reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor en laat die op deze pagina zien.De reviews van Klanten vertellen zijn altijd ingevuld door mensen die daadwerkelijk bij ons een sprong hebben gemaakt. Na het springen krijg je namelijk een e-mail met een uitnodiging om daar een review achter te laten.

1211 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Facebook
4.9 Stars - Based on 264 User Reviews
facebook logo
Google
4.7 Stars - Based on 120 User Reviews
google logo
Tripadvisor
5 tripadvisor stars
5 Stars - Based on User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

10

Fantastisch!

We zijn uitstekend ontvangen en begeleid geweest. De parachutisten die met ons mee sprongen in de tandemsprong waren uiterst professioneel, maar ook heel sympathiek. Daardoor voelde iedereen zich op z'n gemak, of je nu schrik had of een echte waaghals was. Door de locatie aan het pittoreske Middelburg en het Veerse Meer is het zicht is ook adembenemend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oost-Vlaanderen - 08/06/2023
10

Amazing!

Skidiving was absolutely amazing! The staff is super friendly and provided all the guidance. The instructor was very friendly and definitely helped me get the most out of my experience as he was keeping up the conversation and made sure I noticed the cool things around us :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeeland - 07/06/2023
10

Uniek, fantastische ervaring

Dit weekend parachute gesprongen. We waren met ons gezin van 7 en konden allemaal tegelijk het vliegtuig in. Ik had een video-opname bijgekocht. Achteraf heel blij dat ik dat gedaan heb omdat ook de anderen nog grotendeels gefilmd zijn en mijn sprong nu voor altijd vast staat. Omdat het toch vrij snel voorbij gaat is het fijn dat dit nog ergens vast staat. Enige jammere puntje was dat ik niet zelf mocht sturen terwijl andere van het gezin dit wel mochten. Al om al een unieke ervaring wat ik zo nog een keer zou willen doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 06/06/2023
10

Geweldig grandioos super leuk

Mijn man heeft mij op gegeven die wist dat ik al heel lang een keer wilde en steeds maar uitstellen. Voordat het begon de reis naar toe was ik zelf zenuwachtig. Toen we er waren vond ik het erg spannend na het aanmelden dat ik er was werd ik om geroepen om me klaar te maken voor de bepakking en de instructies. Toen ik klaar was werden nog wat foto's gemaakt door mijn man en rest van de familie. Mijn man had 13000 ft genomen met camera. Werd ik gekoppeld aan een instructeur die nog wat zei wat we gaan doen. Eenmaal in het vliegtuig en wat gesprekken met de instructeur gingen we springen voor het eerst op 13000 ft. En toen kwam de sprong van een vrije val van 60 seconde wauw wat geweldig zo druk dat alles van je lichaam beweeg. Toen eenmaal de parachute openging werd je bril afgezet en kon je echt alles om je heen zien in Zeeland. Bij de landing was ik echt zo enthousiast van de ontlading zo onwijs mooi. Ik bedankt de Instructeur voor deze mooie ervaring. Na terug komst heel mij verhaal gedaan aan mijn man en familie. bedankt ik de spring instructeur de mensen die die doen rond de Skydrive Zeeland allemaal dank je wel. Was 1 zin Geweldig grandioos super leuk om te doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 05/06/2023
10

Top!!!!

Dankjewel voor deze FANTASTISCHE ervaring. De incheckbalie waar we supergezellig ontvangen werden. Ook in de hangar werd door mij als TOP ervaren. Ik heb een visuele beperking en werd ZEER professioneel geholpen. Ook mijn instructeur Leandro heeft mij Top Geholpen en begeleid. En heeft mij weer veilig op de aarde terug gebracht. Nogmaals HEEL ERG BEDANKT Voor deze onvergetelijke ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 05/06/2023
10

Een fantastische ervaring wat iedereen zou moeten ervaren.

Ik heb samen met mijn dochter de "sprong"gewaagd van 13.ooo ft. Mijn dochter was eerst wat angstig, maar daar heeft ze zich zelf snel overheen gezet. De sprong was dan ook een overwinning op haar zelf door haar grens te verleggen. De sprong zelf is heel erg mooi met het zicht op de wijde omgeving.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 05/06/2023
10

Mooie uitzichten en toffe mensen

Om 12u30 aangemeld en rond 14u was het aan ons. Ondertussen een drankje gedronken en genoten van de andere parachutespringers. Ze zijn heel vriendelijk, leggen het je goed uit en zorgen ervoor dat je comfortabel bent. Ik had niet gedacht dat er zo’n mooie uitzichten gingen zijn! Leuke ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Evergem - 05/06/2023
10

Try before you die!

Wat een mega ervaring en met niks anders te vergelijken. Ik raad het een ieder aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 04/06/2023
10

Fantastisch

Wat een fantastisch gevoel,en wat een super mensen daar ,volgende keer gaat er zekers komen Jahoe!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 04/06/2023
10

Super vet gaaf parachute springen is my new favorite thing

Parachute springen moet je ooit gedaan hebben. eenmaal gesprongen wil je alleen maar meer, leuke instructeurs die hun werk leuk en gaaf uitvoeren hierdoor kom ik zeker nog eens terug Mocht je twijfelen aan een sprong ik zeg: DOEN!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven - 04/06/2023
10

was zo gaaf

Super aardige mensen die je goed geholpen hebben, duidelijke uitleg gaven en een super instructeur die erg enthousiast was. Ik ga het zeker nog is doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ritmeester - 04/06/2023
10

Geweldig!!

De ervaring op zich was adembenemend, op een moment ook letterlijk! Adrenaline ten top gevolgd door zwevend genieten en een top uitzicht! Dit allemaal onder begeleiding van een heel vriendelijke, aangename crew. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Herenthout - 04/06/2023
10

Waanzinnig!

Leuke crew en erg vriendelijk. Voor je gaat wordt alles goed en helder uitgelegd. In het vliegtuig neemt de instructeur het nogmaals met je door. Tja en wat er dan gebeurt is met geen pen te beschrijven. Zo’n gave ervaring. Zou het iedereen aanraden een keer te doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 04/06/2023
10

Mega bijzonder

Super gave ervaring! Met top begeleiding en een mooi uitzicht. Aanrader voor iedereen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beek En Bonk - 03/06/2023
10

Onvergetelijk!

Voor mij en mijn partner was het de eerste keer skydiven. Met de nodige spanning aangekomen, maar we werden ontzettend vriendelijk geholpen. Alles verliep soepel. En na een duidelijke uitleg zaten we al in het vliegtuig naar boven. Beide hadden we een vriendelijke instructeur die alles nog eens doornam. En daarna de sprong! Geweldige ervaring om nooit meer te vergeten. We hebben echt 0 verbeterpunten. Alles is zo goed geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg - 02/06/2023
10

De sprong van mij leven!

Even een vlucht nemen weg van het dagelijkse leven. Om te kunnen genieten van de simpele natuur en dat op een ongelofelijk hoogte met een scheutje adrenaline. Kortom een geweldige ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drongen - 02/06/2023
8

Weergaloos!

