met een groep(je) komen springen

Een unieke ervaring deel je het liefst met een vriend/vriendin of familielid. Hieronder een uitleg hoe we dat mogelijk kunnen maken!

Hoeveel tandems passen er in een vlucht?

Het vliegtuig dat wij gebruiken voor het parachutespringen is een C182. Daarin is maximaal plaats voor 5 personen, inclusief de piloot. Dan blijven er nog 4 plaatsen over voor 2 tandemsprongen.

Wil je met meer dan twee personen komen springen dan word je verdeeld over meerdere vluchten. De website zal de vluchten automatisch zo dichtmogelijk in de buurt van elkaar reserveren. Soms is het mogelijk om elkaars landingen te gaan bekijken op het landingsterrein. Maar op drukke dagen is daar niet altijd tijd voor. Wil je echt heel graag elkaars landingen bekijken geef dit dan aan nadat je de sprongen hebt gereserveerd. Indien mogelijk zullen we een vlucht tussen jullie vluchten laten zodat je voldoende tijd hebt om mee te gaan kijken.

Grote groepen

Voor groepen vanaf 10 personen geldt een gereduceerd tarief. Vraag naar de actuele prijzen via het contactformulier of info@skydive-zeeland.nl

Vanaf 10 personen is het raadzaam om een “reserve datum” af te spreken. Dit is voor het geval dat het slecht weer is op de eerst gekozen datum. We houden dan een tweede datum gereserveerd als uitwijkmogelijkheid, het liefst met 2 weken ertussen.

Voor groepen tot ongeveer 10 personen is het raadzaam om minimaal 4 weken van tevoren te reserveren, dan heb je de meeste kans dat de vluchten achterelkaar kunnen vertrekken.

Voor nog grotere groepen kun je altijd contact opnemen dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

SPRING NU MET KORTING!!Maak de sprong van je leven met 4000ft gratis extra hoogte

Nu al je sprong voor dit seizoen boeken belonen we met GRATIS 4000ft. extra hoogte

SPECIALE AANBIEDING
Nu tijdelijk een gratis upgrade van 9.000 naar 13.000 ft. cadeau (t.w.v. €75,-)!

Boeking maken:
Reserveer je Extreme skydive (naar 13.000ft) met code: GRATISUPGRADE

Cadeaubon kopen:
Koop een cadeaubon van Extreme hoogte (13.000ft) met code CB-GRATIS-UPGRADE

Lees hier hoe je deze code gebruikt.

We geven een beperkt aantal upgrades weg dus boek snel. Niet van toepassing op bestaande boekingen