelooflijke ervaring. Eerst de vrije val met een gigantische wind in je gezicht en op je lijf. Je ziet weilanden en meren onder je maar niet het idee dat je valt. En dan het zweven onder de parachute ... fantastisch uitzicht en geweldige ervaring. En een zachte landing schuivend over het gras.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- VOORSCHOTEN - 13/09/2023
10

Onvergetelijk

Geweldige ervaring! Zelf heb ik nooit in de lucht geweest en ineens het vliegtuig in voor de 1ste keer en er uit springe. Onvergetelijk en zalige ervaring, voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meer - 13/09/2023
10

FANTASTISCH!!!!!!

Amazing experience!!!!!! Thanks to tandemmaster Carneiro Helder I forgot my fear of heights and felt safe all the time because it’s clear that he knows what he is doing. His passion for skydiving was so contagious and I could feel he wanted me to enjoy. Which I did! The free fall was stunning, wanted it to last longer. After the smooth landing it took some time for me to really ‘land on earth’. Already an hour later I could relive the fun with the video/pictures. A once in a lifetime experience? Definitely not: I will do this again. For my tandemmaster: muito obrigada, foi fantástico, até a próxima.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmerich - 13/09/2023
10

Doodeng en fantastisch tegelijk!

Wat een geweldige ervaring was dit zeg! Mijn eerste tandemsprong! Je springt niet elke dag uit een vliegtuig dus de zenuwen waren duidelijk aanwezig! Maar je wordt heel erg goed op je gemak gesteld. De uitleg die je van tevoren krijgt is kort maar duidelijk. Zodra je boven bent gaat het eigenlijk allemaal zo snel dat je je sprong hebt gemaakt voor je het weet. Dus geen tijd om je heel druk te maken! De vrije val is heftig maar zo vet! 60 seconden zijn zo voorbij! Zodra de parachute open is kan je (vond ik) wat meer genieten van het uitzicht! Nog net de rode gloed van de zonsondergang gezien, prachtig! De landing gaat heel zacht en dan is het tijd om te beseffen wat er nu eigenlijk gebeurt is! Nu is het nagenieten met de film en foto's! Zeker een aanrader om er bij te boeken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ossendrecht - 13/09/2023
10

"Gaafste dag van mijn leven" uitspraak van mijn nichtje Demi.

Ik was bij jullie met mijn nichtje Demi. De parachute sprong was haar verjaardagscadeau. Ze had er zo veel zin in maar vond het ook retespannend!!! (Ze had er zelfs wakker van gelegen...) Ze had ook nog niet eerder in een vliegtuig gezeten. Haar instructeur/maatje heeft Demi op haar gemak gesteld en haar "de gaafste dag van haar leveren bezorgd!" "Ik vond het zelf trouwens ook heeeel gaaf!" Bedankt voor deze geweldige "zonnige" dag! Groetjes,Demi&Lia
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sleeuwijk - 13/09/2023
10

Heel gaaf!

Hele gave ervaring. Enthousiaste instructeurs die je een veilig gevoel geven. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op Zoom - 12/09/2023
10

Ik ben 70 jaar, de sprong van mijn leven gemaakt.

Ik heb mijn kleinzonen gevraagd of ze het zouden durven om een sprong met vrijeval te doen, samen met mij. En dat wilde ze wel, maar we waren wel een beetje zenuwachtig. Ik had er drie films bij besteld, en dat is iets wat ik nooit had willen missen, de opnames zijn zo mooi, en volmaakt, ik heb ze nu meerdere malen terug gekeken, prachtig. Ik wil ook namens mijn kleinzonen iedereen bedanken voor deze super ervaring. Riny de jong
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ELSENDORP - 12/09/2023
10

Wat een ervaring !!!

Budget vinkje staat erbij. Voor de mensen die twijfelen doen doen doen. Mooie locatie bij de eilanden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwerkerk aan den IJssel - 11/09/2023
10

Fantastisch!!