Op 14 mei ging eindelijk een lang gekoesterde wens in vervulling, een Skydivesprong van 13000 ft met 1 minuut vrije val! s Morgens was het nog even onzeker of de sprong wel door zou gaan in verband met het weer, gezien de afstand zijn we toch gaan rijden en na een uur kregen we het verlossende woord dat het doorging. Ontvangst was wat rommelig, maar de mensen / personeel waren zo supervriendelijk en behulpzaam. Je mag overal rondkijken en na een korte instructie (in het Engels) was het dan zo ver, je mag eindelijk die sprong daadwerkelijk gaan maken. Het was in 1 woord weergaloos!! 1 minuut lang zoef je met een fikse snelheid en veel gesuis naar beneden, zo gaaf! De filmpjes en foto's nadien waren schitterend, een mooie herinnering! Enige kleine teleurstelling voor mij was dat ik graag wat meer actie had gehad, (had dit ook aangegeven aan de instructeur) en hoorde nadien dat andere wel achterwaarts uit het vliegtuig waren gesprongen en andere hadden de parachute zelfs even mogen sturen, dat vond ik jammer, hopelijk een volgende keer wel allemaal. Want voor mij was dit zeker niet de laatste keer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cuijk - 31/05/2023
10

De ervaring die ik nooit ga vergeten

Ik heb een extreme sprong gemaakt van 13.000feet! De adrenaline ging als een sneltrein door me lichaam heen op de dag van springen. Toen ik daar aankwam werdt ik goed geholpen en begeleid. Ik kreeg duidelijke instructies voor de sprong en wist precies wat ik moest doen. In het vliegtuig kreeg ik steeds meer zin in de sprong door de aanmoediging van de cameraman en het prachtige uitzicht! Toen ik sprong wist ik niet wat ik ervaarde en zodra ik beneden was wilde ik het liefst nog een keer! Zeker het vetste wat ik ooit gedaan heb! Tot de volgende!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 31/05/2023
10

Heerlijke Zeelandse parachute ervaring met lange vrij val en een fantastisch zachte landing.

Heerlijke duo-parachute ervaring met zicht op Zeeland en de Delta werken met lange vrij val, langzame en fantastische daling met een zachte landing.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roeselare - 31/05/2023
10

Geweldige ervaring!

Geweldige ervaring die iedereen minstens 1x in zijn of haar leven geprobeerd zou moeten hebben!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 30/05/2023
10

Vol vertrouwen de sprong gemaakt

Een ervaring die iedereen eens gedaan moet hebben! Voor mijn 25e verjaardag de sprong gewaagd. Het team Skydive Zeeland biedt goede begeleiding, zijn oprecht geïnteresseerd hoe het met je gaat en stralen het vertrouwen uit dat je vol kan genieten van de beleving. Echte aanrader om dit team te kiezen als je erop wil vertrouwen dat het professioneel is!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goes - 30/05/2023
10

Je voelt je 60 seconden Superman wanneer je op 13000feet sprint!

Een ongelooflijk gave belevenis! Samen met mijn zoon van 16 een tandem sprong gemaakt. De locatie, het personeel en het materiaal allemaal tip top in orde. De begeleiders maken even een persoonlijke klik zodat je je goed op je gemak voelt. De sprong is niet na te vertellen, de kick van ultieme vrijheid, de wind die snoeihard langs je gezicht blaast, de weidse vergezichten, helemaal geweldig. En de tip is om je volledig over te geven aan "het komt goed". Als je dan ontspannen aan de parachute hangt dan is het op en top genieten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- voorburg - 30/05/2023
10

Alles wat je verwacht

SKYDIVE ZEELAND is een klein uitziende club maar met de werking van een groot professioneel bedrijf. Je wordt er heel hartelijk ontvangen en snel geholpen. De instructeurs zijn er super sympathiek en zeer duidelijk en behulpzaam in hun uitleg. De sprong zelf van 13000ft was fantastisch en zou ik zo opnieuw doen. Ik kom uit België, maar indien ik nog eens zou springen zou ik het direct opnieuw bij Skydive Zeeland komen doen. Bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oostende - 30/05/2023
10

Waanzinnig mooi

Ik was erg zenuwachtig voor de sprong maar zo blij dat ik het gedaan heb. De instructeur vroeg elke keer of het goed ging, dat stelde mij erg op me gemak. Vond het na afloop erg jammer dat het al voorbij was. Ik zou zeker nog wel een keer gaan springen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- TERHEIJDEN - 29/05/2023
10

Geweldig!!

Dank je wel dat jullie er zo een feest van hebben gemaakt :)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag - 29/05/2023
10

Unieke levenservaring!

Hele gave ervaring! Vriendelijke begeleiding en echt een must om de vrije val van 1 min te pakken voor de full experience!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hapert - 29/05/2023
10

Niet dromen, maar doen!

Een tandemsprong geeft je een mix van gevoelens; van angst tot euforie en alles wat er tussenin zit. Je begeleider is zo professioneel en geruststellend dat je heel easy uit je comfort-zone durft te stappen. En vergeet niet Nederland ziet er van bovenaf ´letterlijk´ adembenemend mooi uit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 29/05/2023
9

Een van mijn mooiste momenten in mijn leven, het mooiste verjaardagscadeau ooit, ik had geen andere

Het meest fantastische ervaring ooit, dat ik op mijn 50ste die mocht meemaken...leuke instructor, goede uitleg, goede service....geen woorden voor....mooiste cadeau ooit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - 29/05/2023
9

GEWELDIG !

Ik was erg zenuwachtig voor de sprong maar zo blij dat ik het gedaan heb. De instructeur vroeg elke keer of het goed ging, dat vond ik fijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwartewaal - 29/05/2023
9

Zalige ervaring!

Ongelofelijk vriendelijke mensen! Leuke vibe op het terrein. Alles gaat veel te snel voorbij!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotselaar - 28/05/2023
10

De ervaring van mijn leven

Met gezonde spanning stapte ik het vliegtuig als laatste in, dus moest er ook als eerst weer uit springen. Eenmaal op 9000FT ging de deur open. Dat was het engste van alles. De vrije val vam 30sec met een snelheid van 180km is een enorme kick!!! Na die 30 seconden is het alleen nog maar genieten ❤ Voor mij was dit de 1e maar zeker niet de laatste keer parachute springen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 28/05/2023
10

65 jarige springt uit vliegtuig!!

Geweldige sprong gemaakt. Fantastische ervaring. De instructeurs en andere medewerkers in Zeeland waren zo relaxed, vriendelijk en kundig. Ze deden er alles aan je op je gemak te laten voelen. Jullie waren super! Onvergetelijke sprong van 13000ft. Prachtig weer, prachtig uitzicht. Tot gauw.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Gravenhage - 28/05/2023
10

Fantastisch

Een ervaring om nooit te vergeten. Genoten vanaf moment moment 1. Ik zou het zo nog een keertje doen! Beelden waren super snel klaar. Na iets meer dan 1 uur kon ik alles downloaden. Alles is duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk vanaf 13000 ft gesprongen, ook de beste aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 28/05/2023
10

Onbeschrijfelijk gaaf !

Al jaren lang had ik parachutespringen bovenaan op mijn bucketlist staan en afgelopen woensdag 24 mei was het eindelijk zo ver! Bij aankomst begon ik toch langzaamaan zenuwachtig te worden, maar vanaf het aanmelden merkte ik al gelijk een ontzettend fijne sfeer en mijn instructeur was ook super chill! Ik had de extreme tandem skydive van 13.000ft geboekt, want he als je het doet, doe het dan goed. Daarbij werden ook filmpjes en foto’s gemaakt, die ik al na een uur had ontvangen. De uitleg van te voren en in het vliegtuig was ondanks spanning ontzettend duidelijk. Het gevoel tijdens de sprong zelf is echt onbeschrijfelijk, het eerste wat ik zei toen de parachute was uitgeklapt is ‘wat ontzettend tof en waarom doet niet iedereen dit’. Ook mocht ik een stukje zelf de parachute besturen, enorm gaaf! Al met al hebben jullie van Skydive Zeeland mij echt een onvergetelijke dag gegeven en super bedankt aan mijn instructeur!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sliedrecht - 27/05/2023
10

