Skydive zeeland

Skydive Zeeland is het paracentrum gelegen op de Zeeuwse eilanden

Door de combinatie van zee, rivieren en land is het uitzicht uniek. Je kunt hier met recht spreken van “a jump with a view”. Je kunt genieten van dit uitzicht door middel van een tandem parachutesprong ook wel duosprong genoemd.

Onder begeleiding en gekoppeld aan een zeer ervaren instructeur maak je van grote hoogte de sprong van je leven. De staff van Skydive Zeeland kenmerkt zich door een persoonlijke benadering waardoor je, naast een gedegen voorbereiding, ontspannen begeleid wordt tijdens het parachute springen. 

Skydive Zeeland is onderdeel van een groep van (luchtvaart)bedrijven waaronder ook Paracentrum Texel, Skydive Ameland en Tessel Air.

SAFETY FIRST
Onze Dropzones zijn in Nederland als enige voorzien van alle licenties om legaal commerciële parachutesprongen uit te voeren, waaronder de verplichte part SPO erkenning. Daaruit blijkt onder andere dat we veilig en professioneel werken.

Hopelijk zien we je snel bij Skydive Zeeland!

de tandemsprong

De Tandemsprong is de ideale manier om kennis te maken met parachutespringen. Je hoeft er bijna niets voor te doen, alleen een dosis lef en motivatie is voldoende.

Tijdens de instructie legt een Tandeminstructeurs uit wat je te wachten staat.

Dan stap je het vliegtuig in en vlieg je naar een hoogte van 9000 voet oftewel 3 km, daar wordt je vastgekoppeld aan je instructeur.

Dan gaat het deurtje open en je springt!

Samen met je Tandemmaster val je met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur in vrije val naar beneden…

lees meer: tandemsprong

Meest gelezen artikelen

Hier kun je de artikelen vinden die we schrijven op de dagen dat we niet kunnen springen. De meeste artikelen komen voort uit een veel gestelde vraag. De pagina met alle veel gestelde vragen vind je hier. 

reviews

Onze website haalt automatisch de laatste reviews op van Klanten vertellen, Google, Facebook en Tripadvisor. Hieronder zie je de meest recente reviews. Op de review pagina van Skydive Zeeland lees je al onze reviews.

872 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Facebook
4.9 Stars - Based on 253 User Reviews
facebook logo
Google
4.7 Stars - Based on 120 User Reviews
google logo
Tripadvisor
5 tripadvisor stars
5 Stars - Based on User Reviews
tripadvisor logo

Klanten vertellen

10

Fantastisch, eerder in mijn leven moeten doen

Samen met mijn Nicht Evelyn Kamerman gaven we een week geleden invulling aan deze uitdaging. Geboekt met alles erop en eraan.Donderdag de 18e was het zover, eigenlijk zouden we woensdag springen maar was helaas slecht weer. Geluk was met ons want wat een prachtige warme dag was het de 18e. Ontspannen en relaxte sfeer, aardige mensen en genoeg te zien om de wachtijd te vullen. Denk dat het voor ons een van de grootste uitdagingen en ervaringen was, en als we het mogen meemaken zeker niet de laatste . Skydive Zeeland Thanks
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - 19/08/2022
10

Perfecte ervaring voor eerste sprong

Sprong cadeau gedaan en meegeweest. Ervaring was heel goed: van de ontvangst tot en met de sprong was heel aangenaam en altijd in veilige handen gevoeld. Ging zeer vlot. We hebben de sprong 1 dag moeten uitstellen door slecht weer, maar daar zijn ze heel flexibel in en ze geven ook goede info via telefoon zodat je niet voor niets naar daar rijdt. 100% aanbevolen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent - 19/08/2022
10

Great experience

Doing the skydive in zeeland was amazing. The staff were great and very instructive and helped with making you feel safe and secure before the jump. Great experience and will be back again
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 19/08/2022
9

Geweldig

Super ervaring! Wel even wachten, goede uitleg wat er gaat gebeuren. Fijne begeleiding tijdens de sprong ( bedankt Leander) en de ervaring van mijn leven. Ik wil nog een keer!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldrop - 19/08/2022

Google, Facebook & tripadvisor

Martine B. AvatarMartine B.

positive review  ⭐️⭐️Zaterdag 13 Augustus 2022⭐️⭐️
Samen met m’n zoon en m’n oom de Extreme Skydive 13.000ft gedaan.

Een ervaring om nooit meer te vergeten. Alles zat mee, super vriendelijk personeel, prachtig weer....
lees meer - 8/17/2022 

Roland A. AvatarRoland A.

positive review  1st jump ever🪂 Geweldige ervaring bij Skydive Zeeland. Super professioneel en vooral gezellig team👍. Een ervaring om nooit te vergeten. - 8/10/2022 

Debby B. AvatarDebby B.

positive review  Wat een super ervaring! Springen uit een vliegtuig op 13.000 ft, je lijkt wel gek! Superleuke begeleiding van TJ, goede instructies van te voren en vooral; veel lol en een... lees meer - 8/09/2022 

Jaap v. AvatarJaap v.

positive review  Super vet! Dit moet je gedaan hebben in je leven🥳😱🥳😱 - 8/08/2022 

Monique L. AvatarMonique L.

positive review  Tandem sprong met gezin gedaan … we willen nog n keer 😋 - 8/07/2022 

Bianca v. AvatarBianca v.

positive review  super vet echt waanzinnig. zeker voor herhaling vatbaar - 8/06/2022