Ik vond het fantastisch!! Alles er omheen was heel goed geregeld. Alles werd ook goed gecontroleerd of het pak ook helemaal goed zat en alles over de sprong werd super duidelijk uitgelegd! Dus dat was top! Ik zou het zeker zo nog een keer doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorinchem - 11/09/2023
10

Geweldig leuke ervaring!

Het was een enorm leuke ervaring. Je weet eigenlijk niet wat je mist totdat je het een keer zelf hebt geprobeerd. We werden goed begeleid en ze waren zeer professioneel. Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 11/09/2023
8

Wat een ervaring

Wauw, gisteren gesprongen en nog steeds helemaal onder de indruk. Je wordt fijn ontvangen en geïnformeerd over wat er gaat gebeuren. Wachttijd was prima en de sprong...wauw wat een ervaring, ongelofelijk! Het zou wel fijn zijn als ze op locatie ook iets te eten zouden hebben al zit er een restaurant op 50meter met een korte wachttijd ( 30min) is het toch fijn als je op locatie iets zou kunnen eten. Alleen een kleine bar met drankjes is er. Maar verder helemaal top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 11/09/2023
10

Bijzonder

Mooie momenten van: diepte, vrije val, snelheid, openen chute, uitzicht, rust, beleving, besturing, rondtollen en landen dankzij een goed gecoachte instructeur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalwijk - 11/09/2023
9

Super ervaring met zeer professionele mensen

Ik heb mijn sprong gemaakt op 10 september 2023. Het was een superwarme (32 gr) en heldere dag. Van tevoren heb ik aangegeven dat ik wat extra hulp nodig heb aangezien mijn rechterarm verlamd is. Bij het aanmelden ging het al meteen goed...ja hoor meneer we weten ervan. Ook bij de volgende balie kreeg ik voldoende uitleg over hoe het werd aangepakt, ik werd geholpen in het harnas en iedereen ging er respectvol mee om. Ook de instructeur verdient een schouderklop...wat een coole gast. Super hoor iedereen bij Skydive Zeeland, bedankt dat ik me een dagje "one of the guys" heb gevoeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 11/09/2023
9

Een herinnering om nooit te vergeten

Het was een suuuper gaaf moment om meegemaakt te hebben alles was goed geregeld en het personeel was erg aardig en behulpzaam. Een klein min punt is alleen dat als het wat drukker is dat je ondanks een reservering nog wel lang moet wachten totdat je gaat springen. Maar dat valt helemaal weg nadat je de sprong hebt gemaakt. Een super gave ervaring, dankjewel skydive Zeeland.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oost-Souburg - 11/09/2023
10

It was super fun!

The second time here already and it's super exciting. Really great team that takes care of you and nice footage afterwards to watch.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 11/09/2023
9

Het was werkelijk fantastisch.

Gewoon een gezellige sfeer en een mooie sprong gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhout - 11/09/2023
10

Geweldig!

Geweldige en unieke ervaring, zeer mooi uitzicht en vriendelijke mensen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meer - 11/09/2023
10

Echt geweldig!!!

Op 10 September heb ik eindelijk een parachute sprong mogen maken! Vanaf binnen komst op het terrein was het gelijk een relaxte sfeer. Binnen een uur werd mijn naam opgeroepen om in het harnas te gaan. Eerst nog een kort leuk gesprekje voor de video en kennis maken met mijn instructeur waar ik de tandem sprong mee mocht maken. Goeie uitleg, nog een laatste dubbele check en instappen. Na een aantal minuten was het zo ver en gingen we springen. De sprong is mooi gefilmd en stond gelijk op de mail. Top dag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Terneuzen - 11/09/2023
10

Ge-wel-dig

Eerste keer was vorig jaar samen met mijn vriendin. We kwamen voor nog een keer. En wij komen zeker nog terug voor meer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 10/09/2023
10

Super ervaring meegemaakt

Na 2 uur wachten waar je vantevoren al rekening mee houd. Een ervaring voor het leven rijker. Vriendelijke mensen, allemaal behulpvaardig. Mijn foto en video was binnen 4 uur na mijn sprong binnen. Zodat ik nogmaals de sprong rustig kon herbeleven. Tip : wat meer schaduw plekken maken. Desnoods gewoon met schaduwdoeken. Het was bij mijn sprong 30 gr. En dan is schaduw wel fijn tijdens het wachten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel en Rodenrijs - 10/09/2023
10

Ongekend mooie ervaring!

