Skydive zeeland

Skydive Zeeland is het paracentrum gelegen op de Zeeuwse eilanden

Door de combinatie van zee, rivieren en land is het uitzicht uniek. Je kunt hier met recht spreken van “a jump with a view”. Je kunt genieten van dit uitzicht door middel van een tandem parachutesprong ook wel duosprong genoemd.

Onder begeleiding en gekoppeld aan een zeer ervaren instructeur maak je van grote hoogte de sprong van je leven. De staff van Skydive Zeeland kenmerkt zich door een persoonlijke benadering waardoor je, naast een gedegen voorbereiding, ontspannen begeleid wordt tijdens het parachute springen. 

Skydive Zeeland is onderdeel van een groep van (luchtvaart)bedrijven waaronder ook Paracentrum Texel, Skydive Ameland en Tessel Air.

SAFETY FIRST
Onze Dropzones zijn in Nederland als enige voorzien van alle licenties om legaal commerciële parachutesprongen uit te voeren, waaronder de verplichte part SPO erkenning. Daaruit blijkt onder andere dat we veilig en professioneel werken.

Hopelijk zien we je snel bij Skydive Zeeland!

de tandemsprong

De Tandemsprong is de ideale manier om kennis te maken met parachutespringen. Je hoeft er bijna niets voor te doen, alleen een dosis lef en motivatie is voldoende.

Tijdens de instructie legt een Tandeminstructeurs uit wat je te wachten staat.

Dan stap je het vliegtuig in en vlieg je naar een hoogte van 9000 voet oftewel 3 km, daar wordt je vastgekoppeld aan je instructeur.

Dan gaat het deurtje open en je springt!

Samen met je Tandemmaster val je met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur in vrije val naar beneden…

lees meer: tandemsprong

Meest gelezen artikelen

Hier kun je de artikelen vinden die we schrijven op de dagen dat we niet kunnen springen. De meeste artikelen komen voort uit een veel gestelde vraag. De pagina met alle veel gestelde vragen vind je hier. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En Blijf op de hoogte !

We versturen af en toe een e-mail nieuwsbrief met daarin nieuws en updates van het Paracentrum, informatie over speciale (korting) acties én met tips die je bezoek aan Zeeland leuker maken. 

reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor. Hieronder zie je de meest recente reviews. Op de review pagina van Skydive Zeeland lees je al onze reviews.

1587 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10
Facebook
4.9 Stars - Based on 268 User Reviews
facebook logo
Google
4.7 Stars - Based on 120 User Reviews
google logo
Tripadvisor
5 tripadvisor stars
5 Stars - Based on User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

10

Geweldig

Een aanrader voor iedereen om te doen. De medewerkers zijn heel aardig en behulpzaam. Voor mij de eerste maar zeker niet de laatste keer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwaag - 02/10/2023
10

Really excellent experience - clearly pros

We had an excellent jump, the whole process was professional and smooth from check in to leaving. The photos and videos were also quickly processed and really good!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 02/10/2023
10

Geen woorden voor, onbeschrijfelijk!

Je wordt vriendelijk ontvangen door de check-in. Ook mijn vlieginstructeur was ontzettend lief en stelde me goed op mijn gemak. Het springen zelf is een onvergetelijke ervaring!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brasschaat - 02/10/2023
10

Geweldige ervaring

Ik vond het super leuk! Mijn instructeur probeerde het filmpje echt zo goed mogelijk te maken en hij was heel erg vriendelijk. Zou het zo weer doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 02/10/2023

Google, Facebook & tripadvisor

Nia M. AvatarNia M.
Beautiful views & beautiful people to fly with. Thank you! https://fb.watch/mslScOfaf9/ - 8/16/2023 
Skydivers L. AvatarSkydivers L.
Great Skydiving above this beautiful Dutch Island! Skydivers Lets FLY Thanks to Staff & Sports Jumpers for making our times fantastic, we hope to return soon. Tim & Niamh - 8/16/2023 
Monic S. AvatarMonic S.
De mensen van Skydive Zeeland zijn bijzonder aardig. En je wordt erg goed begeleid zowel op de grond als wel in het vliegtuig.
Jammer dat het prijzig is anders zou ik...
lees meer - 6/28/2023 
Bianca v. AvatarBianca v.
De max!! Mooi terrein, vriendelijke mensen,…. Alles aanwezig voor een super leuke ervaring en dag! Hier hebben mijn man en onze 2 zonen vandaag gesprongen als verrassing!! Geslaagd!! ❤️ - 6/24/2023 
Ramona h. AvatarRamona h.
Wij hebben een parachute sprong gemaakt. Wat een unieke ervaring. Een geweldige belevenis. Heel duidelijke instructies van zeer ervaren mensen, daardoor alleen maar genoten. In één woord WOW!!🤩
Absolute aanrader!! 👍 - 5/18/2023 
Jelle S. AvatarJelle S.
goede communicatie bij vertraging en een restaurant op 2 minuten lopen.
je moet geluk hebben met het weer en dan is het fijn dat Goes en Middelburg op minder dan...
lees meer - 4/02/2023