Geweldige ervaring

Ik was best beetje nerveus. Wilde dit al heel lang. Maar zodra in dat vliegtuig en de gesprekken tussendoor met de begeleider in mijn geval Joost voel je dat wel weg vloeien. Eenmaal uit dat vliegtuig een onbeschrijfelijk gevoel. Voor herhaling vatbaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 27/05/2023
10

Het was Fantastisch en een erg mooie ervaring

26-05-2023 Deze dag vergeet ik nooit meer. Het was erg mooi en helder weer, met een geweldig uitzicht. Dit was voor mij de eerste keer dat ik uit een vliegtuig bent gegaan samen met een instructeur, en heb er zeker geen spijt van dat ik dit gedaan heb. Skydive Zeeland heeft hele goede, lieve, ervaren begeleiders en intructeurs, die mij over mijn angst hebben heen getild. We hebben veel gepraat, en er zijn dingen heel goed uitgelegd. Ik was wel erg bang, nerveus en heb er nachten niet van kunnen slapen, maar ik ben toch gegaan en uit het vliegtuig gesprongen. Het was dan ook zeker de moeite waard en het was een erg mooie omgeving, veel gezien vanuit de lucht. Ik had deze sprong cadeau gekregen van kennissen en ik mocht dan ook gelijk van ongeveer 4 km hoog (13000 ft) skydiven. Mijn man heeft mij de foto's en filmpjes cadeau gegeven, die Skydive Zeeland vanaf het begin tot dat je weer op de grond staat, gefilmd en foto's gemaakt hebben, wat dan ook zeker een aanrader is om dat te laten doen,( mooi aandenken dat je gesprongen hebt) je krijgt ook een certificaat mee, wat dan ook ingelijst en opgehangen gaat worden. Het was echt geweldig en een zeer mooie ervaring om mee te maken. Ik heb weer een vinkje van mijn bucketlist aangekruist. Bedankt Skydive Zeeland voor deze geweldige ervaring. Groetjes Ilse van der Lee
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur - 27/05/2023
10

Enorm gaaf om te doen

Personeel ontving goed en vriendelijk kregen na het inschrijven te horen dat we werden geroepen wanneer we konden omkleden bij het aantrekken van het harnas wordt alles meerdere keren met je doorgenomen eenmaal in het vliegtuig wordt alles weer met je doorgenomen en je voelt je ten alle tijden veilig op het moment dat je springt weet je gelijk dat je nog een keer wil gaan zo gaaf is het.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag - 26/05/2023
10

Bizarre ervaring

Wouw wat was het gaaf! En eerlijk ook heel spannend maar jullie personeel waren stuk voor stuk ontzettend aardig en lief zodat alle spanning verdween en super goed uitgelegd keer op keer zodat er geen vragen waren en je precies wist waar je aan toe was! Dikke aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Beijerland - 26/05/2023
10

Geweldig ontvangen en begeleid met 1 woord Super.

Ik heb het geweldig ervaren en voelde me heel erg veilig bij jullie, ik zou zo vandaag weer komen. Er is maar 1 woord voor alles bijelkaar en dat is Super.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landgraaf - 25/05/2023
10

Fantastisch!

Parachutespringen is al 20 jaar mijn droom. En het is me uiteindelijk gelukt met het Skydive-Zeeland team. Speciale dank aan mijn instructeur Leandre. Hij gaf uitstekende instructies en ik voelde me veilig bij hem. Ik genoot van de vrijheid van vliegen gedurende 60 seconden vrije val en daarna met een open parachute. Zeer mooi panorama van Zeeland. Bedankt voor de foto en video gemaakt door mijn instructeur. Dit is een herinnering aan indrukken die je kunt delen met familie en vrienden. Adrenaline in het bloed! Ik wil meer springen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-Oedenrode ( en Oekraïne) - 23/05/2023
10

Echt een unieke ervaring

Ik heb recent een tandem sprong gemaakt bij skycentrum zeeland. Instructeur Ilaijh (ik weet niet of ik dit goed schrijf) was erg vriendelijk, en wist op een relaxe manier de spanning te breken. De sprong was echt heel mooi en de beste ervaring ooit. Dank skycentrum zeeland voor een unieke ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bleiswijk - 23/05/2023
9

Heerlijk

Heel vriendelijke mensen. Door het tempo heb je geen tijd om te twijfelen. Misschien wel even checken of de springers die een Engelstalige instructeur krijgen ook effectief Engels spreken. Dit was voor mij nu wel geen probleem. Maar best op anticiperen. Videobeelden waren snel beschikbaar. Familie en vrienden konden makkelijk daar blijven kijken. Alles was duidelijk. Het was een waaaaaaw ervaring. Vicky
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kessel België - 23/05/2023
10

Waanzinnig geweldig fenomenaal

Mijn ervaring Geweldige instructeur die rasta man Hahaha Nee echt super blijf ik de rest van mijn leven aan denken. Maar een tweede sprong gaat er binnenkort komen Het gekke is dat je niet iemand dat gevoel kunt uitleggen ,dat moet je zelf echt meegemaakt hebben. Kan het iedereen aanraden zelfs met hoogtevrees ,even op je tanden bijten en je bent klaar voor de tweede sprong . Leuke en vriendelijke mensen allemaal bij paracentrum zeeland Echt een aanrader Groet Melanie en Anton
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grathem - 22/05/2023
10

Ongekend waanzinnige ervaring!

Aangezien ik astma heb, heb ik eerst mijn dokter geraadpleegd voor een longtest en advies. Dat leek mij wel zo verstandig na verhalen op internet over 'geen lucht meer kunnen krijgen' had gelezen. Als sportieveling kreeg ik al snel groen licht, maar achteraf gezien heb ik me alleen maar zorgen gemaakt om niets. Ik heb de Extreme Skydive (1300 ft.) gedaan en kon gewoon 100% hartstikke goed ademhalen. Daarnaast is het waar wat ze zeggen: Het is echt een ervaring om nooit te vergeten. De vrije val is een supergeweldige belevenis en die 60 seconden vliegen (veel te snel) voorbij terwijl je geniet als een adelaar. Ik vertelde de instructeur herhaaldelijk dat ik nu begreep waarom het zo verslavend zou zijn. Bij mij blijft het ook zeker niet bij deze ene keer. Ik wil het vriendelijke en behulpzame personeel van SkyDiving Zeeland dan ook van harte bedanken voor dit geweldige avontuur!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baas - 22/05/2023
9

MACHTIG

Hele leuke dag en een machtige sprong!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alveringem - 22/05/2023
10

Gekke ervaring en zeker een aanrader!

Alles ging heel vlot, we dachten met ons gezelschap dat we een hele dag gingen kwijt zijn met het skydiven, maar ons tijdslot was 11u en om 12u stonden we al terug op de grond nadat we gesprongen hadden. De crew was vriendelijk en grappig en stelde ons gerust. Toiletten waren wel een beetje oud, maar dat is natuurlijk bijzaak. Het was een mega ervaring en toen we in het busje terug zaten vroegen we direct aan elkaar wanneer we nog eens zouden gaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leuven - 22/05/2023
10

Geweldig

Kundige instructeurs. Zeer tevreden. Best nerveus voor een eerste sprong maar niets meer van te merken door de geruststelling van het personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhout Nb - 22/05/2023
9

Super

Duidelijke uitleg en fijne mensen. Voelde me helemaal op mijn gemak; zowel voor als tijdens de sprong!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Asten - 22/05/2023
10

Toppers

Voor de 2de x gesprongen En de instructeurs zijn super vriendelijk en stellen je gerust ik zeg tot snel weer een dikke 10
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Escribano - 22/05/2023
10

Overweldigend meer nog dan ik ervan had verwacht

Goede organisatie, prima filmpje en de adrenaline stroomt nog steeds door mijn lijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldrop - 22/05/2023
10

Geweldig !