Ongekende ervaring opgedaan hier. Voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst, parachute gesprongen. Het personeel was zeer vriendelijk en had heel veel ervaring. De uitleg was beknopt en duidelijk waardoor het makkelijk te onthouden was. De camera beelden bijboeken is zeker de moeite waard! Je tandeminstructeur zorgt dat er genoeg en leuk beeldmateriaal is. Dit krijg je binnen een aantal uren toegestuurd na je sprong. Enige tip die ik zou willen geven. Vraag na of mensen Engels kennen voordat je ze koppelt met een Engelstalige instructeur. Ik heb hier geen moeite mee gehad maar kan me voorstellen dat mensen het zonde vinden wanneer ze geen Engels kunnen maar wel de foto's en film gekozen hebben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 10/09/2023
10

een droom dat uitgekomen is

Het was een droom dat ik altijd wilde doen, en heb het bij skydive zeeland kunnen waarmaken! ik vond het niet spannend gek genoeg en had eigenlijk wel verwacht dat het enger zou zijn, de sprong was al de hoogste! :) overall, heel leuk om te doen, was een cadeautje voor mijn verjaardag die dag. ook fijn dat de instructeur russisch spreken was voor mijn man.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen - 10/09/2023
9

Ik ben er nog altijd niet goed van!

Mijn huwelijksaanzoek in samenwerking met Skydive Zeeland was een groot succes. Zou vandaag al opnieuw willen springen! :D
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assenede - 10/09/2023
9

een adembenemende sprong !

de adrenaline die door mijn lichaam stroomde tijdens mijn duosprong met een ervaren parachutist ,( het was zijn 13 e sprong op dat moment dus goed dat we niet bijgelovig zijn . de vrije val ,man toch wat een gevoel ! Daarna het zweven door de lucht ,de linkse bocht ,wat een kick! Hopelijk is hij er niet doof door, geworden. De rechtse draai echt wel het was /is een onvergetelijke moment van vrijheid ... nog eens bedankt voor deze hele leuke ervaring en volgend jaar sta ik er terug !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bazel - 10/09/2023
10

Een van de super dagen dagen uit mijn leven

Het is een fantastische instructeur.hij vertelde me heel veel wat er te zien was.ik mocht zelf nog sturen.die dag zal ik nooit vergeten. Ik zal zeker nog terug gaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 10/09/2023
10

Amazing!

It was just Amazing! Absolutely incredible and unforgettable experience. In addition to that, the staff is super friendly and professional. Can't wait to do it again but this higher! You have to live this at least once in a lifetime.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Terneuzen - 10/09/2023
10

Schitterend!!

Voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beernem - 10/09/2023
8

Onvergetelijk, overweldigend, fantastisch en magisch

Wat een beleving! Wie dit heeft gedaan, kan zeggen dan hij heeft geleefd! De accomodatie was perfect uitgerust voor een volledig veilige vrije val. De enige minpunten waren de vertraging en de zeeeer korte kennismaking met de begeleider. Al de rest was prima geregeld met als resultaat een belevenis die je van je leven niet meer zal vergeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hollanders - 10/09/2023
10

Wat was het super gaaf om te doen!

Het was echt super gaaf om te doen!! Echt een aanrader voor iedereen!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uden - 09/09/2023
10

Super, moet je gewoon gedaan hebben.

