Kan ik mijn eigen GoPro meenemen?

Alles is tegenwoordig mogelijk met actioncamera’s en telefoons. Zo kun je ook je tandemsprong vastleggen op film. Het is een veelvoorkomende vraag of het mogelijk is om je eigen GoPro of telefoon mee te nemen tijdens de sprong. Vanwege veiligheidsredenen is het niet toegestaan om eigen materiaal mee te nemen tijdens een tandemsprong.

Eer je met een eigen camera mag springen heb je in de parachutesport een B-brevet nodig, dat houdt in dat je al veel sprongen gemaakt moet hebben. Ook moet het cameramateriaal ten alle tijden afgeworpen kunnen worden in geval van een complicatie.

Handycam

Zoals hierboven beschreven staat is het springen met een camera niet geheel zonder risico. Gelukkig zijn onze instructeurs gekwalificeerd om met een speciale handschoen op hun pols te springen; de handycam. Daarmee maken ze mooie beelden van je sprong.

Bij twijfel is de handycam altijd een aanrader, zeker als het je eerste sprong is!

SPRING NU MET KORTING!!Maak de sprong van je leven met 4000ft gratis extra hoogte

Om de heropening na de lockdown te vieren geven we nu GRATIS 4000ft. extra hoogte weg. Natuurlijk werken én springen we helemaal Corona-proof.

SPECIALE AANBIEDING
Nu tijdelijk een gratis upgrade van 9.000 naar 13.000 ft. cadeau (t.w.v. €75,-)!

Boeking maken:
Reserveer je Extreme skydive (naar 13.000ft) met code: GRATISUPGRADE

Cadeaubon kopen:
Koop een cadeaubon van Extreme hoogte (13.000ft) met code CB-GRATIS-UPGRADE

Lees hier hoe je deze code gebruikt.

Type de code handmatig in: copy-pasten werkt niet. We geven een beperkt aantal upgrades weg dus boek snel. Niet van toepassing op bestaande boekingen. De extra hoogte is alleen in 2020 beschikbaar.