Mijn eerste sprong gemaakt op 21-5-2023. Wat een ervaring ! Fijne begeleiding op de grond maar vooral in de lucht ! Zou het zo opnieuw doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dekker - 22/05/2023
10

Fantastisch!!!

Super aardig personeel met veel kennis. Het hele team staat voor je klaar en alles is super geregeld! Daarnaast is de sprong echt fantastisch, iedereen moet dit een keer gedaan hebben. De instructeur had leuke weetjes over de omgeving. Hij was super ervaren en hij heeft me veilig weer aan de grond gebracht ;)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pijnacker - 22/05/2023
10

GRUWELIJK!

Wat een ervaring!!! Altijd al een daredevil geweest in alles… En dit was toch wel nummer 1 op mijn bucket list! En eindelijk mogen doen, samen met mijn beste vriendin. “GRUWELIJK!” Maar ook jullie allemaal als personeel er omheen, de instructeur.. jullie zijn geweldig! Warm gevoel en gewoon alles lekker relaxt, waardoor je spanning toch echt weg valt! Super bedankt nogmaals voor een onvergetelijke dag! <3
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 21/05/2023
10

Ik ga zo direct terug te lucht in !

Wat een zalige ervaring! De tandemsprong stond al een tijdje op mijn bucketlist en het is er uiteindelijk van gekomen. De 13.000ft ervaring met vrije val heeft je een enorme boost en is echt eventjes uit je comfortzone durven "vallen"! Dikke pluim aan de organisatie en zou het iedereen aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oostende - 21/05/2023
10

Iets om nooit te vergeten!

Half uur voor de sprong aanwezig en hartelijk ontvangen door het personeel. Netjes alles ingevuld en we konden gelijk door om ons voor te bereiden. Alles werd goed uitgelegd wat we moesten doen en we werden voorgesteld met wie we de tandemsprong maakten. Ik werd heel goed geholpen met alles door Leander. We stapte in het vliegtuig en vlogen tot 3km hoogte waarna de deur open ging en we eruit moesten. De vrije val was echt ongelovelijk gaaf en onwerkelijk. Toen de parachute openging hingen we nog een tijdje in de lucht. Al met al een zeer gave ervaring om mee te maken en zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loosduinen - 21/05/2023
10

Ongekend!!

Dit was zo ontzettend gaaf!! En wat een fantastische medewerkers!! Special thanks voor mijn instructeur!! Die zorgde van begin tot eind voor een ontspannende sfeer! Dat heeft mij echt goed gedaan! Ik kom zeker nog een keer springen! Nogmaals bedankt voor mijn onvergetelijke dag! Letterlijk mijn verjaardag ingesprongen op 20-05-2023..
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk - 21/05/2023
10

Super ervaring

Hele vriendelijke begeleiders, er hangt een heel relaxed sfeertje. En het springen was suuuuuuper vet. Top geregeld allemaal.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelburg - 21/05/2023
10

Een fantastische ervaring, ik wil zo terug opnieuw springen.

Ontvangst door een vriendelijk team. Alles verliep heel professioneel en goed georganiseerd. Vanaf de check in tot je terug op de grond staat. Dit is zeer geruststellend en schept vertrouwen. Enige minpunt was het wachten tot ik zelf aan de beurt was. Mensen die na mij toekwamen mocht en voor mij springen. Waarschijnlijk is daar een goede reden toe, maar een klein woordje uitleg hierover zou dit kleine minpuntje ook helemaal wegwerken. Een echte aanrader. Gewoon doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Belsele - 21/05/2023
10

Geweldige, once in a lifetime ervaring!

Ik kan de skydive sprong in Zeeland iedereen aanraden. Ze zijn geduldig, leggen goed uit en enthousiast! Dit was zeker niet de laatste de sprong!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 21/05/2023
8

Heel leuke en unieke ervaring

Heel leuke en unieke ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eksaarde - 20/05/2023
10

Wauw !!!

Onze eerste poging om te springen ging helaas niet door vanwege de lage bewolking. Gisteren last minute alsnog gereserveerd en het weer was nu prachtig! Na een korte maar duidelijke instructie, kennis gemaakt met onze instructeurs. Zeer enthousiaste mannen !!! Ook was het geen probleem om ook mij (op de grond en in het vliegtuig) te filmen ookal hadden we alleen maar voor mijn zoon een video reportage geboekt. De sprong van bijna 4 km hoogte is echt helemaal geweldig en precies de juiste verhouding tussen vrije val en zweven aan je parachute. Ook zelf mogen sturen. Het uitzicht is adembenemend, we konden heel Walgeren zien liggen, precies zoals we het van de kaart van Nederland kennen !!! Eenmaal beneden, na een super softe landing giert de adrenaline nog door je lijf en kun je niks anders dan stralen van enthousiasme!!! Nog voor we thuis waren kregen we al een mailtje dat de video klaar was. Ook deze was geweldig en bevat alles wat je zojuist beleefd hebt, een super herinnering voor jezelf en om anderen te overtuigen dat je dit echt minimaal één keer in je leven gedaan moet hebben !!! Dames en heren van Skydive Zeeland, super bedankt voor deze nooit meer te vergeten ervaring !!! Bas en Ton Mulderij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 20/05/2023
10

Geweldige ervaring met goede begeleiding.

Wat een geweldige ervaring! Wij zijn toegekomen omstreeks half 11, administratie in orde brengen en een half uur later werd ik al klaargemaakt voor sprong. Een korte maar goede debriefing, dus geen half uur uitleg en oefenen, en vertrekken maar! Geweldige instructeur had ik! Bedankt daarvoor. Zoals al gezegd een geweldige totaal ervaring, zodra geland wil je direct terug dat vliegtuig in! Voor mijn ervaring een dikke 10/10!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wachtebeke - 20/05/2023
10

Ongelooflijk!

Eerste keer skydive, wat een belevenis! Bedankt aan Helder die me enorm heeft begeleid en opgevangen na dat ik toch even onwel was geworden. Team was heel proffesioneel met een zeer ontspannen sfeer. Op geen enkel moment een onveilig gevoel gehad! Dit was naar mijn gevoel niet de laatste keer :-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Overijse - 20/05/2023
10

Het gaafste wat ik ooit gedaan heb

Je werd goed op je gemak gesteld en goed begeleid door het leuke team van Sky dive Zeeland op Ik ga gewoon nog een keer springen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maasland - 19/05/2023
9

Geweldig, goed geregeld, echte adrenaline rush

Was een prachtige dag om op Hemelvaart een hemel vaart te maken. Samen met m’n zoon gesprongen die naar de middelbare gaat als ‘sprong in het diepe’ Alles loopt daar als een gesmeerde machine en voor je het weet spring je ui het vliegtuig. Eigenlijk heb je nauwelijks de tijd om een beetje nerveus te zijn. Kortom: een echte aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 19/05/2023
10

Het kon niet beter en mooier

Het was een ongelooflijke ervaring welke ik nooit meer vergeten zal. Ik was best gespannen maar de medewerkers waren zo relaxed en gaven een duidelijke uitleg zodat ik mij snel ontspannen voelde. Ook mijn "buddy" was een heel rustgevende persoon. Ik heb het kado gekregen voor mijn 80ste verjaardag en het was het mooiste kado ooit. Voor herhaling vatbaar, Heel hartelijk bedankt. Leny IJzendoorn
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 19/05/2023
10

Helemaal knetter!