Vanaf het aanmelden was het top geregeld. Allemaal even lief en behulpzaam en de enthousiasme straalt er bij iedereen van af.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Lier - 09/09/2023
10

Fantastisch

Een prachtige ervaring met leuke mensen in een prachtige omgeving.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Lier - 09/09/2023

Google, Facebook & tripadvisor

Justyna AvatarJustyna
Niesamowite przeżycie pod czujnym okiem wyrozumiałych profesjonalistów, którzy wytłumaczyli wszystko krótko i zwięźle, tak, aby mimo towarzyszącej adrenaliny, dało się wszystko zapamiętać (i to w dodatku przez osobę, która również... lees meer - 11/22/2023 
Joost d. AvatarJoost d.
Er was goede begeleiding en de sprong was goed. - 10/22/2023 
Rick v. AvatarRick v.
Afgelopen zaterdag voor het eerst een parachutesprong gemaakt. Wat een supergave ervaring! Ik ben erg tevreden over Paracentrum Zeeland. Dankzij hun enthousiaste mensen ben ik een fantastische ervaring rijker! - 10/22/2023 
Elise V. AvatarElise V.
Wat een toplocatie om deze mooie ervaring mee te maken. Het leuke team maakt het helemaal af. Wij hebben superhard genoten en komen zeker nog terug. ❤️ - 10/22/2023 
Nele D. AvatarNele D.
Er zijn eigenlijk geen woorden om de ervaring te omschrijven. Op zijn minst voor (hopelijk, zeer veel) herhaling vatbaar! :) Super vriendelijk, goeie uitleg,... Geen enkel minpunt. Enkel superlatieven! Jullie... lees meer - 10/22/2023 
Dave v. AvatarDave v.
Het was écht fantastisch - 10/09/2023 
Teresa M. AvatarTeresa M.
Awesome is an understatement! Super organized! Instructors are very professional yet fun! Honest about what you should expect but ensures you are safe and in good hands. Thank you, to... lees meer - 10/08/2023 
Jari v. AvatarJari v.
Ongekende ervaring opgedaan hier. Voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst, parachute gesprongen. Het personeel was zeer vriendelijk en had heel veel ervaring. De uitleg was beknopt en... lees meer - 9/22/2023 
Ronald S. AvatarRonald S.
Was een mooie dag om te springen....zeer indrukwekkend - 9/22/2023 
precious l. Avatarprecious l.
Just awesome experience and great crew! - 9/22/2023 
Alexander V. AvatarAlexander V.
Geen woorden nodig! - 9/22/2023 
Dirk v. AvatarDirk v.
Grootste adrenaline kick ooit. Zeker bucketlist waardig. Samen met mijn vriendin de tandem sprong van 13.000 feet gedaan en zou het zo weer doen, super gaaf. Personeel is beleefd en... lees meer - 8/22/2023 
Emir V. AvatarEmir V.
De legendarische ervaring. Toen ik besloot om skydive te doen ben ik op zoek gegaan op internet. Zo ben ik terechtgekomen met het skydive zeeland. Een professionele website, online boeken... lees meer - 8/22/2023 
Anneke &. AvatarAnneke &.
Geweldige skydive ervaring met Leander - 8/22/2023 
Mendy v. AvatarMendy v.
Alles is super goed geregeld; ook alle informatie is heel duidelijk, je weet wat je te wachten staat voordat je springt! Eenmaal gesprongen is het zo vet dan wil je... lees meer - 8/22/2023 
Bjarne S. AvatarBjarne S.
Hele aardige mensen werken er en een heel mooi uitzicht als je springt. Zeker een aanrader! - 8/22/2023 
Brigitte K. AvatarBrigitte K.
Vriendelijk en professioneel personeel - 8/22/2023 
Olga G. AvatarOlga G.
Super amazing experience... Super nice and professional instructors , Special #hungary 😈.. the best memorie ever in my life. Recommended 200% super video and pictures.. for sure i will do... lees meer - 8/22/2023 
Rick V. AvatarRick V.
