Kan ik mijn eigen GoPro meenemen?

Alles is tegenwoordig mogelijk met actioncamera’s en telefoons. Zo kun je ook je tandemsprong vastleggen op film. Het is een veelvoorkomende vraag of het mogelijk is om je eigen GoPro of telefoon mee te nemen tijdens de sprong. Vanwege veiligheidsredenen is het niet toegestaan om eigen materiaal mee te nemen tijdens een tandemsprong.

Eer je met een eigen camera mag springen heb je in de parachutesport een B-brevet nodig, dat houdt in dat je al veel sprongen gemaakt moet hebben. Ook moet het cameramateriaal ten alle tijden afgeworpen kunnen worden in geval van een complicatie.

Handycam

Zoals hierboven beschreven staat is het springen met een camera niet geheel zonder risico. Gelukkig zijn onze instructeurs gekwalificeerd om met een speciale handschoen op hun pols te springen; de handycam. Daarmee maken ze mooie beelden van je sprong.

Bij twijfel is de handycam altijd een aanrader, zeker als het je eerste sprong is!

VANAF 21 MEI WAARSCHIJNLIJK WEER SPRINGENBoek nu vast en krijg gratis een upgrade van 4000ft / €75,- !

HET IS BIJNA WEER ZOVER!
We kunnen vanwege de lockdown t/m 20 mei helaas niet Parachutespringen boven Zeeland. Lees hier het laatste Corona gerelateerde nieuws op onze speciale update pagina.

LEUKER NIEUWS: GRATIS UPGRADE!
Boek nu en krijg een gratis upgrade van 9.000ft naar 13.000 ft. (t.w.v. €75,-)!

BOEKING MAKEN:
Boek de extreme skydive (naar 13.000ft) met code: GRATISUPGRADE

DIGITALE CADEAUBON KOPEN:
Of koop een digitale cadeaubon voor een extreme skydive (naar 13.000ft) met code: CB-GRATIS-UPGRADE.

Lees hier hoe je deze code gebruikt. 

FYSIEKE CADEAUBON KOPEN:
Of koop een fysieke cadeaubon die je met de post thuis ontvangt. Ook hier krijg je de upgrade van 9000 ft naar 13.000 ft nu gratis! (geen code voor nodig).

We geven een beperkt aantal upgrades weg dus boek snel. Niet van toepassing op bestaande boekingen.