Het was ongeveer wat ik had gehoopt dat het zou zijn, maar het moment dat je uit het vliegtuig valt is echt geweldig! Heel vriendelijk personeel die je goed instructies geeft en vertelt wat er gaat gebeuren. Hele fijne en chille sfeer op het terrein.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - 19/05/2023
10

Was in 1 woord GEWELDIG

Samen met mijn dochter wezen parachutespringen ,het was echt goed geregeld en is zeker een aanrader !!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mariahout - 19/05/2023
10

Top

Wat een top ervaring en instructeurs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kroes - 19/05/2023
10

Ervaar de wereld anders!

Unieke locatie voor een Skydive! Heldere herkenningspunten zoals de Schelde, het Veerse Meer, de Noordzee, Antwerpen, Middelburg en alles dat daar tussen ligt maken de beleving nog mooier en concreter! Net omdat je deze herkenningspunten hebt, ervaar je de wereld anders! En die heerlijke kick, die neem je er gewoon bij...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Overslag - 16/05/2023
10

Wat een geweldige ervaring.

We hebben helaas even moeten wachten waardoor ik een uur later als gepland ging springen maar dat mocht de pret niet drukken. Je wordt uitstekend begeleid en springen maar. Smaakt naar meer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stellendam - 16/05/2023
10

Geweldig

Een ervaring om nooit te vergeten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heinkenszand - 16/05/2023
9

geweldig

ik wilde dit al zo lang, en nu eindelijk mijn wens waargemaakt. ik ben zo blij dat ik dit heb kunnen doen. het was fantastisch dat nemen ze me nooit meer af
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cuijk - 15/05/2023
10

super ervaring die zeker aan te raden is

heel goed georganiseerd met vriendelijke ontvangst en heel goeie instructeurs . begeleiding kon niet beter. je voelt je op je gemak en hebt zelfs geen tijd om bang te zijn. Voor herhaling vatbaar. veel respect en een grote merci voor het skydive zeeland team.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veurne - 15/05/2023
10

Onbeschrijfelijk!

Wat een geweldige ervaring! Heel aardige mensen die alles goed uitleggen. We hebben uiteindelijk gekozen voor een sprong op 13000 voet. Die extra 4000 is het helemaal waard omdat je het wellicht maar 1x in je leven doet. De eerste 20 seconden besef je namelijk niet wat er gebeurt en pas daarna ga je genieten. Angst of stress was nergens voor nodig, gewoon voelen dat je leeft!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 15/05/2023
10

GE-WEL-DIG

Het is echt een geweldige ervaring. Alles is goed geregeld. De instructeur bereid je goed voor en stelt je op je gemak voor je sprong. Ik zou het iedereen aanraden, zelfs als je niet durft.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen - 15/05/2023
10

Enorm geweldige ervaring!

Super ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is! Goede sfeer, goede en rustige begeleiding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 10/05/2023
9

super ervaring

We werden super goed ontvangen. We kregen een zeer goede uitleg en we voelden ons veilig. De vlucht en de sprong waren bangelijk. Onvergetelijke ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- BRASSCHAAT - 10/05/2023
10

Zotte ervarig

Het was een van de zotste ervaringen. De instructeurs geven u een heel vertrouwt gevoel. Waardoor ik niet echt bang of gestresseerd was, maar vooral kon genieten van het mooie uitzicht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brasschaat - 10/05/2023
10

Skydive (sprong van 1300 meters)

It was really a very nice experience for me. It’s the 1st time I jump from 1300 meters, in the beginning i was so stressed and i didn’t know what to do, but then the parachutist and all the stuff helped me to calm down and they were so kind to me then i jumed and i was free like a bird in the air , it’s really so so do nice feeling and i advice people to try it and they will be so happy !! I’ll be back soon skydive Zeeland ! Love you all.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Izegem belgium - 09/05/2023
10

In een woord het was: GE-WEL-DIG

Ik heb samen met mijn vriend gesprongen & we vonden het beide echt super spannend, maar door de fijne begeleiding geen angst gehad en vonden we het geweldig. Op het terrein is het geen straf om te wachten, wij hebben 1 uur gewacht voor we mochten gaan. Leuk om oook een kijkje achter de schermen te hebben bij het klaar maken van de parachute.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geffen - 08/05/2023
10

Het was geweldig

Het was een hele bijzondere ervaring, ik werd goed begeleid en geholpen door de staff, vriendelijke mensen en een fijn persoon die met mij mee sprong, echt super was het! Bedankt voor deze mooie ervaring team van skydive Zeeland!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zundert - 08/05/2023
9

Geweldig

Heel veel stress vooraf maar goed gerustgesteld door het personeel en mijn begeleider, de sprong zelf was een fantastische ervaring!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2100 Deurne - 08/05/2023
10

ONVERGETELIJKE ERVARING!!!

Veel zenuwen op voorhand, maar de dag zelf super genoten! Ervaren begeleiders laten je je op jouw gemak voelen en zorgen ervoor dat je geniet van deze onvergetelijke activiteit. Zeker iets voor je bucket list, en vul dit maar snel in!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hamme - 08/05/2023
10

Eerste sprong, top ervaring én top instructeur!

Helemaal uit Antwerpen gekomen voor onze eerste sprong uit een vliegtuig. Het ontvangst dik in orde, duidelijk en toch ook wel wat spannend. Genoeg leuke dingen om naar te kijken in afwachting van de sprong. De instructeurs zijn écht top. Ze helpen je van A tot Z, geven je genoeg uitleg over wat er op welk moment gebeurt en af en toe kan er ook een mopje van af. Mijn instructeur (de man met de rastas, ben even je naam kwijt sorry) voelde aan als een vriend die ik al jaren kende. De sprong zelf was uiteraard fantastisch. Daarna opgehaald door een busje om ons weer naar de hangar te brengen. Ik kom zeker nog eens, wie weet wel voor de AFF cursus. Super hard bedankt aan het team!! Nicolas
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen - 08/05/2023
10

meer dan geweldig

Je hebt geweldig werk geleverd in vergelijking met mijn eerste poging, ervaren team, het was echt een onvergetelijke dag voor mij, ik denk dat deze sport een gewoonte voor mij zal worden, heel erg bedankt aan jou en je team
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 08/05/2023
10

Een en al top!!

Wat een ervaring! Vriendelijk personeel met een hele chille vibe. Geen moment druk hoeven maken om iets. Netjes nog van te voren gebeld of ik eerder kon in verband met het weer. Achteraf ook al binnen een uur de video’s toegestuurd gekregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Papendrecht - 07/05/2023
10

Wat een geweldige ervaring en herinnering:-)

Ik ben samen met mijn dochter gaan springen, iets wat al lang op mijn bucket lijst stond. Ik had het alleen veel eerder moeten doen en was echt een geweldige ervaring die ik iedereen kan aanraden. Misschien wordt het wel een familie uitje d volgende keer. Super bedankt het is een herinnering die ik niet meer ga vergeten :-)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 07/05/2023
10

Op deze hoogte geen vrees enkel fun ;-)

Gezellig opeengepakt brengt het vliegtuigje je naar de gewenste hoogte. De instructeurs stellen je gerust. De vrije val is een unieke ervaring, waarbij je lichaam en hoofd niet goed vatten wat er gebeurt. Omringd door stilte geniet je van het landschap onder je. Al giechelend trachtte ik mijn parachute aan te sturen: een super-de-luxepretparkattractie! Yes, geland op mijn voeten en dat voor mijn eerste keer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gentbrugge - 07/05/2023
10

Geweldig

Zeer professioneel. Mochten eerder springen ivm slechte weersvoorspelling Ik was erg nerveus, mijn buddy was relaxed en zette mij als laatste in vliegtuig. Was even eng toen de deur open ging maar doordat we als 1e sprongen was die angst snel weg. Heel kort ff wat moeite met ademhalen en daarna was het genieten. Wauw wat mooi. De vrije val was geweldig en daarna in de parachut hangen en rondjes draaien ook. Geweldig uitzicht onfanks bewolking. Zo blij dat ik dit gedaan heb ondanks mijn hoogtevrees. Wanneer we het kunnen betalen komen we zeker nog eens terug en hopen dan op een onbewolkte dag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pelt - 07/05/2023
10

Ik heb ZO genoten!!

