Coronavirus

Deze pagina updaten we continue met de meest recente informatie over hoe we bij Skydive Zeeland omgaan met de huidige gezondheidsproblematiek die gepaard gaat met het Coronavirus.

UPDATE 31/05/2020 om 11:43 uur:

We starten weer op met springen, maar wel net even anders dan we gewend zijn. Onze springers ontvangen nu van te voren per e-mail bericht over alle “1,5 meter werkwijzen”. Hieronder de tekst die in deze e-mail staat:

Beste springer,

We hebben goed nieuws. De sprongen gaan zeer waarschijnlijk door vanaf 5 juni. Wij zijn hier heel erg blij mee en we verwachten je dan ook op de afgesproken dag en tijd.

Wel moeten we ons aan een aantal restricties houden waardoor de werkwijze wat anders dan voorheen zal zijn. Hier onder zullen we proberen deze maatregelen zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Ook vragen we om begrip als het allemaal wat anders dan verwacht of gepland gaat. Het springen in de 1,5 meter samenleving is voor ons ook nieuw.

  • Je springt in je eigen kleding in plaats van in een springoveral. Zorg daarom voor comfortabele, sportieve, warme kleding en sportschoenen.
  • We zullen met minder mensen omhoog gaan, zodat we afstand kunnen bewaren.
  • De tandemmaster springt met een fullface helm. Jij, als passagier krijgt een mondkapje met daaroverheen een stoffen kolletje (buff), een springbril en handschoentjes.
  • Doordat we met minder mensen in het vliegtuig mogen, kan het zijn dat er wat met de indelingen geschoven gaat worden..

Op deze manier kunnen wij veilig springen. Wij hebben er zin in, tot snel!

Staff Skydive Zeeland

UPDATE 22/04/2020 om 09:27 uur:

De periode waarin we gesloten zullen zijn is verlengd tot en met 19 mei, in lijn met de richtlijnen voor de Horeca.

UPDATE 02/04/2020 om 12:10 uur:

Voucher leverancier Vliegles.nl heeft ook een Corona informatie pagina gemaakt met daar de informatie over de vouchers die van Vliegles.nl zijn gekocht: www.vliegles.nl/corona

Hier een screenshot van een gedeelte van die pagina met de informatie over het verlengen van de geldigheid van Vliegles.nl vouchers:

UPDATE 01/04/2020 om 11:20 uur:

De periode waarin we gesloten zullen zijn is verlengd tot en met 28 april, in lijn met de richtlijnen voor de Horeca.

UPDATE 25/03/2020 om 09:57 uur:

Groupon heeft aangegeven de geldigheid van al haar vouchers met 1 jaar te verlengen. Dit in plaats van de twee maanden verlenging die initieel was uitgegeven.

UPDATE 24/03/2020 om 14:37 uur:

Op 16/03/2020 is de verloopdatum van alle die door ons zelf uitgegeven cadeaubonnen en tandem parachutesprongen die ‘in limbo’ staan (uitgestelde sprongen zonder springdatum) al met 6 maanden verlengd.

Zojuist is besloten om deze extra geldigheidsduur met nog eens 6 extra maanden (dus in totaal 1 jaar extra) te verlengen. Hiermee is de standaard geldigheidsduur nu van 2 jaar naar 3 jaar gegaan om iedereen de kans te geven om zijn of haar sprong te komen maken.

UPDATE 24/03/2020 om 14:32 uur:

Voucher leverancier Vakantie Veilingen heeft aan ons aangegeven dat de verloop datum van alle reeds uitgegeven vouchers voor Skydive Zeeland met 1 jaar verlengd wordt.

UPDATE 19/03/2020 om 09:30 uur:

Groupon heeft aangegeven de geldigheid van al haar vouchers met twee maanden te verlengen.

UPDATE 17/03/2020 om 10:20 uur:

Normaliter heb je na aankoop van je sprong 2 jaar de tijd om de sprong te komen maken. Deze termijn verlengen we in eerste instantie met 6 maanden.

We willen daarmee voorkomen dat iemand zijn sprong niet zou kunnen maken vanwege het Coronavirus.

UPDATE 16/03/2020 om 16:24 uur:

Voucher leverancier Surprise Factory heeft aan ons aangegeven dat de verloop datum van alle reeds uitgegeven vouchers met 3 maanden verlengd wordt.

UPDATE 16/03/2020 om 16:15 uur:

Gezien de overheids maatregelen die op zondag 15 Maart zijn aangekondigd (het sluiten van scholen, horeca, etc. t/m 6 April) heeft onze directie besloten alle parachutespring activiteiten gedurende deze periode op te schorten. 

Al onze gasten die in deze periode een tandem-parachutesprong hebben gereserveerd is inmiddels dan ook onderstaande email gestuurd:

Beste springer,

Zoals je bekend zal zijn leidt de verspreiding van het Coronavirus nationaal en internationaal tot diverse maatregelen en beperkingen. Beperkingen die ook van invloed zijn op op het parachutespringen. Met dit bericht willen we je op de hoogte brengen van de maatregelen die we nemen om de risico’s in deze moeilijke tijd tot een minimum te beperken. De gezondheid en veiligheid van jou, de gemeenschap en onze medewerkers staat daarbij voorop.

We hebben besloten dat we de richtlijnen die voor de Horeca gelden over zullen nemen voor onze activiteiten. Op dit moment betekend dit dat we alle tandem-parachutesprongen, die in de periode tot en met 6 april gepland staan, zullen opschorten.

Zodra er meer duidelijkheid is over het hervatten van de springactiviteiten zullen we hier per e-mail over berichten. Verder hebben we een pagina aangemaakt op onze website waar we alle updates zullen vermelden: www.skydive-zeeland.nl/corona-virus-updates

Onze administratie is gedurende deze periode gewoon bereikbaar per telefoon en per e-mail.

Tot slot spreken we graag uit dat we hopen dat je deze bijzondere periode goed, en vooral gezond, door zult komen. Wij zien er in ieder geval ontzettend naar uit om zo snel mogelijk samen met jou de sprong van je leven te kunnen maken.

Directie en medewerkers Skydive Zeeland

 
VEEL GESTELDE VRAGEN
Hier een aantal veel gestelde vragen en antwoorden die je misschien kunnen helpen:

Vraag: ik heb een Skydive Zeeland cadeaubon die misschien verloopt. Blijven die nu langer geldig?
Jazeker; daar kunnen we goed nieuws melden! Van alle cadeaubonnen die door ons zelf zijn uitgegeven verlengen we in eerste instantie de verloopdatum met 6 maanden. Zo heeft iedereen kans om zijn of haar cadeaubon te gebruiken.

Vraag: ik heb een voucher bij een ander bedrijf gekocht (b.v. Vakantieveilingen of Groupon) die binnenkort verloopt. Kan ik zo’n voucher na de verloopdatum nog bij Skydive Zeeland verzilveren?
Over de geldigheid van cadeaubonnen/ vouchers van andere bedrijven kunnen wij helaas niets zeggen. Je zult deze vraag moeten stellen bij het bedrijf dat je de bon of voucher heeft verkocht. Grote kans dat ook zij een coulance regeling hebben met betrekking tot bonnen die in deze periode verlopen.