Skydiven stond al lange tijd op mijn bucketlist, dus ben ik samen met een vriend naar Zeeland afgereisd voor de tandumsprong van 13000 voet. Het personeel was super vriendelijk en... lees meer - 8/22/2023 
Marion C. AvatarMarion C.
Het was weer een fantastische beleving , mijn tweede sprong en toch weer anders dan de eerste , Allemaal fijne mensen daar , en mijn Jump master was top .... lees meer - 8/22/2023 
Nia M. AvatarNia M.
Beautiful views & beautiful people to fly with. Thank you! https://fb.watch/mslScOfaf9/ - 8/16/2023 
Skydivers L. AvatarSkydivers L.
Great Skydiving above this beautiful Dutch Island! Skydivers Lets FLY Thanks to Staff & Sports Jumpers for making our times fantastic, we hope to return soon. Tim & Niamh - 8/16/2023 
Ton v. AvatarTon v.
Grandioze begeleiding voor mijn kleinzoon - 7/22/2023 
Anouk H. AvatarAnouk H.
Scary but amazing! ♥️ - 7/22/2023 
Jan G. AvatarJan G.
Super leuke tijd beleefd, alles top! - 7/22/2023 
Harrie B. AvatarHarrie B.
Hele mooi locatie om parachute te springen - 7/22/2023 
Monic S. AvatarMonic S.
De mensen van Skydive Zeeland zijn bijzonder aardig. En je wordt erg goed begeleid zowel op de grond als wel in het vliegtuig.
Jammer dat het prijzig is anders zou ik...
lees meer - 6/28/2023 
Bianca v. AvatarBianca v.
De max!! Mooi terrein, vriendelijke mensen,…. Alles aanwezig voor een super leuke ervaring en dag! Hier hebben mijn man en onze 2 zonen vandaag gesprongen als verrassing!! Geslaagd!! ❤️ - 6/24/2023 
Dominique V. AvatarDominique V.
Fantastische sprong gemaakt vandaag! Mijn (slechtziende) vader werd ook supergoed begeleid. Zeker een dag om nooit te vergeten! - 6/22/2023 
Ronnie K. AvatarRonnie K.
Super gave ervaring. Niet bang zijn, gewoon boeken. 😊 Neem zeker de Handycam reportage. Volledige film van begin tot eind en meer dan 200 foto’s. Txs to skydiver Helder for... lees meer - 6/22/2023 
Alex Z. AvatarAlex Z.
Mijn man heeft mij op gegeven die wist dat ik al heel lang een keer wilde en steeds maar uitstellen. Voordat het begon de reis naar toe was ik zelf... lees meer - 6/22/2023 
Aliza M. AvatarAliza M.
GEWELDIG - 6/22/2023 
Thibault V. AvatarThibault V.
Wat een geweldige ervaring! Heel aardige mensen die alles goed uitleggen. We hebben uiteindelijk gekozen voor een sprong op 13000 voet. Die extra 4000 is het helemaal waard omdat je... lees meer - 5/22/2023 
R B. AvatarR B.
Met mijn nichtje van 12 gesprongen: wat een geweldige ervaring. Alles goed geregeld. Top plek. - 5/22/2023 
cynthia p. Avatarcynthia p.
Vandaag samen met mijn vriend een tandem sprong gemaakt en was een ervaring die ik nooit zou vergeten. Super geregeld, vriendelijke mensen en gezellige begeleider. Al met al zeker een... lees meer - 5/22/2023 
Whitney D. AvatarWhitney D.
Eerste keer skydive, wat een belevenis! Bedankt aan Helder die me enorm heeft begeleid en opgevangen na dat ik toch even onwel was geworden. Team was heel proffesioneel met een... lees meer - 5/22/2023 
Ramona h. AvatarRamona h.
Wij hebben een parachute sprong gemaakt. Wat een unieke ervaring. Een geweldige belevenis. Heel duidelijke instructies van zeer ervaren mensen, daardoor alleen maar genoten. In één woord WOW!!🤩
Absolute aanrader!! 👍 - 5/18/2023 
Jelle S. AvatarJelle S.
goede communicatie bij vertraging en een restaurant op 2 minuten lopen.
je moet geluk hebben met het weer en dan is het fijn dat Goes en Middelburg op minder dan...
lees meer - 4/02/2023 
Sylvana G. AvatarSylvana G.
positive review  relaxte sfeer.. super aardige en ervaren mensen - 10/16/2022 
Jeroen S. AvatarJeroen S.
positive review  Een hele relaxte sfeer en instructeurs.