Ik wil al mijn hele leven springen en van de boeking alleen al had ik 5 maanden voorpret. De sprong zelf is met geen pen te beschrijven, maar was geweldig! Bijkomstigheid is wel dat ik nu elke week wil... de mensen bij Skydive Zeeland zijn superleuk, ze zorgen goed voor je, we hoefden niet lang te wachten en hadden óók nog zon terwijl er bewolking was voorspeld. Het beeldmateriaal is fantastisch en ik wou dat het nog gisterenochtend was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Son en Breugel - 07/05/2023
10

Helemaal geweldig

Wat een ervaring, echt geweldig. De gemoedelijke sfeer, het vriendelijke ontvangst en goed georganiseerd heeft zeker bij gedragen aan deze grandioze ervaring. Skydive Zeeland bedankt!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grootegast - 06/05/2023
10

Fantastische ervaring

Het was nog mooier dan gedacht. Alles is goed geregeld en duidelijk. Helaas wel een scheurtje in mijn trommelvlies opgelopen, maar dat zal herstellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beek en Donk - 06/05/2023
8

Super gaaf!

We moesten even wachten vanwegen de regenbuien, maar wat een super ervaring was het. Wat misschien wel fijn is om je taal voorkeur te vragen. Ik kan best een woordje engels, alleen een gezellig gesprekje was makkelijker in het nederlands geweest. En voor andere was dit misschien geen probleem geweest in het engels.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boekel - 06/05/2023
10

Een onbeschrijfelijke ervaring, dit moet je gewoon meegemaakt hebben!

Als verrassing voor de verjaardag van mijn vriend boekte ik voor ons twee een tandem parachutesprong bij SKYDIVE ZEELAND. Het was voor ons allebei de eerste keer dat we dit deden, dus gingen we dan maar meteen voor de hoogste sprong: 13.000 ft. En wat waren we blij dat we dit konden meemaken! Ongetwijfeld de meeste spannende, indrukwekkende ervaring die we in lange tijd hadden meegemaakt! Van begin tot eind werden we goed begeleid om met een gezonde dosis zenuwen maar toch 100% vertrouwen de sprong te wagen. Een echte aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Haan - 05/05/2023
10

Fantastische unieke ervaring bij Skydive Zeeland, met stralend weer

als eerste skydive een ongelofelijke ervaring ... het weer was zonnig met een ver en helder zicht . Mijn instructeur stelde me direct op mijn gemak en gaf de nodige instructies om de sprong optimaal te doen verlopen . Ik koos tevens voor het filmen van de sprong, hetgeen een leuke herinnering is . De vrije val vanop 13000 voet maakte het helemaal top .Zeker voor herhaling vatbaar. Dank voor de geweldige momenten ,Filip
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenaarde Belgie - 05/05/2023
8

Adembenemend

Voor je het weet is het voorbij! Je hebt geen tijd om bang te zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brugge - 05/05/2023
10

Fantastisch

Ik vond de eerste sprong super spannend, maar zo fantastisch leuk dat ik gelijk nog een keer wou springen! De 2e sprong heb ik echt van kunnen genieten zonder angst! Ik kom zeker nog eens terug! Dikke aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veere - 04/05/2023
10

Bucketlist #1 afstrepen, wat was het geweldig!!!

Cadeau gekregen van man en kinderen, omdat ik altijd zei als we aan parachute zagen 'dat wil ik ook eens doen'. Wat een verrassing! Woensdag 4 mei was het zover, met een klein beetje spanning in de auto naar Zeeland, hoewel de kinderen het denk ik spannender vonden dan ikzelf. Eenmaal aangekomen, supergoed ontvangen. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd, en daar gingen we dan! De lucht in....Het was prachtig! Het weer was top, daardoor konden we erg ver kijken. Alles wat je moest doen werd in het vliegtuig nog een keer rustig uitgelegd, en voor je het weet ben je klaar om te springen. De sprong zelf was in 1 woord: fantastisch! Ik heb ontzettend genoten, en als het een keer kan...kom ik graag nog een keer!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hooge Zwaluwe - 04/05/2023
10

Onbeschrijfelijk

Ik zou iedereen aanraden om eens in je leven een tandemsprong te maken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oss - 04/05/2023

Google, Facebook & tripadvisor

Ramona h. AvatarRamona h.
Wij hebben een parachute sprong gemaakt. Wat een unieke ervaring. Een geweldige belevenis. Heel duidelijke instructies van zeer ervaren mensen, daardoor alleen maar genoten. In één woord WOW!!🤩
Absolute aanrader!! 👍 - 5/18/2023 
Jelle S. AvatarJelle S.
goede communicatie bij vertraging en een restaurant op 2 minuten lopen.
je moet geluk hebben met het weer en dan is het fijn dat Goes en Middelburg op minder dan...
lees meer - 4/02/2023 
Sylvana G. AvatarSylvana G.
positive review  relaxte sfeer.. super aardige en ervaren mensen - 10/16/2022 
Jeroen S. AvatarJeroen S.
positive review  Een hele relaxte sfeer en instructeurs.

Ondanks het lange wachten hebben wij een mooie sprong gemaakt - 10/15/2022 
Lintu K. AvatarLintu K.
positive review  Super plek. Zeer vriendelijk personeel.
Een ongelofelijke ervaring. - 9/26/2022 
Lisa V. AvatarLisa V.
positive review  Vandaag een tandem sprong gedaan. wat een ongelooflijk geweldige ervaring. Dankjewel voor deze onvergetelijke dag. Dankjewel aan de fantastische instructeurs om deze dag nog zo speciaal te maken! - 9/21/2022 
Wendy V. AvatarWendy V.
positive review  Afgelopen zaterdag voor de eerste keer een tandemsprong mogen maken en dat was zeker niet de laatste keer. Onvergetelijke ervaring dankzij de goede zorgen van alle professionals die hier werken.... lees meer - 8/29/2022 
Maarten D. AvatarMaarten D.
positive review  Is een echte aanrader, vlot en vriendelijk. Helpen goed als je stress hebt. - 8/25/2022 
Christel B. AvatarChristel B.
positive review  geweldige ervaring. dank je Ilay voor de super vette sprong! - 8/24/2022 
Ingrid K. AvatarIngrid K.
positive review  Tolles Ambiente, Super Team. Ich danke nochmals meinen Guide Bob,es war ein tolles Erlebnis. ich kann alles empfehlen 🥰. - 8/24/2022 
Gerjo d. AvatarGerjo d.
positive review  ontspannen sfeer, leuke mensen doen je op je gemak stellen we hebben echt genoten en smaakt naar meer 😁👍 - 8/19/2022 
Martine B. AvatarMartine B.
positive review  ⭐️⭐️Zaterdag 13 Augustus 2022⭐️⭐️
Samen met m’n zoon en m’n oom de Extreme Skydive 13.000ft gedaan.

