Skydive zeeland

Skydive Zeeland is het paracentrum gelegen op de Zeeuwse eilanden

Door de combinatie van zee, rivieren en land is het uitzicht uniek. Je kunt hier met recht spreken van “a jump with a view”. Je kunt genieten van dit uitzicht door middel van een tandem parachutesprong ook wel duosprong genoemd.

Onder begeleiding en gekoppeld aan een zeer ervaren instructeur maak je van grote hoogte de sprong van je leven. De staff van Skydive Zeeland kenmerkt zich door een persoonlijke benadering waardoor je, naast een gedegen voorbereiding, ontspannen begeleid wordt tijdens het parachute springen. 

Skydive Zeeland is onderdeel van een groep van (luchtvaart)bedrijven waaronder ook Paracentrum Texel, Skydive Ameland en Tessel Air.

SAFETY FIRST
Onze Dropzones zijn in Nederland als enige voorzien van alle licenties om legaal commerciële parachutesprongen uit te voeren, waaronder de verplichte part SPO erkenning. Daaruit blijkt onder andere dat we veilig en professioneel werken.

Hopelijk zien we je snel bij Skydive Zeeland!

de tandemsprong

De Tandemsprong is de ideale manier om kennis te maken met parachutespringen. Je hoeft er bijna niets voor te doen, alleen een dosis lef en motivatie is voldoende.

Tijdens de instructie legt een Tandeminstructeurs uit wat je te wachten staat.

Dan stap je het vliegtuig in en vlieg je naar een hoogte van 9000 voet oftewel 3 km, daar wordt je vastgekoppeld aan je instructeur.

Dan gaat het deurtje open en je springt!

Samen met je Tandemmaster val je met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur in vrije val naar beneden…

lees meer: tandemsprong

Meest gelezen artikelen

Hier kun je de artikelen vinden die we schrijven op de dagen dat we niet kunnen springen. De meeste artikelen komen voort uit een veel gestelde vraag. De pagina met alle veel gestelde vragen vind je hier. 

reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor. Hieronder zie je de meest recente reviews. Op de review pagina van Skydive Zeeland lees je al onze reviews.

676 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Facebook
4.9 Stars - Based on 238 User Reviews
facebook logo
Google
4.7 Stars - Based on 120 User Reviews
google logo
Tripadvisor
5 tripadvisor stars
5 Stars - Based on User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

10

Amazing experience

Het was in woord een geweldige ervaring. Ik heb hoogte vrees en heb altijd gezegd dit nooit te doen. Zo zie je maar ...zeg nooit, nooit .... Totaal nergens last van gehad en wil eigenlijk nog een keer omdat de angst nu volledig weg is. Mede door de ervaren instructeurs die mij super op mijn gemak hebben gesteld . Ik heb de controle los kunnen laten en vertrouwd op de instructeur dat het goed kwam en dat is zeker gelukt . Dankbaar. Het kwam zo , na een hersenscan gaven ze aan iets te zien op de hersenstam en mocht het zo zijn wat ze dachten had ik nog maar max 2 jaar . Wat zou ik nog willen doen dan ?? Een parachute sprong ......try before you die .... Zo gezegd zo gedaan, de sprong afgesproken. Maar na 3 weken de uitslag van de scan waarop niks meer te zien was ...een raadsel, maar de sprong stond nog en ik besloot om die sprong in het diepe toch te wagen en met succes . Het was zo gaaf , echt zo gaaf alleen duurde het veel te kort , maar zoals ik al zei , goed excuus om nog een keer te gaan !!! Super super super
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 30/06/2022
10

Wat een geweldige ervaring!

Een super gezellige en vrolijke instructeur, waardoor je de spanning in het vliegtuig heeeeeeel eventjes vergat. Mocht zelf sturen en de instructies waren duidelijk waardoor je je volledig veilig voelde. Thanks Leander!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 30/06/2022
9

Fantastische ervaring!

De sprong was geweldig! Mocht je twijfelen om een keer te gaan sky diven, zou ik dit zeker aanraden. Een hele bijzondere ervaring. De locatie is super gelegen in een omgeving met een mooie combinatie van water en land. Het personeel is vriendelijk en kundig. Het was redelijk druk (hoogseizoen), maar er wordt vlot doorgevlogen, zonder dat je daarbij het idee kreeg dat het massa productie is. Tevens wordt de veiligheid goed in acht genomen. De harnassen worden goed gecheckt. Al met al een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 28/06/2022
9

GEWELDIG !!!!!!!!!

Dag van mijn leven gehad. Wat een ervaring. Heel goed georganiseerd met super positief ingesteld personeel Een aanrader voor iedereen (Ook mensen met hoogtevrees) Groetjes bob kool
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 28/06/2022

Google, Facebook & tripadvisor

Helene S. AvatarHelene S.

ondanks dat ik hoogtevrees heb was dit een super gave ervaring en wil ik eigenlijk gewoon nog een keer, totaal geen last van hoogte vrees gehad
De instructeurs zijn...
lees meer - 6/27/2022 

Noway J. AvatarNoway J.

Super gave ervaring goede instructeurs . Alles top geregeld kom zeker nog terug 👍🏼 - 6/26/2022 

Sue L. AvatarSue L.

Very professional, lovely, chilled people. Fantastic location and views on the way down. The videos and photos were a great added value. :-D - 6/21/2022 

Alessio S. AvatarAlessio S.

Alles tip top super toffe mensen goeie uitleg en super veilig! Zeker een aanrader! sowieso tot de volgende keer! ;) - 6/19/2022 

Dominic M. AvatarDominic M.

Nice People, strong Plane, awesome view, cool Plan B options.
Was a pleasure to explore that place.
We will be back for sure✊️🪂 - 6/19/2022 

Jean-Paul C. AvatarJean-Paul C.

Leuke mensen, behulpzaam, vriendelijk, enthousiast! Veiligheid voorop in alles. Efficiënt en goed geregeld. - 6/18/2022