Ondanks het lange wachten hebben wij een mooie sprong gemaakt - 10/15/2022 
Lintu K. AvatarLintu K.
positive review  Super plek. Zeer vriendelijk personeel.
Een ongelofelijke ervaring. - 9/26/2022 
Lisa V. AvatarLisa V.
positive review  Vandaag een tandem sprong gedaan. wat een ongelooflijk geweldige ervaring. Dankjewel voor deze onvergetelijke dag. Dankjewel aan de fantastische instructeurs om deze dag nog zo speciaal te maken! - 9/21/2022 
Wendy V. AvatarWendy V.
positive review  Afgelopen zaterdag voor de eerste keer een tandemsprong mogen maken en dat was zeker niet de laatste keer. Onvergetelijke ervaring dankzij de goede zorgen van alle professionals die hier werken.... lees meer - 8/29/2022 
Maarten D. AvatarMaarten D.
positive review  Is een echte aanrader, vlot en vriendelijk. Helpen goed als je stress hebt. - 8/25/2022 
Christel B. AvatarChristel B.
positive review  geweldige ervaring. dank je Ilay voor de super vette sprong! - 8/24/2022 
Ingrid K. AvatarIngrid K.
positive review  Tolles Ambiente, Super Team. Ich danke nochmals meinen Guide Bob,es war ein tolles Erlebnis. ich kann alles empfehlen 🥰. - 8/24/2022 
Gerjo d. AvatarGerjo d.
positive review  ontspannen sfeer, leuke mensen doen je op je gemak stellen we hebben echt genoten en smaakt naar meer 😁👍 - 8/19/2022 
Martine B. AvatarMartine B.
positive review  ⭐️⭐️Zaterdag 13 Augustus 2022⭐️⭐️
Samen met m’n zoon en m’n oom de Extreme Skydive 13.000ft gedaan.

Een ervaring om nooit meer te vergeten. Alles zat mee, super vriendelijk personeel, prachtig weer....
lees meer - 8/17/2022 
Roland A. AvatarRoland A.
positive review  1st jump ever🪂 Geweldige ervaring bij Skydive Zeeland. Super professioneel en vooral gezellig team👍. Een ervaring om nooit te vergeten. - 8/10/2022 
Debby B. AvatarDebby B.
positive review  Wat een super ervaring! Springen uit een vliegtuig op 13.000 ft, je lijkt wel gek! Superleuke begeleiding van TJ, goede instructies van te voren en vooral; veel lol en een... lees meer - 8/09/2022 
Jaap v. AvatarJaap v.
positive review  Super vet! Dit moet je gedaan hebben in je leven🥳😱🥳😱 - 8/08/2022 
Monique L. AvatarMonique L.
positive review  Tandem sprong met gezin gedaan … we willen nog n keer 😋 - 8/07/2022 
Bianca v. AvatarBianca v.
positive review  super vet echt waanzinnig. zeker voor herhaling vatbaar - 8/06/2022 
Filip D. AvatarFilip D.
positive review  Als je nu echt eens een tandemsprong wil maken is skydive Zeeland echt een aanrader.