Een ervaring om nooit meer te vergeten. Alles zat mee, super vriendelijk personeel, prachtig weer....
lees meer - 8/17/2022 
Roland A. AvatarRoland A.
positive review  1st jump ever🪂 Geweldige ervaring bij Skydive Zeeland. Super professioneel en vooral gezellig team👍. Een ervaring om nooit te vergeten. - 8/10/2022 
Debby B. AvatarDebby B.
positive review  Wat een super ervaring! Springen uit een vliegtuig op 13.000 ft, je lijkt wel gek! Superleuke begeleiding van TJ, goede instructies van te voren en vooral; veel lol en een... lees meer - 8/09/2022 
Jaap v. AvatarJaap v.
positive review  Super vet! Dit moet je gedaan hebben in je leven🥳😱🥳😱 - 8/08/2022 
Monique L. AvatarMonique L.
positive review  Tandem sprong met gezin gedaan … we willen nog n keer 😋 - 8/07/2022 
Bianca v. AvatarBianca v.
positive review  super vet echt waanzinnig. zeker voor herhaling vatbaar - 8/06/2022 
Filip D. AvatarFilip D.
positive review  Als je nu echt eens een tandemsprong wil maken is skydive Zeeland echt een aanrader.

Zeer vriendelijke behulpzame mensen en zeer professioneel.
Ze informeren u correct en begeleiden je van a tot...
lees meer - 8/05/2022 
Nisha P. AvatarNisha P.
positive review  fantastic adventure place... - 7/28/2022 
Helen R. AvatarHelen R.
positive review  Was de 2e keer dat ik hier gesprongen heb. Geweldige ervaring! Super vriendelijk personeel.
Hele duidelijke uitleg, fijne relaxte sfeer.
Raad Skydive Zeeland zeker van harte aan! - 7/28/2022 
Manuel V. AvatarManuel V.
positive review  Zeer goede begeleiding ze stellen je gerust zeer goede service. ZEKER EEN AANRADER.Ik kom zeker terug - 7/24/2022 
Yoeri S. AvatarYoeri S.
positive review  Geweldige duosprong op 13000ft, zeeer goede organisatie, alles veilig en goed georganiseerd. Een aanrader, zo goed dat ik het nog een keer ga plannen. Yoeri - 7/23/2022 
Ania M. AvatarAnia M.
positive review  Wat een onvergetelijke ervaring, Vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar ! - 7/21/2022 
Krzysztof P. AvatarKrzysztof P.
positive review  super fajni ludzie , profesjonalna obsługa, jeszcze raz dziękuję , było super👍💪🥳 - 7/20/2022 
Tim R. AvatarTim R.
positive review  Geweldige ervaring!
Leuk personeel, geen moment onveilig gevoeld.
Ik wil graag nog een keer komen. - 7/11/2022 
Barbara E. AvatarBarbara E.
positive review  Geweldige sprong gehad!
Super begeleiding een fantastische ervaring - 7/08/2022 
Helene S. AvatarHelene S.
ondanks dat ik hoogtevrees heb was dit een super gave ervaring en wil ik eigenlijk gewoon nog een keer, totaal geen last van hoogte vrees gehad
De instructeurs zijn...
lees meer - 6/27/2022 
Noway J. AvatarNoway J.
Super gave ervaring goede instructeurs . Alles top geregeld kom zeker nog terug 👍🏼 - 6/26/2022 
Sue L. AvatarSue L.
Very professional, lovely, chilled people. Fantastic location and views on the way down. The videos and photos were a great added value. :-D - 6/21/2022 
Alessio S. AvatarAlessio S.
Alles tip top super toffe mensen goeie uitleg en super veilig! Zeker een aanrader! sowieso tot de volgende keer! ;) - 6/19/2022 
Dominic M. AvatarDominic M.
Nice People, strong Plane, awesome view, cool Plan B options.
Was a pleasure to explore that place.
We will be back for sure✊️🪂 - 6/19/2022 
Jean-Paul C. AvatarJean-Paul C.
Leuke mensen, behulpzaam, vriendelijk, enthousiast! Veiligheid voorop in alles. Efficiënt en goed geregeld. - 6/18/2022 
Diana V. AvatarDiana V.
wat een ervaring! Alle mensen zijn zo aardig, heel relaxed. Echt geweldig! - 6/13/2022 
Inge M. AvatarInge M.
Het was in 1 woord GEWELDIG !!!
Super instructeurs 👌
Zou het zo weer doen 💕 - 6/13/2022 
Poema S. AvatarPoema S.
Ik spring uit een vliegmachien… 🤪gewoon omdat het kicken is en omdat het kan 🪂🪂🪂 dankbaar dat ik dat met jullie heb kunnen doen, 23 jaar is veel te lang... lees meer - 6/11/2022 
Arnold d. AvatarArnold d.
what a rush. was de 1e keer maar ga zeker nog een keer! Leander bedankt! - 6/04/2022 
Benjamin-John P. AvatarBenjamin-John P.
het was geweldig! echt een aanrader! bij twijfel zeker doen! - 5/01/2022 
Marieke v. AvatarMarieke v.
Het was super 😍 🪂 bedankt!!! - 4/17/2022 
Jessica R. AvatarJessica R.
It was amazing! Thnx to the crew, it's indeed The experience of a lifetime! 🤩

- 3/20/2022 
Miranda H. AvatarMiranda H.
Wat een ervaring zo gaaf! Professionele mensen, leuke mensen, goeie uitleg en we komen zeker terug! - 10/25/2021 
Veevaete K. AvatarVeevaete K.
Eén van de meest fantastische dagen van mijn leven .
Streep door mijn bucketlist en Happy .
Profecionele en sympathieke diver.. fantastische ontvangst. - 10/07/2021 
Martina G. AvatarMartina G.
Hele lieve crew!
thanks for the great experience!
A wonderful free fall from 13000ft - 10/01/2021 
Anja M. AvatarAnja M.
Leuke club, leuke mensen…. Zeer gastvrij en meedenkend!
We voelde ons als sportspringers meer dan welkom! - 9/27/2021 
Danny R. AvatarDanny R.
Super mooie ervaring gedaan gister. - 9/26/2021 
Sabrina B. AvatarSabrina B.
Wat een fantastische ervaring was dit, zeker voor herhaling vatbaar! - 9/22/2021 
Robi C. AvatarRobi C.
ik beveel.dit iederéén aan , jong of oud , klein of groot !
Unieke ervaring , met bijzonder vriendelijke mensen daar , zowel.bij de ontvangst bij aankomst alsook...
lees meer - 9/22/2021 
iris g Avatariris g.
5 star rating Duosprong WAUW! Wat een gave ervaring!
Op een mooie zonnige dag in Texel werden wij fijn ontvangen bji het paracentrum. Na een duidelijke, ontspannen, gezellige uitleg gekregen te hebben werd ik voorgesteld...
lees meer - 9/22/2021 
iris g Avatariris g.
5 star rating “Duosprong” WAUW! Wat een gave ervaring! Op een mooie zonnige dag in Texel werden wij fijn ontvangen bji het ... ... lees meer - 9/22/2021 
Inge V. AvatarInge V.
heel vriendelijke mensen . unieke ervaring - 9/20/2021 
Stefan V. AvatarStefan V.
een onvergetelijke ervaring - 9/18/2021 
Esther F. AvatarEsther F.
It was so amazing! The best experience ever, great team, totally lovely and trustful.
Thank you so much for being with you guy’s🤩😍🪂
Freaky for love and peace❤️✌🏽🎶 - 9/13/2021 
Chanelle A. AvatarChanelle A.
Vriendelijke mensen. mooie uitzicht.
Het was geweldig - 9/13/2021 
Sujeet S. AvatarSujeet S.
wonderful experience, enjoyed a lot - 9/12/2021 
Sonja D. AvatarSonja D.
Goede lokatie alles goed geregeld top👍🏽 - 9/06/2021 
Ann J. AvatarAnn J.
13000ft hoogte! Heel vriendelijke begeleiding! Prachtig uitzicht! Voor herhaling vatbaar! Echt genoten! - 9/05/2021 
Marco K. AvatarMarco K.
heel vriendelijke personeel, goede uitleg vooraf aan de sprong en een waanzinnige skydive. - 9/03/2021 
Angelo T. AvatarAngelo T.
Alles was een hoogtepunt🥳👌 - 8/28/2021 
Jimmy V. AvatarJimmy V.
de sprong van mn leven🤘🤘🤘🤘 - 8/27/2021 
Kaatje B. AvatarKaatje B.
de relaxte sfeer, de professionele hulp, goede begeleiding. ondanks het wachten ivm weer was de sfeer prima. de filmpjes en foto's zijn ook super.