Zeer vriendelijke behulpzame mensen en zeer professioneel.
Ze informeren u correct en begeleiden je van a tot...
lees meer - 8/05/2022 
Nisha P. AvatarNisha P.
positive review  fantastic adventure place... - 7/28/2022 
Helen R. AvatarHelen R.
positive review  Was de 2e keer dat ik hier gesprongen heb. Geweldige ervaring! Super vriendelijk personeel.
Hele duidelijke uitleg, fijne relaxte sfeer.
Raad Skydive Zeeland zeker van harte aan! - 7/28/2022 
Manuel V. AvatarManuel V.
positive review  Zeer goede begeleiding ze stellen je gerust zeer goede service. ZEKER EEN AANRADER.Ik kom zeker terug - 7/24/2022 
Yoeri S. AvatarYoeri S.
positive review  Geweldige duosprong op 13000ft, zeeer goede organisatie, alles veilig en goed georganiseerd. Een aanrader, zo goed dat ik het nog een keer ga plannen. Yoeri - 7/23/2022 
Ania M. AvatarAnia M.
positive review  Wat een onvergetelijke ervaring, Vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar ! - 7/21/2022 
Krzysztof P. AvatarKrzysztof P.
positive review  super fajni ludzie , profesjonalna obsługa, jeszcze raz dziękuję , było super👍💪🥳 - 7/20/2022 
Tim R. AvatarTim R.
positive review  Geweldige ervaring!
Leuk personeel, geen moment onveilig gevoeld.
Ik wil graag nog een keer komen. - 7/11/2022 
Barbara E. AvatarBarbara E.
positive review  Geweldige sprong gehad!
Super begeleiding een fantastische ervaring - 7/08/2022 
Helene S. AvatarHelene S.
ondanks dat ik hoogtevrees heb was dit een super gave ervaring en wil ik eigenlijk gewoon nog een keer, totaal geen last van hoogte vrees gehad
De instructeurs zijn...
lees meer - 6/27/2022 
Noway J. AvatarNoway J.
Super gave ervaring goede instructeurs . Alles top geregeld kom zeker nog terug 👍🏼 - 6/26/2022 
Sue L. AvatarSue L.
Very professional, lovely, chilled people. Fantastic location and views on the way down. The videos and photos were a great added value. :-D - 6/21/2022 
Alessio S. AvatarAlessio S.
Alles tip top super toffe mensen goeie uitleg en super veilig! Zeker een aanrader! sowieso tot de volgende keer! ;) - 6/19/2022 
Dominic M. AvatarDominic M.
Nice People, strong Plane, awesome view, cool Plan B options.
Was a pleasure to explore that place.
We will be back for sure✊️🪂 - 6/19/2022 
Jean-Paul C. AvatarJean-Paul C.
Leuke mensen, behulpzaam, vriendelijk, enthousiast! Veiligheid voorop in alles. Efficiënt en goed geregeld. - 6/18/2022 
Diana V. AvatarDiana V.
wat een ervaring! Alle mensen zijn zo aardig, heel relaxed. Echt geweldig! - 6/13/2022 
Inge M. AvatarInge M.
Het was in 1 woord GEWELDIG !!!
Super instructeurs 👌
Zou het zo weer doen 💕 - 6/13/2022 
Poema S. AvatarPoema S.
Ik spring uit een vliegmachien… 🤪gewoon omdat het kicken is en omdat het kan 🪂🪂🪂 dankbaar dat ik dat met jullie heb kunnen doen, 23 jaar is veel te lang... lees meer - 6/11/2022 
Arnold d. AvatarArnold d.
what a rush. was de 1e keer maar ga zeker nog een keer! Leander bedankt! - 6/04/2022 
Benjamin-John P. AvatarBenjamin-John P.
het was geweldig! echt een aanrader! bij twijfel zeker doen! - 5/01/2022 
Marieke v. AvatarMarieke v.
Het was super 😍 🪂 bedankt!!! - 4/17/2022 
Jessica R. AvatarJessica R.
It was amazing! Thnx to the crew, it's indeed The experience of a lifetime! 🤩

- 3/20/2022 
Miranda H. AvatarMiranda H.
Wat een ervaring zo gaaf! Professionele mensen, leuke mensen, goeie uitleg en we komen zeker terug! - 10/25/2021 
Veevaete K. AvatarVeevaete K.
Eén van de meest fantastische dagen van mijn leven .
Streep door mijn bucketlist en Happy .
Profecionele en sympathieke diver.. fantastische ontvangst. - 10/07/2021 
Martina G. AvatarMartina G.
Hele lieve crew!
thanks for the great experience!
A wonderful free fall from 13000ft - 10/01/2021 
Anja M. AvatarAnja M.
Leuke club, leuke mensen…. Zeer gastvrij en meedenkend!
We voelde ons als sportspringers meer dan welkom! - 9/27/2021 
Danny R. AvatarDanny R.
Super mooie ervaring gedaan gister. - 9/26/2021 
Sabrina B. AvatarSabrina B.
Wat een fantastische ervaring was dit, zeker voor herhaling vatbaar! - 9/22/2021 
Robi C. AvatarRobi C.
ik beveel.dit iederéén aan , jong of oud , klein of groot !
Unieke ervaring , met bijzonder vriendelijke mensen daar , zowel.bij de ontvangst bij aankomst alsook...
lees meer - 9/22/2021 
iris g Avatariris g.
5 star rating Duosprong WAUW! Wat een gave ervaring!
Op een mooie zonnige dag in Texel werden wij fijn ontvangen bji het paracentrum. Na een duidelijke, ontspannen, gezellige uitleg gekregen te hebben werd ik voorgesteld...
lees meer - 9/22/2021 
iris g Avatariris g.
5 star rating “Duosprong” WAUW! Wat een gave ervaring! Op een mooie zonnige dag in Texel werden wij fijn ontvangen bji het ... ... lees meer - 9/22/2021 
Inge V. AvatarInge V.
heel vriendelijke mensen . unieke ervaring - 9/20/2021 
Stefan V. AvatarStefan V.
een onvergetelijke ervaring - 9/18/2021 
Esther F. AvatarEsther F.
It was so amazing! The best experience ever, great team, totally lovely and trustful.
Thank you so much for being with you guy’s🤩😍🪂
Freaky for love and peace❤️✌🏽🎶 - 9/13/2021 
Chanelle A. AvatarChanelle A.
Vriendelijke mensen. mooie uitzicht.
Het was geweldig - 9/13/2021 
Sujeet S. AvatarSujeet S.
wonderful experience, enjoyed a lot - 9/12/2021 
Sonja D. AvatarSonja D.
Goede lokatie alles goed geregeld top👍🏽 - 9/06/2021 
Ann J. AvatarAnn J.
13000ft hoogte! Heel vriendelijke begeleiding! Prachtig uitzicht! Voor herhaling vatbaar! Echt genoten! - 9/05/2021 
Marco K. AvatarMarco K.
heel vriendelijke personeel, goede uitleg vooraf aan de sprong en een waanzinnige skydive. - 9/03/2021 
Angelo T. AvatarAngelo T.
Alles was een hoogtepunt🥳👌 - 8/28/2021 
Jimmy V. AvatarJimmy V.
de sprong van mn leven🤘🤘🤘🤘 - 8/27/2021 
Kaatje B. AvatarKaatje B.
de relaxte sfeer, de professionele hulp, goede begeleiding. ondanks het wachten ivm weer was de sfeer prima. de filmpjes en foto's zijn ook super.

het was super gaaf. - 8/27/2021 
Martijn D. AvatarMartijn D.
Een dag om nooit te vergeten! wat was dit mooi om mee te maken! samen met m'n dochter een mooie sprong gemaakt die zullen we niet snel vergeten! - 8/12/2021 
Tomasz D. AvatarTomasz D.
full professional team ,I can recomend - 8/08/2021 
Hanneke K. AvatarHanneke K.
prachtige ervaring, ik kan het iedereen aanraden! - 8/02/2021 
Joost v. AvatarJoost v.
Geweldige ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar ! Zeer enthousiaste medewerkers die er echt een beleving voor je van willen maken. - 8/02/2021