het was super gaaf. - 8/27/2021 
Martijn D. AvatarMartijn D.
Een dag om nooit te vergeten! wat was dit mooi om mee te maken! samen met m'n dochter een mooie sprong gemaakt die zullen we niet snel vergeten! - 8/12/2021 
Tomasz D. AvatarTomasz D.
full professional team ,I can recomend - 8/08/2021 
Hanneke K. AvatarHanneke K.
prachtige ervaring, ik kan het iedereen aanraden! - 8/02/2021 
Joost v. AvatarJoost v.
Geweldige ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar ! Zeer enthousiaste medewerkers die er echt een beleving voor je van willen maken. - 8/02/2021 
Jason M. AvatarJason M.
Zo gaaf eerste paar meters uit het vliegtuig weet je niet wat je doet. Daarna mooiste ervaring van je leven - 8/01/2021 
Elise v. AvatarElise v.
Alles netjes geregeld. - 8/01/2021 
Annemarie S. AvatarAnnemarie S.
super...een ervaring, zo geweldig. goede begeleiding, super fijne instructeur gehad. het was voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer😁😊 - 7/25/2021 
Ivan M. AvatarIvan M.
Awesome experience and super cool people. If you want to go skydiving this is the place. - 7/25/2021 
Nina V. AvatarNina V.
Een echte aanrader!
Prachtig uitzicht, lekker van de zon genoten en een nieuwe kans overwonnen. Top team en een goede service. We zijn erg tevreden, dit was onze eerste en...
lees meer - 7/23/2021 
Noortje B. AvatarNoortje B.
bij twijfel doen! Onwijs genoten, leuke mensen en de mooiste ervaring die je nooit meer zal vergeten. - 7/18/2021 
Ja C. AvatarJa C.
bedankt voor de sprong en de ervaring.. tot snel... hahaha - 7/11/2021 
Buddy R. AvatarBuddy R.
Soms maak je plannen maar dan komt het er niet van.Een Skydive boven Arnemuiden, Zeeland mag natuurlijk niet ontbreken op het lijstje wat je wel hebt gedaan. De ervaring is... lees meer - 7/11/2021 
Inge d. AvatarInge d.
Super goed ontvangen geweest... Ze hebben mij een dag om nooit te vergeten bezorgd!! Best experience ever so far.... - 7/09/2021 
Manolito V. AvatarManolito V.
Supper leuke mensen om mijn droom waar te maken was een zalige sprong - 7/05/2021 
Jason P. AvatarJason P.
Great place to skydive as a sports jumper. Owned by the same owners as Texel and Ameland, and with great visuals from the sky, I'm looking forward to Skydive Zeeland... lees meer - 7/04/2021 
Taz D. AvatarTaz D.
Wundervoll! Tolle Menschen, atemberaubendes ErlebnisWir kommen wieder :-) - 7/01/2021 
Sven F. AvatarSven F.
de sprong was echt geweldig, helaas was de film niet compleet door een foutje dus een nieuwe sprong aangeboden gekregen, echt super gaaf en zo goed opgelost😊😀💪 - 6/28/2021 
Thalia A. AvatarThalia A.
Wundervolle Erfahrung!! die Atmosphäre ist total entspannt und cool. Ein super nettes, witziges und erfahrenes Team. Leander und der kuschelige Hund haben mir total die Angst vor dem ersten Sprung... lees meer - 6/24/2021 
Evert N. AvatarEvert N.
Beste spottersplaats van vliegveld Midden Zeeland - 3/01/2021 
Henk K. AvatarHenk K.
Overzichtelijk vliegveld en duidelijke verkeerstoren, wel erg druk daar. - 11/01/2020 
Olga S. AvatarOlga S.
Mijn dochter en ik hebben een onvergetelijke ervaring gehad vandaag. Het was natuurlijk spannend, maar werden ongelooflijk fijn op ons gemak gesteld door de lieve mensen waarmee wij onze duosprong... lees meer - 11/01/2020 
Stepan G. AvatarStepan G.
Amazing experience!!! do not doubt👍 - 10/10/2020 
gamekruit Avatargamekruit
Super vet echt een aanrader! - 10/01/2020 
Piet V. AvatarPiet V.
Super we hebben weer heerlijk gesprongen - 10/01/2020 
Lia V. AvatarLia V.
Hartstikke gaaf om te zien of mee te maken, alleen zonde dat dr geen koffieautomaat is. - 10/01/2020 
Annelies D. AvatarAnnelies D.
Super gave ervaring, voor herhaling vatbaar. Voor je het weet sta je weer beneden maar zeker de moeite waard! - 10/01/2020 
Franca H. AvatarFranca H.
19 september 2020. Het derde jaar op rij richting Arnemuiden, voor - jawel- weer een tandemsprong. Nieuw is dat er nu vanaf 13.000ft gesprongen wordt, 4.000ft hoger dan... lees meer - 9/25/2020 
Rick R. AvatarRick R.
goede uitleg en goed geregeld allemaal - 9/09/2020 
Andrei R. AvatarAndrei R.
Top top top Bedankt voor prachtige dag 🥰🪂💨 - 9/09/2020 
Amber M. AvatarAmber M.
Top begeleiding waardoor je je erg veilig voelt . Alles word duidelijk uitgelegd en veiligheid staat bij hun voorop👍🏼 Raad het zeker iedereen aan!
Super ervaringg✅🪂 - 9/06/2020 
Simone F. AvatarSimone F.
Nadat de parachutesprong 2 x eerder niet doorging, is het nu gelukt.
Duidelijk is wel dat de veiligheid bovenaan staat!
Verder zijn ze erg vriendelijk en is alles goed geregeld. - 9/05/2020 
Cedric L. AvatarCedric L.
Amazing. - 9/01/2020 
Stefan H. AvatarStefan H.
Fantastische ervaring. Leuke crew, genoeg plek. Komen zeker nog eens springen. - 9/01/2020 
Arwin v. AvatarArwin v.
Mijn zoon had een prachtige sprong, vriendelijke mensen en een mooie ervaring - 9/01/2020 
Hans T. AvatarHans T.
Zeker doen 👍🙌 - 9/01/2020 
Anneke D. AvatarAnneke D.
binnenkort... k ben benieuwd 😃 - 8/28/2020 
Johanneke D. AvatarJohanneke D.
Afgelopen zaterdag een geweldige sprong gemaakt.
Wat een ontzettend gave belevenis.

Alle informatie, voorbereiding en instructies worden zorgvuldig gedaan.

Ik voelde me 100% veilig. - 8/26/2020 
Nienke M. AvatarNienke M.
Schitterende ervaring , en wow , die vrije val .. wat een kick .. zeker nog eens of meer !
Uitleg was in orde, begeleiding was in orde en de...
lees meer - 8/15/2020 
Ingrid B. AvatarIngrid B.
leuk team, duidelijke uitleg, gewoon top geregeld ! wij zijn zeer tevreden! - 8/08/2020 
Adri v. AvatarAdri v.
De sensatie van het springen,de vrije val van bijna 1 min. en het uitzicht bij het dalen ,maar de geweldige hulp voor en met het vliegen van mensen... lees meer - 8/06/2020